EN DAG PÅ HVALER

I går hadde jeg min første dag ute på Hvaler og wow for et sted. Så fredfylt og vakkert! Nora har hytte der, så Emilia og jeg ble med henne ut dit for å ha en koselig dag med god mat og godt selskap. Det er ikke så ofte vi tre klarer å finne en dag vi alle har tid, så at gårsdagen ble på Hvaler var helt perfekt. Vi dro på butikken for å handle inn lunsj som besto av aioli og loff – etter Barcelona har jeg blitt helt dilla på aioli at det skulle ikke vært lov. Det er så godt, og helt nydelig med ferske baguetter. Vi spiste lunsj til en herlig utsikt før vi skiftet til bikini og la oss ned for å jobbe litt med fargen våres. Jeg sliter med å holde fast på brunfargen i sommer ser jeg, så jeg må utnytte solen mens jeg kan og har tid. 

Etter en avslappende formiddag, var det dags for å ta båten og dra på butikken enda en gang. Men nå handlet vi inn til middagen som var taco, det slår aldri feil og det gjorde det heller ikke i går. Jeg kjenner at jeg nesten burde hatt en båt, det er noe med å kjøre på havet og bare kjenne vinden blåse i håret ditt, du føler deg fri. Jeg elsker det, og mest av alt så elsker jeg havet. Havet har alltid skremt meg, men også fascinert meg mest på grunn av alt som eksisterer under oss. Bare TENK hvor mye vi ikke vet, eller har sett på havets bunn. 

Vi avsluttet en herlig kveld med å spille kort mens vi koste oss med noen friske jordbær og så solen gå ned. I dag skal jeg spise ute med Emilia og Vanessa i Fredrikstad, og det kan ikke slå feil.

6 kommentarer

Siste innlegg