ANTREKK: DRESSED UP IN PINK

Det er èn kjole jeg har ventet så lenge med å bruke siden jeg alltid så for meg hvordan det ville bli å bruke den i utlandet. Så den kjolen var det første plagget jeg pakket ned i kofferten. Jeg elsker absolutt alt ved kjolen, selv rosafargen. Jeg vet ikke hva det er, men forholdet mitt til rosa har aldri vært bra og hvorfor vet jeg ikke… Det forandret seg veldig raskt da jeg så kjolen på Nelly for mange måneder siden. Kjolen er så luftig, behagelig og spesiell slik at fargen bare løfter den mer opp til å bli en unik kjole. Den har små detaljer i seg som for eksempel alle duskene man knyter på de forskjellige stedene til mønstrene som er på kjolen. Jeg vil uten tvil kalle denne kjolen for den perfekte sommerkjolen. Den er veldig pyntet, så man kan enten velge å tappe litt ned med noen enkle sneakers, velge en mellomting som for eksempel sandaler eller gå all inn med hlye pumps til. Jeg valgte mellomtingen som er sandaler med litt høyde i seg og med gulldetaljer. Jeg har aldri fått brukt disse skoene ordentlig godt før, men det fikk jeg gjort begge dagene nede i Portugal og jeg tror dette er mine favoritter denne sommeren. Jeg elsker at jeg føler meg litt høyere i skoene, samtidig som at jeg elsker fargen på skoene.

Antrekket skiller seg litt ut fra det vanlige, og derfor bestemte jeg meg for å style den opp med litt klassisk tilbehør som en klokke fra Daniel Wellington. Klokken er mye mindre enn de vanlige klokke derfra, og jeg synes det er sjarmen med denne klokken. Så søt og liten med nydelige diamanter på uret at man bare må ha den. Dette er en av favoritt klokkene mine, og dere kan kanskje forstå hvorfor!

Kjole fra Nelly // Sko & veske fra River Island // Klokke fra Daniel Wellington

Hva synes dere?♥

QUALITY TIME

// Oppholdet er sponset.

Etter mye stress fra flyvingen, tok vi oss en god dusj etter å ha kost oss ved bassenget de få timene vi hadde til overs. Vi fikk litt tid til å utforske hotellet og se hvor pent det var. Vi hadde jo selvfølgelig søkt opp dette hotellet før vi skulle dra nedover hit, men at vi skulle få bo på et så fint hotell som dette forventet jeg ikke! Vi fikk overraskende nok 2 rom, men siden de var såppas store og hadde dobbeltseng ville vi dele et rom sammen i stedenfor å sove alene. Når jeg først er i utlandet med en venninne, er det jo sååå koselig å kunne være sammen hele tiden og ikke separert hvis dere forstår. Jeg elsker å ha selskap, og det vet jeg Ingvild gjør også. Så det var ingen tvil om hva vi ville. Vi bestemte oss for å pynte oss litt ekstra denne kvelden, og gå litt rundt for å knipse noen fine bilder siden vi ikke visste når vi kom til å ha litt fri neste gang under dette oppholdet. Og etter min mening så er virkelig obligatorisk å knipse litt bilder i gatene når man er i syden. Så dette var første stopp!

Vi tok antrekksbilder som jeg skal vise dere i morgen tenkte jeg. Deretter gikk vi ned i den ene launchen de hadde på hotellet med gode sitteplasser og mange flotte planter i bakgrunn. Der satt vi frem til vi ventet på å møte resten av menneskene som vi skulle spise middag med senere. For etter denne middagen, kom vi ikke til å slappe av på en liten stund for her måtte vi følge det som stod på planen. Morgendagen skulle nemlig bestå av alt annet enn en rolig og avslappende dag.

Sant hotellet ser fint ut & skal du på ferie snart?♥

HELLO FROM PORTUGAL

// Oppholdet er sponset.

Hvor skal jeg begynne? De to siste dagene har vært så hektiske at det er et mirakel at jeg fremdeles lever. Jeg er i Portugal folkens!!! Jeg er her på en businessjob og kan ikke fortelle hvorfor jeg er her nede helt enda. Men jeg GLEDER meg til å kunne fortelle dere mer om dette, for dette er en drøm. Jeg fikk dette tilbudet på torsdag, og brukte 24 timer på å bestemme meg for å dra ned hit eller ikke – men jeg er her, og jeg er stolt over meg selv. Jeg fikk lov til å ha med meg en venninne på denne reisen, så søte Ingvild kunne stille opp. Vi startet reisen søndag mandag 03:30, da vi måtte komme oss til Gardermoen siden vi skulle ta et tidlig fly til Barcelona der vi skulle mellomlande i 2 timer før vi var på vei til reisestedet vårt som er Portugal. Da vi ble hentet i Lisboa så vi mange ganger på hverandre og sa “jeg kan serr ikke tro at vi er her”. Og dette sier vi fremdeles fordi det er så urealistisk og helt crazy spontant.

Etter to stressende flyturer, hvor jeg skvatt hver eneste gang så fort jeg sovnet og skremte vettet av menneskene ved siden av meg, kom vi endelig frem til hotellet InglaTerra som vi bor på under disse få dagene vi er her. Det første vi gjorde da vi kom hit var å skifte og stikke rett opp til bassenget for å kose oss der. Pingle-Inga synes det var litt kaldt, men jeg som allerede har badet i Norge synes dette var helt fantastisk med andre ord. Ligge i solsengen, se bassenget foran meg og tenke på at jeg ikke har vært i syden på 2 år var utrolig. Nå befinner jeg meg i et nytt land jeg aldri har vært i før, og til alle dere som leser dette; Portugal er så sykt undervurdert. Jeg har ikke reist hjem enda, men skal allerede tilbake hit.

Har du vært i Portugal før?♥

BIRTHDAY CELEBRATION

I går var det endelig dagen hvor vi skulle feire Ida som nå har fylt 22 år. Noen av oss jentene dro litt tidligere til hun, slik at vi kunne ordne i stand alt av dekorasjoner til feiringen. Vi startet også med dette kvelden før, så det var ikke så mye som gjenstod på lørdag. Da hadde vi ekstra tid til å slappe av og ta oss god tid til å fikse oss (dere vet jo oss jenter, hehe). Planen våres var egentlig å sitte inne, men det var helt vill luftfuktighet som gjorde at det faktisk var bedre å sitte ute enn å sitte inne i et rom med flere. Vi tok derfor feiringen ute på verandaen hennes hvor vi koste oss med drinker, musikk og morsomme leker. Hvis det er èn ting jeg skal bli flink på i sommer, så er det jaggu meg beerpong. Jeg hadde mine ups and downs i går, og det var sååå moro! Ikke akkurat så gøy å tape, men når straffen er mer drikke, så er det ingen straff på et vors. Planene videre denne kvelden var å dra ut på byen som vi gjorde, og der var det god stemning som det alltid er med denne gode gjengen.

Kjære Ida; U know I love you! Håper du koste deg masse, noe jeg vet du gjorde♥

Denne søndagen har innebært alt annet enn en lazy hangover dag. I morgen reiser jeg til Portugal (????) og er så heldig som har fått med meg min flotte Ingvild på turen! Vi kommer til å ha det så gøy de dagene vi er der nede, samt at det blir mye jobbing. Men herregud som jeg både gruer meg og gleder meg til hva jeg har takket ja til å være med på. Jeg kommer ikke til å forstå at dette virkelig skjer, før det har skjedd.

Har dere hatt en fin helg?♥

WANTIES FROM NELLY

// Innlegget inneholder adlinks

I går hadde min kjære bestevenninne bursdag og jeg tilbringte kvelden min sammen med hun og Victoria. Vi skal ta en ordentlig feiring til helgen som jeg gleder meg fryktelig mye til!! Da skal vi synge for full hals skal jeg si dere. Torsdagen min derimot har vært veldig kjedelig, det har vært grått vær ute og derfor ikke vært så mange aktiviteter å finne på ute. Så resten av familien min tenkte seg en tur til Sverige som jeg da slang meg med på. Evigheter siden sist vi tok en Sverigetur sammen, som vi alltid gjorde da vi var mindre. Det kommer ikke som noen sjokk at jeg var der for å handle godteri og mat, mens andre derimot skulle handle litt klær. Morsomt hvordan dette har forandret seg på noen år. Før dro jeg alltid dit for å kjøpe nye klær, mens det nå har blitt byttet ut med mat som jeg sier jeg greit fornøyd med, haha!

Siden jeg kun har vært med familien i dag, så har ikke kameraet blitt med meg rundt. Derfor tenkte jeg at jeg heller kan vise dere noen godbiter på Nelly. Jeg har ikke vært innom der på veldig lenge, og det er egentlig bare deilig for da har jeg sluppet å bli fristet til å kjøpe unødvendige ting. Jeg har ikke gjort annet enn å være i Sverige og se på Top Model USA i dag, og da ble det brått en liten tur innom Nelly for å sjekke ut nyhetene atter en gang. Denne gangen fant jeg mye fint synes jeg, og mye som kunne vært så pent å bruke nå på sommeren.

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

Likte dere noen av produktene over?♥

ANTREKK: MY TWO FAVORITES

Nå har jeg hele TO favoritter å vise dere, og det jeg elsker mest av alt er at disse går så bra til hverandre. Mens jeg var i London kjøpte jeg som sagt verdens feteste skinnjakke i grønn. Helt utrolig hvordan jeg bare ble styrt mot den da jeg var i butikken, jeg visste at om jeg ikke kjøpte den ville jeg angre for resten av livet mitt – så det kunne jeg ikke la skje. Grønnfargen skiller seg ut fra alle andre type skinnjakker jeg har sett på tidligere. Jeg elsker jo alltid det som er litt sjeldent og som skiller seg ut, så ingen sjokk over at dette ble mitt favoritt innkjøp fra London. Den kostet litt over 1000 kroner, men siden jeg kun har en annen skinnjakke så kjøpte jeg denne med god samvittighet.

Så er det tilbake til min gamle favoritt! Min kjære flotte jumpsuit som er designet av meg i samarbeid med Junkuard XX-XY. Denne har vært utsolgt i flere måneder nå, og det er så gøy å se at veldig mange likte den kjempegodt! Derfor har det blitt påfyll av den i nettbutikken nå, og da anbefaler jeg dere om å kjøpe den mens den er på lager – for den ble fort utsolgt forrige gang. Fortere enn jeg forventet. Jeg har den i størrelse XS, og som dere ser sitter den veldig pent på. Den har strikk i midjen som gjør at den sitter som du ønsker, etter hvordan du strammer den i tillegg til at den har en åpen rygg som gjør den litt mer feminin. Et smart trekk her er den tynne strikken som går over ryggen, den gjør at overdelen ikke faller ned men holder seg på plass der den skal. Denne kan man bruke til hverdags, og i tillegg style den opp til en festantrekk. Hvis noen av dere kjøper denne og legger ut et bilde med den på Instagram – tagg gjerne @madeleinepedersenn i bildene slik at jeg kan se hvordan dere styler den opp.

For å ta en nærmere titt på den trykk gjerne HER.

Skinnjakke fra Stradivarius // Jumpsuit fra XX-XY by Madeleine Pedersen // Sko fra Noodles // Veske fra Versace // Solbriller fra Triwa

Hva synes dere?♥

O R A N G E

I jobbhelgen min fikk jeg nye produkter fra butikken Urban, som jeg også er ansatt i. Vi har fått inn så mye fint nå, og jeg var så heldig og kunne plukke ut noen favoritter som jeg kunne ta med meg hjem på fredagen. Overraskende nok bestemte jeg meg for å velge 2 nye farger jeg ikke har i klesskapet mitt. Nemlig knall orange og knall blå. De er så knæsje at jeg bør planlegge litt hvordan jeg styler dem opp før bruk. Men til tross for nye farger, kjørte jeg på med den lange orange genseren som har splitter på hver side av hoftene. Den stylet jeg veldig enkelt opp med en hvit bukse og hvite sneakers. Jeg følte nesten at jeg blendet mennesker med fargekomboen men det var også gøy å prøve ut noe nytt. Det synes jeg virkelig at jeg har blitt flink til i det siste, å teste ut nye ting i stedenfor det gode og gamle hele tiden. Jeg angrer veldig på at jeg ikke fikk tatt antrekksbilder den lørdagen, men siden antrekket var så kult og enkelt får jeg bruke det igjen veldig snart og sørge for noen bilder da.

Det jeg rakk på lørdagen før jobb var noen selfies, og som kanskje noen av dere legger merke til så er bryna mine fikset. Jeg farget dem for noen dager siden, men lot fargen sitte på alt for lenge så bryna mine ble veldig mørke. Det er veldig uvant, men fargen forsvinner heldigvis litt og litt – selv om det tar tid. Noe annet nytt i ansiktet mitt er leppestiften jeg bruker. Jeg fikk anbefalt Spirit fra Mac av noen lesere, så jeg gamblet litt og bestilte den over nettet (Kicks) uten å ha sjekket fargen i virkeligheten. Jeg skal være ærlig; Det er nesten så jeg liker Spirit bedre enn Velvet Teddy og jeg kan ikke tro at jeg sier det der. Den er hakket mørkere enn min gamle favoritt, det er kanskje derfor jeg liker den så godt.

Genseren finner du her. – Sponset.

Likte du fargen på genseren?♥

JUVENATE SNEAKERS

Jeg var atter en gang på stranden i går selv om været var litt overskyet. Jeg og venninnene mine spiste god frokost der mens koste oss med musikk og mer frisbee kasting. Med tanke på været, dro vi senere hjem til Nadine og lagde tidenes største og diggeste middag med baktpotet som ble en fin avslutning på kvelden før vi dro hjem. I hele går hadde jeg lagt planer etter hvordan jeg jobber i dag på Urban. Jeg har faste vakter og tider, så jeg tenkte ikke noe mer på det etter jeg fikk tilsendt vaktlisten for noen uker siden. Men i det jeg skal legge meg tidlig for å være klar for åpningen i dag, dobbelsjekker jeg bare for å være 100% sikker på at det stemmer. Da får jeg litt sjokk, siden jeg skal stenge og ikke åpne. Men takk Gud for at magefølelsen min viste meg at det ikke var noe som stemte. Det hadde vært så kjipt å møte opp utenfor Urban og få høre “du åpner ikke i dag”. Nesten bra jeg stenger, for jeg begynte å farge brynene mine ganske sent i går og fargen satt på litt for lenge kan man si…. Uansett, jeg er klar for jobbhelg og mye sprell denne helgen!

Dere vet jeg er skodilla og jeg har ikke fått blogget om de nyeste skoene mine som jeg har hatt en liten stund nå. Skoene jeg skal vise dere i dag et par jeg er kjempefornøyd med, så fornøyd at jeg har den i andre farger. Da jeg først så denne modellen inne på Urban i helt svart og helt hvit, tenkte jeg “fy søren å kule de hadde vært hvis de var hvite med svart Nike logo”. Men siden vi ikke hadde akkurat den, kjøpte jeg den svarte som jeg har brukt nesten hver dag. Men for litt siden kom skoene inn, de jeg hadde drømt om (bokstaveligtalt). Jeg nølte ikke engang, for de skulle jeg ha. De sitter helt perfekt på føttene til oss som har smale føtter, de lufter godt og det er superstretch i skoene som gjør at du ikke trenger å knyte opp skoen for å få den på deg. Beste av alt; De ser dødsfine ut!

Hva synes dere om skoene?♥

HOW I EDIT MY INSTAGRAM PHOTOS

Jeg følte meg som et lite barn igjen i går. Jeg var på stranden fra formiddagen til nesten midnatt, og eneste jeg gjorde var å ha det kjempegøy. For meg har jeg ikke badet ordentlig med mindre jeg svømmer ut til flåten, og i går skulle jeg så klart prøve med på en salto som jeg ikke hadde gjort på år. Klarte det nesten, bortsett fra at høyresiden av ryggen ble greit rød etter hoppet haha. På denne dagen rakk jeg å bli mester i frisbee kasting med resten av jentene. Jeg ville aldri hjem, og sånn var det også da jeg var liten. Jeg hadde det så gøy at jeg nærmest nektet å dra hjem, jeg ville holde på til jeg ikke hadde mer energi. Noe annet gøy som foregår i hjemmet her er at vi er et skritt nærmere et ferdig kjøkken. Det har vært mye problemer med snekkerne, men nå ser det ut til å endelig bli et nydelig kjøkken. Og høydepunket av alt; Vi kan snart bruke en komfyr igjen etter å ha vært uten det siden 26.mai OG for første gang har vi fått oppvaskmaskin!

Jeg fikk en idè om innlegg her om dagen etter at en leser spurte meg om et spørsmål. Etter det tenkte jeg over hvor mange som egentlig har spurt om dette, og hvor lett det var å få ordnet et blogginnlegg om det. Som dere sikkert vet, elsker jeg å endre på fargene på bildene jeg tar. Og er det et sted jeg redigerer dem ekstra mye, så er det på Instagram. Jeg har kun 2 redigeringsapper som jeg bruker til Instagram, eller generelt alle bildene på mobilen min. Så nå tenkte jeg å vise dere nøyaktig hvordan jeg redigerer bildene mine og hvilke fargetoner jeg bruker.

♥ Den første appen jeg bruker på bildene mine er Camera+. Denne bruker jeg KUN til å endre på skarpheten til nivå 50. Denne appen husker jeg kostet litt penger, tror det enten var 8 kroner eller 14 kroner. Men det er bortkastet nå som man kan endre på skarpheten på Instagram selv.

♥ Den siste appen jeg bruker, og som jeg elsker overalt på jord er VSCO. Denne appen er helt gratis, eneste er at hvis du ønsker flere filterpakker så koster selvfølgelig det litt. Jeg har kjøpt flere pakker, og er svært fornøyd med dem! Men av alle filtrene jeg kan velge mellom bruker jeg èn farge på absolutt alle bildene på Instagram som har blitt min store favoritt og det er nr A5. Nivået på fargen varierer jeg mellom nr 5 og nr 12.

Her ser dere før & etter bilde ved bruk av A5 nivå 12:

Bruker du VSCO til å redigere bildene dine eller hvilke apper bruker du?♥

N A T U R E

Jeg visste aldri når denne dagen skulle komme, men jeg hadde aldri trodd at dagen i går var dagen. På over 2 år, har jeg ikke vært på stranden og vist meg i bikini, heller ikke badet på flere år. Det er veldig personlig for meg å åpne meg og skrive om akkurat dette, men det som stoppet meg var kroppen min og den sosiale angsten for at mennesker ikke skulle like kroppen min og bare tenke negativt om den. Derfor for å unngå dette, satte jeg ikke foten min på en strand på over 2 år. Jeg hadde ingen planer om å besøke stranden å vise meg i bikini i år heller, men med tanke på at jeg har gått litt opp i vekt og ikke føler jeg lenger ser for tynn ut – klarte jeg det. Ida, Nadine og jeg dro på en strand litt sent så det var ikke så mange der vi var. Tror det var en av grunnene til at vi også turte å bade og svømme ut på flåten. Det verste er at jeg da først la merke til hvor mye jeg har savnet å bade i norskt vann, og virkelig oppleve den norske sommeren. Jeg hadde det virkelig så gøy, endelig kunne stupe igjen og dykke – faktisk gi litt faen, det trengte jeg. Jeg har fremdeles en lang vei å gå, til jeg klarer å like kroppen min, men med de kiloene jeg har lagt på meg, er jeg endelig noen kiloer på vei til å like den.

Etter en veldig koselig dag på stranden, ville vi alle tre besøke Alby og ta en liten gåtur der for å oppleve den fine utsikten. Jeg har aldri vært på toppen av Alby før, men utsikten og gåturen dit gjorde meg målløs. Så mye fin natur på et sted og det ble bare bedre og bedre jo lenger inn i skogen du gikk. Jeg skal tilbake hit i løpet av uken, og da skal jeg sitte på fjellet frem til solnedgangen er over.

Jeg har fått en stor forespørsel om å lage et innlegg om kroppen min og hvordan jeg gikk opp i vekt. Jeg jobber med saken, men vet ikke helt når det blir publisert siden det er vanskelig å åpne seg etter å ha vært lukket så lenge.

Har du badet i år?♥