ANTREKK: MY TWO FAVORITES

Nå har jeg hele TO favoritter å vise dere, og det jeg elsker mest av alt er at disse går så bra til hverandre. Mens jeg var i London kjøpte jeg som sagt verdens feteste skinnjakke i grønn. Helt utrolig hvordan jeg bare ble styrt mot den da jeg var i butikken, jeg visste at om jeg ikke kjøpte den ville jeg angre for resten av livet mitt – så det kunne jeg ikke la skje. Grønnfargen skiller seg ut fra alle andre type skinnjakker jeg har sett på tidligere. Jeg elsker jo alltid det som er litt sjeldent og som skiller seg ut, så ingen sjokk over at dette ble mitt favoritt innkjøp fra London. Den kostet litt over 1000 kroner, men siden jeg kun har en annen skinnjakke så kjøpte jeg denne med god samvittighet.

Så er det tilbake til min gamle favoritt! Min kjære flotte jumpsuit som er designet av meg i samarbeid med Junkuard XX-XY. Denne har vært utsolgt i flere måneder nå, og det er så gøy å se at veldig mange likte den kjempegodt! Derfor har det blitt påfyll av den i nettbutikken nå, og da anbefaler jeg dere om å kjøpe den mens den er på lager – for den ble fort utsolgt forrige gang. Fortere enn jeg forventet. Jeg har den i størrelse XS, og som dere ser sitter den veldig pent på. Den har strikk i midjen som gjør at den sitter som du ønsker, etter hvordan du strammer den i tillegg til at den har en åpen rygg som gjør den litt mer feminin. Et smart trekk her er den tynne strikken som går over ryggen, den gjør at overdelen ikke faller ned men holder seg på plass der den skal. Denne kan man bruke til hverdags, og i tillegg style den opp til en festantrekk. Hvis noen av dere kjøper denne og legger ut et bilde med den på Instagram – tagg gjerne @madeleinepedersenn i bildene slik at jeg kan se hvordan dere styler den opp.

For å ta en nærmere titt på den trykk gjerne HER.

Skinnjakke fra Stradivarius // Jumpsuit fra XX-XY by Madeleine Pedersen // Sko fra Noodles // Veske fra Versace // Solbriller fra Triwa

Hva synes dere?♥

11 kommentarer

Siste innlegg