MIN NYE SPOTIFY LISTE

Hei fine sjeler <3 Jeg tenkte bare at jeg kunne dele den nyeste Spotify listen min med dere. Jeg har savnet å ha noe som gjør meg ordentlig glad på morgenen, en liste som det alltid frister å sette på fordi man får litt rockefot. Jeg bestemte meg til slutt for å lage en liste med mine feel good sanger, men som også er gamle klassikere som de fleste burde kjenne igjen. Jeg har ikke funnet mange låter enda, så hvis dere skulle ha noen som passer inn på denne listen – GI MEG TIPS! Akkurat nå er jeg hekta på Hold on, I´m comin´. Jeg bare elsker rytmen i sangen. Kan vel ikke legge skjul på at den sangen er en favoritt etter jeg har rundet White Collar serien to ganger hehe.

Den nye listen min finner du HER.

BILDEDRYSS FRA MIN TUR MED REDKEN

Reise i samarbeid med Redken

Jeg fikk en telefon på fredagen som var den 15 februar, der jeg ble spurt om jeg ville bli med L′Orèal til Tyskland på et internasjonalt event. Hele poenget med denne turen var å feire Shades EQ 30 år. Så jeg forstod veldig fort at denne turen kom jeg til å kose meg masse på, og jeg takket ja på telefonen uten at jeg fikk mye informasjon. Den informasjonen kom på mandag, dagen før jeg skulle reise – og på en måte elsket jeg det. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre der i 3 dager, hva min oppgave ble. Det er nettopp der jeg følte meg i live. Jeg var spontan, noe jeg har savnet og virkelig trengt. Jeg trengte å hoppe ut i noe, og den turen var akkurat hva jeg trengte. Det føltes så rart å være i Norge det ene sekundet, og så plutselig være i Tyskland i det andre sekundet. Det hele skulle foregå i byen Köln, så det var gøy å dra til en ny by siden jeg har vært i Tyskland to ganger tidligere. På toget på vei inn til byen, fikk jeg vite mer om Shades EQ og forstod ganske raskt at jeg skulle farge håret også – haha. Men det var betryggende å vite at dette er en demi-permanent hårfarge som forsvinner sakte men sikkert etter så og så mange vask med shampoo. Hva den etterlater seg er et glansfullt hår, og å ha glans i håret for min del er så viktig da jeg aldri gjør noe med håret mitt. Det var ikke snakk om noen drastiske forandringer, men heller bare å gjøre håret mitt noen hakk mørkere, og spesielt da i hodebunnen etter eget ønske. Jeg ble kalt for en “virgin” i frisørsalongen siden jeg ikke kan huske sist jeg farget håret – og de ønsket derfor å bevare min naturlige hårfarge men å bare få den litt mer frem. Dette gjorde meg veldig glad, for jeg vet helt ærlig ikke om jeg hadde klart å sette ned foten hvis de brått skulle farget håret mitt lyst.

Siden det kun var 3 dager, men likevel veldig hektiske og ikke minst fantastiske dager – så skal jeg prøve å begrense meg med hvor mye jeg skriver i denne innlegget. Jeg vil heller la bildene snakke for seg, men for at dere ikke skal falle helt av så kommer det en liten oversikt over hva vi gjorde de forskjellige dagene <3

DAY 1: Arrival
19:30 Welcome drink
20:00 Dinner


 

DAY 2: Photoshoot @ Super Candy Museum & celebration
09:00 Breakfast
11:00 Express glossing & styling + make-up power by NYX Professional Makeup
15:00 Super Candy Museum Photoshoot and celebration
18:00 Dinner
19:30 Party and Drinks
21:30 Transfer to 25hours Hotel The Circle













DAY 3: Departure
10:00 Breakfast
Departure as wished

 

ANTREKK: DEN SVARTE KJOLEN

Nå har jeg et luksusproblem igjen, som gjør at bloggingen blir forsinket. Jeg vil være med på absolutt alt hele tiden nå, og for bare noen få uker siden trivdes best alene. Det er nesten skummelt hvor fort dette endrer seg så drastisk, men denne gangen endret det seg til noe bedre. Jeg har fått tilbragt masse tid med venner og kjæresten de siste dagene. Jeg dro inn til Oslo på torsdagen, på sjølvaste valentinsdagen. Da tok jeg en lunsj med Tram som jeg ikke har sett på en stund, og så dro vi for å ta en bubble tea i Karl Johan til dessert, før vi begge måtte komme oss videre. Kristoffer hadde reservert bord til oss på Fyr klokken 21, men før vi skulle ut å spise, dro vi for å spille litt biljard. Jeg har aldri spilt en ordentlig runde før, så at jeg vant den ene runden skal jeg leve lenge på. Det var så gøy at jeg vil spille det oftere!! Vi rakk tre runder før vi måtte komme oss til stedet vi skulle spise middag på. Restauranten var kjempefin, og maten var helt nydelig. Hvis du noen gang skal dit, så anbefaler jeg retten med kveite. Den var så syk, at jeg vil tilbake dit innen få måneder for å spise mer kveite.

Jeg hadde så lyst til å ha på meg denne kjolen til lunsjen med Tram, siden den ble så fin til kåpen jeg hadde på meg. Eneste nedturen var at jeg da måtte ta på meg en strømpebukse, og jeg hater det. Den forflyttet seg mellom rumpa og tissen konstant. Jeg tok på meg en ny strømpebukse fra Høyer, og den tok kaka. Jeg ble så forstyrret av hva som foregikk mellom bena mine, at jeg nesten ikke klarte å kose meg da jeg gikk rundt. Derfor forblir strømpebuksene på Kiwi favoritten, inntil videre. Jeg skammer meg nesten over at jeg bruker samme jakken gjennom hele vinteren, da jeg faktisk har så mange fine hengende i skapet mitt. Det er bare vanskelig å drasse med meg flere jakker inn til Oslo. Jeg hater å pakke med meg mye, og velger heller bare en jakke som går til alle antrekkene mine. Men jeg SKAL bli flinkere, hvis ikke får jeg selge unna jakkene. For jeg har ikke samvittighet til å la de bare henge der ubrukt så lenge.




Kåpe fra mbyM // Kjole fra Riccovero // Turtleneck fra Flat Top // Sko fra Puma // Totebag fra Pleasures

EKSTRA GLOW I HVERDAGEN

Det var ikke før for litt siden, at jeg begynte å tenke over hvilke produkter jeg egentlig bruker på huden min. Jeg skulle overnatte hos Emilia i Fredrikstad dagen før Vixen, og da møtte jeg hun i byen før vi skulle inn på Høyer for å titte litt. Hun bråstoppet og sa “Madeleine. Huden din er sykt fin, herregud. Hva har du gjort?”. Jeg ble tatt litt på sengen, for jeg har egentlig ikke sett noe forskjell på huden min på lenge, så den kommentaren der var uforventet men sinnsykt god. Jeg fortalte henne at det kun er bareMinerals pudderet, som jeg alltid har brukt, uten å tenke noe mer over det. Det var ikke før for 1 uke siden, at jeg la merke til at jeg glemte å ta noe i ansiktet og huden min gikk en hel dag uten glow og fukt. Det var helt jævlig, og da var det bare èn ting som var i tankene mine. Jeg hadde glemt å ta spraye ansiktet mitt med face misten fra Inglot!!! I det øyeblikket forstod jeg hvor mye denne misten gjorde med ansiktet mitt, og det var nesten bare rart. For jeg hadde egentlig aldri skjønt poenget med face mist, siden jeg ikke tror på aaaalt beauty influencere reklamerer for. Så det var bare så gøy at jeg plutselig forstod folket, og trodde på dem.

Det finnes utrolig mange forskjellige face mister, og jeg har bare prøvd èn. Likevel skal denne ha gjort en STOR forskjell på huden min. Så stor forskjell at jeg ikke føler jeg trenger å lete etter en ny face mist. Jeg skal ha den samme, og der stopper det. Sånn har jeg alltid vært. Jeg finner et produkt, jeg er fornøyd – jeg slutter å prøve ut nye produkter. Hele grunnen til at jeg skriver om dette akkurat nå er fordi flere har sagt at jeg har hatt en spesiell glow i det siste, og det er takket være denne fra Inglot. Jeg elsker den, og den koster bare 90 kroner. LOOOOVE IT!



Denne facemisten er snart tom, men heldigvis skal jeg inn til Oslo i morgen – og gjett om jeg skal kjøpe ny da (!!!)

EN HEKTISK UKE ER OVER

Reklame – Sponset skjorte fra GANT

Forrige uke gikk så fort at jeg sitter på rommet mitt nå og lurer på hva jeg gjorde den uken. Jeg vet ikke hvor hukommelsen min blir av noen ganger, så takk gud for at jeg bare kan sjekke kamerarullen så finner jeg ut av det. Det blir nesten som kalenderen min, bare mer detaljert. Det er ikke rart at uken som var gikk så fort, for jeg hadde fem møter på fire dager. Det høres kanskje lite ut, men dette er rekord for meg som ellers drar på maks 5 møter i måneden. Det virker jo helt vanlig å ha så mange møter, og at det er null problem. Men for meg er det så mye mer. Når det er møter, og det i tillegg må tas i bruk kollektiv trafikk overalt som jeg blir helt stresset av, da blir fem møter mye. Underveis er det ikke gøy, men det er følelsen etterpå som er god. Jeg klarte det. Jeg dro på alle møtene og det gikk fint. Det er klart jeg nesten ville legge meg ned i fosterstilling, i de øyeblikkene jeg ikke fant frem til adressene. Men at iPhonen slår seg av fordi det er for kaldt, det er ikke det verste som kunne skjedd uansett. Likevel er det typisk at sånne ting skal skie, for noe av det verste som kan skje meg, er at jeg kommer forsinket til avtaler. Jeg er alltid presis, og det er jeg fast bestemt på å være for resten av livet også. Jeg bare ELSKER å komme tidsnok. Det føles så bra, og jeg får en litt spesiell mestringsfølelse når jeg blir testet med kollektiv trafikk. For 1 år siden hadde jeg tatt taxi fremfor alt, bare for at jeg skulle slippe å bli så usikker på meg selv hvis jeg tok feil trikk. Sånt kunne irritere meg så mye at jeg nesten kunne begynne å gråte. Jeg ble bare så sur på meg selv for at jeg ikke klarte å gjøre noe så enkelt som å ta en trikk. Men der kan man se, øvelse gjør mester – akkurat som dere fortalte meg.

På fredagen som var, kom endelig solen frem – og det føltes nesten litt ut som vår selvom det enda var kaldt. Det var bare så deilig å få litt sol i ansiktet igjen, og kjenne hvor mye solen påvirket humøret mitt den dagen. Nå håper jeg bare den kommer oftere, slik at den får smeltet vekk snøen som er igjen og vi endelig kan glede oss til at våren er på vei <3





Kåpe fra Acne // Skjorte fra GANT // Bukse fra Tiger of Sweden // Solbriller fra Nelly

FAUX FUR

Jeg har kost meg så mye i helgen som var, altså herregud. Det startet med enn gruppetime med Ida og Donika, der de fikk meg med på Bodybalance og jeg sa ja uten å vite hva det er. Jeg turte derfor ikke å google det, tilfelle jeg skulle angre. Vi klarte å gå glipp av oppvarmingen de første 10 minuttene, siden det var umulig å finne parkeringsplass – så vi ble jo sendt rett inn i helvete da vi kom inn i rommet. Bodybalance ser så enkelt ut, men så fort vi kom i gang kjente man det i alle muskler og det var vanskeligere enn det jeg trodde. Jeg har alltid trodd at jeg har god balanse, men jeg forstod raskt at jeg tok feil der. Man flirer fordi man er så dårlig og mister balansen, men heldigvis er du ikke den eneste som er dårlig der inne. Så det er godt å vite! Selvom det var tungt, følte vi alle tre for å ta en treningsøkt som endte opp med å være skikkelig bra. Det er kanskje teit å si, men jeg hadde en Sex and the City øyeblikk av å bare trene på formiddagen, dra hjem for å slappe av og dusje, for så å komme seg ut og ta noen drinker på byen. Jeg smilte hele dagen, og det var så godt. Søndagen derimot, ikke så god. En blanding av å være støl og fyllesyk skal jeg sørge for å ikke oppleve igjen..

Jeg vil vise dere en ny godbit som egentlig ikke er så ny, men jeg har bare ikke knipset noen bilder i den enda. Etter å ha publisert en story av den på Instagram, tok det helt av og meldingene bare ramlet inn om hvor den er fra. Denne skjønnheten er fra Svea faktisk, og er så klart fuskepels. Den er like god som det ser ut som, hvis ikke enda bedre (!!!). Dette er den type jakke man vil pakke seg inn i når man er kald, og det elsker jeg. Den er litt stor i størrelsen hvis noen av dere skulle lure. Jeg så den er til salgs på Nelly hvis noen skulle ønske å se på den. Der heter den Kennedy Jacket <3




I HODET MITT

Det er absolutt ikke meningen å poste noe så sjeldent som det jeg gjør nå, men jeg vet ikke helt hva årsaken er. Så det blir så vanskelig for meg å fortelle hvorfor dette skjer. Kanskje det er vinteren som gjør noe med humøret mitt, eller at jeg rett og slett trenger en pause. Sånn som det er nå virker det som en god blanding av begge delene. Jeg har det bra, men jeg er ikke like sprudlende som det jeg var for en stund tilbake. Jeg savner det, veldig. Jeg prøver å ta tak, for å finne ut av hva jeg kan gjøre for å føle bedre om meg selv disse dager. For å ta bilder av meg selv er det siste jeg vil, og det er ganske fucked up med tanke på at det er en stor del av jobben min. Selvfølelsen er ikke helt på riktig sted nå, og det gjør meg usikker – som er skummelt å si høyt. Vixen kåringen var et skikkelig slag i trynet, til tross for at alt gikk bra. Men jeg innså hvor usikker jeg er på meg selv, og det skremte meg å se meg selv være så usikker blant så mange mennesker. Jeg kunne se at andre så panikken i øynene mine, og det var grusomt for jeg klarte ikke å skjule det. Sånn som jeg beskriver Vixen kvelden, er også hvordan jeg har det ellers. Det er forferdelig, det er nytt for meg og jeg vil ikke ha det sånn. Men hvordan jeg kan fikse dette, er et spørsmål jeg ikke har svaret på. Jeg prøver å gjøre noen små endringer i hverdagen min for at jeg skal føle meg bedre, og det er blant annet å koble mer av på sosiale medier. Ikke føle presset på at jeg må poste noe, men heller gjøre det når jeg har godt innhold å dele med dere. Å ha vært mer fraværende på SoMe til nå har vært bra for meg, for jeg har kommet i gang med treningen igjen som jeg tror vil vise resultater både fysisk og psykisk. Nå har jeg ikke trent regelmessig lenge, men denne gangen er jeg nødt til å prøve hardere og se om det gir meg noe. Og bare det å dele dette med dere, gjør at jeg allerede føler meg litt lettere. Så kanskje jeg rett og slett trenger å snakke høyt om dette, når jeg ellers er så stille av meg.

Denne helgen skal jeg trene, faktisk prøve bodybalance for første gang og ta et glass vin med noen venninner. Jeg tror dette er avkoblingen jeg trenger nå. Og håpe på varmere tider for jeg vil ha vår, og jeg vil ha det NÅ.