ANTREKK 311014

I dag åpnet jeg på Urban, noe som jeg gjør hver eneste fredag. Siden vi hadde prisfest-dager, har det vært mye å gjøre i butikken. Og i dag stod det igjen kun å pakke opp nye varer og rydde litt generelt i butikken. Føler meg nesten gal som sier dette, men jeg elsker å rydde i butikken egentlig. Sånn er jeg hjemme også. Plutselig får jeg et kick av at jeg må rydde, og da er jeg ikke ferdig med å rydde før faktisk alt er ryddig og på plass. Sånn var jeg ikke før skal jeg si dere. Før var det slik at jeg likte helst å ha alle klærne mine på gulvet, så jeg kunne se dem ordentlig godt. Mens nå, nå får jeg nesten hetta av å se ting liggende på gulvet. Tror jeg har fått det fra min far. Vi skylder på han vi!

Ellers gir jeg meg selv en klapp på skulderen som tok antrekksbilder på 5 minutter ute i regnet. Jeg hater regn, så derfor gir jeg meg selv litt skryt der. Første og siste gangen, satser vi på. Antrekket jeg har på meg i dag er så behagelig som det bare går an. Jeg hadde allerede dette antrekket i hodet, så raskt jeg fikk tak i mine Nike Air Force sko som jeg fikk sponset fra Junkyard. Joggebukse på jobb???? HEAVEN ON EARTH! Det går an å få joggebukse til å se bra ut på, så lenge du faktisk styler det opp riktig. Jeg valgte å gå for mange av de samme fargene, men å bare spice det litt opp med tilbehør som min nye Larsson&jennings klokke som er sponset, gullringer og noen enkle sunnies. Det kan fort bli slaskete med en joggebukse, men styler du det opp riktig – blir det riktig♥


 


Genser & skjorte fra GinaTricot // Joggebukse fra Urban // Nike Air Force fra Junkyard // Lommebok fra River Island // Solbriller fra Quay // Klokke fra Larsson&jennings // Ringer fra H&M

Hva synes du?♥

MOVIENIGHT

I dag skulle jeg egentlig være sykt flink til å ha fine bloggbilder av meg selv til bloggen, men i dag var ikke den dagen gitt. I dag var det tid for å se filmer, slappe av, kose seg i sengen og spise gulrotkake, og ikke minst popcorn. Jeg er allerede godt i gang med denne kvelden, og har nettopp vært nede for å poppe litt mer popcorn som jeg skal kose meg videre med i kveld. Jeg har til og med tent lys, for å lage litt romantisk stemning for en. LOVE IT!

Så, hvor har jeg alltid sett filmer hen? Netflix. Men nå vil jeg faktisk komme med en annen anbefaling til dere som er helt gratis. Etter jeg fikk meg den nye pcen min, lastet jeg ned et program som heter Popcorn Time. Her ligger alle de nyeste filmene allerede ute (og så klart gamle filmer, helt siden 1936 med Charlie Chaplin) – bare så dere visste det. Hvis ikke en av de nye filmene du vil se allerede ligger ute, er de nok rett rundt hjørnet skal jeg love deg. De har bedre utvalg her av nye filmer, enn det de har på Netflix synes jeg. Der tar det litt lenger tid, mens her popper det opp med nye filmer nesten hver eneste dag. Glede i hverdagen det si♥


 


Prikken over i’en detta her skal jeg si dere.

Har du noen filmer du vil anbefale meg om å se?♥

OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET GULROTKAKE

Her om dagen ville jeg være litt spontan og prøve meg på hjemmelaget kake. Først ville jeg prøve meg på sjokoladekake, men så kjørte jeg heller på med noe jeg liker bedre. Nemlig en saftig gulrotkake. Mamma mistet dessverre sin gode oppskrift på hjemmelaget gulrotkake for noen måneder tilbake. Og det var nesten trist for oss alle, siden mamma lagde den beste gulrotkaken. Derfor, etter jeg fant en oppskrift på nettet, endret jeg noen ting for å beholde noe av det mamma pleide å bruke i sin gulrotkake. Da får vi fremdeles en god smak av mamma’s gulrotkake, vil nå jeg si! Jeg glemte dessverre å kjøpe nok kremoster, så fikk derfor kun et tynt lag med glasur. Sånt skjer da man spontant finner ut av at man vil lage kake på kvelden.

Oppskriften på denne saftige gulrotkaken:

Ingredienser til kakebunnen:

♥ 6 dl sukker
♥  4,5 dl melange
♥  6 egg
♥  7,5 dl hvetemel
♥  3 ts natron
♥  3 ts bakepulver
♥  3 ts kanel
♥  7 dl skrelt gulrot

Ingredienser til glasuren:

♥  2 dl melange
♥  4 pakker med naturell kremost
♥  7 dl melis 
♥  3 ts vaniljesukker

Fremgangsmåten:

Bland sammen sukker og smøret i en stor elektrisk mikser. Pisk inn eggene til blandingen blir tykk og lys. Sikt sammen hvetemel, natron, bakepulver og kanel. Bland i til en jevn deig. Rasp gulrøttene fint og rør inn i deigen til slutt. Ha deigen i en stor langpanne med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen på 175°C i ca 40 minutter. Avkjøl kaken i 20 minutter før du kan legge på glasuren. Kaken må være nok avkjølt så glasuren ikke smelter.

Rør sammen smør og litt melis til smørkrem i en elektrisk mikser. Tilsett kremost, vaniljesukker og resten av melisen og pisk ostekremen jevn. Bre ostekremen i et tykt lag over kaken. Lag gjerne mønster i ostekremen med en gaffel og del kaken i passe store firkanter.

Sist men ikke minst, NYT DEN!♥ 


Åååååååh, den ble så god!♥ 

Har du noen herlige oppskrifter på kaker eller cupcakes som du vil dele med meg?♥ 

99 PROBLEMS

Min kjærlighet for alt for store t-skjorter kom litt tilbake da jeg fant denne godbiten på Junkyard fra merket XX-XY. Minste størrelsen de hadde var denne i xsmall, men siden dette var herrestørrelse så regnet jeg med at den var litt stor. Denne er sykt kul til å style opp med skinny jeans og noen herlige sneakers til. Jeg skulle gjerne vist dere dette i dag, men det var faktisk så ufattelig kaldt ute at jeg bare klarte å ta noen få bilder. Alle ble så utenfor ok, at det kun ble disse bildene å vise dere i dag, Men t-skjorten, den digger jeg. Dette kommer til å bli den nye kose t-skjorten min – som om jeg ikke har nok av det fra før av men, ops.

I dag har jeg jobbet veldig mye med bloggen, alt fra sponsing til diverse avtaler osv. Det er deilig å endelig ha det meste i boks nå! Hvert fall det viktigste har blitt prioritert, så skal jeg fortsette med resten i kveld. Det er som om 10 kg er borte fra skuldrene mine allerede, og den følelsen er fantastisk! Jeg har også fått ordnet i stand en ganske fet konkurranse her på bloggen om litt, hvor premien er ganske syk. Så dette bør dere følge med på! Skulle gjerne delt hva det er med dere, men den overraskelsen er faktisk verdt ventingen. DET kan jeg fortelle dere ♥


T-skjorten finner du her. (Sponset)
 
Likte du t-skjorten & hva ville du stylet opp denne t-skjorten til?

NIKE AIR FORCE & A BIT OF CRIMINAL DAMAGE

For en liten stund tilbake fikk vi inn Nike Air Force 1 Mid på butikken jeg jobber i, nemlig på Urban. Men der og da vettu, da var jeg ikke så veldig fan av sko som var litt høye. Så klart skulle vi ha sendt dem fra oss da jeg ville kjøpe dem, og endelig begynte å like dem vannvittig godt. Det skal jeg fortelle dere at det var veldig surt. Skal ikke fortelle dere hvor mange ganger jeg bannet til meg selv den dagen, haha. Men jeg fikk tak i dem til slutt, og nå, så heldig som jeg er, fikk jeg dem sponset av Junkyard.no. 

Helt hvite sko, det har jeg falt pladask for den siste tiden. Enkle farger som kan kombineres med så mye SYKT! Et godt eksempel er den nye Criminal Damage jakken, som jeg har brukt som bakgrunn på skoene. Det er nesten crazy hvor stilig det blir. Så har jeg blitt litt forelsket i denne jakken også da, så kanskje jeg er litt overgira for øyeblikket. Det har jeg helt klart to gode grunner for; Fått skoene jeg har ønsket meg lenge og fått tidenes råeste jakke!!

Og nå en ekstra god grunn til at dere kan smile litt; Jeg kjører nå en konkurranse på Instagram i samarbeid med Junkyard, der du kan vinne gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å følge @junkyardnorge og kommentere på instabildet mitt “gjort”. Konkurransen varer i en uke som alltid.

LYKKE TIL!♥

 

Hva synes du om skoene & jakken?♥

WELCOME TO THE FAMILY

Ja, da er vi vel alle ganske sjokkerte over at jeg har fått en ny Daniel Wellington klokke til samlingen min. Nei.. Denne gangen valgte jeg å gå for en klokke som heter Classic Sheffield Lady i sølv. Kun for å ha litt større variasjon i klokkene mine, og det er helt greit. Jeg har begynt å like sølv litt mer, enn hva jeg noensinne har gjort før og er utrolig fornøyd med valget jeg tok. I og med at jeg tok klokken i sølv, ville jeg velge en casual farge til klokken. Det ble da selvfølgelig svart, siden det går til alt. Greit, jeg elsker svart. Det er hovedgrunnen. Jeg er veldig glad i Daniel Wellington klokkene, 

Nå har jeg vært så heldig og fått en rabattkode til dere som vil gi dere 15% på alt på DanielWellington.com. Bruk rabattkoden “DWmadde” for å få benyttet deg av denne rabattkoden. Rabattkoden er gyldig helt til 30.november!♥  Nå er det ikke lenge igjen til jul, så kanskje du ønsker å gi en ekstra spesiell gave til en spesiell person?

 


Trykk her for å komme til klokken. (Sponset)

Hva synes du om klokken & kommer du til å benytte deg av denne rabattkoden?♥

MINE FAVORITT SKO

Det er endelig en ny uke, men den startet ikke så veldig bra. Det gjelder å finne det positivet i det negativet, jeg har egentlig ikke annet valg. SÅÅ! Hva gjør meg vel i bedre humør enn å se på min evig store skovegg? Ikke mye skal jeg fortelle dere. Siden det er ny mandag, betyr det ny dag med mine favoritter. Som dere sikkert da allerede har gjettet, skal jeg vise dere mine favoritt sko. 

Mine favoritt sko for tiden er uten tvil mine Nike Air Max sko. Jeg elsker den herlige kombinasjonen av svart og hvit på disse skoene, og selve modellen må jeg også skryte av. Alt er bare helt knall med disse skoene, både på hvordan de ser ut og hvor gode de er å gå i. Siden dette er farger man lett kan kombinere med absolutt alt annet du ønsker å style deg opp med, er det ekstra stilig å style antrekket opp med disse tøffe skoene, synes jeg. Det løfter antrekket litt mer enn å bare velge noe sikkert som converse sko. Jeg har faktisk brukt converse sko litt mye den siste tiden, så her må jeg bli flinkere på å variere med sko. Hvis ikke, så er det ikke vits at jeg har så mange sko som jeg har nå. 

Disse skoene er desidert et av de beste kjøpene jeg har gjort gjennom tidene♥ 

Hvilke er dine favoritt sko?♥

TUMBLR O’CLOCK

I går dro jeg inn til Oslo med jentene mine for å drikke hos venninnene våres Elin og Dina, som bor i Oslo. Jeg har aldri vært hos dem i Oslo, så å se at de bodde i en av bakgatene på Karl Johan, det gjorde meg sykt misunnelig. Leiligheten var så fin og så stor! Det hadde ikke gjort meg noe å våkne opp til en slik herlig utsikt i denne leiligheten. Det er nesten så jeg drømmer meg bort nå. Vi hadde det UTROLIG koselig, så koselig at jeg måtte skrike nå. Jeg håper virkelig på at jeg får dratt inn til dem igjen, veldig snart. På grunn av at jeg var i Oslo i går, har jeg sovet så sykt lenge i dag. Og er det en ting jeg gir meg selv en klapp på skulderen for, så er det å ha vært spontan den siste tiden. Dette begynner å gå riktig vei, nemlig oppover! Jeg er så sliten nå, atte jeg lover å komme tilbake sterkere denne uken med bedre bilder og mye mer spennende på bloggen. Nå er det slutt på latskapen på en god stund.

Men akkurat nå, er det tumblrtid.FØLG MEG PÅ TUMBLR HER.

Hva heter du på tumblr?♥

DAGENS + RABATTKODE TIL DERE

I dag åpnet jeg på Urban og var den siste dagen med prisfest dager for i år. Det gikk veldig fort i dag, og spesielt da det kom noen som skulle fotografere noen antrekk til et magasin her i Moss. Det var kjempe gøy å hjelpe til med å style opp modellene, så dette håper jeg gjentar seg i en senere anledning. Jeg krysser fingrene for at bildene blir kjempe kule.

Jeg jobbet også i går, og hadde planer om å trene etter jobben med Ida. Men ettersom hun hadde vært så sykt flink til å glemme treningsskoene sine hjemme, ble det ikke trening. I dag skulle vi også egentlig trene etter jobben, men så fikk vi plutselig planer for kvelden og har ganske dårlig tid. Det er fremdeles litt usikker hva vi ender opp med å gjøre i kveld, men skal love dere at det blir gøy uansett hvor vi skal hen. Det blir dessverre ikke så bra blogging i dag, men skal komme sterkere tilbake til uka!

Jeg har vært så heldig og fått lov til å få en rabattkode til dere som dere kan bruke på Pouvoir.no. Denne rabattkoden “MADELEINE” gir dere 20% rabatt på alle produktene. Koden er tilgjengelig å bruke frem til 1.november ♥


Genser fra Pouvoir // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Smykket fra H&M 

Hva synes dere?♥

IKKE AKKURAT LAGT MEG UNDER KNIVEN MEN

VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSEN BLE SONJA KIIVERI! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Nei, jeg har ikke akkurat lagt meg under kniven, men noe har jeg i hvert fall gjort! I går var jeg som sagt i Oslo med min bestevenn Ida, slik at jeg ikke kom til å rote meg bort (alene). Vi tittet litt på Karl Johan før vi tok trikken til Frydenlund for å gå til salongen BrowRehab som ligger rett ved siden av Hendrixhair. Da vi var innom BikBok, fant jeg to herlige produkter jeg bare måtte kjøpe. Det skal jeg vise dere ganske snart faktisk, dette er noe du bare MÅ ha i garderoben din. Vi fant trygt frem, sjokkerende nok. Og det var på tide å få orden på mine hårete bryn.

Flinke makeup og browstylisten Susy, var den som skulle style mine øyenbryn. Hun har faktisk blitt en nordisk mester i år innenfor makeup og tar også oppdrag med sminke på salongen og utenom. Utrolig herlig dame, og ikke minst dyktig i det hun driver med! Det lureste var nok ikke å si at jeg brukte en øyenbrynspenn fra H&M til 29kr på øyenbryna mine blant disse dyktige damene, hehe. Men jeg vet nå, etter denne timen, at jeg faktisk aldri skal bruke det igjen. Susy startet med å farge øyenbrynene mine, bare for å få frem alle hårene. Dette var gjort på bare noe få sekunder. Deretter gikk det over på noe jeg aldri har gjort før, nemlig vokse bryna. FY DET GJORDE VONDT ALTSÅ! Måtte leke litt harding å ikke si at det gjorde skikkelig vondt der og da, men nå skriver jeg det jo på bloggen uansett… Sjokkerende smerte, som heldigvis bare varer i noen sekunder haha. Kan beskrive voksingen med to ord, både deilig og vondt.


*Okei Madeleine, det var ikke så ille, var det vel?*

Etter å ha våknet litt fra den gode stolen med voksingen, var det på tide å starte med å gi øyenbrynene mine et løft. Susy nappet, nappet, nappet og nappet som bare det, før vi plutselig var ferdige. Siden jeg var veldig interessert i å lære meg hvordan man tegner på øyenbrynene sine naturlig med gèl, gjorde hun det like gjerne på meg og underviste meg godt. Hun var så snill at jeg til og med fikk med dette hjem! Føles ut som om jeg holdt i gull, og ikke en øyenbrynspenn fra H&M i det jeg fikk denne gelèn. Nå kan endelig øyenbrynene mine se naturlige ut, MED sminke.

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet & er nesten forbanna på meg selv etter å ikke ha gjort dette tidligere. Men hva er det man ikke sier til dette? Bedre sent enn aldri♥ For booking av time gå inn på Browrehab.bestille.no eller ring 468 97 483.

Hva synes dere?♥

// Sponset via Instagram