NIKE AIR FORCE & A BIT OF CRIMINAL DAMAGE

For en liten stund tilbake fikk vi inn Nike Air Force 1 Mid på butikken jeg jobber i, nemlig på Urban. Men der og da vettu, da var jeg ikke så veldig fan av sko som var litt høye. Så klart skulle vi ha sendt dem fra oss da jeg ville kjøpe dem, og endelig begynte å like dem vannvittig godt. Det skal jeg fortelle dere at det var veldig surt. Skal ikke fortelle dere hvor mange ganger jeg bannet til meg selv den dagen, haha. Men jeg fikk tak i dem til slutt, og nå, så heldig som jeg er, fikk jeg dem sponset av Junkyard.no. 

Helt hvite sko, det har jeg falt pladask for den siste tiden. Enkle farger som kan kombineres med så mye SYKT! Et godt eksempel er den nye Criminal Damage jakken, som jeg har brukt som bakgrunn på skoene. Det er nesten crazy hvor stilig det blir. Så har jeg blitt litt forelsket i denne jakken også da, så kanskje jeg er litt overgira for øyeblikket. Det har jeg helt klart to gode grunner for; Fått skoene jeg har ønsket meg lenge og fått tidenes råeste jakke!!

Og nå en ekstra god grunn til at dere kan smile litt; Jeg kjører nå en konkurranse på Instagram i samarbeid med Junkyard, der du kan vinne gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å følge @junkyardnorge og kommentere på instabildet mitt “gjort”. Konkurransen varer i en uke som alltid.

LYKKE TIL!♥

 

Hva synes du om skoene & jakken?♥

16 kommentarer

Siste innlegg