SLEEP TIGHT

Hei dere! I kveld har jeg hatt besøk av Martine, som fremdeles er her. Hun hadde med seg sin kjære katt som elsker å leke med kaninen til søsteren min. Det er så søtt! Vi sitter nå og venter på at grandiosaen skal bli ferdig for vi er begge sinnsykt sultene. Ha en fin kveld og sov godt!!


Ja, dette er et kjent ansikt. Martine er deltakeren fra Blanke Ark.

PUMPS/ HIGH HEELS FOR SALE

Hei dere! Hørt fra mange av dere at dere er interesserte i å kjøpe noen av klærne jeg eier. Derfor legger jeg ut et par sko som er litt for store for meg til salgs. VIKTIG Å LESE: Når du legger inn bud vær helt sikker på at du vil kjøpe dette, du må selv betale frakt, pengeoverføringen går igjennom nettbanken, den som byr høyest får produktet og legg igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg 🙂

Starter på 200kr Bud 400 kr


Størrelse 37.

SNART BERGEN

Hallo! I dag har jeg vært hjemme og pakket en del til Bergen. Jeg og Didrik drar nemlig mest sannsynlig til Bergen allerede i morgen for å tilbringe høstferien der med hans flotte familie. Gleder meg til å se igjen familien, hunden, spise god mat og bare slappe av. Det skal bli så koselig! Bergen er et så flott sted, som jeg fort har blitt glad i. Har dere noen spesielle planer for ferien?


Baggen min er fra junkyard.no men er dessverre utsolgt for øyeblikket.

WHO ARE YOU?

Hei dere! Jeg har hatt blogg veldig lenge nå, og har lagt merke til at det er de samme som kommenterer veldig ofte og det er kjempe søtt! Det er så herlig å se at jeg får tilbakemeldinger på det jeg gjør. Denne bloggen er jo stort sett om meg. Derfor er jeg veldig nysgjerrig på hvem dere er, hvor dere kommer fra, hva slags interesser dere har osv. Kan dere ikke skrive litt om dere selv, gjerne legge igjen accounter dere bruker så får jeg litt inntrykk av hvordan dere er hvis dere skjønner. Er så nysgjerrige på hvem dere er!! 🙂

ALLE JENTERS DRØM

BOYAA! Jeg har alltid ønsket meg et walkin closet. Det ser så mye bedre ut og ikke minst fantastisk måte å ha system på hvor klærne er. Følelsen av å kunne vandre rundt i et eget rom med bare klær er så herlig. Jeg som har så mye klær kunne trengt det, så mye at kommodene mine begynner å rase sammen… Aldri i verden om jeg hadde sagt nei takk til dette. Dette må jo bare være alle jenters drøm! Har du walkin closet?

SATURDAY

Hei dere! Jeg har vært så sliten og trøtt i hele dag så har derfor bare holdt meg i sengen. Tasser rundt i store klærne til kjæresten min, alltid like godt det. Så kjente jeg plutselig den blodskorpen i hodet mitt, garantert på grunn av at jeg og Didrik lekeslåss så mye. Skallet i veggen i går, garantert der det kommer fra. Ønsker dere en riktig god lørdag, og for dere med høstferie. Ha en flott ferie!!