PIMP AND HOE PARTEEEEY

Signmark – Smells Like Victory

Heyaaa! Det er helt super fint vær ute så jeg har vært ute toppen 1 time og grilla meg nå, siden jeg måtte i butikken å handle inn litt til i kveld. Siden da feirer Michelle bursdagen sin 1.mai og ho blir 17 år! Temaet er pimp and hoe. Jeg kommer ikke til å være kledd i noe hoe aktig for å si det sånn, låner en kjole av Kinga. Men en ting vet jeg, det kommer til å bli sinnsykt morsomt i kveld, glæd mæ sykt!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du grilla deg ute i solen allerede & hva skal du i dag ?

– Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 29.APR.11

Heyaaa! Tror jeg og pappa har kjørt over hele Moss i dag for å se etter kjole. Haha. Men jeg er så kresen til tider så jeg fant ingen på Mosseporten, Amfi eller Ryggestorsenter. Så kom jeg plutselig på at jeg ville kjøpe Bruno Banani parfyme. Men de hadde den ikke på Mosseporten, derfor kjørte vi til Ryggestorsenter og de hadde den heller ikke. Og så til slutt fant vi den endelig på Amfi, heldigvis. Haha.

Vi to har nok forbrent noen kalorier nå. For et teamwork. Haha. Hva gjør man ikke for å finne parfymen som lukter himmelsk. Nå skal jeg snart døtte i meg lasagne før jeg tar en joggetur med pappa. Sporty!


Parfyme Tonic 165kr Favoritt parfymen min ved siden av Puma som også er en favoritt.

Hva syns du om bildet ?
Hvem er din favoritt parfyme ?

– Vi snakkes ! <3

GOD HELG ALLE SAMMEN

Heyaaa! Endelig er dagen jeg har ventet på. Det er helg folkens, sykt deilig å tenke på. I tilegg kommer det til å bli en konge helg. Det har egentlig vært en deilig uke siden vi starta på onsdag, og var i skogen i går så denne uka har godt ganske fort. ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN RIKTIG GOD HELG!


Hils på horn nr 2 i panna mi. Hihi.

Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for helga ?

– Vi snakkes ! <3

EN OVERRASKELSE

Heyaaa! Jeg begynner å bli gal av alle de rare og spesielle ordene det er i naturfag. Det går meg på nervene at jeg må pugge til hvert eneste ord… Nå hørtes jeg ut som den verste blondien. Haha. Ikke bokstavelig talt, men ikke som en brunette egentlig. Hehe, tulla! Mall world er endelig okei igjen på facebooken min så nå blir det mye swetting etter hvert. Trodde jeg virkelig hadde mistet det for godt.

Jo, en ting til dere. Jeg liker å blande doc i forskjellige farger opp i en docpose slik at det blir en overraskelse over hvem farge jeg får neste gang. Hihihihi. (Du har det ikke mer moro enn du selv lager).


Sløvern i tysken med Kjellern.

Hva syns du om bildet ?
Lager du små overraskelser til deg selv i blandt ?

– Vi snakkes ! <3

POWERNAP PÅ G

Reynard Silva – Down To Earth (Credz til Gud slash carebearz.blogg.no)

Heyaaa! Etter orienteringa som var i Mosseskogen (som jeg tror det heter) er jeg sinnsykt sliten. Vedder på at de andre fra klassen også er det etter innsatsen de hadde! Derfor tar jeg meg en powernap, deretter skal jeg pugge til en sykt awezome prøve i naturfag, bioteknologi. Love it lizm. Også er jeg veldig stressa fordi jeg kanskje ikke finner noe kjole til lørdagen, har kun i morgen på meg. Stress ja!

Men jeg tok en kjapp tur innom på onsdagen i midt timen som vil si, langt friminutt, og titta om jeg så noen kjoler. Enda verre, sykt dårlig utvalg! Men jeg skal be til gud om at jeg finner en i morgen, haha.


Hils på hornet i panna mi da, hihi.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du allerede klar for helga og noen som vet om butikker de har fine fest kjoler ?

– Vi snakkes ! <3

MARKA TUR MED HELE 1.TRINN PÅ VGS

Andreas Schuller – Skulls Angels (Credz til Vivian)

Heyaaa! I dag ble det marka tur med hele 1.trinn på vgs. Jeg og Vivian hadde jo hamstra masse food, eller….. 12 påske egg i lillakartong kanskje. Sykt godt. Hihi. Det var helt sinnsykt gøy i skogen, skal se om jeg får redigert noen videoer senere. Men blir nok neste uke tror jeg, gled dere til dem. Lættis fall på noen, syke fail og haha, parteeey i skogen. Jeg har hatt en super morsom og koselig dag. Hihi.


Meg, Vivian, en svært ufornøyd Caroline og en fornøyd Kristin på bakken.

Malene joooo.

Her skulle vi måle omkretsen av en firkant, flinke!

Kvikklunsj er et must når du er på tur!

Amund biffen.

Kristin, Caroline, Malene og Rebecca. Glade tur jenter.

Ninjane som hadde privat fest i skogen.

Runar fant en firfisle!

Tar en pause og spiser godt påskeegg. Hihi.

Småbarna lekte med sanda og bygde sandslott.

Står ved siden av Vivian, dagens verste failer. Haha!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du vært på tur med skolen allerede nå etter ferien ?

– Vi snakkes ! <3

KOM MED FORSLAG TIL MÅ GJØRE VIDEO

Veronica Maggio – Jag kommer Sebab Electro House Remix  (Credz til Kinga)

Heyaaa! Det var egentlig ingen tvil om at jeg ville velge må gjøre video når flere av dere skrev det i kommentarfeltet på hva dere ønsket jeg skulle blogge om. Jeg skal ikke gjøre det alene, jeg har med min awezome bestevenn Kinga som også skal gjennomføre disse tingene dere ber oss om å gjøre. Så håper dere kommer med noen sykt geniale ting vi må gjøre. Haha. Sett i gang å skriv i kommentarfeltet!


Digger deg så satans mye.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du noen geniale ting vi må gjøre på video ?!

– Vi snakkes ! <3

TRO MEG ELLER EI MEN DET VAR SYKT DEILIG

Etienne Ft. Brian Lucas – Bounce Fresh Mix (Credz til Kinga)

Heyaaa! Tro det eller ei, men jeg syns det var utrolig deilig å være tilbake på skolen for å se igjen alle de herlige folka. Ser at mange av dem har fått brunfarge nå også, hihi. Men det høres hvertfall ut som de har hatt en super bra ferie. Jeg er selv ganske fornøyd med ferien, ingenting er bedre enn å tilbringe ferien sin sammen med sine gode venner. Jeg håper dere har hatt en superduper bra påskeferie!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra påskeferie og deilig å være tilbake på skolen ?

– Vi snakkes ! <3

OREO KOZ MED BESTE JENTA

Heyaaa! Nå sitter jeg bare og slapper av med Kinga etter å ha hatt en super koselig dag med ho. Vi stakk opp for å handle inn varer til selveste Oreo is med nonstop strøssel og sjokolade saus. Det var så sykt deilig. Jeg var ganske romantisk og da, jeg ble stappmett så var Kinga fortsatt keen på mere is så jeg ga henne resten av min porsjon. Ntawiii. Btw, siste dagen i feiren. Det har godt alt for fort…


Fineste påskeavsluttningen med herlig oreo is og herligste jenta, Kinga.

Hva syns du om bildet ?
Så det ikke sinnsykt godt ut & kjipt at det er siste dagen i ferien ?

– Vi snakkes ! <3

JEG HAR SKAFFET MEG FANSIDE PÅ FACEBOOK

Heyaaa! Jeg har nå skaffet meg en offisiell fanside på facebook. Den kan du finne ved å gå inn på denne linken maddepaddee.blogg.no! Et lik, betyr ett smil. Hihi. Jeg føler meg ganske så selvdigger etter å ha lagd den. Men jeg mekka den fordi flere av dere har spørt om det og fordi dere kan holde dere oppdatert andre steder enn kun på blogg.no. Håper dere vil følge meg der også, hihi! Ditt valg.


Setter veldig stor pris på om du trykker liker på fansiden min, just so u know!

Hva syns du om bildet ?
Kommer du til å følge meg på facebook ?

– Vi snakkes ! <3