PINK AND FLUFFY START

Bloggingen min denne helgen ble alt annet enn hva jeg hadde planlagt. Jeg hadde jobbhelg og det har vært litt stressende med Black Friday i tillegg, men brått skulle jeg drikke på lørdagen og dette ble avtalt mens jeg var på jobb da jeg skulle stenge. Tenk, man skal hjem å dusje, sminke seg, få i seg mat – og hvor får man tid til å ta “pause” i 1 time for å ta bilder og blogge? Denne helgen her har gått så innmari fort at jeg sitter i sengen nå og er stresset. Det er nesten så jeg skulle ønske at ett døgn hadde 48 timer, så man fikk gjort alt det man ville. Så derfor; Stor applaus til de store bloggerne som har funnet balansen mellom flere jobber og hygge. Det har fremdeles ikke jeg funnet helt ut av enda, men jeg prøver.

Etter en lang og stressende helg, med fyll og fanteri skulle det nesten eksistert en ekstra søndag. Men heldigvis har jeg fri fra Urban i dag, og tar meg en day off i sengen for å gjøre meg klar for jobb og personalmøtet i morgen. Mange av dere som fulgte meg på snapchat takeoveren for noen helger tilbake, fikk med dere at jeg elsker å gå i tøfler. Til bursdagen min som var 18.november ønsket jeg meg nemlig ett par forskjellige tøfler fra Asos, som jeg forelsket meg helt i. Jeg ble så fornøyd da jeg fikk begge to, og de var superbillige i tillegg. Etter at jeg fikk disse i bursdagsgave, går jeg aldri rundt i sokkene hjemme, tøflene er med meg på bena overalt. De lilla hundetøflene er fra deres eget brand på Asos, mens de brune med diamanter er fra River Island. Jeg elsker dem begge så mye at jeg vet ikke hvilke jeg liker best. Så lenge føttene mine holder seg varme, skal jeg sørge for å ha begge disse som favoritter.

En annen ting jeg bare må få dyttet inn her, er en av mine nye favoritt dufter fra YSL. Det var virkelig et mirakel at jeg kom over denne parfymen. Jeg var på Kicks i Sverige og skulle kjøpe nytt Anastasia Dipbrow Powder da jeg brått kom over hvor fin flasken på YSL parfymen var. Jeg hadde aldri luktet på noen av de duftene fra det merke før, men tenkte bare why not. Ikke lenge etterpå var denne min, og jeg føler meg dritbra så fort jeg har sprayet meg med dette. Hvor rart er ikke det, at man kan føle seg så mye bedre av å lukte så godt?

Var ikke tøflene fine & hvordan har din helg vært?

VIDEOBLOGG: TUTORIAL MED MAX FACTOR – THE LIGHT SIDE AND THE DARK SIDE

// I samarbeid med Max Factor.

Denne dagen har jeg gledet meg så utrolig mye til! Det er vel fordi jeg har ventet en liten stund på å få den siste tutorialen jeg gjorde med Max Factor og Linda Wickmann. Tidligere har dere sett tutorialen hvor jeg hadde en dagmakeup og en kveldsmakeup. Etter vi var ferdig med den innspillingen av første tutorialen, skulle vi endelig spille inn den tutorialen jeg hadde gledet meg mest til. Nemlig en tutorial inspirert av The Light Side & The Dark Side, fra Star Wars TM. Det første jeg tenkte da jeg skulle være med på dette var at pappa kom til å synes det var dødskult. Pappa vokste opp med Star Wars TM leker, og det ble nesten en tradisjon å videreføre det til barnebarna til farmor og farfar. Det var fullt av leker og Star Wars TM filmer overalt husker jeg. Jeg hadde ingen anelse om hva slags makeup som skulle bli lagt på meg, annet enn at den ene looken skulle være lys og den andre mørk. Så jeg satt i stolen kjempespent på å få se resultatet! Den første looken som ble lagt var The Light Side, og jeg tror den ble min favoritt. Øyeskyggen og den gull-glitrende leppestiften var bare så nydelig. Men jeg ble veldig svak for looken nr 2, The Dark Side. Måten eyelineren hadde blitt lagt på både under og over øynene mine, og de sterke kontrastene på både leppene og øynene mine gjorde looken veldig unik.

Disse Star Wars TM produktene er Limited Edition, som betyr at de kun er i butikk/ nettbutikk i en begrenset periode. Så her gjelder det å skynde seg hvis du vil få tak i dine favoritter! I den anledningen kan du få sikret deg produktene på tilbud hos Vita.no og i Vita butikkene. De kjører nå Black Friday med -25% på HELE nettbutikken frem til i natt. Alle de 3 produktene, mascaraen og leppestiftene kan også kjøpes hos Lindex og hos H&M fra og med 30.november. Men som sagt, det er Limited Edition så sikre deg din favoritt før den er utsolgt.

 

var s=document.createElement(“script”);s.type=”text/javascript”;s.src=”http://csp.picsearch.com/player?auth=2p0nHsBMrU9FD5is0wcwUr_4hLi8_RyaEEEnQXzS9vO7sPsLIw7w-h7ESieqSuJiTfWstysYSuEEaW91KHfXztsu2C89Elc4&jsonp=screen9.api.embed&screen9=”+typeof(screen9);document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);

KONKURRANSE:
Du kan nå vinne alle disse produktene og 2 gavekort på kinobilletter (ikke premierebilletter)  til STAR WARS: THE FORCE AWAKENS som har Norgespremiere 16.desember. Eneste du trenger å gjøre er å fortelle hvilken look du likte best; The Light Side eller The DarK Side? Husk å legg igjen mailen din i kommentarfeltet

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

SO FRESH

Et av mine favoritt sko har over en lenger periode vært Nike Air Force All White skoene. Av alle skoene jeg har, er det de jeg har brukt konstant den siste tiden. Disse har funket så bra som hverdagssko, festsko og jobbsko. Jeg trodde ærligtalt det ikke ville være sko som skulle være gode for føttene mine, men jeg har tatt så feil, nok en gang. Det endte opp med å bli ett av mine favoritter. Jeg har vært så fornøyd med de hvite skoene, at jeg nå endelig bestemte meg for å få dem i svarte òg. Det er faktisk skremmende å ha favoritt sko som er helt hvite, man går rundt og bare venter på at de skal skal bli ripet opp, eller få en skikkelig stygg flekk som er nesten umulig å få bort. Derfor kan jeg nesten glise stort over at jeg nå liker dem bedre i svart, for her er det lett å skjule “skader” på skoene, haha. Men jeg skal ikke droppe å impregnere dem uansett hvilken farge det er på dem, det har jeg lært meg på jobben for å si det sånn. Dette er sko jeg kommer til å bruke i vinter, i stedenfor tynne Converse og Vans sko. Disse skoene varmer overraskende mye, og for første gang skal jeg bruke sneakers som faktisk varmer i vinter. Endelig slipper jeg å fryse på tottene mine! Det er litt rart, for jeg har nesten bare sett de hvite Nike skoene på sosiale medier, de svarte er på en måte mye mindre populære. Men jeg skal kanskje ikke si så mye akkurat der, for jeg måtte nesten ha dem foran meg for å innse hvor flotte de virkelig er selv. Jeg gleder meg SÅ mye til å bruke disse til mine hvite hullete jeans fra Dr.Denim.

Black is the new black


Skoene er sponset og de finner du her.

Liker du dem best i hvite eller svarte?

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Nok en gang er det på tide med en ny junkyardkonkurranse her på bloggen. Denne konkurransen vil vare i nøyaktig 1 uke og er for både jenter og gutter, premien er ett gavekort på hele 1500 kroner. Med dette gavekortet garanterer jeg deg at du finner noe du vil kjøpe på Junkyard. De har alt fra A til Å og det er en mine favoritt nettbutikker, det er vel ikke vanskelig å forstå hvorfor. Ikke nok med at dere kan vinne et gavekort på 1500 kroner, men Junkyard har i år ordnet noen helt SUPRE tilbud på Black Friday som er nå til fredagen, den 27. november. Det vil komme nye tilbud hver time denne dagen, så spør du meg bør du virkelig sjekke ut tilbudene. For å få med deg mer informasjon om Black Friday og tilbudene deres, kan du sjekke ut arrangementet deres på Facebook her.

For å delta i denne konkurransen må du:

Like Facebookpagen til Junkyard her.
Like Facebookpagen til meg her.
Følge @junkyardnorge på Instagram.
Følge @madeleinepedersenn på Instagram.
Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Likte du denne konkurransen & skal du få med deg tilbudene på Black Friday?

MY LATEST OUTFITS

I dag har jeg vært ute av huset siden tidlig i morges. Jeg hadde dobbeltime på trafikkskolen min i dag, hvor jeg følte alt gikk kjempebra frem til bakkestarten i byen som virkelig drepte meg innvendig. Jeg har så lyst til å klare bakkestart uten problemer, men jo mer jeg tenker på det, desto dårligere gjør jeg det haha… Jeg kan alt ellers, det er bare det dumme gripepunktet som ikke sitter enda. Men øvelse gjør mester, snart er det endelig jeg som har lappen si! Rett etter jeg var ferdig med kjøretimene, skulle jeg ned på treningssenteret for å møte på Ida for å ta ukas 2 styrkeøkt. Jeg vet ikke hva det er med verken meg eller kroppen, men jeg vil faktisk trene om dagen og det er helt fantastisk. Jeg får krysse fingrene for at det bare fortsetter slik!

Jeg blir nesten litt lei meg av å se på antrekksbildene jeg har tatt. For jeg kan se den store forskjellen på stil og glød etter de kaldere tidene kom. Jeg har best stil på sommeren, jeg blogger best på sommeren og tar de beste bildene på sommeren. På denne tiden av året mister jeg så innmari mye blogglyst siden jeg ikke får tatt de bildene jeg ønsker, siden det er for kaldt. Man må ta på seg varmere sko, jakker, luer og skjerf og der er ikke jeg egentlig, haha. Det verste humøret jeg kan komme i, er enten hvis jeg er sulten eller om jeg er kald. Og lysten til å gå ut for å ta antrekksbilder da det er minusgrader er veeeeeldig liten. Derfor skulle jeg ønske vi hadde sommer året rundt, bortsett fra på julaften og nyttårsaften, blir ikke det samme uten snø. Men det blir jo egentlig ikke disse vintermånedene heller! Jeg prøver å tenke ut andre spennende måter å blogge på denne vinteren, og jeg kunne trengt litt hjelp av dere, eller veldig mye hjelp. Det er som om vinterdepresjonen har kommet, og den slo til skikkelig i år. Men jeg vil komme meg ut av den depresjonen, og heller få mer lyst!! Så har dere tips, råd eller hva som helst å gi meg – pliiiis si ifra. Jeg kunne trengt det akkurat nå.


Noen av antrekkene dere likte spesielt godt?

SO FLUFFY

På lørdagen ble det som sagt en jentekveld nr 2 med Ida, men planen var egentlig å dra hjem til hun med en gang og se på filmer. Vi endte opp hos moren hennes som hadde lagd kjempegod mat (noe hun alltid gjør). I tillegg fikk jeg ENDELIG hilse på den nye vofsa deres, Diesel som kun er 10 uker gammel. Jeg virkelig elsker hunder over alt på jord, så dette var en følelse av heaven on earth da jeg koste med denne hunden hele kvelden. Den er så liten og fluffy, og såååå glad i kos og oppmerksomhet at jeg smeltet. Så fort jeg kom inn i gangen deres, ble jeg møtt på en fluffy ball som prøvde å hoppe opp til meg. Måten han hopper på er virkelig noe i seg selv, man må faktisk strekke på smilebåndet da. Ikke nok med at jeg allerede hadde smeltet for den, men senere på kvelden sovnet den i fanget mitt. Vanskelig å dra fra noe så søtt som det der altså. Men etter det koselige besøket, tro vi endelig hjem til Ida hvor vi la oss på sofaen, tok frem godteriet og så på tv til klokken ble nærmere 04:00. Det er helt utrolig, for verken jeg eller Ida klarer å være så lenge oppe ellers i helgene. Men vi la oss ikke en eneste natt denne helgen. Så derfor sov jeg utrooolig lenge i går på søndagen og var ganske utslitt av å bare ha slappet av hele helgen. Det er nesten merkelig at man kan bli sliten av å ikke gjøre noe som helst. Man får vel for mye av det gode.

Søndagen ble alt annet enn en rolig dag for meg. Jeg ble vekket av søsteren min som kom inn og fortalte meg at vi skulle dra til mormor om 15 minutter. Jeg lå i sengen kanskje i 5 minutter til for å våkne, og skrudde på turboen for å bli ferdig fikset på 10 minutter. Noe som gikk helt supert! Etter ett koselig besøk hos mommo, som vi alle kaller hun, måtte jeg raskt hjem for å skifte til trening. Jeg og Ida avsluttet helgen med en skikkelig bra styrkeøkt som jeg kjenner stølheten av i dag. Å være støl er ikke deilig, men det er lenge siden jeg har trent nå så det er nesten deilig å ha vondt (?).

 
Hvordan var deres helg & har du hund?

URBAN LAZY MOMENT

// I samarbeid med Urban

I går startet dagen min allerede med massevis av snapchats på urbannorge sin bruker. Jeg har aldri hatt snapchat takeover før, så for meg var det ganske uvanlig å legge ut så mange snaps på èn dag. Men innmari gøy å se responsen jeg fikk av dere! Jeg var så usikker på om jeg gjorde det riktig at jeg måtte sende en melding og høre om det var godkjent hittil, så usikker var jeg faktisk. Men overraskende nok gikk det kjempebra og vi jentene knipset masse forskjellige videoer og bilder. Det er litt gøy å kunne ha med seg følgerne bak pc skjermen hvis dere skjønner? Så jeg begynner å lure på om jeg kanskje skal åpne min private snapchat for at dere kan få et litt bedre innblikk av hva jeg gjør.  En av oppgavene denne fredagskvelden var å snappe mye, men en annen oppgave vi fikk var å kjøpe godteri for 1000 kroner. Først tenkte jeg at det kom til å bli skikkelig enkelt, bare å hamstre alt vi ville ha, men så var det å virkelig gjennomføre det. Jeg tror vi var i butikken kanskje 30-40 minutter, det ble så mye å velge mellom at vi bare tok med for mye av det gode. Jeg klager ikke på det altså, haha. Det var nesten å være i himmelen eller å være 5 år igjen og kunne peke ut hva du ville ha så fikk du det. Vi klarte ikke å nå 1000 lappen, så derfor bestilte vi en stor kebabpizza.

Før kvelden så vidt hadde begynt, ble jeg med Ida hjem for å rydde og ordne i stand til jentekvelden. Jeg ble så overgira at jeg ba om 3 madrasser så vi kunne lage hjemmemekka kinosal. Det kommer ikke til å bli siste gangen jeg lager sånn seng, for det var sinnsykt deilig å bare legge seg ned under dyna og spise godteri til du ble kvalm. Vi klarte ikke å spise opp alt godteriet og jeg skal derfor tilbake til Ida i kveld for å spise opp mer. Can’t wait! Snapchaten blir selvfølgelig med på moroa, så følg oss gjerne.

Alle klærne vi har på oss er fra Urban. Du finner direktelink til produktene under bildene!


Linda sitt antrekk finner du her, her & her // Mitt antrekk finner du her, her & her // Ida sitt antrekk finner du her, her & her.


Hvilket antrekk likte du best?♥

– Husk å følg urbannorge på snapchat denne helgen, I’m in charge!

LET IT SNOW

Det er helt utrolig at hver eneste gang snøen legger seg på bakken, tar alle av på sosiale medier. Likevel har vi opplevd dette hvert år, èn dag kommer snøen og denne gangen kom snøen i går. På en side er jeg veldig fornøyd, for det betyr at det er lysere ute hele tiden i steden for grått – derfor bedre lys til å ta bilder. Men det jeg ikke er fornøyd med er slushen som oppstår når det blir varmere ute igjen, og det brått fryser til is. Dere aner ikke hvor klønete jeg er på denne perioden, gruer meg like mye hvert år til denne tiden av året fordi jeg er bambi på isen. Nesten litt skuffene, i og med at jeg var kjent for å ha blitt født med skøyter på bena. Da jeg var 4 år tror jeg, stod jeg på skøyter på ishallen og havnet i Moss Avis. Gode gamle tider! Rart hvordan man forandrer seg gjennom årene. Men over til snøen; Jeg måtte bare gripe sjansen mens snøen fremdeles er her, og få Ida til å komme til meg for å ta noen bilder ute i snøen. Denne gangen var det ikke dagens antrekk som stod på listen, men heller bare ett cozy antrekk. Genseren jeg har på meg, hadde vi faktisk på Urban i fjor. Men vi sendte den fra oss før jeg noensinne rakk å kjøpe den. Derfor ble jeg så utrolig glad da dette var en av bursdagsgavene jeg fikk fra bestevenninnen min, Ida. Mer fluffy genser skal du lete lenge etter!

Denne helgen har jeg nemlig snapchat takeover på urbannorge, og disse bildene er bare en smakebit på ett av mange cozy antrekk dere vil se i løpet av helgen. Jeg har fått i oppgave om å spamme ned snapchaten til urbannorge. Dersom du vil være med på moroa bør du legge oss til.


Jeg bor i disse tøflene om dagen, så det skulle bare mangle at de ble med på shooten.

Er det snø hos dere? 

THROUGH MY IPHONE

Tusen takk for alle fine gratulasjoner jeg fikk i går! Blir så glad


I dag hadde jeg på alarm tidlig på morgenen i dag, siden jeg skulle på ny sjekk på sykehuset angående kulen under halsen min. Den er ikke helt borte, noe som bekymrer både meg og andre. Ifølge legen skulle denne kulen ha forsvunnet, men i steden har den krympet til en litt mindre kul men er nå mye mer følsom og hardere. Da jeg kom på sykehuset fikk jeg vite at de hadde sendt ut et nytt tidspunkt til meg for bare noen dager siden, men jeg hadde enda ikke fått ett nytt brev fra sykehuset. Dette var 4 gangen de endret på timen min, og sånt irriterer meg litt. For det er ikke bare bare og få fri fra jobben, for så å vite at timen er endret nå hele 4 ganger. Grunnen til at de hadde endret på tidspunktet er fordi de ikke har noen lege. Så spør du meg, skjønte jeg ikke helt poenget med å ikke bare sende meg direkte til Kalnes, som de gjorde etter undersøkelsen hos dem sist. Hadde spart oss alle for tid, og jeg hadde endelig fått svar. I stedenfor lurer jeg fryktelig på hva som skal skje med kulen min. Det blir nok en liten operasjon for å fjerne den, og jeg har nå helt skrekk for både narkose og operasjoner etter alt jeg har gått igjennom.

Etter legebesøket har jeg vært frossen i hele dag og bare ligget under dynen i sengen, mens jeg har sett på tv. Det er en typisk dag i min hverdag faktisk. Jeg elsker å se på tv og slappe av. Jeg regner med at det er litt uinteressant å se meg ligge i sengen med en stratos sjokolade ved siden av meg og sovesveis. Har jeg rett? I så fall tenkte jeg å dele litt bilder som har blitt knipset via iPhonen min. Faktisk mye jeg ikke har delt med dere siden jeg har vært litt på farten, og hatt andre ting å måttet blogge om til enhver tid. Så her kommer det liten update på hva jeg har gjort i det siste! Noen av bildene er i tilfeldig rekkefølge, sånn til informasjon..


Behind the scenes på Max Factor innspillingen  Matpause på Joe & The Juice i Oslo  Snapchat antrekk på jobb

Må ta bilder på trening når jeg først er der  Avskjedsfest for min gamle sjef på Urban  Favoritt hoodien min fra Hype.

Dagen da jeg hadde Define hjemme hos meg på innspilling  Cafè date med Tram  Middagsdate på Egon med Linda & Ida  Testet Halloween linser for første gang med søsteren min. Tok meg 40 minutter å få på èn linse.

Her skulle jeg sikkert bare på matbutikken  Hadde helt vilt volume i håret denne dagen  Litt kosetid på jobb  Trøtt selfie 09:00 på morgingen

Favorittgenseren som endelig kom inn i vinter også  Cafekos med Tram  Her har jeg akkurat hatt kjøretime og tok bilde av føttene (?)

Selfie på jobb & følte makeupen var on fleek  Besøkte graven til farmor og farfar  Kinodate med Ida og lillesøsteren Hanne.

På vei til jobb  Fett hår = stram af hestehale på jobb  Bursdagsbarnet med gaver  Tacofredag

Likte dere dette innlegget & vil dere at jeg skal fortsette med å skrive kort på bildene under til neste gang?

BIRTHDAYGIRL

Er det nå jeg egentlig skal si “endelig 21 år”?. Det er faktisk et skummelt tall for meg, da tenker jeg på framtiden bare og jeg føler jeg har dårlig tid. Men jeg har lært meg at jeg må slutte å bekymre meg for ting som ikke er nå, og heller smile over det som faktisk er nå, i dag. Jeg er virkelig endelig 21 år, lille meg. Tenk at for 21 år siden kom jeg til verden, nesten en 5 kilo tung baby – kanskje ikke så liten likevel. Jeg skulle ønske jeg fikk den gode følelsen av å ha bursdag nå, som det jeg hadde da jeg var 6 år. Da vi våknet av at familien stod over sengen din med å synge med kake og lys, og du klarte å se noen gaver i øyekroken din selvom du så vidt hadde klart å våkne. Sannheten er at vi småunger alltid hørte de forberede seg på å liste seg inn på rommet ditt, vi bare latet som vi sov, gjorde vi ikke? Da vi tok med stor kake på skolen, for å dele ut til andre, selvom det var du som hadde bursdag. Vi fant frem det fineste vi hadde, og kledde oss opp klar for skolen. Vi ble synget bursdagssangen til, og det gjorde virkelig dagen enda bedre for oss. Det var pølsefest på kjøkkenet, hvor mange ivrige barn stod i kø. Mens nå, er virkelig mye forandret. Jeg lagde for første gang min egen bursdagsskake, det var ikke fordi jeg ikke skulle få noen kake, men jeg ville faktisk bare lage min egen hjemmelagde gulrotkake i år. Jeg blir så glad av å bake at jeg tenkte med en gang “hvorfor ikke bare bake til meg selv?”. Noe annet som er forandret er også det at jeg feirer ikke bursdagen min med mange venner lenger, det sluttet jeg kanskje med da jeg var 15 år? Den største feiringen jeg opplever er på Facebook, alle de koselige gratulasjonene du får av venner og bekjente, til og med personer du ikke kjenner. Selvom det ikke er noe stor feiring her i gården lenger, så er vel det beste gaver og hygge med familien. Mer trengs vel ikke!


Genseren er sponset og den finner du her.

Jeg har også en fantastisk bestbuddy som ville dele noen ord med dere her på bloggen, dedikert til meg;

Til min kjære bestevenninne, Madeleine. Det hele startet for noen år tilbake da du var den jeg «hatet» mest, men som jeg egentlig bare var sjalu på. Du hadde så fint hår, bra klesstil og ikke minst så var du pen. Jeg klarte aldri å innrømme for meg selv at jeg faktisk hermet etter stilen din, men det var sannheten. Etter litt bestemte jeg meg for å bli venn med deg, og allerde første gangen vi var sammen så overnattet jeg hos deg. Jeg ville ta bilder med både klær og smykker som var dine for å bevise at jeg hang med deg. Haha, så teit å tenke tilbake på. Vi ble aldri noe spesielt gode venner da, men hang litt sammen innimellom på de festene hvor vi ikke fikk lov til å drikke alkohol. På slutten av videregående begynte vi å få bedre kontakt, noe som jeg ikke husker helt konkret åssen skjedde. Men veldig merkelig at to som ikke var så fan av hverandre, skulle ende opp som bestevenner noen år senere? Kunne ikke vært mer takknemlig for det. Nå har vi bygget opp et veldig sterkt bånd, og du er den første jeg forteller alt til. Finnes ingen jeg stoler på mer enn deg. Det er så mange måter vi er helt ulike på, men samtidig er vi veldig like. Og det er nettopp derfor jeg liker deg så godt. Det er ofte hvor både du og jeg sier ting i kor, eller mener nøyaktig det samme om en ting, og de øyeblikkene elsker jeg. Du er en jente som virkelig stråler til enhver tid, og er sjelden sur. Det som topper det hele er at vi ALDRI krangler, for vi begge sier ifra når det er noe(noe det sjelden er). Helt til slutt: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN! Måtte du få en koselig dag med familien, så får vi feire deg siden. Du fortjener kun det beste. Love you!

Love you too, bestie.