OBEY SHOOT BY EMIL SOLLIE

God kveld! Jeg fikk nettopp noen flere bilder fra shooten jeg gjorde i fjor på høsten sammen med Emil Sollie for Junkyard. De gikk litt i glemmeboksen, men nå får jeg endelig vist dere dem! Åh, som jeg savner sol og varme nå, for å ikke snakke om brunfargen min. Det å bare kunne gå ut, uten å tenke på at man må huske på skjerf og votter. Det er gode tider det! I Moss kommer det bare mer og mer snø nå, synes det er nok nå jeg… Det er kjekt med snø i juletider, og kanskje greit med snø nå som jeg og jentene skal på hyttetur om 2 uker. Det gleder jeg meg masse til! Jeg har ikke vært på en hyttetur siden jeg var et lite barn. Jeg elsket å stå på langrennski som liten og det er det vi skal på denne hytteturen. 


 


Trykk HER for å komme til nettsiden til Emil Sollie og trykk HER for å følge han på Facebook.

Hva synes dere?♥

SELFIE PICTURES IN MY NEW BATOKO SWEATER

Åååh, i dag var det ingen bekymringer å våkne opp til. Jeg kunne ligget så lenge jeg ville i dag, men det er litt deilig å stå opp tidligere og lage seg god frokost. I hvert fall da jeg ikke har gjort det på en god stund. Til frokosten ble det smoothie, jeg elsker smoothien jeg lager. Fikk oppskriften fra DonutCompany og helt siden da har den vært smoothien jeg lager hele tiden. Jeg er litt gira på å prøve ut noen nye smaker, så hvis dere har noen gode oppskrifter på lager så gjerne skrik ut ♥

Genseren jeg har på meg beskriver vel meg ganske greit og det tror jeg mange venner kan si seg enige i, som om man er avhengig av den gode og ikke minst usunne maten. Jeg digger denne genseren som jeg fikk sponset av Batoko. Jeg var litt redd for at genseren ville være liten i størrelsen, så jeg var veldig spent da jeg åpnet pakken. Heldigvis er den perfekt i alt som er mulig å peke på, stoffet er godt – minner meg veldig om Obey stoffet på hettegenserne. Så det er selvfølgelig en stor bonus! Jeg er super fornøyd med å ha valgt genseren i størrelse large, den er ikke for lang og er så lang som jeg har mine andre gensere. Tipp topp, tommel opp for min nye genser. Jeg fikk en shorts sponset fra nettbutikken og, men det faller inn så unaturlig for meg å ta bilder i shorts på denne tiden av året. Dere må derfor vente litt til før dere kan se den godbiten. En ting er å ta bilder i denne koseshortsen som jeg bruker på bildene som forresten er fra Nike, men en ola shorts nå? Det får vente, hihi.


 


Trykk HER for å komme til genseren

Hva synes dere om genseren?♥

OSLO

Da har jeg kommet hjem etter en lang dag i Oslo. Det har vært utrolig spennende, litt skummelt men mye moro. Resultatet klarer jeg knapt å vente på, jeg kan egentlig ikke tro jeg ble med på dette med tanke på hvor usikker jeg blir foran kameraer. Etter at alt var i boks møtte jeg og Didrik på Isak for å dra på Egon. Lengtet lenge etter den gode bakte poteten der, åh som jeg nøt hver eneste bit av den poteten. Jeg er sånn som vet jeg kunne spist en til, men ikke vil være den eneste som bestiller en gang til. Det var flaut sist gang da jeg var på date med Didrik, så nå holder det med en. I Oslo blir det selvfølgelig mye gåing, litt kaos og mange trapper. Dagen i dag er den verste dagen for meg å være super aktiv når jeg er så støl som jeg er nå. Sånn går det når det er lenge siden man har trent vettu! 

Min kveld skal bestå av Netflix, enda mer Netflix og masse godis. Så dere får ha en riktig god torsdagskveld!♥


 

Har du hatt en travel dag i dag?♥

OSLO I MORGEN

I morgen drar jeg inn til Oslo for å gjøre noe veldig morsomt. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hva jeg skal fordi det er hemmelig, men er ikke lenge til jeg kan vise dere det. Det er første gang jeg er med på noe slikt, så jeg ser derfor veldig frem til dette. Åh, som jeg vil fortelle dere dette!! Dere får bare vente å se, jeg gleder meg til å se resultatet ♥ Det blir derfor ingen blogging før litt senere på dagen, men bilder blir det hvert fall. Dere skal få en liten tease!


Forrige uke tror jeg det var, ble jeg intervjuet 4 ganger og det tror jeg er rekord. En av dem som ville intervjue meg var av Byavisa. Mormor ringte meg i stad for å fortelle at hun nettopp satt og leste Byavisen da hun så intervjuet med meg. Veldig søtt og godt å høre at hun er stolt av meg, det setter jeg veldig pris på. Jeg ble intervjuet om hvor lenge jeg har blogget, tiden det tar og hendelser med lesere. Så det er veldig hyggelig at de interesserte seg i å få høre historien om Andrea Gjeldnes. Et av spørsmålene er hvorfor jeg tror leserne mine leser bloggen min, og jeg har faktisk ikke fått en ordentlig bekreftelse på hvorfor som gjør at jeg kan si “De leser den fordi…” Men at jeg heller skriver at jeg tror, så hvorfor leser dere egentlig bloggen min?


 

Hva er dine planer for i morgen?♥

BRA START PÅ DAGEN

Alarmen på mobilen ringte 11:00 i dag, hoppet rett ut av sengen og inn i treningsklærne mine. Jeg skulle nemlig på min første treningsøkt med Ida. Jeg har sagt opp medlemsskapet mitt på Spenst på grunn av at jeg ikke liker å trene alene etter at søsteren min sa opp der. Derfor har jeg meldt meg inn på Ditt treningssenter, hvor jeg gikk på dansing før faktisk. På Ditt treningssenter kan jeg trene med Ida, Anni, Nadine og Julie anytime. Det tror jeg vil hjelpe meg mye på motivasjonen, jeg håper det. Det var en veldig god og hard treningsøkt for ben og rumpe i dag. Det er ikke deilig å trene, men det er deilig å dra hjem og tenke på at du har gjort noe fornuftig i stedet for å sove i evigheter. Jeg vil komme meg inn i rutiner igjen, som jeg hadde før. Da var det skole, blogging og trening. Det har vært stille en stund nå og jeg har skammet meg litt over det, føles så mye bedre av å ha gjort noe fornuftig. Så nå skal det bli gode rutiner! ♥ Før vi trente tok vi kroppsanalyse, og jeg ble sjokkert da mannen gikk igjennom resultatet og sa jeg hadde veldig bra tall. Så det var godt å høre, men litt uvirkelig også. Eneste jeg må opp i er fettprosent, men det visste jeg allerede fra før av. Jeg har en ganske høy forbrenning forhold til hva som er normalt. Det sa han seg helt enig i da han fikk høre hva jeg spiser. Jeg er glad for at jeg tok denne kroppsanalysen, perfekt tid og nå gleder jeg meg til å komme i gang. 

Jeg og jentene mine har begynt å tenke på en sydentur i sommer nå som vi virkelig er klare for å sette et mål og spare.  Men vi vet enda ikke hvor vi ønsker å dra. Jeg vil til LaPoint, men jeg forstår godt at ikke alle vil dra dit. Jeg har hatt lyst til å dra til LaPoint helt siden jeg leste bloggen til Marcus Eek for flere år siden. Så hvis noen av dere har vært på noen herlige sydenturer som dere vil anbefale hadde det vært mye til hjelp. Første gang vi skal dra på sydentur sammen så denne turen vil bli flott uansett hvor vi drar. Jeg tror denne sommeren kommer til å bli veldig, veldig fin.

 Har du noen planer for sommeren allerede?♥

IPHONEDAY

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE MALIN FLADSETH! GRATULERER SÅ MYE♥

I går på kvelden var jeg nede i kjelleren for å se etter noe godt å spise da mamma plutselig spurte om vi skulle bake eplekake. Jeg har aldri bakt det før, så det hørtes super morsomt ut og jeg svarte selvsagt ja. Vi satt frem alt av bakevarer vi fant, vi fulgte ingen oppskrift og resultatet ble helt sykt. Åh, så god den kaken ble og så fin den var! Jeg spurte mamma om vi ikke skal prøve å begynne med å bake hver uke, prøve ut litt nye ting som ikke blir prøvd i huset, det var hun med på så jeg gleder meg til å komme i gang med baking. Det er så gøy å bake, lage mat og bare vente på resultatet. Hvert fall strålende når det smaker godt. Jeg skal faktisk lage kylling-stroganoff nå snart, elsker den gryten.

I dag stod jeg opp tidlig for å gjøre meg klar til tidligvakten. Det føltes ut som om jeg skulle på skolen, sånn som det var i gamledager da Didrik alltid startet senere enn meg. Ville alltid bare legge meg ned igjen med han. Jobbet fra 09:00 til 16:00, lang vakt men det går faktisk kjempe fort på morningen. Da jeg først fikk jobben, stengte jeg bare men nå foretrekker jeg å åpne. Neste gang jeg skal jobbe nå blir til lørdag, samme vakt bare jeg drar 14:00 eller 15:00. Må bare få skrike det ut nok en gang at vi har fått inn OBEY i butikken våres, endelig. På det ene iphonebildet under her, bruker jeg den nye hettegenseren våres. Jeg er helt forelsket i den og bruker den som kosegenser nesten hver kveld. Vi har ikke mange av den i butikken, så vær kjapt ute med å sikre deg den hvis du er gira.


Pleier du å bake/ lage mat?♥ 

GÅRSDAGENS ANTREKK 26.JAN.14

Jeg og Didrik så ferdig siste sesongen med Dexter i natt. Hadde jeg sett på den alene hadde tårene rent som bare det. Utrolig trist slutt, men noe sier jeg at det kommer en sesong til med Dexter. Hvis ikke kommer jeg til å være sur på han for alltid. Planene for i går var egentlig å få tatt antrekksbilder, men siden jeg og Ida ikke hadde all verdens med tid i Sverige ble det ikke noe av. Derfor stod jeg opp i dag for å fikse meg og ta på antrekket jeg hadde i går, for å få ordnet antrekksbilder i dag. Hver gang etter mamma har klippet meg sier jeg til meg selv “Nå skal jeg være flink til å ikke rette, krølle eller føne håret mitt.” Men det løftet blir brutt hver eneste gang. Det er da man har friskt hår man hvert fall til ordne håret sitt, eller hva mener dere?


 


Vans skjorte fra Junkyard // Obey hoodie fra Urban // Bukse fra GinaTricot // Vans sko fra Junkyard

Hva synes dere?♥

SVERIGE

Åh, i dag har dagen vært helt super synes jeg. Ikke en vanlig søndag, og det er jeg glad for. Jeg våknet opp til at pappa skulle sette opp en lampe på rommet mitt, som jeg er kjempe glad for at jeg endelig har fått satt opp nå. Jeg har en lampe som er kjempe svær, sikkert 2 meter som tar plass på rommet så beste løsningen var å kjøpe lampe da. Jeg bestemte meg for å ta en lang og varm dusj, i det jeg skulle inn i dusjen sendte Ida meg melding og ble da en tur til Sverige etter jeg hadde dusjet.

Begge var super sultne da vi kom frem på Nordby Shoppingsenter. Vi satt oss godt til rettet og nøt en helt ok middag. Jeg har savnet den gode smaken av chicken curry, så jeg tror jeg kommer til å spise det hver eneste gang jeg er i Sverige, hvert fall en god stund fremover. Vi kjøpte ikke annet enn mat til familien, bortsett fra 2 poser godteri og en tights på meg da. Klarer aldri å la være å kjøpe godteri når jeg er i Sverige, og når jeg først er i gang så er det ingen som kan stoppe meg. Derfor skal dette bli en fantastisk søndagskveld foran tven. Lage meg en smoothie og døtte i meg nok av godteri.  

 

Har dere hatt en fin helg?♥

MAKE WAY

I går endte jeg opp med å hjelpe Martina litt på jobben, siden vi har fått inn masse nye varer nå. Jeg er super gira, kjøpte meg en hoodie og longsleeve fra Obey. Jepp, vi har ENDELIG fått inn Obey! Lykkerus, et av favoritt merkene mine har endelig kommet i butikken jeg jobber. Bedre enn det blir det nok ikke. Ble en liten tur ut med Ida senere på kvelden, alltid koselig å være med den jenta der. Hun er så nydelig når hun ler på grunn av de søte tenna hennes. Ja, jeg er en beundrer. Det var min tur til å åpne på Urban i dag og det gikk kjempe fint, koser meg på jobb og jobber med en god gjeng så fornøyd er jeg. Jeg hadde gjort en deal med Martina om at vi skulle dra på Breisand etter jobb for å ta en saftig hamburger der med god samvittighet. Skulle nesten hatt den dressingen som smoothie der. Okei, kødder nå er jeg bare ekkel.


 Hentet en sponset pakke fra Bubbleroom i går, mens jeg måtte få sendt andre pakker. Det var en fin overraskelse å åpne den søte esken og se det fine smykket som lå inne i den. Jeg er fryktelig glad i gull, så jeg ble kjempe glad over å ha fått et så pent smykket. Jeg har likt disse smykkene kjempe lenge, men aldri kjøpt dem og hvorfor vet jeg ikke. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til jeg kan bruke dette smykket, så det ser jeg veldig frem til. Men denne helgen blir det ikke. Jeg skal ta meg en rolig helg, ordne litt med sparing og slikt så det skal bli deilig. Ting begynner å falle på plass, og jeg smiler om dagen. Håper dere alle får en super helg ♥


 


Smykket finner du her.

WANTIES FROM NELLY

I natt tok jeg en liten tur innom Nelly, ble plutselig i shoppingmood men bestilte ingenting. Jeg synes de stadig vekk får inn kulere og kulere varer. Jeg gleder meg stort til å se sommerkolleksjonen på Nelly, det skal bli spennende! Håper må mange fargerike kjoler. Jeg har faktisk ikke plass til flere kjoler i skapet mitt nå, så jeg lurer på hva jeg skal gjøre. Om jeg bare hadde større rom, så kunne jeg hatt større skap. Men jeg er fornøyd med det jeg har nå, virkelig! Ellers tok jeg en kjapp tur innom Hype. Elsker den nettbutikken, skulle ønske de hadde mye mer. Siden de ikke har så stort utvalg, lurer jeg derfor på om noen av dere vet om en nettbutikk eller to som har slike type produkter?


Poppy Dress her // Tiger Dress her // Stay Dress her
 
Solid Shiny Bikini her // Dazzling Bikini her (Likte kun overdelene på begge)


Glimmer Sko her // Paradox Sko her

// Adlinks