DET ER FREDAG

I dag hadde jeg en utrolig bra dag på jobben, følte meg flott og bare ville spre den gode energien min over til andre mennesker. Noe jeg synes er veldig gøy å kunne gjøre på jobben er å hjelpe gutter. Noen gutter aner ikke hva de er ute etter, men likevel trenger nye klær. Det er derfor så herlig å se at de faktisk liker det jeg foreslår, men fremdeles synes det er uvant. Det er så mange skjulte skatter på Urban, at du må nesten ta deg god tid i butikken før du velger å snu. Nå for øyeblikket har jeg nettopp satt inn mat i ovnen som skal stå der i 1 time, før jeg endelig kan nyte middagen min. Så 1 time er lenge, men det går fort da man blogger synes jeg.

Nå skal jeg over til noe helt supert! Det er fredag, vinterferie for noen av dere og det er jo bare helt fantastisk godt, ikke sant? Ikke nok med at det er helg og ferie for noen, men Junkyard har salg på massevis av varer. Det er opptil 80% rabatt på utvalgte varer på Junkyard. Det beste av alt er at salgsvarene kan du få 10% rabatt på hvis du bruker rabattkoden “SNOW10“. Altså litt ekstra salg. Burde være sånn oftere synes nå jeg, salg er så flott og godt. Fristen på denne rabattkoden går ut i kveld, så bruk den før den har gått ut. Litt ekstra glede i helgen fortjener du♥ Ha en super helg og vinterferie til dere som har det!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGET


 

Hvordan har dagen din vært så langt?♥

SMOOTHIE

I dag hadde jeg overhodet ingen planer, jeg ville bare ligge i sengen min med den late innstillingen min denne dagen. Men den ble fort til noe bedre da pappa lurte på om jeg ville bli med å trene. Denne treningsøkten har vært den beste jeg har hatt på lenge. Du vil alltid imponere faren din med å gi alt du har til du ikke lenger klarer mer. Så det er vel derfor jeg faktisk klarte mer enn hva jeg hadde forventet, ga bånn gass og selv pappa er vilt sterk. Jeg er super svak i armene forhold til hvor sterk jeg er i bena, så jeg liker å trene bena mest. Men nå må jeg få litt mer muskler i armene, bare kyllingvinger der akkurat nå. Pappa ga meg en klapp på skulderen og sa det var en bra treningsøkt og at jeg var flink. Følte meg ganske stolt da. Etter treningen hoppet jeg rett i dusjen, og mens jeg lot håret luft-tørke lagde jeg med jordbærsmoothie. Helt fantastisk godt når du i tillegg koser deg med MasterChef Australia på TLC. Jeg skal opp tidlig i morgen fordi jeg skal åpne på Urban, så med tanke på den harde treningsøkten med pappa, kommer jeg til å sove kjempe godt i natt.

 

Hva har du gjort i dag?♥

SENGEKOS

I går dro Didrik til Bergen for å ta en langhelg med familien der oppe. Så i går ble det litt sengekos for meg selv med snacks, film og energidrikke. Jeg har blitt kjempe dilla på Burn som jeg var dilla på for 1 år siden, og dette var kjempe interessant å lese om tenker jeg?.. Jeg så Mirror Mirror på Netflix med vakre Lily Collins. Jeg blir så sjokkert over at det finnes så vakre mennesker, elsker virkelig utseendet hennes. Jeg liker litt sånn eventyrlige filmer, så det var deilig å se denne filmen mens jeg koste meg med druer. Men etter druene gikk jeg rett over på ostepop og melkesjokoladen. Ostepop var på tilbud til kun 9kr, det er jo helt crazy. Skal være litt sånn!


 

Hva slags filmer liker du?♥

TRAVEL DAG

VINNEREN AV BRUNOGBLID KONKURRANSEN BLE CAMILLA! Gratulerer så mye med 10 solkort. Du vil bli kontaktet veldig snart.

 I dag har jeg ikke fått rukket å blogge noe før nå på kvelden. Grunnen til dette er fordi jeg har hatt veldig mye å gjøre siden tidlig i dag. Kjenner jeg er litt sliten akkurat nå, så det skal bli deilig å ta det med ro resten av kvelden. Jeg var på parkteateret i dag for å lære mer om salg på Amfi sammen med Lien og Ida. Det var veldig lærerikt og veldig morsomt! Ganske greit å kunne lære seg dette, få litt nye ideèr. Etter vi var ferdige der, så dro jeg og Ida for å ta sol. Så nå er det ikke mer sol på en stund, fått helt sinnsykt mange fregner tilbake nå. Får dem alltid tilbake så fort jeg får litt farge i ansiktet, blir like paff hver eneste gang jeg ser hvor mange fregner jeg har. Akkurat nå har jeg og Ida fått i oss litt grønnsakssuppe som vi lagde, skal jaggu meg gå ned å ta litt til. Var så godt!♥


 

Hva har du gjort i dag?♥

FARGET BRYNA

Her om dagen farget jeg brynene mine nok en gang. Brynene mine blir så fort lyse, og ser derfor ut som jeg har mistet mye hår. Så jeg vurderer alltid å nappe brynene mine, men så tenker jeg at det er verdt et forsøk å farge dem for å se om de kommer tilbake. Det gjorde de! Så jeg begynner endelig å få mer hår på bryna nå, og at de blir mer fyldige. Men det er fremdeles en lang vei til jeg er fornøyd med brynene. Det jeg vil skal vokse ut nå er hårene helt foran, de bruker drit lang tid på å vokse ut. Jeg har sett det komme mer nå, så det er håp om å få finere bryn. Jeg glemte helt å ta bilder underveis til bloggen, så neste gang jeg farger bryna skal jeg vise dere det steg for steg. Jeg føler meg mye friskere i ansiktet, jeg og Ida tok sol i går. Jeg har ikke tatt sol på over et halvt år nå fordi jeg måtte roe ned. Så det var utrolig deilig å ligge i solsengen med musikk på full guffe og bare tenke at jeg endelig vil se friskere ut med litt farge i ansiktet. Og en siste ting som jeg har frisket opp, smilet mitt. Å bleke tennene har gått litt i glemmeboksen, men siden jeg ikke har gjort noe særlig i dag var det på tide å få et hvitere smil.

Er du fornøyd med brynene dine & når sist tok du sol?♥

DANIEL WELLINGTON

I dag skal jeg en tur til Ida, før vi skal til byen å se på tapet til det nye rommet hennes. Jeg er så jelly på hvor stort rom hun har fått. Det er 3 rom, en stue, et walkin-closet og et soverom. Er det rart jeg blir jelly når hun får dette? Jeg skal hjelpe hun litt på veien til drømmerommet, så jeg er skikkelig gira på å se etter tapet nå. Etter vi har bestemt oss for hvilken tapet hun skal gå for, tar veien videre til min første treningsøkt i februar. Jeg må virkelig bli flinkere til å trene, ellers er det ikke vits at jeg er medlem og sløser med pengene. Så derfor har jeg og Ida inngått en avtale om at vi skal bli flinkere. Jeg vil ikke skrive så mye om trening her på bloggen, rett og slett fordi jeg selv ikke ønsker. 

Jeg fikk en veldig god start på dagen da en mann stod i døren for å levere en pakke til meg. Da jeg kjente på pakken skjønte jeg med en gang hva dette var, og da smilte jeg stort. Maren som jobber på Urban har hatt denne klokken en stund, og jeg har siklet så etter den hver eneste gang hun har brukt den. Jeg har aldri vært fan av fargen lilla, men etter å ha sett klokken hennes forandret jeg mening med en gang. Jeg har fått meg en ny DanielWellington klokke med rosè gull, den er helt nydelig! Alt ved den er perfekt, så enkel og flott som den er. Første gang jeg har en klokke i rosè gull, så at det ble denne klokken klager jeg virkelig ikke på. Nye favoritt klokken, uten tvil ♥ 

Bruk rabattkoden “madeleine” for å få 15% rabatt på alt på nettbutikken til DanielWellington. Rabattkoden varer frem til slutten av mars.


 


Klokken finner du her. (Sponset)

Likte du klokken?♥

NELLY AND ASOS WANTIES

Det ble dessverre ikke noe spatur på oss denne helgen, det blir om 2 uker for før det har ingen av oss tid faktisk. Jeg med jobben og Didrik skal ha kjøretimer, oppkjøring og en tur til Bergen nå snart. Så da har jeg noe å se frem til! Siden vi bare skal være hjemme og slappe av i dag, kunne jeg ikke la være å titte litt på klær. Nelly er den siden jeg er mest innom, så kommer Asos rett etter. De har alt fra A til Å og jeg bruker alltid å finne meg noe fint på begge stedene. Denne gangen fant jeg mange godbiter fra både Nelly og Asos som jeg med glede skal vise dere nå♥ Ha en riktig god søndag!


Sequin Long Sleeve Dress her // Scroll 3/4 Long Cardigan her // Rosy Leather Knit Dress her (Adlinks)


Ilona Cutout Harness Boot her // U Authentic Vans her // Slip In Shoe her // Chunky T her  (Adlinks)


Superdry Dress her // River Island Dress her 


Crop With Short Sleeve her // French Coat her // Hype Case her // Graphic Print Bikini her 

Likte du noen av produktene over?♥

FEIRING AV MARTINE

I går ble det utrolig stressende dag for meg. Kvelden før overnattet jeg hos søsteren min i den nye leiligheten for første gang, vi så på The Host og You’re Next. Likte begge filmene kjempe godt, men også to helt forskjellige filmer. Søsteren min har sykt bra smak når det gjelder filmer, så jeg lar hun alltid bestemme hvem vi skal se. Jeg skulle egentlig ikke på jobb før 13:00 til 17:00, men endte opp med å ta tidligvakten i stedenfor. Så etter jeg var ferdig på tidligvakten måtte jeg innom leiligheten til Caroline, for så å hente tingene mine og dra hjem for å fikse meg til bursdagsfeiringen til Martine. Hun fylte 20 år på torsdag, stor jente nå! Det var kjempe koselig. Det var reker og vin, men ettersom jeg ikke likte reker spiste jeg litt før jeg dro dit og slo heller til med en loff med kun smør og ikke reker. Haha. Tiden gikk faktisk veldig fort og ble kjent med 2 nye jenter som var helt supre. I tillegg lagde Martine en hjemmelagd kake som var helt sykt god. Oreobunn med jordbær-ostekrem, hvis jeg ikke tar feil. Det var jordbærbiter i kaken og åh, den var så god og frisk i smaken.

Jeg skulle egentlig være med jentene videre ut på kvelden, men jeg og Didrik skulle på spa i dag så jeg måtte pakke og slikt. Derfor ble det mer riktig å dra hjem, enn å rote det til i dag. Didrik hadde plutselig blitt veldig syk utover kvelden i går etter jeg kom hjem. Til slutt sa det stopp. Da han sov måtte jeg vekke han fordi han skrek, skalv og ikke klarte å ligge i ro. Han våknet flere ganger av at han hadde vondt i hodet. I dag dro han til legen for å få svar, og han har nå fått medisin han skal gå på og må bli sengeliggende i hele dag. Vi har derfor ombooket og skal kanskje til Son i morgen hvis han er bedre. Legen sa det var en kjapp prosess og at han ville bli fort bedre. Så veldig gode nyheter, selv om vi ikke fikk dratt i dag. Jeg kommer derfor til å bli hjemme med Didrik for å passe på han i dag.


 

Hadde du en fin fredag & har du noen planer for i dag?♥

NYE RAYBAN SOLBRILLER

I forigårs fikk jeg en pakke på døren fra <a href="/Ray-Ban” target=”_blank”>Sunglassesshop.no som har hatt problemer med å finne frem til riktig hus ettersom alle nr på husene er fjernet. Rekkehuset vårt er endelig ferdig nå, takk og lov. Slutt på bråket, og kan endelig sove godt uten å bli vekket 07:00. Jeg har aldri hatt slike <a href="/Ray-Ban” target=”_blank”>RayBan solbriller som dette før, så jeg var veldig spent på om jeg ville passe til dem. Er det bare meg eller føler alle andre seg også mer voksne med disse type solbriller? Kanskje bare jeg som er veldig rar. Men av en eller annen grunn føler jeg at jeg ser mer voksen ut med disse. Klager ikke! Jeg er veldig fornøyd med dem og har planer om å kjøpe et par andre RayBan solbriller så fort jeg får neste lønning, forhåpentligvis. Jeg har vært både klokkedilla og solbrilledilla i en evighet nå. Hver gang jeg vil selge et par solbriller tenker jeg “Åh, disse er så fine til det antrekket” eller “Åh, shit disse vil bli fine på sommeren”. Mens klokker, det bruker jeg hver eneste dag. Likevel skal jeg snart legge ut 2 dyre klokker til salgs. Jeg har vært så lat med å oppdatere salgsbloggen nå. Men til uken skal jeg sette av tid til å få lagt ut noen produkter som veldig gjerne vil få en ny eier ♥


Link til solbrillene <a href="/Ray-Ban” target=”_blank”>her. (Sponset solbriller)

Likte du solbrillene og har du et par RayBan solbriller selv?♥
 

KONKURRANSE: VINN 10 SOLKORT FRA BRUNOGBLID

Nå som det er vinter er det nok ikke bare jeg som savner brunfargen min. Det er alltid først på vinteren jeg innser hvor brun jeg egentlig var på sommeren, skjer hver eneste vinter. Derfor har jeg en gledelig nyhet å fortelle dere at jeg i samarbeid med BrunogBlid nå skal kjøre en utrolig flott konkurranse. Premien er 10 solkort på 80 kr. Det er altså soling for over 10 ganger – avhengig av hvor lenge du pleier å sole deg. Konkurransen vil vare i akkurat 1 uke, som vil si at den avsluttes neste torsdag.

Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
♥ Like BrunogBlid på facebook her.
♥Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Konkurransen er for både gutter og jenter til dere som lurer!

Likte du denne konkurransen?♥