THE MET

Reklame | Redken

Før jeg sier noe må jeg bare gi mitt eget kamera ros for å ta sykt bra bilder. I en periode likte jeg ikke kameraet mitt Sony A6000. Jeg var bare så lei. Men den pausen fra kameraet var bra for meg. For nå er jeg kjempeglad i det på nytt igjen. Det er så bra til å ta portretter, og jeg elsker å ta det av mennesker. Det siste bildet er en av mine favoritter fra reisen. Det er av den svenske agenten på turen, nydelig dame! De to andre menneskene dere ser over der igjen (blant annet min hårfrisør på turen Steven), og min norske agent Tahiya –  jeg er virkelig blessed som har en slik agent på turen. Jeg hater å bruke ordet blessed for mye, men jeg kan virkelig ikke tro at jeg får oppleve alt dette. Og enda bedre er det når de du reiser med er så snille, forståelsesfulle og man bare klikker. Siden vi hadde litt tid på dagen, før reisen hjem på kvelden, hadde de ordnet The Met billetter til oss som ville. Det anbefales virkelig, uansett om du er en person som drar på museum eller ikke. Både vakkert, spennende og sinnsykt fascinerende på en gang. Dette er enda en ting jeg kan krysse av på min bucket list <3

STROLLING IN NYC

Reklame | Redken

Den store dagen med fotoshoot er over, men det gjenstod fortsatt å besøke hovedkontoret til Redken på 5th Ave. Det er noe veldig stort i seg selv. Det var litt da virkeligheten slo til, og jeg forstod hvor heldig jeg har vært som har blitt velkommen inn til Redken familien. Vi fikk se hvordan butikken så ut, før vi ble ført videre bak til en heis som førte oss opp til selve kontoret. Det er der de gjør all magien deres – og det var et spennende syn. Vi fikk en liten tour rundt hele kontoret, og ble stående å se på ansatte som jobbet med farge og styling på modeller. Bare det å skrive det ned her på bloggen er så rart, for ja – jeg har virkelig vært der nå. Og historien bak all den harde jobben er inspirerende. Vi var så heldige og fikk et personlig foredrag fra Noah som driver sosiale medier og mye mer der. En sterk person med et varmt hjertet og lidenskap for jobben hans. Ingenting er bedre enn å se folk som har kommet for å bli, og for å gjøre det stort. Jeg er fremdeles veldig ny i denne gjengen, så for meg er det mye å ta inn, men believe me, jeg tar inn alt.

Senere på dagen dro vi til en rooftop for å spise lunsj før vi dro hjem for å slappe litt av, og varme opp til kveldens middag og drinker. Hvis det er noe jeg er dårlig på, så er det å notere ned steder jeg er for å huske de. Her skal jeg bli bedre, for det er så gøy å kunne tipse om slike spesielle steder til venner og bekjente.

NYC DAY 1

Reklame | Redken

Før og etter farge, makeup og styling:

FOTO: Anna Stokland (@annastokland)

Denne reisen i New York med Redken har vært helt fantastisk. Desidert en av mine beste turer! Og jeg har en del bilder å vise fra turen, så gled dere. Vi har endelig fått bilder fra fotografen som var med oss en av dagene, pluss at jeg i tillegg har knipset litt selv. Allerede på vei til New York møtte jeg og Steven, på litt forsinkelser som gjorde at vi ble rastløse for å si det mildt. Det var ikke direkte, så vi mellomlandet i Stockholm, og fikk vite at flyet var forsinket 5 timer. Så da vi endelig kom frem til leiligheten i Brooklyn, så var det rett i sengs ettersom klokken var langt over midnatt, før vi skulle opp for å komme oss til Cutler salongen. Dette var den store dagen hvor jeg fra Norge, samt to andre jenter fra Sverige og Danmark skulle farge håret. Hele prosessen ble filmet og shootet, fra start til slutt. Men nå har dere kun fått sett bildene fra timene i salongen. Jeg skal poste bilder fra fotoshooten vi hadde i Brooklyn i morgen (hvis jeg har tid). Jeg reiser nemlig til Milano i natt, så det er litt mye som skjer om dagen – og jeg elsker det. Men jeg har hatt så sinnsykt uflaks helt siden jeg reiste til New York, at det selvfølgelig skal toppes med at jeg blir syk. Hele denne uken har jeg ligget hjemme med feber, forkjølelse og elveblest. Og det har vært hardt å avlyse alle planene jeg hadde denne uken. Det er noe jeg sjeldent må gjøre, så jeg er enda irritert på meg selv for å fremdeles være dårlig. Heldigvis føler jeg meg litt bedre, som gjør meg mer reiseklar for enda en jobbtur. Men ikke glem; jeg har MASSE å fortelle dere, og ikke minst vise dere <3

SEE YOU SOON NEW YORK

Det er så sprøtt å tenke på at jeg skal tilbake til storbyen jeg elsker i morgen. Men det som gjør at jeg nesten må klype meg selv i armen for å forstå at dette ikke er noen drøm, er at jeg reiser dit med Redken. Dette er en drøm jeg aldri tenkte kom til å bli en virkelighet – å reise rundt med et fantastisk team gjennom jobben. Det er faktisk ikke min første reise med Redken, siden jeg tidligere i år dro til Köln i Tyskland med dem. Da feiret vi Shades EQ, mens vi denne gangen skal besøke hovedkontoret til Redken i New York og være Backstage på NYFW. Jeg tror ingenting kan toppe dette – i så fall venter jeg spent. Vi skal bo i en Airbnb leilighet i Brooklyn, og jeg gleder meg så mye til å komme meg dit for å ta masse bilder jeg kan vise dere. Det er så mye personlighet i den leiligheten, så jeg kommer nok til å føle meg veldig hjemme der. Vi kommer til å være en stor gjeng som bor der, så det er nesten så man får følt litt på hvordan mange modeller har det under oppdrag. Ettersom jeg skal være hårmodellen for Redken under denne turen. Med det sagt; skal dere ikke se borti fra at jeg kommer hjem med mørkere hår (!!!!). Dette året har virkelig overrasket meg stort, og fått meg til å endre tankegang om veldig mye. Så jeg har aldri følt meg så klar for å reise på en ny jobbtur, som nå. Denne gangen er vi der under New York Fashion Week som jeg vet vil bli helt rått. Jeg skal være der helt til torsdag, og jeg lover at jeg skal underholde dere her på bloggen og ikke minst på Instagram. Nå må jeg fortsette med pakkingen, ettersom jeg drar inn tidlig til Oslo i morgen for å møte Steven, som er min personlige frisør under denne turen. Han var med på turen til Tyskland tidligere i år, så vi har mye å catche up siden sist.