MASKERADE-JULEBORD

I dag skal jeg på maskerade-julebord med de jeg jobber sammen med på Urban og gjett om jeg gleder meg. Første gang jeg får oppleve julebord med jobben, wohoo. Føler jeg endelig begynner å få et liv, sosialt liv med venner, kollegaer, fått meg jobb og har tid til meg selv for å bare slappe av. Vi skal til Martina først for å vorse litt før vi drar videre til julebordet. Jeg var veldig sent ute med å finne en maske til maskerade-julebordet, fant den i går. Bedre å ha en maske enn ingenting. Jeg kjøpte masken min på H&M, synes den var veldig fin.Gleder meg fryktelig mye til å se hva de andre har på seg og hvilke masker de bruker! Dere får ha en superduper bra lørdag ♥

PHOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN PART I

I dag føltes det ut som om jeg har sovet i en evighet, utrolig deilig og bare få sovet ut alt jeg har hvis jeg kan si det. Da jeg logget på Facebook så jeg at de første bildene fra fotoshooten hos >Jeanett Haslien< er blitt ferdige. Jeg synes fremdeles at håret mitt var helt WOW. Aldri i verden trodd at håret mitt kunne bli så stort, men det tok virkelig lang tid å fikse det. Så veldig god innsats av både Jeanett og makeup stylisten Christine.

GRATULERER SÅ UTROLIG MYE MED DAGEN, FLOTTE JEANETT! Håper den blir like god som deg ♥ 

Sjekk ut bloggen til Jeanett >HER< 

BEAUTY INN SAGENE

Jeg har lagt merke til at behandlinger som vipper og negler er blitt veldig populært nå den siste tiden. En av venninnene mine jobber på en salong i Oslo som heter Beauty Inn Sagene. Den er splitter ny og blir derfor åpningskveld fredag 6.desember klokken 16:00 i Stockfleths gate 51B, 0461 Oslo. På denne dagen vil det bli servert fingermat, cupcakes og champagne. Det vil også bli demontrasjoner av behandlingene. Ta med deg venner og få 50% avslag ved booking denne dagen.

Beauty Inn Sagene har behandlinger som hudpleie, massasje, fotpleie og manikyt og pedikyr. For de som har fått invitasjonen, men ikke fikk mulighet til å komme får 30% avslag ved fremvisning av invitasjonen innen 15.februar 2014, 50% på soltimer fra 09-16.desember og 10% på nesten alle produkter frem til 01.01.2014. De som ikke har fått invitasjon på brosjyre, kan komme innom salongen enten sentrum eller sagene for å få slik at dere kan spare og bruke denne senere ♥

Link til åpningen av Beauty Inn Sagene på facebook trykk >HER<

20% RABATT PÅ HELE SORTIMENTET PÅ STYLEPIT

Nå har det vært mye salg i butikkene har jeg lagt merke til, men er det en ting jeg har ventet på så er det salg på nettbutikker. Vet ikke om dere alle vet om StylePit? Det er hvert fall en stor nettbutikk med utrolig stort utvalg av absolutt alt. Fra og med 28.november – i dag, og til 30-november vil det være 20% rabatt på HELE sortimentet. Dette mener jeg nå er en god mulighet til å eventuelt finne julegaver til sine nærmeste for en litt billigere pris. Har dere begynt med julegave-shopping enda?

Jeg velger å gi dere en liten smakebit på hvor mye flott det er på StylePit ved å legge til varer jeg liker godt. Link til produktene er under bildene tilfelle du vil ta en nøyere titt og se prisen på varen. PS! Dette er både en dame og herre butikk. Noen av varene er til og med på 25% rabatt. Trykker du på produktet du liker står det under prisen hvor mye du sparer.


Sisters Point Cardigan her // Spot on Beanie her // Nike Sweatshirt her // Dry Lake kjole her 

Vans Sneakers i farger her // Vans Sneakers i grå og svart her

Kyboe klokke i svart her // Kyboe klokke i hvit her // Kyboe klokke i blå her

                                                                                                                                                                                      // Reklame

BILDENE FRA JUNKYARD SHOOTEN

Da har jeg endelig fått bildene fra Junkyard shooten jeg hadde med Anniken i Gøteborg. Var en utrolig morsom opplevelse. Både å få møte Anniken og oppleve en Junkyard shoot. Det hadde jeg aldri i livet forventet meg skulle skje. Men jaggu meg fikk jeg ikke oppleve det. Dette er noe jeg er veldig takknemlig for. De 2 dagene jeg var i Gøteborg føltes ut som timer, ikke dager. Tiden gikk så fort og jeg hadde det så koselig. Håper virkelig på å få oppleve noe slikt igjen. Noe av det jeg savner mest fra Gøteborg er sengene på Clarion Hotel Post. Jeg var glad i sengen min før jeg sov i sengen på dette hotellet. 

SJEKK UT LOOKBOOKEN HER! 

VIL DU SKINNE ÅRET RUNDT?

JA! Jeg vil skinne året rundt. Men hvordan? Jeg har nå brukt Dorco Shaihøvelen nå i ca 1 år. Bena mine skinner som aldri før, selv har jeg fått min flotte babyhud tilbake på bena. Dette er ikke tull, dette sant. Beste opplevelsen jeg har med barberingen er at jeg ikke trenger å påføre barberskum på bena mine, barberhøvelen har gelè på seg fra før av som er en av grunnene til at bena dine er myke og flotte etter barberingen. Jeg føler meg så ren og glatt etter jeg har brukt Shai. Hele familien min bruker nemlig dette nå – fordi jeg fikk dem til å prøve den ut. Fornøyde er vi alle sammen, og glatteben kommer vi til å ha for alltid.

Jeg vil gi dere gleden av å fortsatt ha fine og glatte ben selv i kulden med bruk av Shaihøvelen. Derfor ønsker jeg at dere skal gå inn på >Shai.no< og prøve Shai-høvelen gratis. Gjør du dette er du automatisk med i trekningen av en goodiebag og ett års gratis forbruk av Shai barberblader og høvler! Jeg og dere vet at dette er reklameinnlegg, men jeg skal fortelle dere en ærlig ting som jeg håper dere husker på til neste gang. Jeg anbefaler kun ting jeg selv er fornøyd med og bruker selv. 


Gjerne kommenter og fortell meg hva du synes om Shai-barberhøvelen.

                                                                                                                                        // I samarbeid med Side2 og Dorco Shai

CHIHUAHUA PUPPY VISIT AT WORK

Jeg hadde ikke vært på jobb 1 time enda før Tina kom inn med noe jeg syntes så ut som en bamse i armen. Jeg bruker 5 sekunder ekstra for å faktisk innse at hun bærer verdens nydeligste chihuahua bebbi. Jeg ville faktisk gråte over hvor søt den var, den var så søt. Det var nesten uvirkelig hvor liten den var. Chihuahuaen var mindre enn foten min og jeg bruker 37. Hvor perfekt var det ikke å få besøk av en søt valp på jobb? På twitter i går og i dag har jeg fått inn så mange skjønne bilder av hundene deres, dere er virkelig heldige og jeg beundrer dere så mye. Jeg skal slappe av resten av kvelden nå, gå ned og lage meg noe godt så slappe av i sengen til jeg til slutt sovner.

URBAN

I natt sov jeg utrolig godt, kanskje fordi jeg har en gutt som holder rundt meg. Jeg har fått i meg en middag til frokost, så glad i mat som jeg er så er middag det beste jeg vet som. Lager meg faktisk middagsmåltider til frokost selvom det ikke er noe særlig sunt, men godt? Jadda! Ønsker dere alle sammen en riktig god onsdag, så snakkes vi senere nå som jeg tar turen ned til Urban!

ROLIG KVELD

Da har jeg blitt ferdig med å dusje etter god og slitsom treningsøkt med Iselin, liker å dusje hjemme og ikke sammen med andre mennesker. Aldri klart det, det var også et problem på skolen fra 8.klasse til 3.vgs. Jeg var så glad for at gymtimene var i de siste timene så jeg kunne kjappe meg hjem for å dusje. Nå slipper jeg hvert fall å bekymre meg mer for dette. 


I morgen skal jeg jobbe alene igjen, er både gøy og skummelt. Det har faktisk ikke gått opp for meg enda at jeg har fått jobben som ekstrahjelp på Urban, på Urban liksom?! Favorittbutikken min. Fordi jeg skal komme i morgen, skal jeg passe på å kose meg masse i kveld. Akkurat nå sitter jeg og ser på MasterChef Norge, jeg elsker å se på matprogram. Men da er det et must for meg å enten være mett, eller sitte å gomle på noe underveis. At jeg skal være sulten under slike programmer er ikke lov.


Bilde er tatt før treningen.

SYVSOVER

Jeg kan ikke tro det med mine egne øyer at da jeg våknet i dag “tidlig” var klokken 14:31. Jeg som ikke la meg sent i går engang. Helt ærlig så kan jeg ikke huske sist jeg sov så lenge uten å ha vært oppe sent, så nå skal jeg ned og lage meg litt frokost/ middag. Ser ut som et troll på håret gjør jeg også. Sover nesten alltid med fletter slik at både jeg og Didrik skal slippe å legge oss oppe på håret mitt så jeg blir låst fast, haha. Men likevel skjer det at jeg våkner av å være stuck med håret mitt. 


Søte Iselin kom innom på Urban i går mens jeg jobbet alene så avtalte vi at vi skulle ta en tur på Spenst i dag for å trene sammen. Blir veldig moro, så dette ser jeg frem til! Er vel 3 mnd siden vi trente sammen sist. Men nå har jeg ikke all verdens tid til å sitte her og blogge, må nemlig lage meg noe mat så ta på meg treningstøy. Vi snakkes!


Bilde er ikke fra i dag!