FINT VÆR MÅ UTNYTTES

Etter tannlegebesøket jeg hadde her om dagen, har jeg fått litt smerter etter sjekken. Tannkjøttet mitt har hovnet opp litt, så er derfor ikke så lett å spise hva som helst. Satt på Cafè med mamma og søsteren min i sted og var umulig å spise baguetten jeg kjøpte. Heldigvis, etter paracet og ibux gikk litt av smertene bort. Hvert fall de verste, så nå er jeg veldig fornøyd med å ha mindre smerter. Det er ikke gøy å ha smerter på jobben og så vidt klare å åpne munnen for å snakke med kunder. Jeg vet selv at jeg har en ganske så stor munn, så tenk dere at jeg nesten ikke klarte å få inn tannbørsten i munnen tidligere i dag… Det var litt av et syn! Disse smertene skal visst være borte innen mandagen fikk jeg vite, så det ser jeg veldig frem til. Må også bestille ny tannlegetime for å fjerne de hullene jeg har fått, hehe ops. Kan takke meg selv for at jeg er så glad i godteri, men nå får det jaggu meg skiftes over til mat i stedet.

Som dere sikkert skjønte, tok jeg med resten av girlsa fra familien for å ta en liten tur ned til byen. Det var jo så fint vær i dag, at det måtte bare utnyttes! Verken mamma eller søsteren min hadde smakt på makroner før, og siden jeg likte de så godt de jeg sist prøvde – måtte de også prøve. Mamma likte det, men ikke søsteren min. Gjorde ikke meg noe at det ble 2 på meg for å si det sånn. Etter denne turen, var det rett på jobb for å stenge og det gikk ganske bra i dag det også.

Jeg sov ganske godt i natt, hvis jeg ikke husker feil, men likevel er jeg så trøtt at øynene mine vil lukke seg. Nesten som en krig i sitt eget ansikt. Jeg må jo holde meg oppe litt lenger, for bakt-potet står inne i ovnen og er ferdig om ca 1 time. Det smaker så fantastisk godt til med rømme, kryddersmør, mais og agurk. Sikler i munnen av å bare skrive dette!

Dere får ha en super kveld videre. Vet også at noen går inn i mai måneden ved å drikke – så drikk for meg også!♥


Jeg elsker virkelig å ta slike bilder for tiden. Det er jo fra denne vinkelen jeg ser best ut, haha.

Hva har du gjort i dag?♥

ENDELIG FERDIG

Denne måneden så har jeg tatt trafikaltgrunnkurs med søsteren min. Det var virkelig på tide at jeg gjorde, og med tanke på at typen fikk lappen for ikke alt for lenge siden har motivert meg. Trengte bare et spark i rumpa, så kom jeg meg ned dit. En av grunnene til at jeg har utsatt det har tidligere vært pengene, som videre førte til bare litt redsel/ angst med tanke på at jeg ikke kjente andre på kurset. Stresser og bekymrer meg alt for mye for tiden… Derfor hjalp det veldig å få med søsteren min, så jeg ikke følte meg alene der. Med tanke på at dette kurset rett og slett er kjedelig, var det også veldig gøy. Hadde 2 ganske ålreite lærere som ikke gjorde at man sovnet – hvis dere skjønner. Dro derfra med litt mer peiling enn da jeg kom, og det er jeg veldig fornøyd med. Det er utrolig deilig å tenke på at det ikke er mer kurs nå, og at jeg kan krysse av det på listen. Ikke minst at jeg endelig kan øvelseskjøre lovlig. Nå som jeg allerede er i gang med lappen, eller på god vei så kan jeg ikke stoppe opp. Så skal bestille kjøretimer veldig snart. Kjenner at å være 20 år uten lappen, det er litt dritt. Jeg vil også kjenne denne friheten ved å ha bil og lappen!

Nå skal jeg straks legge frem jobbantrekket til i morgen, men først skal jeg nappe brynene mine. Har gått uten napper et par uker, så brynene har blitt et rot med andre ord. Kjøpte en med zebra print på, så blir nok litt ekstra stas gitt, haha. Ha en riktig god onsdag♥

Har dere gjort noe spesielt den siste tiden?♥

NÅR TIDEN IKKE STREKKER TIL

Jeg har virkelig fått følt på det den siste tiden. Når tiden ikke strekker til. Spesielt i går var det umulig å få tid til bloggen – og det tror jeg er en av de første gangene. Da jeg stod opp var det rett på badet for å fikse seg til å se mer våken ut før veien tok videre til tannlegen for en årlig sjekk. Denne sjekken skulle jeg egentlig hatt i fjor sommer, men det var vanskelig å få det til å gå opp med tanke på jobben osv. Jeg må dessverre tilbake for å borre, og det var jeg ganske forberedt på. Jeg er alt for glad i godteri, men etter tannlegebesøket, fikk jeg litt angst for godteriet resten av dagen. Jeg dro nemlig til Sverige med kjæresten og kompisen hans. Vi var der faktisk hele dagen, noe som var sykt avslappende. For første gang kjøpte jeg kun nudler, litt tyggis og potetgull. Jeg turte ikke å kjøpe mer godteri med tanke på besøket hos tannlegen. Det var kanskje litt greit, haha. Noe annet jeg også fikk kjøpt var Anastasia Dipbrow Pomade i fargen blonde. Aldri hadde jeg trodd jeg måtte bruke den lyseste fargen på brynene mine, men etter å ha testet den – er jeg utrolig fornøyd! Vi tittet sååå mye og hadde ikke dårlig tid, frem til vi plutselig så hvor mye klokken var. Etter Sverige turen måtte jeg bli kjørt rett ned til byen for å være med på Vans-kveld med resten av Urban gjengen, som startet 20:00. Det var ganske koselig og lærerikt! Vans skoene har jeg likt så uendelig lenge, og var derfor spennende å få lært litt mer om dem.

I natt så hadde jeg noen så fæle smerter i kroppen av jeg ble redd jeg måtte på sykehuset. Men etter mengder med vann så roet det seg nok til av jeg kunne sove. Det verste var vel tanken på at klokken var 03:30 og jeg skulle stå opp 07:30. Heldigvis gikk det greit å jobbe selv om det ikke ble mye søvn i natt. Is-kaffen gjorde susen for å si det sånn! For første gang smakte jeg på is-kaffen fra Norli med karamell smak, og den var SÅ god. Neste gang skal jeg teste ut sjokolade is-kaffen, så det blir spennende tenker jeg. Måtte så klart ta med vanilje makroner til is-kaffen – endelig fikk jeg smakt på det også! Hørt så mye positivt om disse makronene, men aldri smakt på det, før nå.

Ps: Jeg vurderer helt vilt å kjøpe Olympus Pen kameraet alle snakker om for tiden. Er det noen av dere som har dette kameraet eller har testet det ut?♥


Blitt helt forelsket i disse skoene fra Nike – så fornøyd med at jeg kjøpte dem!

Har du hatt det litt travelt den siste tiden?♥

LAZY DAYS ARE THE GOOD DAYS

Denne søndagen har jeg NULL planer. Men det blir brått en plan – og den skal dere få høre om nå. Jeg kjøpte meg noen nye ting til rommet på fredag, og det jeg virkelig trengte var 2 nye puter til meg og Didrik. Men da jeg allerede var i gang med shoppingen, endte jeg brått opp med flere ting. Jeg kjøpte blant annet et nydelig teppe til å ha på rommet mitt (har et ganske likt et i hvitt), et bilde, en eske til å ha alle permer og ark samlet på et sted og en boks til å ha blyanter og tusjer i. Ganske deilig å få litt bedre oversikt over tingene mine! Det gjenstår nå kun å finne en plass til dette bildet jeg kjøpte, er ikke så mange steder å velge mellom på rommet mitt siden det er liten. Men kanskje det blir litt lettere?? Får en så avslappende og god følelse når jeg leser det. Alt jeg har kjøpt er forresten fra Kid!

Hvis jeg gidder, skal jeg ta en liten rydding i rommet mitt og få ut fingeren og legge ut ting for salg. Er så mye som ikke blir brukt nå at jeg nesten blir sur for å ha kjøpt så mye klær. Får nesten dårlig samvittighet også… Ved matbutikken hos oss, er det en stor boks som man kan legge klær man vil kaste eller som man bare ikke bruker der, slik at det går til noen som virkelig trenger det. Det synes jeg utrolig kjekt! For hvorfor kaste ting som fortsatt holder seg bra, når andre kan få bruk for det? De tingene jeg legger ut for salg som ikke blir solgt på @madeleinepsalg på Instagram, de “kaster” jeg derfor i denne boksen. Så noe nyttig blir det ut av disse klærne og skoene uansett♥

Ønsker dere alle sammen en riktig god søndag!

Er det ikke vakkert?♥

BEAUTY DAY WITH BANGERHEAD

// I samarbeid med Bangerhead.no

Goood lørdag mine kjære lesere! Denne dagen har jeg brukt god tid på å slappe av og få tatt noen bilder til bloggen, før det er på tide med varetelling. Derfor har jeg funnet på noe litt moro å vise dere i dag. Nemlig makeup step by step, som har vist seg å falle i smak hos dere. I dag er det produkter fra Bangerhead jeg skal vise dere, og dette er produkter jeg selv har valgt ut. Jeg er såå fornøyd med hva jeg har valgt, for sminken la seg så pent på huden min. En av favorittene mine ble desidert øyenskyggen og leppestiften. Hvis dere ser på bildene så forstår dere sikkert hvorfor disse falt best i smak hos meg♥

Jeg vet det er veldig mange som forventer rask levering og null toll når de handler på nett. Dette får du på Bangerhead, og ikke bare det, men du får også bonuspoeng på alle kjøp fra nettsiden deres. Noen sier man ikke kan få i både pose og sekk, men det er bare tull! Nå har de også 20% på ALL sminke, og dette tilbudet varer frem til 11. mai – så utnytt det på det fulleste girls! For å komme til kampanjen kan du trykke her.


Kostene jeg har tatt i bruk i dag er også fra Bangerhead og de finner du her. De 3 leppestiftene til venstre er dessverre utsolgt, men ta gjerne en nærmere titt på dem her.


Det første jeg begynner med er å påføre concealer fra theBalm der jeg ønsker å skjule litt mørke ringer under øynene og spesielt røde områder. Deretter påfører jeg Bronzing Powder fra Max Factor i hele ansiktet, og litt ekstra på kinnbena for å markere dem litt ekstra.


Her bruker jeg Beauty Express Set fra Anastasia. Først tar jeg på voksen som er det første du skal gjøre, for at brynene skal holde seg på plass før man setter på lappen over brynet. Da det er riktig plassert, begynner du å farge brynene dine inne i området til du har oppnådd resultatet du ønsker. Resultatet mitt ser du på høyre bilde.


Øyenskygger fra IsaDora i fargen Khaki Green. Her begynner jeg fra venstre side og bygger meg innover. Jeg starter med den lyseste fargen innerst i øyekroken, deretter soter jeg ut med fargen i midten og avslutter med litt smokey eyes med den mørkeste fargen.

En siste finish er leppestiften fra Clarins i fargen Hibiscus så er det ferdig med min beauty dag med Bangerhead:

Hva synes dere?♥

NEW SUNNIES

Denne dagen har gått til å handle litt sammen med pappa, og ikke minst handle litt nye ting til rommet mitt. Rommet mitt har ikke plass til mer, som jeg vet!!! Men jeg klarer bare ikke å slutte å handle ting til interiør når det er så mye fint. Jeg har tenkt til å vise dere disse produktene litt senere denne helgen, for er så mye annet jeg må vise dere nå. Det som står for tur å vise dere nå, er mine nye solbriller.

Jeg har et veldig smalt ansikt, hvertfall der solbrillene skal sitte. Jeg sliter med å finne solbriller som sitter på hodet mitt, og ikke sklir nedover. Drømmen min er å kunne dra solbrillene opp på hodet mitt, å kunne bruke dem som hårbånd (hvis dere skjønner). Derfor tenkte jeg at jeg kanskje burde gå en annen vei i valget om nye solbriller denne gangen. Velge noe jeg ikke har fra før av, kanskje teste ut noe nytt. Jeg har alltid hatt Ray-Ban og Oakley solbriller, men noen sitter bare ikke helt som jeg ønsker. Magefølelsen min landet på noen solbriller fra TRIWA av alle merker. Noe jeg falt for, er at de har små detaljer som jeg ikke klarer å sette fingeren på. De er både gjennomsiktige og er svarte, det ser nesten ut som en svart røykgranat som bare har blitt holdt fast i solbrillene. Bedre forklart får jeg ikke til, annet enn å legge til at jeg elsker dem. De sitter sååå bra på ansiktet mitt, sklir ikke ned og sitter perfekt på hodet mitt da jeg bruker dem som hårbånd. Jeg mottok de i posten i dag, og jeg har ikke tatt dem av siden da jeg pakket dem opp. Dere vet jo også hvordan jeg er med esker, jeg klarer ikke å kaste eskene når de er så fine…


Disse er ikke sponset via bloggen.

Likte dere dem & hvilke solbriller er dine favoritter?♥

ASAN FRESH – VINN ØYA-BILLETTER

// I samarbeid med Asan

Jeg skal starte med å si at jeg har et stort forbruk på parfyme, deodorant, bodyspray og god-luktende bodylotion. Men hvor skal det egentlig stoppe eller når lukter det for mye? Noe av det verste jeg vet om, er å gå rundt å ikke føle at jeg lukter godt, men det er ikke noe særlig å lukte for mye heller. Derfor er vesken min stappfull av diverse ting for at jeg skal lukte godt. Men det hender at det brått blir en liten nødsituasjon og jeg har glemt en av tingene – som jeg føler jeg må ha for å lukte godt nok. Derfor har jeg nå funnet en ny løsning, som er ganske genialt å ha i vesken tilfelle du skal noe uventet.

Asan har nå produsert 3 nye produkter; Dusjkrem, intimvask og intimservietter. Vi er jenter, og vi elsker å lukte godt – ikke minst å føle oss rene overalt på kroppen. Så hva om du er ferdig på treningen og lukter overraskende mye, eller du har stresset så mye før en fest eller jobb at du har begynt å lukte? Det er ikke gøy, og kjører jeg på med mer parfyme blir svetten blandet med sterk parfyme som bare ikke blir en fin miks. Asan fresh er derfor genialt å ha i disse nødtilfellene. De lukter så friskt men ikke for mye! De holder deg fresh lenger og du føler deg fresh. Asan er kjent for å ikke ha sterke ingredienser, men har likevel fått til en kjempe god lukt på disse flaskene. De lukter så godt at jeg kunne hatt denne på parfymeboks.

Jeg har så mange eksempler å dele med dere, men kan jo fortelle mitt seneste behov for å freshe meg opp litt. Dette er faktisk snakk om da vi bloggere skal gjøre i stand til en bloggshoot, ting skal være riktig, vinkelen skal være on point og ikke minst så skal bildene bli gode. Omgivelsene rundt deg må se bra ut og ikke være forstyrrende, det er sånne små ting vi henger oss opp i. Blir man raskt irritert og stresser litt for å få til gode bilder, blir man fort varm. Bare mellom disse bildene, tok jeg en liten pause før jeg skulle ta bilder av meg selv, for jeg føler meg automatisk bedre på bilder om jeg føler meg ren og lukter godt. En siste klassiker hvor jeg som regel føler meg litt svett og varm, det er om morgenen. Jeg skal alltid rulle meg inn i dynen som en kebabrull at det til slutt er for varmt. Så en rask dusj med en så godluktene dusjkrem, det er prikken over i’en.

Hvem sier vel nei til å lukte godt når som helst og hvor som helst?♥


Du får kjøpt disse produktene på Coop Obs og Mega, Spar og Eurospar, Meny og Ultra samt på Ica Super.

KONKURRANSE:
Du kan nå vinne ØYA-billetter ved å gjøre noe superenkelt! Det trekkes flere vinnere og premiene er 3 ukesbilletter og 7 lørdagspass. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å fortelle om din nødfreshingssituasjon. Legg ut bilde/ video på Facebook eller på Instagram, deretter hashtag med #nødfreshing. Konkurransen avsluttes 10 mai, og vinnerne kåres på facebooksiden HER. Lykke til!♥

Så, når var din siste nødfreshingssituasjon?♥

ANTREKK 220415

I dag var det lønningsdag, og denne gangen smiler jeg bredt for jeg kan sette mye mer av på sparing enn det jeg vanligvis kunne ha gjort. Jeg har faktisk tittet litt på leiligheter på finn, men jeg er veldig kresen av meg så jeg vil ikke kjøpe/ leie noe bare for å komme meg bort. Jeg har det ganske bra hjemme, så å komme seg bort herfra haster ikke. Da får jeg også litt bedre tid til å se på flere leiligheter. Noe annet jeg har gjort i dag så var det å ta frokosten på Go’bua, etter i går måtte jeg bare rett tilbake dit i dag for å kjøpe pølse i lompe og en toast. Denne kiosken har vært der siden jeg var liten, så er så kos å kjøpe noe nam der!

Etter å ha vært på kurs i dag, var det fremdeles mye sol å finne ute og ble derfor ENDELIG noen antrekksbilder. Der har jeg vært litt dårlig den siste tiden, men var jammen på tide å få til noe da det var varmt nok til å bruke skinnjakken min. Jeg har 2 skinnjakker tror jeg, og den jeg har på meg i dag er den “nyeste” av dem, som derfor var lett å finne frem. Jeg elsker faktisk denne skinnjakken, den er ikke helt vanlig som alle andre – og siden jeg er den jeg er, liker jeg å ha ting alle andre ikke har. Stylet opp denne jakken til en rocka stil i dag, skjorte rundt livet og hullete jeans ♥ Forresten, søsteren min skal få skryt for å ha vært fotografen i dag!


Jakke fra Mistressrocks // T-skjorte, sko og Dr. Denim bukse fra Urban // Skjorte fra Asos // Solbriller fra RayBan

Hva synes dere?♥

NOEN AV BILDENE FRA SHOOTEN FOR PROJECTFASHIONBYOLAV

I dag har jeg hatt det super fint! Det hele startet med at jeg satt på med sjefen min ned til Urban, siden vi startet med å telle lagret i dag før alt er klar for den store varetellingsdagen. Hvis jeg har effektiv og flink (altså fikk telt ferdig alt jeg skulle), fikk jeg fri i morgen og på fredag. Og dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk fri! Godt å høre man har gjort en bra nok jobb til å få fri, så da er det bare å gjøre seg klar til lørdag som er varetellingsdagen. Rett etter jobben dro jeg og typen til Alby for å gå en liten tur i det fine været, før vi besøkte noen fra familien hans for å bare så av en liten prat. På denne tiden ble jeg ganske sulten, med tanke på at jeg ikke fikk spist sp mye på jobb, så da ble det toast og pølse i lompe på Go’bua. Beste pølsene, tuller virkelig ikke. Det er noe med å kjøpe pølse fra en kiosk og ikke lage det selv. Rekorden min er 7 pølser på rad, og det er faktisk sykt. Siden det var såååå fint vær, bestemte vi oss for å kjøre til et annet sted for å gå tur. Da satt vi oss på fjellet og bare så utover mot havet, så det var kjempe deilig å bare nyte været på det fulleste!

Med tanke på en veldig travel dag, har jeg heldigvis fått noe annet gøy å vise dere. Jeg har nemlig fått noen av bildene fra shooten for projectfashionbyolav. Som jeg hadde shoot med for litt over 1 uke siden. Med tanke på at bildene skulle være veldig “rene” og la klærne snakke for seg, likte jeg de veldig godt. Og jeg har aldri brukt en så stram hestehale før, men etter å ha sett disse bildene burde jeg teste ut dette en gang selv. Det gjorde seg godt ut på bildene iallefall. På disse bildene ser dere også en hvit jakke, den er min favoritt – den er sååå ufattelig stilig! Alle disse klærne som jeg bruker på bildene kan du finne i Olav Aleksander Pop up Store, som lanseres torsdag 23. april klokken 18:00 på STEEN & STRØM MAGASIN, 4 etg.

Sjekk gjerne ut nettsiden Olavaleksander.no og bloggen projectfashionbyolav.blogg.no

© Copyright 2015 Marion Hansen  –  www.marionhansen.no

Likte dere noen av bildene og har dere vært flinke til å være ute i det fine været?♥

HELGEN MIN

VINNERNE AV BRUN OG BLID KONKURRANSEN BLE SARA & REBEKKA! Gratulerer så mye til dere, sjekk mailen deres for å få premien deres i posten♥


Helgen min har vært ganske bra av 2 forskjellige grunner. Den første er vel at jeg har kjøpt meg 2 nye par fra Nike, som vi har fått inn på Urban. Med tanke på at jeg får 40% i butikken jeg jobber, så var det som å kjøpe bare et par da jeg kjøpte to for den samme prisen. God samvittighet med shoppingen er vel det beste! Og nå som jeg prøver å bli kvitt mange av skoene mine også, blir de erstattet med nye sko som jeg vet kommer til å bli brukt mye mer. Jeg kjøpte meg endelig Nike Air Force skoene og Nike Air Max Ultra – begge disse to måtte jeg bare ha. Kjempe lenge har jeg siklet på Force skoene, men nå som nyheten fra Air Max kom ble jeg solgt med en gang. De sitter så ufattelig godt på bena, samt at de er all white errthang.


Såååå fornøyd♥

På lørdag ble jeg og jentene bedt på middag og drikke hos søte Linda. Da jeg kom var det servert wok på bordet og alt var stelt i stand så koselig! Er det en ting jeg ikke husket, så var det at Linda hadde en søt liten vofs, så dere kan tro jeg ble forelska. Jeg er så sur på meg selv for at jeg ikke husket på å ta et bilde av denne hunden, så det får bli gjort neste gang. Så søt er den! Utover kvelden ble det drikkeleker og annet moro, jeg storkoste meg i hvertfall veldig mye og håper på at det ikke blir så lenge til neste gang vi jentene samles igjen. Jeg har faktisk vært så sliten etter lørdagen at jeg ikke var i nærheten av pcen min i går, men nå pcen oppe å går og jeg har en del ting jeg må få ordnet før jeg kan legge den fra meg. Ha en super fin uke, mine kjære lesere!


Toppen og skjørtet er fra Urban (fortsatt i butikk) og skoene er fra Nelly.

Hadde dere en fin helg?♥