BEAUTY DAY WITH BANGERHEAD

// I samarbeid med Bangerhead.no

Goood lørdag mine kjære lesere! Denne dagen har jeg brukt god tid på å slappe av og få tatt noen bilder til bloggen, før det er på tide med varetelling. Derfor har jeg funnet på noe litt moro å vise dere i dag. Nemlig makeup step by step, som har vist seg å falle i smak hos dere. I dag er det produkter fra Bangerhead jeg skal vise dere, og dette er produkter jeg selv har valgt ut. Jeg er såå fornøyd med hva jeg har valgt, for sminken la seg så pent på huden min. En av favorittene mine ble desidert øyenskyggen og leppestiften. Hvis dere ser på bildene så forstår dere sikkert hvorfor disse falt best i smak hos meg♥

Jeg vet det er veldig mange som forventer rask levering og null toll når de handler på nett. Dette får du på Bangerhead, og ikke bare det, men du får også bonuspoeng på alle kjøp fra nettsiden deres. Noen sier man ikke kan få i både pose og sekk, men det er bare tull! Nå har de også 20% på ALL sminke, og dette tilbudet varer frem til 11. mai – så utnytt det på det fulleste girls! For å komme til kampanjen kan du trykke her.


Kostene jeg har tatt i bruk i dag er også fra Bangerhead og de finner du her. De 3 leppestiftene til venstre er dessverre utsolgt, men ta gjerne en nærmere titt på dem her.


Det første jeg begynner med er å påføre concealer fra theBalm der jeg ønsker å skjule litt mørke ringer under øynene og spesielt røde områder. Deretter påfører jeg Bronzing Powder fra Max Factor i hele ansiktet, og litt ekstra på kinnbena for å markere dem litt ekstra.


Her bruker jeg Beauty Express Set fra Anastasia. Først tar jeg på voksen som er det første du skal gjøre, for at brynene skal holde seg på plass før man setter på lappen over brynet. Da det er riktig plassert, begynner du å farge brynene dine inne i området til du har oppnådd resultatet du ønsker. Resultatet mitt ser du på høyre bilde.


Øyenskygger fra IsaDora i fargen Khaki Green. Her begynner jeg fra venstre side og bygger meg innover. Jeg starter med den lyseste fargen innerst i øyekroken, deretter soter jeg ut med fargen i midten og avslutter med litt smokey eyes med den mørkeste fargen.

En siste finish er leppestiften fra Clarins i fargen Hibiscus så er det ferdig med min beauty dag med Bangerhead:

Hva synes dere?♥

6 kommentarer

Siste innlegg