OH HELLO SPORTY LADY

Ja, det er faktisk lov til å være meget fornøyd etter dagens innsats. For det første så åpnet jeg på Urban og jeg åpner ikke der før 09:00, men satt på med Ida ned 08:15 så jeg loket en god del. Jeg tok bare på litt sminke denne morgenen, fordi nå for øyeblikket er det ikke vits å fikse seg til jobben da det er kaos. Det er hvertfall min unnskyldning til å se litt sløvere ut for tiden. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å trene etter jeg var ferdig på jobb, men som alle andre var det enkle spørsmålet om jeg faktisk kom til å gjøre det. AND I DID!!!!! Det mest skremmende er jo da jeg la det ut på Snapchat, for da ble det nesten sånn at jeg måtte trene for å ikke vise at jeg feiget ut haha. Vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg prøver å bli litt mer lowkey og chill på Snapchat – ikke sånn at alt skal være så on fleek. Det er litt digg egentlig, for dere blir kanskje litt “lettere” kjent med meg da? Akkurat her trenger jeg litt feedback, kjenner det på hele meg at jeg trenger en bekreftelse på hvordan jeg er på den appen fordi det er så useriøst.

Overraskende nok hadde jeg med kamera på jobben, men knipset ikke bilder før etter. Litt dårlig idè med tanke på kaoset. Jeg fikk uansett Ida til å knipse noen kjappe (eheheh not) bilder av meg før jeg dro videre på treningen. Jeg trodde egentlig ikke at et så lame antrekk kunne føles så bra, but heeey – lærer hver dag.

BY THE WAY: Følg meg på SnapChat @alohaamad♥

Jakke fra BikBok // Hettegenser fra Urban // T-skjorte fra Sixth June // Tights & sko fra Nike

Hvordan har din dag vært?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Det er en sjelden gang jeg skulle ønske at et døgn bestod av 48 timer istedenfor 24. Men akkurat nå er det alt jeg ønsker egentlig. Det er så mye som skjer, og jobben tapper en for kreftene nå som det er masse å gjøre. Det dummeste jeg bestemte meg for å gjøre i dag var å dra på jobb etter jeg hadde tatt 1 sprøyte i hver arm, for jeg kan ikke løfte på en dritt før jeg får vondt og armene bare låser seg. Men nå er det så viktig å stille opp på jobben, siden vi stenger dørene 28.januar. På mandag og tirsdag skal vi rydde hele butikken før Urban Moss er borte, og jeg gruer meg fordi jeg vet jeg kommer til å grine som bare pokker. Bare gi meg denne helgen og de 2 første dagene neste uke, så kommer jeg tilbake sterkere – jeg skal kanskje passe en hund den helgen og da skal jeg spamme dere med søte bilder.

Januar er snart over, og derfor er det på tide med en ny konkurranse i samarbeid med Junkyard. Den vil vare i ca 1 uke, og dere kan melde dere på så mange ganger dere bare ønsker.


For å delta:


♥ Like facebooksiden til Junkyard
her.♥ Like facebooksiden til bloggen min
her.♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.♥ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 

MIRROR MIRROR ON MY SHOEZ

Jeg har begynt å gå tilbake til å være det dovendyret jeg en gang var. Jeg vil sove dritlenge og bare aldri stå opp fordi det er så kaldt. I dag hadde jeg på alarmen klokken 10:00, men kom meg ikke ut av sengen før klokken var 12:00. Jeg ville bare ikke i dag, haha… Jeg hoppet i dusjen for å våkne litt, og så fikk jeg melding av Ida som skulle trene – da begynte jeg å tenke om jeg skal bli med på treningen siden jeg uansett skulle trene senere i dag. Da ble jeg litt sur på meg selv fordi jeg måtte dusje TO ganger i dag – det verste er at vi ikke har varmtvann igjen, og jeg sitter her og stinker svette uten å komme noen vei. Jeg må få dusjet i kveld, siden jeg skal opp tidlig i morgen for å gjøre meg klar til en shoot i Oslo som jeg tror kan bli ganske kul. Forhåpentligvis legger jeg meg nydusjet i kveld :-)))))

Før jeg skulle på treningen med Ida, måtte jeg bare knipse noen bilder av de nyeste skoene mine. Jeg har vist dem flere ganger på SnapChat, men de er så fine at jeg bare må vise de her. Jeg har dem allerede i gull, men måtte få dem i sølv også siden de er så syke. Det er de kule skoene fra Puma jeg snakker om, the one and only. Man kan faktisk se seg selv i skoene, og det synes jeg er pretty cool. Jeg liker bare Puma mer og mer om dagen, men vet at jeg uten tvil har fått tak i de råeste skoene. Det kule er at jeg har drømt om sånne sko i flere år, og endelig har jeg dem! De er litt små i størrelsen, så hadde jeg vært deg ville jeg gått opp en halv størrelse.

Skoene er sponset & de er fra Junkyard men er dessverre utsolgt for øyeblikket.

Hva synes du om disse skoene?♥

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2

Hvilken parfyme bruker du?

Nå for øyeblikket bruker jeg YSL Black Opium.

Leser du noen blogger? isåfall, hvilke?

Jeg leser seriøst aldri blogger, og det er litt sykt å si når jeg selv er en blogger. Liker å følge såkalte bloggere på Instagram, hvis jeg kan redde meg inn litt med det hehe.

Kan du gå i spagaten?

Nei, men kanskje det skal bli et av målene mine for 2017 – hadde vært kjekt å kunne det. Et lite partytriks!!

Hvor mange land har du vært i?

Sverige, Danmark, Spania, Portugal, Tyrkia, Hellas, USA & England. Jeg vil reise myyyyyye mer!

Har du et drømmereisemål?

Vel, et at de blir oppfylt nå i år da jeg reiser med Camilla, Ida og Martina til Bahamas (ÆÆÆÆÆH!!!!!). Den drømmen har jeg hatt helt siden jeg var 14-15 år.

Hvis du måtte skiftet navn, hvilket navn ville du valgt?

Hm, denne var vanskelig.. Jeg ville hvert fall hatt et kortere navn enn Madeleine. Et som er fengende og fresht, men hvilket har jeg ikke peiling på. Jeg er den personen som sikkert får en baby og ikke gir den et navn før det har gått uker….. Shit, jeg må google navn.

Hva er favorittsmaken din på iskrem?

Vanilje, naaaaaam!

Liker du vanlig melkesjokolade, eller skal det være en blanding? f.eks oreomelkesjokolade, daim osv.

Oh honey, I’ll take both. Jeg er kjempeglad i den vanlige sjokoladen, men chrispo og daim er høyt oppe på listen de òg.

Hva var den forrige boken du leste?

Twilight, første og siste boken jeg klarte å lese uten å jukse.

Hvilken film så du sist?

The Accountant.

Har du sett noen “oppvekkende” filmer, som har gitt deg noe å tenke på?

Hver eneste film jeg ser får meg til å tenke litt dypt faktisk, uavhengig av hva det handler om. Men jeg er fryktelig glad i å se filmer, fordi jeg lever meg skikkelig inn i dem og da dukker det mange tanker opp. En som knuste hjertet mitt var American Sniper, satt igjen med blandede følelser og tanker om hvor urettferdig og feil folk blir behandlet.

Hva er yndlingsmiddagen din?

Alt som innebærer poteter. Med andre ord; Det skal svært lite til for å tilfredstille meg, bare sier det.

Hva var ditt beste fag på skolen?

Gym.

Hva får deg til å føle deg trygg?

Rommet mitt. Jeg har hatt det hele livet mitt, og det har liksom vært der for meg (haha?). Men jeg må også nevne de som står meg nærmest, de har stilt opp så mye for meg og jeg vet at jeg har dem for alltid.

Nevn en dårlig vane du har?

Jeg er dårlig på å skylle tallerken med èn gang etter jeg har spist opp. For eksempel akkurat nå så har jeg 2 tallerkener på rommet mitt.

Hvis du kunne hatt en superkraft, hvilke ville du valgt?

Å kunne lese andres tanker eller å fly. Munnen sier en ting, mens øynene sier noe annet. Jeg har en frihet uten å kunne fly som jeg bare elsker, men jeg vil så gjerne kjenne på den friheten ved å kunne fly hvor jeg vil når som helst.

Fortell om et øyeblikk du var så flau at du bare ville forsvinne.

Det må fakisk være den gangen jeg skulle selge impregnering til en kunde som skulle kjøpe sko. Jeg sa hun burde sammenligne det med en kondom for ekstra beskyttelse. Hun ble rød i trynet, og jeg vet da faen hvor rød jeg ble men jeg skal si dere en ting; Jeg er DRITklein når det først er kleint.

Hva er det slemmeste noen har sagt til deg?

Oi wow…. Denne var vanskelig siden jeg heldigvis ikke har fått mye slengt i ansiktet. Men en ting jeg ikke glemmer er da jeg ble kalt for misfoster på skolen fordi jeg ble født med kun ett øret.

Hva er bakgrunnsbildet på telefonen din?

Tok dette mens jeg og jentene var i Spania. Jeg bare elsker palmer.

Hvilken farge er din favoritt?

Når det gjelder farger på klær så er det svart, hvitt, beige og grå. Men av andre grunner sier jeg fargen blå, på grunn av at havet fascinerer meg.

Hva er yndlingsdesserten din?

Crème brûlèe eller Panna Cotta.

Tar du sol? Hvis ja, hvor lenge og ofte?

Maks 2 ganger i måneden i 28 minutter hver gang.

Hvor drar du ut på byen?

Stort sett i Moss på Lux, siden det er nærmest. Men noen sjeldne ganger ender vi opp i Fredrikstad. Men i Oslo er det et rent kaos, der drar man dit det er plass egentlig hahaha.

Hva slags kaffe kjøper du når du er på kafé?

Iskaffe med karamellsmak <3

Kunne du noen gang prøvd å farget håret? Hvis ja, hvilken farge?

Ja, jeg hadde ikke hatt noe imot å prøve en mørkere hårfarge. Men jeg holder meg helst til den naturlige hårfargen min, siden det tok meg så mange år før jeg fikk den tilbake.

Bleker du tennene dine?

Kanskje 2-3 ganger i året fordi jeg er dritlat på den fronten.

Tips til å finne ut hvem som er ekte venner?

Det finnes ikke tips å gi, det er noe du av ren natur vil finne ut av med tiden. Det tok lang tid for meg, men det var så verdt det.

Sover du med vinduet åpent?

På sommeren, men aldri i LIVET om jeg hadde gjort det nå på vinteren.

Drikker du?

Ja.

Har du noen tatoveringer? Er det noen tatoveringer du ønsker å ta?

Jeg har ingen tatoveringer, og har heller ikke planer om å ta noen tatoveringer før det er noe veldig betydningsfullt for meg.

Topp 3 nettsider å handle fra?

Asos, Nelly & Junkyard.

Favoritt youtuber?

Er aldri på YouTube…..

Er du helt norsk ?

Jeg er 100% norsk, men kan forstå at noen lurer siden jeg har mørke trekk.

Hva bruker du mest av gstreng og hipster?

G-streng, jeg har svært få hipster truser.

Hva sover du i?

Nattkjole eller en stor t-skjorte.

Er du hekta på noen sanger nå for tiden?

Hvordan boksemodell bruker du? Har vanvittige korte bein, slit veldig med å finne en modell!

I feel ya!!! Jeg bruker Dr.Denim Lexy og Joni Petite fra TopShop i lengde 30.

Hvordan ser ditt drømmeliv ut?

En ring på fingeren, en trofast mann ved min side, barn og hund i ett trygt og godt hjem. Klisjè å si, men det er faktisk det jeg ønsker meg.

Hvor høy er du og hvilken skostrl bruker du?

Jeg er 165 og bruker størrelse 37 i sko.

Hvilke bloggere på topplista i Norge liker du mest og minst?

Jeg leser sjeldent blogger, men Sophie Elise har overrasket meg enormt med stemmen hennes. Bloggerne jeg liker minst er nok MammatilMichelle & Isabel Raad på grunn av måten de liker å sjokkere lesere med overskrifter – og så er det ikke noe stort som har skjedd i innlegget.

Hvilken blogger respekterer du mest og blir mest inspirert av?

Jeg respekterer Sophie Elise med tanke på den ekstreme forvandlingen hennes som blogger. De jeg blir mest inspirert av er motebloggere som Kenza, Fanny Lyckman og Janni Delèr.

Hvordan klarte du å gå opp i vekt uten å bli redd for at kroppen forandret seg i speilet etc? Du er en stor inspirasjon!

Vet du hva? Jeg måtte bare satse, i starten var det vanskelig å bli vant til de ekstra kiloene på kroppen. Men etterhvert la det seg overalt, så jeg følte meg normal og det var så godt. Tusen takk forresten!

Har du fått noen negative kommentarer ang. forandringene på kroppen?

Ja. Folk har sendt meg meldinger og lurt på hva som har skjedd med meg siden jeg har lagt på meg, noen mener jeg ser ulykkelig ut nå, andre mener bare jeg så mye bedre ut da jeg veide 41-42kg og det synes jeg bare er helt sjukt. Jeg tar meg ikke nær av det fordi jeg har det bra nå, aldri hatt det bedre og jeg lar derfor ingen påvirke meg.

Er du fornøyd med brystene dine etter vektøkningen, siden du var litt misfornøyd før?

Jeg er ikke fornøyd med dem siden det fremdeles er like stor forskjell på dem. Men de har blitt litt større etter vektøkningen, og har ikke hatt noe imot det akkurat hehe.

Husker at du for en tid tilbake svarte lesere som påpekte at du var tynn, med at det bare var unormalt høy forbrenning, og at det ville gi seg innen du ble 25 år. Men som du allerede har fortalt, har du jo lagt på deg relativt raskt det siste året(og du ser dritbra ut, ikke misforstå meg!!!) Du var jo lenge svært tynn, så jeg lurer på om du, helt ærlig, har hatt et anstrengt forhold til mat/spiseforstyrrelse? Men at du på det tidspunktet dekket over det? Noe som i så fall ville vært veldig forståelig!

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg hadde en spiseforstyrrelse, uten at jeg visste det selv. Jeg var mye deprimert i en lang periode og det gjorde at jeg mistet matlysten. Jeg skulle gjerne vært hun som trøstespiste, men hos meg ble det stikk motsatt. Det gikk så langt at jeg måtte sykmelde meg og låse meg inne på rommet i 2 uker. Jeg klarte ikke å komme meg ut.

Jeg sliter selv med vektoppgang, og er redd for at blant annet gutter eller andre skal tenke at det ikke blir fint. Hadde du noen tanker rundt dette?

Et råd; Gi litt mer faen. Fokuser på deg og ikke hva gutter vil like. Det viktigste er at DU liker deg selv og har det bedre med deg selv. Folk vil like deg for akkurat den du er, uansett om det er med noen ekstra kilo på kroppen eller ikke. Hvis dem ikke gjør det, gjør du seg selv en tjeneste og blir kvitt folk du ikke trenger i livet ditt♥

Kan du fortelle litt om hva slags ting du spiste da du forsøkte å legge på deg, og hvor mange måltider om dagen + hvor store porsjoner? Rett og slett skrive litt mer detaljert om det? Jeg har gått mye ned i vekt dette året pga stress, matlysten har falt vekk og selv om det går bedre med meg nå så merker jeg at jeg gjerne vil få vekta mi tilbake litt kjappere. Håper du kan dele litt tips!

Jeg spiser fremdeles akkurat det samme som jeg spiste da jeg var på mitt tynneste. Men jeg kunne spise 2 måltider om dagen, og det var alt for lite og svært lite variert. Jeg spiste hver 3 time for å bli vant til å spise mer og få i meg mat oftere. Jeg spiste så store porsjoner jeg bare orket. Ikke vei maten du skal spise, spis til du er mett og spis mer av det du elsker ikke begrens deg med matinntaket. Jeg kan spise en hel pizza til frokost, eller lage noe lett som omelett og rundtstykker. Jeg er veldig glad i middager, så jeg lager gjerne middag til frokost også. Det er ikke en spesiell type mat jeg spiste, en god blanding av masse junk og litt mindre sunne ting, det er det som er greia. Jeg spiste bare mer av det jeg var glad i, spiste det oftere og jeg ble flink til å variere mer med maten. Jeg håååper du kommer deg opp igjen♥

Hvordan ser du på kroppen din idag kontra et år siden? Jeg synes det ser ut som du har gått ned litt etter du la ut innlegget om vektøkning, stemmer det?

Jeg ser en utrolig forandring, og ikke bare på kroppen men med meg selv. Jeg hadde ikke trodd at ved å gå opp 15 kilo skulle forandre meg så mye, men jeg er kjempeglad for at jeg gjorde det. Jeg har gått ned 1-2 kg, varierer fremdeles fra dag til dag og spørs veldig på hva jeg spiser så klart. Jeg har lagt merke til at kiloene har lagt seg litt flere steder på kroppen, enn hvor det la seg i starten som var på magen haha. Jeg vil fremdeles litt mer opp i vekt, kun for å se om jeg trives med det, og jeg legger merke til at det nå begynner å bli vanskeligere – kanskje fordi jeg brått raste opp i vekt.

Jeg sier det igjen; Jeg er faen meg så glad for at jeg la på meg 15 kilo.

Hvis dere fremdeles har noen spørsmål er det bare å stille dem her, så svarer jeg asap♥

SUNSET

Fredag: Denne helgen har vært et fullstendig kaos for meg. Jeg har hatt et elsk og hat forhold til akkurat den helgen her, og det er fordi det var vært så mye å gjøre på kort tid. Likevel har det kanskje vært en av de beste på lenge på grunn av alt jeg har gjort. På fredagen gikk jeg rundt og tok litt bilder i Oslo. Jeg tror jeg aldri har opplevd solnedgangen i Oslo før, og den sjokkerte meg så jeg faktisk ble målløs. Mulig jeg tar meg turen til Oslo oftere kun for å se solen gå ned.

Lørdag: Jeg gruet meg faktisk mest til denne dagen fordi det ville bli knapt med tid. Jeg skulle først stenge på Urban, og så dra innover til Oslo med jentene for å vorse litt med venner jeg ikke har sett på en god stund. Alltid så koselig å se alle igjen! Senere på kvelden skulle vi på Vippa siden det ble holdt konsert der med Philip Emilio som jeg er ganske fan av sååå jeg gledet meg som bare pokker hehe. Skamløs har vært en favoritt hos meg i 1 år nå, og den gir meg fortsatt de samme følelsene, it feels so good.

Søndag: Jeg elsker deg. Jeg var ikke hjemme i Moss før rundt 03-04 i natt siden vi hadde ride hjem etter konserten. But jeeze og sliten man blir uansett! Jeg sov til klokken var rundt 1500 i dag og jeg har faktisk trengt å sove uten å våkne opp til en alarm. Jeg er litt fyllesyk, så jeg skal unne meg selv en skikkelig digg middag og se på New Girl helt frem til jeg sovner i natt. Kjære søndag, du er gullverdt nå.

Hvordan har helgen din vært?♥

EN ONSDAG UTENOM DET VANLIGE

For maks 2 uker siden ble jeg intervjuet av Byavisa som kanskje mesteparten husker. Etter at den artikkelen ble publisert, kom det noen tilbakemeldinger og blant dem var det èn som fikk litt ekstra oppmerksomhet. En ung jente hadde skrevet til redaktøren og vært litt starstrucked på grunn av jeg hadde blitt intervjuet. Jeg fikk senere vite at hun leste bloggen min fast og hadde meg som et forbilde. Da fikk Haakon som er redaktøren en idè om å overraske Kaja som hun heter. Med tanke på at hun virket så nydelig, og faktisk skrev så pent om meg takket jeg ja med en gang. Vi planla derfor å dukke opp på døren hennes og faktisk bare ta det som det kommer derfra. For meg så betyr det så utrolig mye å ha slike lesere som ser opp til meg, og det er derfor viktig for meg å kunne gjøre noe snilt tilbake. Hvertfall noe mer enn å bare si takk.

Klarte vi å overraske hun? Å YESS DA! Det var litt utrolig å se en slik reaksjon, ved å bare hilse på meg, meg liksom. Men herlighet og glad jeg er for at jeg ble med på dette. Kaja har to andre søsken som jeg også hilste på som heter Eline og Hanna. Kjempesøte jenter alle tre! Jeg var der i flere timer og fikk nesten ikke lyst til å dra videre siden det var så koselig der med hele familien. Det ble servert god mat og drikke, og over alle mine forventninger avsluttet det besøket med et glass rødvin og 2 høner på skulderen og armen min. Haha, det var så gøy!!!!!

Det vil bli en artikkel om dette om ikke så alt for lenge, og deler den gjerne på bloggen hvis dere ønsker det♥

Ideèn bak dette bildet er jeg fremdeles litt usikker på, det var noe jeg hadde sett for meg så klart.

Så det ikke koselig ut?♥

SNAPBACK CRAVINGS

Tusen hjertelig takk for alle kommentarene jeg har fått på forrige innlegget mitt. Jeg hadde aldri trodd det ville komme en så god og varm respons av dere alle. Ganske nytt for meg å være såppass ærlig på bloggen, uten å vite hvem som leser det. Men jeg tror jeg faktisk har litt godt av det, og kommentarene dere legger igjen gjør seriøst dagen min. Dere skulle bare visst hvor mye jeg har smilt etter jeg publiserte innlegget♥

Det ble en bloggfri helg på meg, og med GODE grunner. Dere skulle bare sett de syke tilstandene det er på Urban Moss om dagen. Hele butikken er på 70% siden vi skal legge ned, og kunder strømmer inn som om det skulle vært en lansering av noe sjukt liksom. Jeg har rett og slett vært tom for krefter etter jobben, og ble syk over natten i helgen. Heldigvis bare vært forkjølelse, men det har gått utover hodet mitt også. Jeg er på bedringenes vei nå, takk gud for det. Før jeg skulle stenge i dag, så rakk jeg å knipse bilder av alle capsene jeg eier – og tenkte å vise dere dem! Jeg er ganske fornøyd med de jeg eier, og kom på at jeg aldri har vist dere alle, så hvorfor ikke nå. Jeg hadde en periode jeg bare elsket Adidas capsene, men det har blitt litt borte nå og jeg har heller fått en skikkelig smak for Puma og The Hundreds capsen. Passformen på dem er kjempefin, i hvertfall til hodeformen min haha. Hvis dere skulle lure på hvor noen av dem er fra – spør i kommentarfeltet så svarer jeg dere med glede.

Forresten; Alle er ikke snapbacks, visste bare ikke hva annet jeg skulle kalle innlegget for hehe.

Likte du noen av capsene?♥

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

Har du noen STORE hemmelige prosjekter på gang?

Hihi ja! Skulle gjerne ønske at jeg kunne dele det med dere, men det er som sagt hemmelig.

Hva gleder du deg mest til i 2017?

Det er ganske klisjè å si, men er gleder meg bare til å se hva dette året bringer. For jeg vet uansett at det kommer til å bli bedre enn 2016.

Hvilken maskara bruker du? Du har fantastisk fine vipper! 🙂

Tusen takk! Jeg bruker L’Oreal Telescopic i gull nå for øyeblikket.

Hva er favoritt godteriet ditt?

Alt som er surt egentlig, haha. Men det er ingenting som kan slå Kinder Country!!! Bestilte 80 sjokolader en gang, skulle egentlig bare ha 40 men hadde vist trykket èn gang for mye haha.

Hva er dine største planer for 2017?

Jeg har ingen store planer akkurat. Men det blir å være en god ansatt i den nye butikken jeg jobber i, få satt ordentlig i gang med et av de store prosjektene jeg holder på med og fokusere enda mer på meg selv og de rundt meg.

Når skal jobben din legges ned og hva skal du gjøre når din tid på Urban er forbi?

Urban Moss legges ned nå i slutten av januar. Jeg fikk tilbud flere steder i Urban, men valgte å takke ja til Urban Ski siden det er nærmest. Jeg gleder meg så mye at dere aner ikke. Jeg er så glad for at jeg faktisk får bli i Urban.

Hva mener du er meningen med livet?

Å vokse, lære, oppleve, føle. Å falle, men komme deg opp igjen og face det som knuste deg. Å gjøre ting som gjør deg lykkelig. Det er ikke alle som har denne muligheten, så for oss som har det burde gripe sjansen og leve mer. Vi har kun èn sjanse til å leve akkurat dette livet, så gjør mer av det som gjør deg glad. Det er SÅ mye jeg kan skrive innenfor dette temaet. Det er et så sterkt spørsmål som jeg kunne snakket om i timesvis faktisk.

Hvilke objektiv bruker du til kameraet ditt?

Jeg har et som er 14-42mm som jeg bruker til selfies og hverdagsbilder. Mens antrekksbilder bruker jeg 45mm objektivet. Jeg har lyst på 75mm objektivet nå da, siden det blurrer bakgrunnen enda mer og jeg er heeelt obessed med det.

Hvordan likte du skolen og hvordan var karakterene dine på VGs?

Jeg likte overhodet ikke skolen fordi jeg ikke hadde noen særlige venner – det var venner jeg bare var med i skoletiden og aldri ellers. Jeg følte meg ofte alene, flere ganger dro jeg hjem i fritimene og friminuttene siden jeg ikke hadde noen å være med. Karakterene var både og, i mine favorittfag gikk det bra og i mine dårlige fag gikk det ganske dårlig. Midt på treet.

Hva skal du gjøre i 2017?

Akkurat det jeg vil, og det er no joke. Jeg skal fortsette å jobbe i Urban og legge mer jobb i bloggingen, men jeg skal jammen meg gjøre mye annet av det jeg har lyst til òg.

Noe du drømmer om?

Man drømmer vel alltid om veldig mye, men akkurat nå så er ting faktisk veldig bra som det er. Likevel kan jeg ikke legge skjul på at jeg drømmer om å skaffe meg en valp.

Yrke du har lyst å bli?

Jeg aner faktisk ikke, og det er skummelt. Jeg hater å bli spurt om det fordi jeg faktisk ikke har peiling. Jeg føler jeg har det så bra der jeg er nå, men jeg vil heller ikke bare si meg fornøyd med dette. Jeg vil mer.

Hadde du villet være med på Bloggerne på TV2?

Kanskje, hvis jeg hadde gjort litt mer spennende ting i hverdagen min og reist mer rundt. Føler det kunne vært en kjempekul opplevelse, så hadde muligheten dukket opp og jeg hadde hatt et litt mer hektisk og spennende liv (lol) så hadde jeg takket ja.

Hvordan får du så fint, langt og sunt hår?

Først må jeg bare takke! Jeg gjør små ting som jeg tror gjør en stor forskjell, som å sove med fletter slik at jeg ikke ruller meg rundt i håret og jeg lar ofte håret mitt lufttørke. Jeg har sjeldent i hestehale, noe som røsker ut alt for mange hårstrå. Så har jeg også begynt på HairCare!

Hvor får du inspirasjon til klær fra?

Overalt, det er ikke tull engang. Jeg får det fra andre mennesker jeg møter på i gatene, på sosiale medier og ikke minst i hodet mitt. Det er vanskelig å forklare, for inspirasjonen kan være bare at plagget henger på en kleshenger liksom.

Hva er dine topp 3 favoritt par med sko?

Adidas NMD i knall rosa, Nike Juvenate i lysegrå & NLY Boots i helt hvit. Hvis dere vet om lignende modell i en annen farge, så rop ut – jeg vil ha dem i flere farger.

Husker at du skrev et innlegg før sommeren 2015 om at du hadde søkt om støtte til å endre på brystene dine. Har selv veldig stor forskjell og lurer derfor på om du fikk gjennomført dette? Har virkelig lyst til å gjøre noe med det fordi det plager meg veldig. Håper du kan svare på dette fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre 🙂

Jeg fikk dette dekket siden det er en så stor forskjell på dem. Men jeg ville ikke ha silikon, men fettoverføring. Derfor fikk jeg beskjed om at jeg måtte legge på meg minst 10 kg for å kunne gjennomføre dette, så det er en av grunnene til at jeg gikk opp i vekt – fordi jeg vil forandre på dette. Jeg jobber fortsatt med å gå opp i vekt, så har ikke gjennomført dette enda men håper på å få det gjennomført veldig snart.

Skal du flytte til Oslo?

Det er ikke planen for 2017, men skal ikke si noe helt sikkert heller.

Hvis du ikke hadde vært blogger hva ville du ha jobbet med? Er ny leser❤😊

Da hadde jeg skaffet meg en fulltidsjobb på Urban, hahaha – jeg elsker den butikken alt for mye til å ha villet jobbe et annet sted.

Når var ditt første kyss?

Jeg tror ikke jeg hadde mitt første kyss før jeg gikk i 9-10. klasse? Og det var med en kompis av meg, hjemme hos meg med flere venner og alt ble bare veldig kleint etter den dagen. Vi kysset i mørket btw, litt romantisk var det. Hvertfall ikke som jeg kan huske.

Hvor mange kjærester har du hatt?

Sykt mange da jeg gikk på barneskolen. Jeg sa ja til alle som spurte på meg fordi jeg ikke klarte å si nei til noen. Meeen hvis vi skal se på seriøse forhold så har det kun vært en kjæreste.

Hva er din favorittserie?

Akkurat nå for øyeblikket er det New Girl. Jeg har blitt helt sykt hekta på denne serien, jeg har sett ferdig sesong 2 på under en dag nå snart… Måtte lukke Netflix og blogge, så jeg ikke ble helt gone i serien.

 Hvis du skulle ha studere, hva hadde du studert?

Økonomi eller noe innenfor mote.

 Hva er dine favoritt instagram-kontoer?

Jannid, insta_comedy, dirtydaddies, buzzfeedtasty, fannylyckman, jayalvarrez & alle igkontoer med hunder.

Hvordan klarer du å holde deg så brun og fin?

Jeg har en brunfarge som sitter veldig lenge faktisk, så hvis jeg tar sol 1-2 ganger i måneden – holder det lenge. Tusen takk forresten!

Hva er din ansiktsrense-rutine (hvis du har en 😉 )?

Jeg har faktisk ingen! Eneste gangen jeg renser ansiktet er når jeg fjerner sminken med bare sminkeservietter og vann egentlig…

Trener du mye?

HAHA nei 🙁

Har du noen nyttårsforsetter?

Et av ønskene mine er å bli flinkere til å trene, kanskje spise liiiiiitt sunnere og bare slå 2016 som har vært det beste året i mitt liv.

Hvor kjøper du oftest klær?

Nelly, Asos, Junkyard & Urban.

Har du noe på leppene på bildet her og i så fall hva? Det var superfin 🙂

Tusen takk! Her har jeg på meg Velvet Teddy fra Mac. Det har alltid vært favoritten min og det kommer alltid til å være favoritten.

Har lenge fulgt bloggen din, og elsker at du blogger om MAC leppestifter! Men har du mulighet til å lage en video eller innlegg om åssen de ser ut på?

Ååh, så glad jeg blir! Jeg har så klart muligheten til å lage et innlegg om hvordan de forskjellige leppestiftene ser ut på.

Er du forelsket?

Nei.

Hva var det beste med 2016 for deg?

At jeg ble 100% singel, jeg har aldri følt meg så levende før som det jeg gjør nå. Det er rart å si, men alt er bare så annerledes på en veldig positiv måte.

Hvorfor ble det slutt mellom deg og eksen?

Han var utro, og ikke bare èn gang.

Har du noen som helst kontakt med eksen?

Det popper opp en melding i ny og ne, men ikke noe mer enn det.

Er beach-IT over for alltid?

Ja.

Dater du noen for tiden?

Ja.

Siden du dater igjen, har du noen i kikkerten eller bare er du bare “på markedet”?

Jeg har noen i kikkerten.

Har du tenkt til å flytte hjemmefra i nærmeste fremtid?

Jeg har det i tankene, og skal se når jeg endelig finner meg en leilighet jeg har lyst til å bo i.

Hvordan har du det for tiden? Du har alltid sett utrolig bra ut men nå virkelig stråler det av deg. Blir glad bare å av lese bloggen din.

Tusen hjertelig takk, det er virkelig koselig å høre! Jeg har det helt fantastisk, mer er det ikke å si.

Del 2 med vekt & diverse spørsmål kommer om et par dager, slik at det blir litt mellomrom – håper det går fint & at dere fikk svar på det dere lurte på. Hvis ikke bare still meg flere spørsmål i dette innlegget, så svarer jeg dere asap♥

FORSIDEPIKE

WIII! I går kom avisa jeg hadde ventet på i noen dager. Dere husker intervjuet jeg skrev om? Det skulle handle om temaet forbilde og selvfølgelig litt om mote. Det var veldig lenge siden sist jeg hadde latt meg intervjue av noen, siden jeg rett og slett bare hadde negative følelser om det. Det var på tide å gjøre noe med det, og jeg er kjempeglad for at jeg takket ja til dette intervjuet. Jeg har fått så mange koselige tilbakemeldinger på saken om meg, og det gjør at jeg gir meg selv en liten klapp på skulderen. Det kan man si seg fortjent til når man til og med ble forsidepike i Byavisa!!! Det er ikke ofte det føles riktig ut å skryte av meg selv på bloggen, men denne gangen gjør jeg det med hodet hevet. Det føles bare mer og mer ut som at 2017 kommer til å bli et bedre år enn 2016, og det gjør meg så glad.

Jeg har mine dager hvor jeg blogger fryktelig sent, men i dag…. Wow. Jeg startet på Urban klokken 16 i dag, og helt fra jeg kom på jobb til overtid på grunn av kundeflommen så har det vært kaos. Det kaoset var så positivt som det går an å bli. Det var kjempegøy på jobb, man stod ikke stille i et sekund før det var på med turboknappen. Det beste er alle kundene som sier det er så trist at vi skal legge ned, fordi de liker oss ansatte, kundeservicen og spesielt butikken. Hjertet mitt blir så varmt da♥

Jeg vet ikke om dere får lest saken så tydelig her på bildene, men eventuelt prøv å zoome inn teksten? Eventuelt får jeg endre på innlegget og skrive ned teksten. Så si ifra!!!

Hvor jobber du hen & trives du der?♥

GIVE ME EVERYTHING

// Innlegget inneholder adlinks.

I dag spiste jeg en sunn frokost, og da tenkte jeg like gjerne at jeg kunne stikke å trene hvis jeg først skulle leke sunn for en dag. Men det jeg ikke hadde tenkt på, er at jeg tok sprøyte nr 2 med HPV (livmorshalskreft) i går. Så venstre armen min var umulig å trene med i dag siden den er øm og litt ubehagelig til tider, da trente jeg like gjerne bare bena for å ikke gjøre det noe verre. Jeg svettet som en gris, og det er sikkert fordi det er uker siden sist jeg trente. Det var digg å være ferdig, for da følte jeg meg såpass fortjent til å ta på meg superman trusa mi etter dusjen. Den tar jeg KUN på meg de gangene jeg føler meg fortjent til det, og i dag fortjente jeg det.

Etter desember måneden så er det lite penger på kontoen, og det passer ganske dårlig at jeg drømmer meg bort i produkter fra Nelly. Men etter lønningen kommer, og jeg har overført det som skal til sparekontoene – skal jeg unne meg noe av det som jeg har lagt ut under her. Det gjenstår bare å finne ut av hva jeg vil ha mest, fordi jeg vil seriøst ha absolutt alt. Det kommer ikke som noe sjokk.. Tenker å først kvitte meg med litt klær, for å så ønske noen nye velkomne. På den måten kan det aldri bli for mye klær i skapet. (Nå lyver jeg).

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

Likte dere noen av produktene over?♥