BOOKSMART

Annonse for SF Studios

 

For ikke så lenge siden, dro jeg og Kristine til Sf Studios sitt kontor i Oslo for å se Booksmart som kommer ut 21.juni i hele landet. Jeg synes det var så koselig at de ønsket å ha med meg og Kristine på dette, ettersom vi har jobbet tett sammen før. Vi er også to helt forskjellige jenter, som bare klikker og alltid har det morsomt sammen når vi treffes. Denne gangen fikk vi sett en film på formiddagen, og det tror jeg seriøst skal bli en ny hobby hos meg. Jeg elsker å dra på kino, bestille kompismeny med en venn og lene meg godt tilbake i setet, for å nyte en bra film. Man kobler litt ut, men likevel er man sosial – og det passer meg helt perfekt. Jeg går som regel på kino en gang i måneden (noen ganger oftere, andre ganger sjeldnere), fordi det er noe jeg har vokst opp med og noe jeg gjør for å kose meg litt ekstra. Jeg har et mål om å tørre å dra på kino alene, men der er jeg ikke helt enda, men forhåpentligvis snart!

Filmen Booksmart er en komedie, og er midt i blinken for de som digger en klassisk college film. Denne vinkler litt mer mot to gode venninner som alltid har prioritert skole før alt annet og med fokuset kun på utdanning. Men på den siste skoledagen tenker de to bestevennene “fuck it, nå skal vi oppleve moroa vi også”. På bare èn kveld opplever de flere kaotiske eventyr som gir deg en god latter, og som stresser deg litt også. Jeg satt med potetgull på fanget, og storkoste meg gjennom hele filmen. Den er uten filter, og slike type komedier er akkurat sånne filmer jeg liker. Når en film får meg til å le, da er den bra.

 

 

VINN 2 BILLETTER TIL BOOKSMART

Jeg er så heldig og får plukke ut 5 heldige vinnere som får 2 billetter hver. Billettene kan kun brukes på denne filmen og funker ikke på andre filmer. Legg igjen en kommentar og husk å skriv inn mailen din slik at vi får kontaktet deg, hvis du er en av de heldige vinnerne 🙂 Lykke til!!

L´OCCITANE

Reklame – Invitert

Det er sprøtt å si at nå, nå føler jeg at jeg kan senke skuldrene og bare gjøre meg klar for en liten ferie i fem dager. Jeg har levd i en koffert alt for lenge nå, grunnet mye pendling mellom byer. Ikke misforstå meg, jeg synes det er kjempegøy. Men jeg får liksom ikke tid til å føle meg helt hjemme før jeg skal ut igjen. Så denne ferien gleder jeg meg til, for jeg skal nemlig på en roadtrip i Norge hvor jeg, Kristoffer, Sommy og Lovise (et kjærestepar) skal bo på forskjellige hytter og bare nyte norsk natur. Kroppen, hodet og hjertet mitt trenger dette så sterkt nå – og vi flyr til Ålesund allerede i morgen. Så kjører vi dit vi ønsker, men vi har så klart satt oss noen ønske-destinasjoner. Forhåpentligvis får vi gått en fjelltur og jeg krysse fingrene for fint vær så det kanskje blir muligheter for å bade. Eller i det minste få nyte en solnedgang, som er det beste for sjelen min. Dette skal bli så koselig!!!! Jeg kommer til å poste masse på Instagram story, så følg med der. Vi reiser med to personer som er veldig glad i foto, så jeg tipper det vil bli tatt en god bilder på turen. Og det klager ikke jeg over!


L´OCCITANE

For ikke så lenge siden var jeg på et event med L´Occitane på Amerikalinjen, og det var helt fantastisk der. Jeg ble sjokkert over hvor pent de hadde gjort det i stand, og hvor fine mennesker de hadde invitert med på denne lette lunsjen. Vi ble presentert for noen nyheter vi fikk med oss hjem i en goodiebag, og noen av produktene har jeg allerede tatt i bruk.
SHOOT FOR VIND JEWELRY

Fotograf: Mikkel Walle (@mikkelwalle)

Å se sjekke kalenderen min er det siste jeg ønsker å gjøre, for denne sommeren er sååå fullbooket at jeg blir stresset. Allerede i mai måneden trodde jeg det skulle være stille, men det viste seg å bli alt annet enn det. Samme viser det seg at juni blir, bare at jeg er litt mer forberedt her. Allerede nå har jeg vært på to fotoshoots så langt i juni, og jeg synes er så gøy å bli spurt gjennom jobben! Det er akkurat det jeg vil, og jeg vil selvfølgelig hjelpe til med det jeg kan også. Min siste shoot var for Vind Jewelry, som fremdeles er i sin startfase ettersom det startet i 2017. Jeg hørte om Vind på Stavern festivalen i fjor, og helt siden da har jeg elsket ringene. Jeg eier flere ringer derfra, så det var veldig stas å bli spurt om å være modell for noen av deres nyeste ringer som dere ser på bildene over. Jeg vil kalle dette for ringer på budsjett – de er billigere enn de fleste andre som er på markedet. Men de har fremdeles den klassiske stilen på ringer som jeg elsker, og jeg tror dere vil like de også <3