BOOKSMART

Annonse for SF Studios

 

For ikke så lenge siden, dro jeg og Kristine til Sf Studios sitt kontor i Oslo for å se Booksmart som kommer ut 21.juni i hele landet. Jeg synes det var så koselig at de ønsket å ha med meg og Kristine på dette, ettersom vi har jobbet tett sammen før. Vi er også to helt forskjellige jenter, som bare klikker og alltid har det morsomt sammen når vi treffes. Denne gangen fikk vi sett en film på formiddagen, og det tror jeg seriøst skal bli en ny hobby hos meg. Jeg elsker å dra på kino, bestille kompismeny med en venn og lene meg godt tilbake i setet, for å nyte en bra film. Man kobler litt ut, men likevel er man sosial – og det passer meg helt perfekt. Jeg går som regel på kino en gang i måneden (noen ganger oftere, andre ganger sjeldnere), fordi det er noe jeg har vokst opp med og noe jeg gjør for å kose meg litt ekstra. Jeg har et mål om å tørre å dra på kino alene, men der er jeg ikke helt enda, men forhåpentligvis snart!

Filmen Booksmart er en komedie, og er midt i blinken for de som digger en klassisk college film. Denne vinkler litt mer mot to gode venninner som alltid har prioritert skole før alt annet og med fokuset kun på utdanning. Men på den siste skoledagen tenker de to bestevennene “fuck it, nå skal vi oppleve moroa vi også”. På bare èn kveld opplever de flere kaotiske eventyr som gir deg en god latter, og som stresser deg litt også. Jeg satt med potetgull på fanget, og storkoste meg gjennom hele filmen. Den er uten filter, og slike type komedier er akkurat sånne filmer jeg liker. Når en film får meg til å le, da er den bra.

 

 

VINN 2 BILLETTER TIL BOOKSMART

Jeg er så heldig og får plukke ut 5 heldige vinnere som får 2 billetter hver. Billettene kan kun brukes på denne filmen og funker ikke på andre filmer. Legg igjen en kommentar og husk å skriv inn mailen din slik at vi får kontaktet deg, hvis du er en av de heldige vinnerne 🙂 Lykke til!!

15 kommentarer

Siste innlegg