NEW IN FROM JUNKYARD.NO

BOYAA! Tenkte å vise dere produktene jeg fikk i samarbeid med junkyard. Dere burde glede dere til desember, da skal nemlig jeg legge ut noe hver dag i samarbeid med junkyard. Og jeg veeet dere kommer til å digge det. Jeg er kjempe fornøyd med produktene. Får aldri sagt nok om hvor mye jeg digger junkyard. Hva er deres favoritt nettbutikk og er dere stoka på desember?


Jakke link – Genser link


Skjorte link – Tanktop link


Genser link


Skjorte link


Hoodie link – Shades link

//sponset 

IT’S SUN OUTSIDE BABY

Hei dere! Terminprøven gikk helt greit, så får håpe den går mye bedre enn matte. Ellers er jeg veldig glad fordi det er sol ute, sol gjør meg så glad. Men solen gjør det ikke akkurat noe varmere ute nå… Det er kjempe deilig med helg, hatt en kjempe stressende uke så denne helgen skal jeg kose meg masse med venner. Vinneren av junkyard konkurransen er kåret og gratulerer så mye til Pati! Håper du blir fornøyd med din nye Sweet Skateboards t-skjorte som snart er på vei. Du vil bli kontaktet om ikke lenge.

TERMINPRØVE

Hei! I morgen har jeg terminprøve i kommunikasjon og kulturkunnskap. Ja, prøvene tar aldri slutt for meg eller hva? Heldige meg. Men herregud så deilig det skal bli å ta helg etter dette. Kvelden vil gå til forberedelser til terminprøven i morgen. Jeg gruer meg ikke enda, men gjett om det kommer i morgen. Akkurat nå sitter jeg i sengen min og spiser lion sjokolade for å være helt direkte. Jeg er i skikkelig shoppehumør nå, men jeg er ganske bestemt når det kommer til pengebruk. Jeg har en viss sum jeg aldri skal gå under. Og det er enda godt jeg har holdt meg til den summen. Hvordan er det med dere og pengebruk? 

Flere av dere har har spurt om jeg kan legge ut spotifybrukeren min så trykk her for å komme til den. Kan legge ut noen av sangene jeg er ekstra dilla på for tiden. 

SNEAKPEEK

BOYAA! Som dere sikkert husker fortalte jeg at en junkyard pakke hadde ankommet posten i dag. Hentet den i stad og gleder meg til å vise fram litt nytt. Tror jeg skal kjøpe en Obey longsleeve fra nettbutikken om ikke lenge, så at de hadde fått dem inn igjen i går. Elsker slike gensere! Jakken jeg har bestilt og synes jeg er litt liten i størrelsen. Så vurderer å sende den tilbake og ta en størrelse større. Men det er usikkert enda!! Dere vet godt at jeg elsker junkyard. Jeg er så sur for at butikken kun finnes i Sverige, det burde kommet junkyard butikk her også synes nå jeg.


++ en jibberish hoodie, men typen stakk av med den i stad.

BEACHIT HOODIES

ALOHA! Nå kan vi endelig si at hoodiene er i hus. Det har tatt lang tid, men all ventingen er verdt det. Genserne er akkurat som vi ønsket og de er perfekte. Vi vil ta bilde av størrelsene på beachit hoodiene senere i kveld så dere får et bedre syn på hvordan størrelsene er. Men jeg kan fortelle dere at størrelsene er i normal størrelse og det er enda godt! Jeg har min i XXL og den er ikke for stor, heller ikke for liten. Den sitter perfekt på meg som er 164/ 165 cm høy. Hoodien med blå koster 299kr og hoodien med hvitt koster 349kr. Bestillingene av hoodiene er allerede i gang, kontakt oss på beachit fanpagen eller på [email protected]! Hettegenserne og luene vil være ute på nettbutikken BeachItClothing.com innen ca 1 uke. So stay tuned!

DONE

Ahhh, kjenner jeg bare kan senke skuldrene med tanke på at jeg ikke har mer matte eksamen. Frem til jeg vet om jeg har strøket eller ikke. Jeg er 99,9% sikker på at jeg strøk. Jeg satt 4 timer i strekk i går og øvde. Jeg kunne kjempe mye og ble sjokkert over hvordan det var mulig å stryke. Men når jeg fikk eksamensprøven i dag skjønte jeg hvorfor jeg hadde strøket. Jeg ble glovarm fordi jeg ikke kunne oppgavene. Man trengte kun å få 12 poeng så har man bestått. Sånne som meg er ikke noe særlig flinke på slikt. Før hvis jeg var heldig fikk jeg 2 poeng, ellers var det 0,5 poeng. Ja, det er flaut å innrømme dette og skrive det her på bloggen. Men det er sant. Noe inni meg sier det er en mulighet for at jeg har bestått. Men jeg vet virkelig ikke, den sjangsen er liten. Så liten at jeg ikke gidder å forvente noe.

KONKURRANSE: VINN VALGFRI SWEET SKATEBOARDS T-SKJORTE FRA JUNKYARD.NO

Halla og god kveld mine kjære lesere! Jeg vet at utrolig mange av dere digger junkyard like mye som meg. Jeg er så heldig og får holde en konkurranse i samarbeid med junkyard hvor dere kan vinne en valgfri SWEET tskjorte. Det dere må gjøre for å være med i denne konkurransen:

–  Like fanpagen til junkyard HER
–  Linke til din favoritt Sweet Skateboards tskjorte og legge igjen link til den her i innlegget. For å komme til siden trykk HER.
–  Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

Lykke til alle sammen! Håper dere liker denne konkurransen. Denne konkurransen avsluttes allerede nå til helgen 🙂

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Du må heller ikke glemme at junkyard har 20% på alt fra Sabotage frem til 30.november!!! Trykk HER for å komme til siden.

CHRISTMAS

Hei dere! Her i kjedelige Moss kommer snøen men blir regnet bort fort. Jeg leter så mye etter julestemningen min. Jeg savner den julestemningen man fikk da man var liten, hvis jeg bare kunne fått den tilbake ville det betydd mye. Men siden jeg ikke får noe julestemningen av været ute må jeg jo lete etter julestemningen på bilder i stedet. Så her kommer det et flott drypp med masse julebilder!! Har du julestemning?
IT WAS A PIECE OF HELL

Hei! Deilig å endelig bli ferdig med matte eksamen i 1p, matte 2p gjenstår enda og er til onsdag. Det gikk helt greit i starten med prøven helt til jeg kom til del 2. Jeg skjønte ikke en dritt og jeg hadde alle hjelpemidler som jeg trengte men likevel fant jeg ikke reglene i boken. Jeg ble så stresset og sur, ja, egentlig alt på en gang så jeg begynte å gråte. Lol, tøffa. Det blir bare for mye noen ganger. I år ble jeg fortalt at de har forminsket vanskelighetsgraden på matte eksamen, men jeg har ikke lagt merke til noe forskjell på det. Denne eksamen gikk til helvete for å være helt ærlig. Jeg vil bare takke alle som har støttet meg og hadde tro på meg, setter så stor pris på det! Dere aner ikke..


Fotograf: Jeanett Haslien