NY HEADER

BOYAAA! Endelig har jeg fått skaffet meg ny header og jeg digger den så jævlig mye akkurat nå. Den er laget av den fineste longboard chicken, camillayes!! Ta en tur innom bloggen hennes, garanterer deg at du vil bli veldig inspirert av hun. Hun lagde egentlig to bilder til meg, men jeg digget de så sykt at jeg bestemte meg for å endre det til header i stede siden jeg trengte virkelig ny. Tusen takk for bildene!


-Orket ikke å geeke i flere timer for å få den perfekte størrelse i headern, men veldig fornøyd!

Hva syns du om bildet ?
Enig med at det var deilig med ny header ?

– Vi snakkes ! <3

GUESS WHO

Alohaaa! Akkurat nå sitter jeg med bestevennen min Kinga. Forferdelig mange av dere har reagert på at hun ikke har vært på bloggen på evig lenge. Dere har tydeligvis ikke skjønt hvorfor. Hun har flyttet langt unna og vi går på to forskjellige skoler med forskjellige planer vi må følge. Derfor er det vanskelig å prioritere tiden hvor vi begge er ledige. Men endelig fant vi en dag, så nå skal vi kose oss masse!

Hva syns du om bildet ?
Sliter du med å prioritere tiden i blant ?

– Vi snakkes ! <3

WANTS RIGHT NOW

Alohaaa! Er det ikke så typisk at da du finner masse fint er du blakk? Og da du endelig har penger du kan bruke er tingene du så på utsolgt? Sånn er det for meg nå, blakk og har funnet fine ting. Klærene er fra forskjellige nettsider så jeg skriver på hvor den er fra under bildene tilfelle dere lurer!


Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Topshop

Junkyard

Junkyard

Junkyard

Asos

Carlings

Hva syns du om bildene ?
Hva likte du best av det jeg la ut ?

– Vi snakkes ! <3

COLD OUTSIDE THEREFORE I SHALL EAT

Boyaaa! Har dere lagt merke til at jeg er mindre opptatt på vinteren? At det eneste jeg gjør er å ha vennene inne men ikke noe annet… Grunnen til det er at jeg hater kulden, bokstaveligtalt. Jeg er rudolf og løve på vinteren fordi nesen blir rød og håret mitt blir stort pga kulden. Derfor mens det er kaldt ute spiser jeg heller meg mett på masse chnadder og er mer aktiv om sommeren. Keen på sommer nuu!!

Hva syns du om bildet ?
Liker du vinteren eller sommeren best & hvorfor ?

– Vi snakkes ! <3

FAMILY LOVE

Wadduuup! Herregud nå er jeg så fryktelig mett. Jeg klarer ikke å beherske meg da det kommer til å spise. Jeg spiser til jeg er stappmett. Den er litt kjip. Malin dro nå nettopp etter å ha kost oss veldig! Planene var å dra til Særp på fest der men å skaffe ride var ikke i planen. Hehe, wopzii… Derfor skal jeg spise enda mer, bare vente liiiiitt til så er jeg klar. Så tror jeg kjæresten kommer en liten tur. Koselig!


Mamma og verdens beste kusine.

Family løøw.

Ikke alt går som det skal da moren din hopper opp på ryggen din.

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe spesielt i dag & sliter du med ride avogtil ?

– Vi snakkes ! <3

KUSINEKOS

Halla! Nå har jeg nettopp fått besøk av kusinen min Malin som skal være her i dag. Blir ganske koselig!! Skal ut og ta noen bilder nå som er standar, haha. Etterpå skal vi hjelpe til med middagen som forresten er hjemmelagde gratinerte poteter. Det beste er alltid hjemmelagd!! Blir yummii, kos dere videre i dag!

Hva syns du om bildene ?
Hva er dine planer for i kveld ?

– Vi snakkes ! <3

TGIF

Alohaa! Maten i går var kjempe god, blir ikke siste gang Didrik skal lage middag her i huset. Starter som alltid 10:30 på fredager, skal ikke klage. Læreren fortalte oss en dårlig nyhet i siste timene “Jeg må dessverre gå to minutter på 14:00” Det var fryktelig leit å høre. For en kjip fredag, hehe. Kom hjem til en fin ting, gutten min var hos meg. Denne fredagen begynner å bli ganske bra nå syns jeg. God helg!


Skulle endelig få se igjen jentami i dag, men hun ble dessverre syk i går… God bedring kin, ilu!

Hva syns du om bildet ?
Deilig med helg eller hva?

– Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 26.JAN.12

Wadduuup! Som dere vet, hverdagen min går til sløving om vinteren. Jeg missliker vinteren sterkt så er gjerne inne og g33ker enn å fryse ute. Dere skjønner tegningen.. Digger at jeg ser ut som en dass på skolen og da jeg kommer meg hjem dusjer jeg så fikser meg til ingenting. Det har blitt en veldig god vane akkurat nå. Gutten min kommer senere i kveld og skal lage nachos til middag. Blir spennende!


Vest Carlings (gave fra Didrik) Tshorte Quicksilver Bukse GinaTricot

Hva syns du om bildene ?
Liker du vinteren & gjort i dag ?

– Vi snakkes ! <3

DETTE ER ETT MUST HAVE FOR MEG

Halla! Hodet mitt har ikke helt samarbeidet med meg i dag. Kjente det allerede i gymtimen da jeg var redd jeg skulle besvime. Men hjalp med litt drikke!! Litt paracett og ibux burde gjøre susen. Jeg har ikke gjort noen spesielle ting i dag, bare vært hjemme og slappet av ettersom formen ikke har vært helt som vanlig. Kom på en ting, noe som er ett must have for meg, en slags daglig dose må være tyggis.

Hva syns du om bildet ?
Hva er det du ikke kan gå en dag uten ?

– Vi snakkes ! <3

MY FAVORITE OUTFITS

Alohaa! Jeg tenkte jeg kunne poste ett innlegg med favoritt outfitene mine ettersom jeg får masse tilbakemeldinger angående stilen min. Det er veldig hyggelig å få høre så mye fint fra dere! Og en stor takk til Stine B for en fantastisk søt fanvideo. Får dessverre ikke sett den fra youtube… I dag skal jeg se å få plassert rumpa mi på Spenst, må virkelig begynne å trene igjen nå kjenner jeg. Challenge accepted!

Angående hvor jeg kjøper klærene mine varierer. Men favoritt butikkene mine er uten tvil Urban, Carlings, BikBok, Laundry, Sportshopen og nettsiden junkyard.no!!! Dere får ha en bra dag videre, hihi.


Skjorte BikBok Bukse Cubus Sko Laundry Caps Junkyard Klokke Junkyard

Skjorte BikBok Tshorte BikBok Shorts Cubus Sko Økonomisko

Topp H&M Shorts H&M Sko Vetikke

Skjorte BikBok Tshorte Quicksilver Shorts Quicksilver Sko Laundry Caps Junkyard Klokke Junkyard

Skjorte H&M Topp BikBok Bukse GinaTricot

Skjorte BikBok Vest Kingasin Bukse Ginatricot Sko Laundry

Topp H&M Vest Kingasin Bukse GinaTricot Skjerf VeroModa

Singlett Cubus Bukse GinaTricot

Tshorte Quicksilver Bukse Carlings eller BikBok Sko Laundry

Hoodie Gave fra Didrik Joggebukse SportShopen Lue Carlings

Singlet Junkyard Shorts H&M Sko Laundry

Tshorte Quicksilver Shorts Quicksilver

Topp GinaTricot Shorts BikBok eller Carlings Caps Junkyard Klokke Junkyard

Hva syns du om bildene ?
Hvilken outfit likte du best ?

– Vi snakkes ! <3