SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hvor gammel er du, når er du født?
Jeg er 19 år og er født i 1994, selv om jeg ser ut som en liten drittunge til tider.

Hva er hemmeligheten bak det ryddige rommet ditt? Hvor oppholder du alt rotet ditt?

Hemmeligheten bak mitt ryddige rom er vel at jeg ikke klarer å nyte å være tilstede, hvis det skal være så rotete. Jeg kan få panikk helt ut av det blå, om jeg plutselig legger merke til at det har blitt rotete. Så hvor jeg oppholder alt rotet, er vel der det egentlig skal ligge.

Jeg bare lurer, siden jeg er i samme situasjon selv, om du har vanskeligheter med å finne bh som passer?
Åh, du aner ikke hvor mye jeg sliter med å finne bh som passer til brystene mine. Jeg hater å se etter undertøy fordi jeg som regel alltid kommer ut med ingenting.

Kan du legge ut et bilde av øret ditt? 

Bor Didrik fortsatt hos deg hver dag?
Nei, han bor ikke hos meg lenger.

Tre ønsker av alt i hele verden, hvilke?
At jeg og familien min, ikke minst mine nærmeste vil ha det godt så lenge vi lever, at det blir slutt på all dyremishandling her i verden og at jeg snart begynner å se lyset i tunnelen.

Føler du at du er heldig, hvorfor eller hvorfor ikke?
Både ja og nei. Selv om jeg har det bra, har jeg det for øyeblikket ganske jævlig også. Men man må jo bare tenke positivt? Hvis man har nådd bånn, kan det bare gå en vei, og det er oppover!

Liker du at noen kommer bort og spør om å ta bilder? Skjer det ofte?
Jeg elsker at lesere kommer bort og spør om å få ta bilder med meg. Det er så utrolig koselig at jeg alltid tar meg tid til å hilse på dem, snakke litt med dem og ikke bare tar bilder for så å bli ferdig med en gang. I noen perioder kan det skje sjeldent, mens andre ganger kan det skje overraskende ofte. Dere må virkelig aldri være usikre på om ta bilder med meg. Hvis jeg hadde hatt en kjip dag, eller er ganske stygg den dagen, uansett hva, hadde jeg aldri sagt nei til å ta bilder med dere.

Hva er ditt mest likte bildet på IG?
Vettu hva, dette spørsmålet tok jeg kun med fordi jeg holdt på å sette hjertet i halsen da jeg fant ut hvilket bildet som var det mest likte bildet på Instagramen min. Det er faktisk ganske sykt!

Hva skulle du egentlig hete da du ble født?
Jeg skulle egentlig hete Julie, haha.

Kan du fortelle oss noen sære ting om deg selv?
Jeg hater å drikke fra flasker, det aller beste er i et glass med masse isbiter. Men jeg elsker å drikke melk rett fra kartongen, men ingenting annet. Jeg kan skrike som en ørn og en høne, det er vel litt sært. For litt siden, ikke engang 1 år siden, samlet jeg på skoesker. Det tok til slutt så mye plass på rommet at jeg måtte kaste nesten alle sammen 🙁

Hva er favorittbrusen din?
Vann XDXD Neida. Favorittbrusen min må enten være Cola eller Burn originalen. 

Din verste frykt?
Min verste frykt er å se at den personen som betyr mest for meg, ikke lenger er min og at jeg bare må leve med det.

Hvordan var hotellet dere bodde på i London?
LITE! Haha, jeg kan faktisk ikke beskrive det på en bedre måte. Om du har klaustrofobi, ikke bo der. Det var på kanten til at vi fikk panikk over hvor trangt det var der. Men alt i alt, når du drar på shoppingtur for å shoppe, er det ikke så kjipt å sove på et slikt hotell som dette. Men hvis du drar dit litt på grunn av oppholdet også, da er ikke dette det riktige hotellet å dra på.

Hvordan kom dere frem og tilbake fra flyplassen til hotellet?
Til hotellet, tok vi Victoriabussen hvis jeg ikke husker feil på navnet. De bussene går hvert 5/15 minutt og kjører igjennom alle stopp, til det siste stoppet er Victoria før bussen kjører tilbake til flyplassen. Til flyplassen tok vi taxi fra hotellet til Liverpool Street og tog inn til Stansted Airport.

Hvor er de hvite hælene som du brukte på Ida sin bursdag fra?
De er fra Nelly og jeg eeeeelsker dem!

Har du og Didrik vurdert å flytte ut?
Ja, vi har snakket om det en god del. Vi har et drømmehus her hjemme i Norge, men akkurat når det blir må tiden vise

Hva skjer med BeachIt?
Akkurat nå så er det veldig mye som skjer i livene til oss begge. Derfor må BeachIt bli lagt litt på hyllen, før vi kan satse godt på det igjen. Det er ikke gøy å fortsette med noe du egentlig brenner for, selv da gløden har visnet bort. Derfor er det bedre å ta en pause, så satse større.

Skal Didrik være med til Tyrkia?
Nei, han har andre planer.

Er Didrik en del av familien liksom? At du kan være borte og han fortsatt føler seg hjemme hos dere, og kan sitte å se på tv og spise middag med de andre og sånt?
Ja, Didrik har blitt en stor del av familien. Han kan tilbringe tiden sin nede i kjelleren med de andre, og kose seg mens jeg er borte.

Hvorfor vil ikke Didrik være med på bloggen? Kan han være med i en video selv om du kanskje synes det er kleint når han ser på deg lage videoblogg?
Didrik vil ikke være med på bloggen lenger fordi han ikke ønsker det. Han er ikke en offentlig person som meg, så det må jeg og dere bare akseptere 🙂

Hvordan holder du kroppen din så vedlike (sykt fin) når du ikke trener så mye?
Det er veldig hyggelig å høre dette, så tusen takk ♥ Jeg har en veldig høy forbrenning som gjør at kroppen og vekten min er veldig lik hele tiden, uavhengig av hva jeg spiser. Noen ganger er det kjekt, andre ganger suger det.

Hvilken størrelse bruker du i Dr.denim buksene? Og hvordan vasker du dine og hvor lenge holder dine seg før dem revner?
Jeg bruker størrelse XS i mine Dr.denim bukser. Jeg vasker dem på 40 grader og de har faktisk aldri revnet før.

Bruker du tumblr? I så fall, hva heter du der?
http://alohamad.tumblr.com/

Lurer på hva slags kamera du bruker for å ta de fine bildene dine og hva slags redigeringsprogram du bruker?
Jeg bruker Canon 600D og redigerer alle bildene mine i PhotoScape2 som er helt gratis.

Kan du legge ut noen bilder av deg selv som barn?
 

Har du noen allergier?
Jeg har faktisk ingen allergier, og det er jeg så forbanna lykkelig for! 

Favoritt frukt, grønnsak og potetgull?
Favoritt frukten min er enten moreller, eple eller jordbær. Klarer ikke å velge mellom disse 3. Når det gjelder grønnsaker, så liker jeg gulrøtter veldig godt. Favoritt potetgull er uten tvil ostepop!

Hva er skostørrelsen din, hvor mye veier du og hvor høy er du?
Jeg bruker skostørrelse 37, veier alt mellom 42-45 kg og er 165 cm høy, med mindre jeg har vokst (håper det).

Du ser alltid så fresh ut, føler du at siden du har blogg og må ta bilder, må du alltid fikse deg? Altså jeg føler det noen ganger er ork å stelle håret osv om du skjønner.
Jeg liker å føle meg fresh, hvert fall når jeg skal ta bilder til bloggen. Men føler aldri at jeg MÅ fikse meg på grunn av bloggen, fikser meg på grunn av at jeg selv vil. Jeg hater faktisk å sminke meg, så det er nok overraskende mange ganger jeg ikke orker å fikse meg til bloggen og heller velger å blogge om noe annet som ikke handlet om utseendet mitt.

Hvor går drømmeferien din til og med hvem?
Hawaii/ Bahamas med den jeg elsker.

Har du fortsatt kjæreste?
Nei.

Beskriv personligheten din.
Følsom, glad og sprudlende. 

Hvordan er forholdet ditt med kropp og mat? Er du i teorien undervektig? Jeg synes du har blitt litt tynnere i det siste, og jeg ser det spesielt på halsen og i ansiktet ditt. Du er en superflink blogger med en veldig inspirerende stil!
Tusen takk! Forholdet mitt til kropp og mat er ganske bra vil jeg si. Spiser akkurat hva jeg vil, uavhengig av hvor usunt det er eller hvor mye jeg spiser. Jeg spiser til jeg ikke orker mer. Jeg er i teorien undervektig ja 🙂

Hvilken størrelse bruker du i alle buksene dine fra TopShop?
De bruker jeg i størrelse 24/28.

Hva slags musikk hører du på?
Jeg hører veldig mye på pop og hiphop.
 
Har noen fortalt deg at du ligner på Sasha Markina?
Jeg leste faktisk en kommentar her om dagen, hvor en sa akkurat det. Veldig gøy!

Hvor kommer du fra?
Jeg kommer fra Norge. Faktisk da jeg og Ida satt på flyplassen i London, for å dra hjem. Begynte hun plutselig å tenke på hvor pene barna til meg og Didrik kom til å bli, fordi hun mente jeg hadde spanske trekk. Måtte bryte ut i latter…
 
Har du gjort noe plastikk kirurgi med ansiktet ditt?
Nei, det har jeg aldri gjort og har heller ingen planer om det. 

Du har kjempe fine markerte kjeveben og kinnbein, er du modell for dette?
Det er veldig hyggelig å høre det, men jeg er dessverre ikke modell for dette.

Hvordan går det egentlig med deg og Didrik? Ser aldri til han lenger.
Jeg elsker han, men det er alt jeg kan si.

Hvor lenge har du og Didrik vært sammen?
Det varte i nesten 3 år.

Hva er det mest romantiske Didrik har gjort for deg?
At han viser at han vil tilbringe tiden sin med meg og at han faktisk er stolt over å vise meg frem, det synes jeg er romantisk.

Ser du for deg en fremtid med Didrik og vil dere gifte dere?
Ja og nei. Jeg ser for meg en fremtid med Didrik. Han vil ikke gifte seg, så det får jeg bare leve med. Jeg vil bare være med han, så om jeg ikke får en ring på fingeren, betyr han uansett like mye for meg.

Har du det bra for tiden?
Nei. 

Hvor godt er forholdet ditt til foreldrene dine?
Det er utrolig bra. De har hjulpet meg så utrolig mye de gangene jeg har vært på bånn, og jeg er så takknemlig for at de er der for meg. De har alltid noe å si, som hjelper meg med å få svar når jeg ikke lenger har svarene på det selv. Hvis det er noen som alltid vil være der for meg, er det mamma og pappa.

Er det noe du misliker med livet ditt nå?
Meg selv. 

Hvordan sier man navnet ditt?
Madelen, men det skrives Madeleine. Mamma og pappa bestemte seg for å være litt kule og skrive det på den måten. Det var veldig oppfinnsomt da???

Hva gjør du når du ikke blogger eller er på jobb?
Da tar jeg en liten time-out fra alt, og koser meg alene på rommet mitt. Da kan jeg ligge i sengen hele dagen, se på filmer og serier mens jeg koser meg med masse snacks. Eller er med jentene mine som gjør meg glad, de har jeg det alltid bra sammen med og vi finner alltid på mye koselig og jeg kan finne på å gå turer.

Hvor ofte vasker du håret ditt?
Jeg vasker håret mitt ca hver gang etter det har gått 2 dager. Håret mitt blir ikke fort fettete, men likevel foretrekker jeg at håret mitt skal se og lukte nydusjet ut.

Er Ida din bestevenn?
Ja, hun er min bestevenn og jeg er veldig, veldig, veldig glad for at jeg har hun i livet mitt akkurat nå.

♥♥♥

Hva synes dere om svarene?♥

HYPE SHOES

Etter å ha brukt nærmere 3 timer på å konvertere en av filmene som varer i kun 4 minutter, fungerte det ikke. Så jeg må ned til JapanPhoto igjen i morgen for å høre hva jeg må gjøre. Det har gått fint å konvertere filmer fra kameraet mitt Canon 600D tidligere, men hvorfor det ikke går nå aner jeg ikke.. Bekjente som tilogmed er flinke på dette, forstår ikke selv hvorfor det ikke går. 

Frem til da kan jeg vise dere noen nye bebbiser jeg har fått fra Hype. De var interesserte i å samarbeide med meg på Instagram, så lykken ble veldig stor da jeg fikk lov til å få disse fantastiske skoene. Jeg var redd de ikke ville passe, om de enten var for store eller for små. Men de passer HELT perfekt. Skal tro jeg var redd for at de ikke passet da jeg tok dem på meg. Men størrelsen er helt normal, så magefølelsen min hadde riktig denne gangen.

 

Likte du dem?♥

JEG TROR JEG BEGYNNER Å BLI GAL

I dag skulle videobloggen blitt publisert, helst i dette innlegget. Men det kommer ikke til å skje. Jeg tror pcen min er døende, siden den ikke tar noen filtyper når det gjelder videoer. Jeg har prøvd MP4 som skal gå, men det har ikke fungert. Jeg har prøvd forskjellige konverteringsprogrammer, men ingen har fungert. Problemet er at jeg ikke får åpnet filmene på pcen min engang, fordi det er i MOV-fil. Så hvis noen har tips om hvordan jeg skal få til dette ASAP, vær så snill hjelp meg. Jeg klarer ikke å sove en natt til og tenke på at videobloggen enda ikke er ute på bloggen.

Tenk at noe så lite, skulle bli et så stort problem. Utrolig, er det ikke?


Bevis for at innkjøpsvideoen er spilt inn!!! Er så redd dere tror jeg er en shitty blogger som bare lyver for å slippe unna..
 
Kan noen der ute vær så snill å hjelpe meg?♥♥♥

VIDEOBLOGGEN ER PÅ VEI

Tror dere på meg da jeg sier at jeg har holdt på med forberedelser til videobloggen helt siden klokken 14:00 i dag? Vel, hør nå her. Jeg stod opp, fikset meg og så litt på Orange Is The New Black imens. Jeg la opp alt jeg hadde kjøpt på sengen så jeg hadde alt klart til kameraet begynte å filme. Plutselig kommer jeg på at kameraet til søsteren min ikke har sånn man kan vri skjermen med. Det sugde, fordi jeg vil veldig gjerne se at jeg får vist produktene ordentlig på videoen. Derfor ender jeg opp med å velge mitt, men den var på digital zoom, altså sykt nærme ansiktet mitt selv om jeg satte kameraet langt unna. Brukte lang tid på å skjønne hvordan jeg endret på det. Da jeg endelig fikk endret det og skulle begynne å filme, ble kameraet selvfølgelig tom for strøm :-)))))))))))))))

Så i mellomtiden lagde jeg meg mat, krøllet håret litt ekstra og spiste middag. Så kunne innspillingen av innkjøpsvideoen endelig begynne. Siden det ble filmet med mitt kamera, vil videoen dessverre ikke være ferdig før i morgen. Det beklager jeg for men jeg LOVER at jeg har filmet innkjøpene. Nå trenger jeg bare å få konvertert 2 videoer, som vil ta tusen år og redigere videoen som også tar tusen år… Og få meg frisk luft.

Men over til noe annet spennende: Junkyard har nå STORT salg på tusenvis av varer til opptil 80%. Du sparer derfor helt sinnsykt mye på å handle på deres Finale Sale. Shop med god samvittighet!♥

TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL SALGET!
 

Gleder du deg til innkjøpsvideoen & har du tatt en tur innom Junkyard for å sjekke ut salget?♥

YESTERDAYS OUTFIT

Veldig mange har spurt om når innkjøpsvideoen kommer, og det kan jeg si at det blir det ikke noe av. Jeg beklager virkelig, men jeg liker ikke å videoblogge. Neida, jeg bare tuller med dere. Den kommer enten i dag eller i morgen. Det er bare at kameraet mitt er sykt dårlig til å filme, så jeg skal se om det blir bedre med søsteren min sitt gamle kamera. Jeg pleide alltid å videoblogge med det kameraet før, så det blir kanskje litt bedre kvalitet. Utrolig nok så er det slik at kameraet mitt kun filmer i en filtype, og den går ikke på min datamaskin eller redigeringsprogram. Så det må derfor mye til for å konvertere den, og kvaliteten blir enda verre. Jeg har snakket med JapanPhoto og det eneste som kan hjelpe er å kanskje forandre litt på ISO’en, men jeg vil fremdeles få dårlig kvalitet og må i tillegg konvertere den. I steden for å gå igjennom det, blir det lettere med kameraet til søsteren min, som filmer i den filtypen som datamaskinen min tar. Og kvaliteten er bedre der, hvis jeg ikke husker feil. Det blir å enten satse på at det blir bedre med kameraet mitt om jeg forandrer litt på ISO’en, eller å velge noe trygt. Tror jeg går for det siste. Litt risky med mitt… Det er også en av grunnene til at jeg sjeldent lager videoblogger. Jeg vil egentlig lage det hver eneste uke, men når kameraet ditt filmer så ræva blir det ræva også..

 I går dro jeg til Nadine for å kose meg med resten av jentene mine. Vi storkoste oss som vi ALLTID gjør sammen. Det er faktisk helt sinnsykt hvor gøy vi jentene har det sammen, og hvor flinke vi er til å lage god stemning. Det er aldri noen som er utenfor, og det er så godt å se hvor glade jentene er. Smiler jo bare mer når de er i godt humør, ikke sant det? Vi bestemte oss for å dra ut til slutt og kose oss videre der.

Gårsdagens antrekk, eller med andre ord kjolen jeg brukte, den var helt fantastisk fin. Midt i blinken på slike type kjoler jeg liker og det kommer nok ikke som et sjokk hos dere. Jeg elsker når kjoler ikke sitter stramt, men likevel er fine. De begynner jeg å få en god del av nå!

Likte du kjolen & gleder du deg til innkjøpsvideoen?♥
 

HELLOOO FRECKLES

I dag vekket pappa alle i huset klokken 10:00 for å gjøre oss klare til å dra på stranden. Det var helt nydelig vær på stranden i dag, vannet var varmere enn det jeg har badet i, i år. Så det var utrolig deilig å bare hoppe ut i vannet fra bryggen om og om igjen, ekstra moro da familien din også hopper. Men minus farmor og mamma da, det har jeg forståelse for haha. Det er faktisk første gangen i år vi har vært på stranden med farmor, så det var ekstra koselig. Selv om det er meldt dårlig vær i morgen, håper jeg likevel på at finværet holder seg noen dager til. Gjør ikke dere?♥

Jeg vet ikke helt hva det er, men plutselig i dag fikk jeg mye mer farge i ansiktet og på kroppen enn det jeg har fått de andre gangene jeg har solt meg på stranden. Med samme faktor og alt, bortsett fra en mye bedre solkrem til ansiktet fra Clarins. Men jeg la merke til at den fikk fregnene mine virkelig til å komme frem…


Nå ble jo lyset på rommet alt for lyst, er brunere enn dette men SAMMA DET! Heller brun i virkeligheten enn på bilder, haha.

Hvordan har deres dag vært så langt, fin?♥

ARTE LIMITED

Jeg har endelig fått skaffet meg en plakat til å ha over hyllene mine, som jeg forresten syntes ble kjempe fint. Jeg elsker plakaten, den er alt jeg egentlig ser etter. Det tok jammen tid for å finne en plakat som var 100% det jeg lette etter, men jeg er utrolig glad for at jeg endelig fikk tak i den plakaten. Jeg har en plakat til, men denne ble favoritten som skulle opp på veggen med en gang. Det hadde vært så fantastisk hvis jeg fant en lignende plakat i skikkelig stor størrelse, som jeg kunne hatt under skohyllene mine. Selv om rommet mitt er stappfullt av dilldall, mangler det fremdeles så mye på veggene. Jeg fikk forresten denne gjennom Instagram.


Det ser kanskje litt rart ut siden hyllen ikke går under hele plakaten, men grunnen til at jeg har tatt den midt på er fordi jeg må kjøpe en lenger hylle. Jeg har kjøpt så mange nye dufter i London, så de må jo få plass de også!

Hva synes du?♥
 

ADIDAS

I dag kjørte jeg på med den nye t-skjorten min fra Adidas. Den er så blomstrete og fin, så det var ikke vanskelig å style den opp. Jeg skulle egentlig ha på meg en shorts fra Urban, men den hadde visst søsteren min tatt. Derfor måtte jeg komme opp med noe annet, en bukse ble alt for varmt så hvorfor ikke et enkelt skjørt? 

Jeg er ganske fornøyd med at jeg valgte å ha på meg dette i dag, for i dag har det vært så lummert ute…. Ikke for å nevne hvor varmt det er på senteret der jeg jobber. Det har vært utrolig mye å gjøre på jobben i dag, blant annet å pakke opp nye varer til å gjøre om skoveggen. Det tar lang tid skal jeg si deg! Men jeg klager ikke, for da går tiden fort og det passer meg helt perfekt. Da jeg ikke har noe å gjøre på jobben kan jeg stelle meg i et hjørnet og begynne å danse så utrolig teit. Enda teitere å faktisk dele det med dere, for nå er det ingen hemmelighet lenger. Så lenge jeg har mine største hemmeligheter for meg selv, går det fint å dele noen av de små med dere ♥ 


 
T-skjorte fra Adidas // Skjørt fra Bershka // Veske fra RiverIsland // Klokke fra Nixon // Sko fra Urban


Ganske så forfriskende med en slik en i varmen♥♥

Hvordan har din dag vært så langt?♥

BEACH DAYS LIKE THIS

I går kveld gikk jeg og Didrik ned til stranden for å bade. Da vi gikk hjemmefra, fristet det ikke å bade så jeg droppet derfor å ta med bikini. Dessverre angret jeg ganske raskt på det da jeg kjente hvor varmt det var i vannet. Så jeg har lovt Didrik å være med på å ta kveldsbad mye fremover! 

De siste dagene har det vært så usedvanlig varmt ute at det ikke har holdt med å sole seg på verandaen. Det blir for varmt og du får ikke kjølt deg ned ved å sette deg inntil fryseren. Det er ganske koselig å se at så lite som Moss er, er det likevel så utrolig mange som er på stranden når solen er her. Det har vært sydenvarme her i Moss. Senest i stad målte vi 36 varmegrader på stranden og det er ganske sykt! Kan tenke deg hvor behagelig det var å sette seg inn i bilen som hadde stekt i solen siden klokken 11:00 i dag :-))))))))))))  


 

Hvordan er været hos deg?♥

JOBBANTREKK

Først og fremst vil jeg si at jeg kondolerer til alle dere som mistet noen dere var glad i 22.juli 2011. Det kan aldri bli glemt, og disse menneskene som har blitt til vakre engler vil heller aldri bli glemt. Dere vil alltid være i våre hjerter♥


I dag tok jeg tidligvakten på Urban etter en utrolig avslappende kveld på mandag. Jeg var med familien hele dagen, og var på stranden og badet. Selv om det kanskje er litt kaldt i vannet, er det utrolig forfriskende og det er ganske deilig.

Det var veldig stille på Urban i dag, så jeg fikk heldigvis god tid til å rydde og gjøre klart alt etter det har vært salg i halve butikken. Nå er alt tilbake på fullpris, men vi har mange flotte nyheter. Jeg fant meg 3 nye godbiter i dag, men det får jeg nok ikke kjøpt denne måneden da jeg shoppet som en gærning i London. Men, jeg vil veldig gjerne vise dere de nyhetene. Det er utrolig kult å bruke slike baggy kjoler når du kanskje ikke har en dritt å bruke, da er den så enkel og du kan style den opp med fete sneakers, sunnies og eventuelt annet tilbehør. Hvorfor gjøre det så vanskelig, når det er så lett? Jeg har allerede et antrekk i hodet som jeg skal bruke til den grå kjolen. GLEDER MEG ALLEREDE! 


Kjole fra TopShop // Sko og jakke fra Urban // Klokke fra Larsson&jennings


Favoritt skoene mine for tiden!


Tenk at noe så enkelt som dette, kan bli så kult på. Helt rått!

 
Tidenes beste frokost♥

Hvordan har din dag vært?♥