YESTERDAYS OUTFIT

Veldig mange har spurt om når innkjøpsvideoen kommer, og det kan jeg si at det blir det ikke noe av. Jeg beklager virkelig, men jeg liker ikke å videoblogge. Neida, jeg bare tuller med dere. Den kommer enten i dag eller i morgen. Det er bare at kameraet mitt er sykt dårlig til å filme, så jeg skal se om det blir bedre med søsteren min sitt gamle kamera. Jeg pleide alltid å videoblogge med det kameraet før, så det blir kanskje litt bedre kvalitet. Utrolig nok så er det slik at kameraet mitt kun filmer i en filtype, og den går ikke på min datamaskin eller redigeringsprogram. Så det må derfor mye til for å konvertere den, og kvaliteten blir enda verre. Jeg har snakket med JapanPhoto og det eneste som kan hjelpe er å kanskje forandre litt på ISO’en, men jeg vil fremdeles få dårlig kvalitet og må i tillegg konvertere den. I steden for å gå igjennom det, blir det lettere med kameraet til søsteren min, som filmer i den filtypen som datamaskinen min tar. Og kvaliteten er bedre der, hvis jeg ikke husker feil. Det blir å enten satse på at det blir bedre med kameraet mitt om jeg forandrer litt på ISO’en, eller å velge noe trygt. Tror jeg går for det siste. Litt risky med mitt… Det er også en av grunnene til at jeg sjeldent lager videoblogger. Jeg vil egentlig lage det hver eneste uke, men når kameraet ditt filmer så ræva blir det ræva også..

 I går dro jeg til Nadine for å kose meg med resten av jentene mine. Vi storkoste oss som vi ALLTID gjør sammen. Det er faktisk helt sinnsykt hvor gøy vi jentene har det sammen, og hvor flinke vi er til å lage god stemning. Det er aldri noen som er utenfor, og det er så godt å se hvor glade jentene er. Smiler jo bare mer når de er i godt humør, ikke sant det? Vi bestemte oss for å dra ut til slutt og kose oss videre der.

Gårsdagens antrekk, eller med andre ord kjolen jeg brukte, den var helt fantastisk fin. Midt i blinken på slike type kjoler jeg liker og det kommer nok ikke som et sjokk hos dere. Jeg elsker når kjoler ikke sitter stramt, men likevel er fine. De begynner jeg å få en god del av nå!

Likte du kjolen & gleder du deg til innkjøpsvideoen?♥
 

10 kommentarer

Siste innlegg