GODT NYTTÅR

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN<3 Jeg håper dere koser dere massevis i dag og feirer med de nærmeste. Hjemme hos oss blir det ikke noe feiring, kun middag så ingenting mer. Søsteren min skal bort og Didrik skal bort så blir kun jeg, mamma og pappa. Kommer nok til å tilbringe hele dagen min i sengen ufikset og lei. Håper at det blir noen bra filmer som vises i kveld, dere andre får kose dere masse med å fyre opp raketter og andre ting!


Genseren er fra junkyard & joggebuksen er fra BikBok.

VINNEREN AV OBEY LONGSLEEVE

Hei dere! Da er det på tide å kåre vinneren av Obey longsleeven fra junkyard, vinneren ble Siri og gratulerer så mye til deg. Vil også bare si at for meg er det kjempe koselig å se at så mange melder seg på, for da vet jeg at dere liker disse konkurransene som gjør jeg super glad. 

GALAXY

Hei! I går hentet Carsten meg så dro vi til Thomas for å se på film og kose oss der. Men på veien til overtalte Carsten meg til å prøvekjøre litt, jeg har faktisk aldri gjort det før så han ble den første til å se meg gjøre det. Noe av det gøyeste og samtidig skumleste jeg har gjort. Jeg har sovet veldig lenge i dag og vet allerede nå at jeg ikke kommer til å bli trøtt før 04:00 eller etter… Jeg liker ikke at døgnrytmen min blir så snudd på hodet i det hele tatt. Da blir det bare mye verre når skolen starter igjen.


Genseren er fra Sheinside (direktelink her)

HAPPY

Hei dere! Ååååh, jeg er så glad for øyeblikket. Didrik skulle egentlig komme hjem etter nyttårsaften men han ombestemte seg og kommer hjem i morgen. Gleder meg som en liten unge til å få høre stemmen hans og få se han rett foran meg. For å ikke glemme å kysse han og sove med han igjen, det har blitt så kjedelig å sove alene. Jeg er så glad for at vi skal feire sammen til mandag. Nyttårsaften i fjor lovte vi hverandre å feire neste nyttår sammen, og det løftet har vi begge holdt. Du og meg foralltid vennen.

SLEEPOVER LAST NIGHT

Hei dere! I går overnattet Malin kusinen min hos meg. Vi spiste godteri og så på verdens dårligste filmer som gikk på tven i går. Tok dessverre ingen bilder bortsett fra det vi sendte ut på snapchat, heh. I går var jeg på posten og hentet en pakke jeg hadde betilt fra Ebay, kaller det for klapp opp deksel. Jeg fikk også de to leppestiftene fra Nelly i dag, tok på meg den ene nå nylig og den var kjempe fin! Nå sitter jeg og ser på Beethoven, elsker de filmene. Har flere på dvd, blir aldri lei.


Genseren er fra Sheinside.com! (direktelink her)

PARTY OUTFIT BY ME

Hei dere! Vært i butikken igjen og kjøpt med Bose høytaler!! Super bra lyd i den og den er så søt. Synes den er skikkelig classy og så er den liten og kan ta den med overalt. Jeg er blitt kvalm og tror jeg begynner å bli syk. Garantert mamma og pappa som har fått smittet meg denne gangen… Typisk! Siden jeg ikke er i “tabildeavmegselv” humør, begynte jeg å mikse litt på et antrekk som kan brukes på fester eventuelt som ikke er super pyntet men forde et skikkelig festantrekk. Noen av disse produktene er noen av julegavene mine som dere skal få sett bedre om ikke så alt for lenge. Jeg er forelsket i skoene, kjennes så vidt ut som om jeg går i høye heler med dem, og genseren som har et ufattelig deilig stoff.


Genseren Sheinside Shorts MadLady Pumps Nelly Smykke Chiquelle

ONE QUESTION

Hei dere! Nettopp vært i butikken med han far og kjøpt sand så vi ikke faller på isen utenfor. Det er farlig glatt ute for tiden og jeg er som sagt bambi på isen. Det er faktisk ikke tull, et av kallenavnene jeg har fått. Jeg bare lurer på noe veldig kjapt. Ettersom flere av dere ønsker at jeg skal vise dere hva jeg fikk i julegaver så lurer jeg derfor på om jeg skal ta det i et bildeinnlegg eller vise gavene på videoblogg?

PÅ VEI TIL MEG

Hei dere! Håper dere har hatt det fint så langt i julen, sitter å savner kjæresten min som er i Bergen for øyeblikket. Skal bli godt å få han hjem igjen. På julaften fikk jeg penger og brukte litt av det i både i går og i dag. Treningsskoene jeg har kjøpt trengte jeg VIRKELIG. Jeg får vondt av de treningsskoene jeg bruker nå så jeg gleder meg fryktelig mye til å få mine nye. Leppestifene jeg har kjøpt fra Nelly er super bra, har allerede 3 andre derfra. Og de er super billige også! Har dere kjøpt dere noe nytt i det siste?


Kjole utsolgt – Sko link – Leppestift link – Leppestift link

Treningssko link

SNAPBACKS

BOYAA! Mange av dere har ønsket et innlegg om alle capsene mine og at jeg skal skrive litt om hvor de er fra. Ettersom jeg ikke vil ta bilder av ansiktet mitt nå kan jeg like godt starte med dette. Om dere ønsker kan jeg også lage et innlegg om alle luene mine? Er en del mer enn capser faktisk… Gjerne kom med noen ønsker om hva dere vil at jeg skal blogge om!
Beachit Snapbacks fra BeachItClothing.com & nederst i midten fra Carlings.

Fresh & Cray Didrik sine. Obey & Lakers fra junkyard.no. Militær Obey caps fra Ebay. Philadelphia Didrik sin.

KONKURRANSE: VINN OBEY LONGSLEEVE FRA JUNKYARD

Hei dere! Ønsker dere en fortsatt riktig god jul, akkurat nå sitter jeg og ser på Charlie og sjokoladefabrikken. Jeg elsker den filmen! Ingen blir vel lei av  få ting vel? Tenkte dette var en perfekt dag å starte en ny konkurranse på. Jeg er så heldig å få holde denne konkurransen i samarbeid med junkyard hvor du kan finne en Obey longsleeve. Dette må du gjøre for å bli med i konkurransen:

– Like fanpagen til junkyard HER.
– Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET