PÅSKEFERIE

Nå kan endelig jeg også ta meg påskeferie – enn så lenge. Jeg jobber på lørdag, men det er heldigvis noen dager til, og de skal jeg virkelig nyte på det fulleste. Tidligere i dag åpnet jeg på Urban, og dagen gikk ufattelig raskt. Jeg bestemte jeg plutselig for å gjøre litt om på den ene jenteveggen i butikken, og det tar faktisk veldig lang tid. Du må tenke, se for deg ting, løfte, flytte, henge, rydde alt. Vi fikk også inn enda mer nyheter i butikken, så det begynner å se så bra ut i butikken vår nå. Når vi får mye esker med klær/ sko, er det som juleaften og det er ikke kødd engang.

Ida og Malene kom innom jobben og det ble fort til at jeg ble med på Cafe Riis for å kose oss litt der etter jobb. For første gang smakte jeg på en iskaffe jeg likte, så det må jeg bestille neste gang jeg er der, med sjokolade. Jeg drikker vanlig iskaffe med mocca (?) smak, men iskaffe fra en cafè osv, der har jeg ikke funnet noen favoritter. Selv om jeg spiste meg mett på nachos og kylling, måtte jeg bare ha plass til gulrotkaken derfra. Jeg er så glad i gulrotkake, og å endelig smake på den igjen smakte fantastisk. Velfortjent etter en bra dag på jobben! Ganske herlig å ta seg påskeferie da, og at den startet så bra som dette.

Nå sitter jeg og ser på Mean Girls på tven, så nå legger jeg fra meg pcen. Husk påskekonkurransen lenger ned på bloggen min!♥


Har man en bra vippedag, må det faktisk et bilde til.


Måtte også slå til med en selfie med vårjakken min, godt å kunne bruke den igjen!


Hvis dere lurer på det stygge bildet nederst til høyre er det fordi jeg plutselig hadde kult tilbehør på hodet.

Har du hatt det fint i påsken så langt & hva har du gjort i dag?♥

PÅSKE-KONKURRANSE: VINN GAVEKORT TIL HELE 2000 KRONER PÅ JUNKYARD

Har alle hatt en god start på uken? Hvis ikke, kanskje dette hjelper litt på humøret! I samarbeid med Junkyard.no er det nå på tide med en ny konkurranse her på bloggen. Og nå synes jeg virkelig denne konkurransen passer helt sinnsykt bra. Hvem vil ikke freshe opp klesskapet sitt i påsken? Kanskje man nå er for stor til å få et påskeegg fyllt med godsaker, så hva er vel bedre enn å få et gavekort på 2000 kroner? Junkyard har fått inn så utrolig mye kult nå, og mine favoritter ser dere på bildene under. Noen av produktene har jeg allerede, men er fortsatt favorittene. Konkurransen er like enkel som alltid, den avsluttes om ca 1 uke.

For å delta i denne konkurransen må du:
Like facebook siden til Junkyard her.
Følge dem på Instagram @junkyardnorge.
Husk å legge igjen mailen din i kommentarfeltet, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Likte du denne konkurransen?♥

NYTT FRA URBAN

Kvelden i går var så deilig egentlig, dro til Ida med Malene som endelig hadde perm fra militæret og bare koste oss. Vi lagde først tomatsuppe med makaroni og hvitløksbaguetter. Deretter kjøpte vi ferdig mousse som vi aldri kom til, men smågodtet vi kjøpte? DET spiste vi opp så klart. Brått hadde klokken blitt så mye at det var på tide å komme seg hjem, stakkars Malene sovnet flere ganger på sofaen så hun må ha vært ganske sliten. Hun kom hjem på fredag kveld, og har vært ute av huset hele lørdagen. Sjokkerende nok sov jeg kun til 12:00, med tanke på hvor sent jeg la meg. Jeg var fryktelig redd for at døgnrytmen min skulle fucke seg opp totalt etter i natt, men det gjorde den heldigvis ikke.

Denne dagen har jeg brukt til å se repriser av Masterchef Australia, og finalen er i kveld så den skal jeg få med meg. Heiet på Emelia, dessert-dronningen hele veien, så det var trist hun røk ut i semifinalen. Det står mellom Brent og Laura nå, og jeg aner faktisk ikke hvem jeg skal heie på – de er så flinke begge to! Akkurat nå har jeg spist meg stappmett på indisk mat sammen med Didrik, og det var min tur til å spandere denne gangen. I morgen blir det Oslo på oss, så da er det hans tur igjen. Jeg synes ikke det skal være sånn at gutten/ mannen i forholdet alltid skal spandere, rart han blir blakk da, når jenter vil ha ALT i hele verden? Haha. Føles jo bare herlig å kunne spandere på hverandre synes nå jeg, rettferdig også. Helt ærlig, er det gøy å føle seg som mannen i forholdet noen ganger, i stedet for å være den som alltid blir spandert på. Kan man, så hvorfor ikke♥

Noen av dere ønsket at jeg skulle vise frem det nye jeg hadde kjøpt meg fra Urban. En av grunnene til at jeg faktisk handler så uendelig ofte på Urban er pga jeg jobber i Varnergruppen. Da får man 40% på mange butikker, og Urban er en av dem. Så kan dere forestille dere hvor vanskelig det er å motstå nyheter da du får det billigere? DET GÅR IKKE! Jeg handler heldigvis ikke bare unødvendige ting, men da mener jeg heller ikke at jeg kjøper ting som jeg trenger (for jeg har nok av alt). Jeg elsker å freshe opp kesskapet mitt, dessverre litt for ofte tror jeg. Men så lenge sparingen og lommeboken klarer seg, klarer jeg meg også.


Endelig er sommerskoene i boks! Nye favorittene uten tvil.

Likte dere innkjøpet?♥

I CAN’T GET ENOUGH

Nå har jeg hoppet inn i jobbklærne mine for i dag, og skal straks ned for å ta meg litt sen frokost før jeg skal ned til byen. Siden det er lørdag, er det kun 4 timers stenging på Urban, så disse timene går fort uansett om det er mye å gjøre eller ikke. Planene for kvelden er jeg litt usikker på, trene eller ikke trene? Vi får se an humøret og formen senere i kveld.

Nå skal jeg vise dere mine nye sko, IGJEN. Jeg burde helt ærlig bare skaffe meg en sko-blogg, siden dette er noe jeg virkelig brenner for (hahaha). Denne gangen ble jeg selv veldig overrasket over valget jeg tok. Det stod mellom de svarte og de rosa, men størrelsen min fantes kun i de rosa. Og jeg liker egentlig ikke rosa. Sjokkerende nok gikk jeg for knalle Nike Air Max Thea. Denne modellen har jeg nå i 3 forskjellige farger. Det er de skoene jeg liker best å gå i, så former de føttene mine så søte synes jeg. Dette er ikke sko jeg foretrekker å trene i, testet det ut for litt siden og det tok ikke lang tid før jeg gikk tilbake til mine kjære Nike Lunarglide sko. Derfor er dette perfekte sko til å bruke på jobben, og bare til hverdags når man er ute og finner på noe sprell! Disse rosa skoene kommer jeg til å bruke sååå mye i sommer. Se for dere disse knalle skoene til sommerbrune ben. Alt blir fremhevet bare enda mer, både brunfargen og skoene i seg selv.

Forresten, jeg lurer på om dere er klare for enda en Junkyardkonkurranse?♥


Skoene sponset og de finner du her.

Likte dere skoene & hvilke sko liker du best?♥

BLÅTT SA DU?

Jeg stengte på Urban i går, og så var det på’n igjen i dag tidlig. Dagen min startet ganske dårlig da jeg for første gang kom for sent på jobb. Men med det været som var ute, var det litt vanskelig å unngå dette. Jeg lurer virkelig på hvor mange som kom for sent på skolen eller jobben, det må ha vært så mange! Før jeg dro på jobb fikk jeg vite at jeg ikke burde ta bussen, flere busser hadde kjørt utenfor og taxien var det ventetid på over 1 time, mens Ida sin bil satt seg fast overalt. Jeg gikk derfor til jobben, og de høyeste vinterskoene jeg har går ikke halveis opp til knærne. Så dere kan bare forestille dere hvor varm denne gåturen var, haha. Heldigvis var all trafikk osv mye bedre i dag, etter gårsdagen.

Jeg shoppet litt på Urban i går, siden vi hadde fått inn noen nyheter jeg bare ikke kunne motstå. Det var blant annet et type skjørt jeg har lett etter så lenge, med litt volum i som ikke bare er helt rett, det ble den svarte joggebuksen jeg fortalte dere om og en søt overdel som hører til det ene skjørtet jeg kjøpte. Jeg kjøpte skjørtet i begge fargene, sånn blir det alltid med meg hvis jeg ikke klarer å bestemme meg for bare èn. Da tar jeg begge! Ikke bra, men godt for klesskapet mitt i hvert fall.

Antrekket mitt i dag har aldri vært mer blått. Jakken er en av mine favoritter, det er en så rolig men herlig blåfarge på den at den kan gjøre et kjedelig antrekk superfint på 1,2,3. Buksene har jeg selv klippet på knærne, og har blitt en av mine favoritter – dere skjønner kanskje hvorfor? Jeg ville først kjøre på med en helt enkel hvit t-skjorte, men kunne ikke motstå Adidas t-skjorten da jeg først fant den frem. Sies det ikke at blått er rått?


Min super digge lunsj! Baguett med karbonade, smør, potetsalat, agurk og salat. Dette er vel den maten jeg spiser mest på jobb, og den smaker jo sååå godt.


Alt er fra Urban bortsett fra t-skjorten som er fra Adidas butikken i New York.

Hva synes dere?♥

KONKURRANSE: BLI MISS VEET 2015

// I samarbeid med Veet

Jeg er veldig glad for å kunne si at jeg er en av de nyeste blogg-ambassadørene for Veet i 2015. Hvorfor jeg identifiserer meg med Veet er så enkelt som at disse produktene faller så godt i smak hos meg, som elsker å ha babyhud etter å ha fjernet hårene fra leggene mine. Etter å ha testet ut noen av disse produktene i går, kan jeg si meg veldig fornøyd med det! Jeg har alltid vært den personen som er skeptisk til alt nytt, og da mener jeg virkelig alt. I stedet for å kjøpe meg en ny mobil, ville jeg heller ha min samme gamle mobil – og den hadde jeg 3 eller 4 ganger dere. Å si farvel med min gamle Acer pc som jeg var så glad i, var så tøft at jeg lot være å kjøpe ny selvom det tok meg flere minutter å komme inn på en nettside – hvordan taklet jeg det? Jo, jeg elsker produktene mine så mye at jeg ikke vil erstatte dem med noe nytt.

Men til du våkner opp litt å tenker at grunnen til at det produseres nye ting er fordi de er utviklet, og fungerer bedre, da er det på tide å sette ned foten. I alle år har jeg kun brukt vanlig barberhøvel, som de fleste andre også har kjennskaper til. Men hva hvis jeg forteller deg at det finnes en krem som fjerner hårene for deg? Jepp, det høres ganske sprøtt ut og det syntes jeg selv da jeg leste på pakken om hva den skulle gjøre. Skjønnhetsmagi kaller jeg dette!

Denne herligheten testet jeg ut i går, og jeg har flere vitner til at det virkelig funket! Veet Hair Removal Cream med lotusmelk og sjasmin for normal hud fjernet hårene på leggene mine på kun 3 minutter. Du trenger ikke å ha mye hår på leggene for at den skal virke, det fikk jeg svar på. Det dette produktet gjør er å løse opp hårene enn å kutte dem av som vi gjør med en vanlig barberhøvel. Og apropo kutt, det er umulig å kutte seg med dette produktet selvom du skal fjerne denne kremen med en plast-spatel. Takk gud for at man endelig har kommet frem til en løsning for ubarberte ben og at det ikke innebærer en sjanse for å kutte seg.

Det beste med dette produktet er at den ikke kun fjerner alle hårene dine i en fart, men den gir deg en så silkemyk hud. Så skal man ut døren, vise bena sine men har glemt å barbere seg? Da er dette produktet for deg. Jeg kan ikke telle på fingrene mine for hvor mange ganger jeg har glemt å barbere bena mine rett før jeg skal ut. Da er det opp i vasken på badet med bena, på med barberkrem og så ta den tunge, lange veien. Men ikke nå lenger!

Hvordan du bruker dette produktet er veldig enkelt. Men uansett, alltid les bruksveiledningen før bruk! Det første du gjør er å la kremen være på huden i 3 minutter. Ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig en liten dele av spatelen (på venstre bilde) for å teste på et lite område. Fjernes håret lett, kan du fortsette med å fjerne resten av kremen. Hvis ikke, lar du kremen være på litt lenger men IKKE lenger enn 6 minutter. Etter å ha fjernet all kremen skyller du grundig huden med vann etter bruk og deretter tørker den – så har du silkemyke legger.

KONKURRANSE:

Miss Veet 2015 skal kåres og hadde det ikke vært fantastisk å få den tittelen? Premien er 5 vax og 5 kremer til vinnerne. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å poste en video på Instagram med temaet “What beauty feels like to me”. Du må huske på å hashtagge # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome – så er du med i konkurransen. Lykke til dere!♥

Ønsker du å lese mer om Veet og produktene deres, samt følge med på hvem vinnerne blir – følg dem gjerne på facebook her. Ida Wulff vil trekke vinnerne på sin blogg!

Har du prøvd ut Veet produktene før & skal du delta i konkurransen?♥

SOOOOOOL

Jeg har savnet den gode følelsen man får av å se ut vinduet, se at det er så fint vær ute at du bare vil ut å leke nesten, haha. Det er helt uvirkelig hva pent vær kan gjøre med humøret mitt. Det var derfor ganske kjipt å tenke på at jeg skulle jobbe i går mens det var så fint vær ute. Derfor stod jeg opp tidligere, dro først på posten, deretter til Ida og koste oss veldig mye der. Moren hadde lagd utrolig god tomatsuppe med masse forskjellige grønnsaker, så om jeg fikk derfra mett? Gjett om! Jeg hadde ikke all verdens med tid, før jeg startet på jobb. Men vi fikk slappet av, tatt litt bilder og kost masse med den herlige hunden Happy. Artig at hun heter Happy når hun gjør alle rundt seg så glad. Tror ikke jeg har vært borti en mer kosete hund enn denne vofsa. Så nydelig og liten også!!! Bare etter i dag, innså jeg at jeg må bli flinkere til å utnytte dagene mens jeg kan. Er så forbanna kjedelig å sove så lenge, og gå glipp av tiden mens du er våken. Jepp, jeg er et sovedyr som sikkert kunne sovet i 100 år. Men er det noe jeg også liker, er det å være på farta.

I dag må jeg få gjort unna litt ting, og det kjapt. Jeg trenger å få gjort en del i dag, så jeg kan senke skuldrene og bare se fremover – spesielt bare å kunne slappe av. Det er en ting jeg liker. En annen ting jeg liker er at jeg har funnet en ny svart, pen/ kosebukse jeg liker, kanskje jeg kjøper den på jobben i dag. Who knows. Jeg tror faktisk jeg har flere kosebukser enn jeans, er det normalt egentlig?

Har dere vært flinke til å være ute i finværet?♥

LAWRENCE PLAYSUIT

Goood kveld! Jeg har helt siden 11:00 i dag ikke kunne slappet av siden jeg har vært på farten. Jeg skal fortelle mer om denne dagen i morgen, men nå er det noe dere bare er nødt til å se. Den siste tiden har playsuits blitt mer og mer populært, og jeg har begynt å like det mer og mer. Men jeg finner sjeldent en playsuit som sitter fint på meg. Uten noe former, er det ganske kjedelig å gå rundt som en stokk (slemt å si til seg selv, men sånn føler jeg av og til). Derfor, en lur ting er å se etter playsuits med knyting rundt hoftene eller livet. Dette har jeg vært heldig og funnet meg, og en ganske så spesiell playsuit også. Den er hvit (HEAVEN) og har sinnsykt mye mønster på seg som gjør den kjempe unik. Og unik er bra, synes ikke dere? Denne kunne jeg brukt både til hverdags og på fest. Bare det snart blir varmere ute, er jeg klar for å vise meg ute i offentligheten med denne flotte playsuiten. Jeg er forelsket i den♥ Jeg har forresten på meg min nye leppestift fra Mac, Velvet teddy på disse bildene og må si det er en ny favoritt.

Nå skal jeg straks sette inn ristorante pizza med mozarella, og gjøre meg klar for morgendagen. Ha en fortsatt fin kveld!


Playsuiten er sponset og den finner du her, skoene er fra Nelly & klokken er fra Larsson&jennings.

Hva synes dere?♥

NEWS

Denne dagen har vært tyyyyypisk meg, ligge i sengen til det til slutt er kjedelig og du faktisk vil stå opp. Jeg gikk ikke ut av sengen min før klokken var 14:00, og det var gøtt! Eneste planene jeg hadde for i dag, var å ta bilder til bloggen, blogge, dra på butikken, lage god mat og deretter kose meg hjemme. Jeg er den personen som har det helt fantastisk i mitt eget selskap, mens andre ganger kan jeg ikke forstå hvordan jeg liker det. I dag har jeg den dagen hvor jeg bare vil være inne, lage god mat med søsteren min og bare gjøre ingenting. Noen ganger er det å gjøre ingenting, det beste jeg vet om, selvom det høres ganske spesielt ut å si.

Dere ønsker ikke å se hvordan jeg ser ut i dag, og det er nesten så jeg unngår speil i dette huset. Derfor kom jeg på at jeg ikke hadde vist dere den nye notatboken min og nye Essie neglelakkene fra vår-kolleksjonen deres. Jeg har allerede en notatbok fra før, men den er ganske stor og er litt mer til jobbing med bloggen osv – hva jeg må huske på å få gjort. Det er heller ikke så deilig å måtte drasse rundt med en stor notatbok, derfor hadde jeg flaks og fant en nydelig en på Kremmerhuset. Jeg kjøpte kun 2 fra vår-kolleksjonen og en helt vanlig hvit neglelakk (jeg er evig forelsket i hvite negler). Det er en farge jeg aldri har hatt på neglene mine før, og det er grå. Så det måtte bare skje at jeg kjøpte denne gråfargen med en liten bit av lilla i seg. Jeg hadde på meg den orange/nude fargen på neglene mine i går og den ser kjempe fin ut. Det er kjempe kjekt å ha denne fargen hvis du vil ha hakket mer farge enn kun nude. Jeg er kjempe fornøyd med innkjøpet! Jeg kom brått på at jeg hadde gått tom for favoritt lipglossen min fra Mac, Deelight og hadde hørt veldig mye om en leppestift som skulle være super fin, nemlig Velvet Teddy – ble derfor litt sminkeshopping forrige uke. Så jeg er veldig spent på hvordan den ser ut på leppene mine! Jeg har også lyst på Brave, men den er virkelig utsolgt overalt HELE tiden.

Likte du innkjøpet mitt & hva er det siste du har kjøpt deg som du er fornøyd med?♥

MOVIENIGHT

Dagen i går ble mye bedre enn det jeg forventet. Jeg hadde ingen planer på lørdag, og tenkte at jeg kom til å råtne i sengen min hvis jeg snart ikke gjorde noe. Jeg endte da opp med å dra en liten tur til byen med Martine før hun skulle ut (noen som hadde liv). Jeg fant meg ingenting, så jeg var egentlig veldig fornøyd med det haha. Jeg har ofte følt at jeg trenger noe nytt, må ha det og må ha ditt – men det behovet har forsvunnet nå kjennes det ut som. Thank god! Men netthandel er en annen ting, jeg tuller ikke når jeg sier jeg har over 50 favoritter på Nelly og sikkert 100 favoritter på Asos…

Da jeg kom inn døren igjen, rakk jeg å spise litt pizza med søsteren min og se begynnelsen av en film, før jeg ble hentet av Ida. Vi skulle nemlig hjem til hun og råtne sammen der, romantisk. Brått ville jeg kjøpe lørdagsgodt og se film, så da ble det en rask tur på butikken med Ida og lillesøsteren hennes. Jeg, smarta hadde glemt kortet mitt hjemme hos meg selv – men da kom jeg på max 500 tjenesten som alle DnB kunder får brukt så da ble det lørdagsgodt på meg òg. Ikke lenge etter satt vi der og skulle velge film på Viaplay. Siden vi hadde en liten jente ved siden av oss på 10 år, måtte det jo være noe barnevennlig også. Så da vi gikk inn på familiefilmer, var det kun èn film jeg visste vi måtte se. Maleficent!! Helt ærlig så tror jeg dette er en av mine favorittfilmer. Jeg elsket tornerose filmen da jeg var liten, men hatet den onde heksen. Så å se versjonen fra heksen sin side, det gjorde meg helt oppslukt i filmen faktisk. Blir gira bare av å skrive om den, så tror jeg setter et punktum nå jeg.

Ha en super søndag kjære lesere!♥

Hadde du en koselig kveld i går?♥