BLÅTT SA DU?

Jeg stengte på Urban i går, og så var det på’n igjen i dag tidlig. Dagen min startet ganske dårlig da jeg for første gang kom for sent på jobb. Men med det været som var ute, var det litt vanskelig å unngå dette. Jeg lurer virkelig på hvor mange som kom for sent på skolen eller jobben, det må ha vært så mange! Før jeg dro på jobb fikk jeg vite at jeg ikke burde ta bussen, flere busser hadde kjørt utenfor og taxien var det ventetid på over 1 time, mens Ida sin bil satt seg fast overalt. Jeg gikk derfor til jobben, og de høyeste vinterskoene jeg har går ikke halveis opp til knærne. Så dere kan bare forestille dere hvor varm denne gåturen var, haha. Heldigvis var all trafikk osv mye bedre i dag, etter gårsdagen.

Jeg shoppet litt på Urban i går, siden vi hadde fått inn noen nyheter jeg bare ikke kunne motstå. Det var blant annet et type skjørt jeg har lett etter så lenge, med litt volum i som ikke bare er helt rett, det ble den svarte joggebuksen jeg fortalte dere om og en søt overdel som hører til det ene skjørtet jeg kjøpte. Jeg kjøpte skjørtet i begge fargene, sånn blir det alltid med meg hvis jeg ikke klarer å bestemme meg for bare èn. Da tar jeg begge! Ikke bra, men godt for klesskapet mitt i hvert fall.

Antrekket mitt i dag har aldri vært mer blått. Jakken er en av mine favoritter, det er en så rolig men herlig blåfarge på den at den kan gjøre et kjedelig antrekk superfint på 1,2,3. Buksene har jeg selv klippet på knærne, og har blitt en av mine favoritter – dere skjønner kanskje hvorfor? Jeg ville først kjøre på med en helt enkel hvit t-skjorte, men kunne ikke motstå Adidas t-skjorten da jeg først fant den frem. Sies det ikke at blått er rått?


Min super digge lunsj! Baguett med karbonade, smør, potetsalat, agurk og salat. Dette er vel den maten jeg spiser mest på jobb, og den smaker jo sååå godt.


Alt er fra Urban bortsett fra t-skjorten som er fra Adidas butikken i New York.

Hva synes dere?♥

7 kommentarer

Siste innlegg