INSIDE MY PHONE

Okei, folkens! Dette har vært etterspurt så lenge jeg kan huske, og det har vært latskap fra min side å ikke ha laget et innlegg om dette før nå. MEN nå blir det gjort, til tross for at jeg kan garantere dere at jeg har den kjedeligste iPhonen av alle bloggere, som har gjort dette før meg. Føler dette er så skuffende for dere som har spurt om jeg kan lage dette innlegget, for jeg har absolutt ingenting spennende innhold å vise. Dette beviser bare hvor viktig orden er for meg, og hvor sterkt jeg hater å ha mange apper. Jeg laster ikke ned noe med mindre jeg virkelig får bruk for det. Og spill? Jeg har absolutt ingen! Venner mener jeg er syk i hodet for å ikke ha et eneste spill på telefonen, haha. Jeg må rett og slett ha orden, og ha minst mulig dritt på den.

Bakgrunnsbildet mitt er fra Slottsfjell. Dette ble tatt i farten på vei ned for å høre på Sondre Justad opptre for første gang, og wow… Han var så energisk og herlig.


⇓ MINE SLIDES BESTÅR AV ⇓

 

Som dere ser er det ganske oversiktlig, og veldig få apper – men det er sånn jeg liker det. Og siden det er så få, kan jeg snakke dere igjennom de få appene jeg faktisk tar i bruk mest i hverdagen. Alt på sosialt – Det vil si Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat (ikke så mye lenger) og Twitter for å sjekke Politiet Østfold og ting som blir knust (haha). Andre diverse apper som er godt brukt av meg er Trello via jobben – alle poster jeg gjør for kunder blir samlet i en eget kalender som gjør det veldig oversiktlig for alle parter. Så ikke minst Tise, denne sjekker jeg daglig selvom jeg ikke legger ut noe for salgs. Kaller dette for mitt tidsfordriv…

 

⇓ REDIGERING ⇓

 

Alle disse redigeringsappene blir veldig godt brukt av meg. VSCO er den jeg bruker på alle Instagram bildene mine og det har vel vært en favoritt helt siden jeg lastet det ned. Lightroom blir mest brukt på macen, men kan bli tatt i bruk på iPhonen hvis jeg vil fremheve farger, eller dempe de. Så har vi Unfold som er en genial app for å gjøre bilder mer kreative til feks på story på Instagram. Denne tar jeg mest i bruk der, men hende jeg bruker den på bloggen for å være litt mer kreativ og for å lage litt annerledes innhold. Denne appen blir brukt av så og si alle influencere jeg vet om, og den anbefales virkelig (!!!).

Bare rop ut hvis dere har flere ønsker om innlegg♥ Ha en riktig god søndag.

ET LITE TIPS – BEDTIME THERAPY


Denne fotmasken fra Mon Sun redder føttene mine fra å tørke ut. Det er ikke så deilig å gni føttene inntil hverandre, å kjenne tørrheten skrape inntil leggene. Og jeg som er så flink med å pleie huden min ellers, glemte fort at føttene mine trengte litt pleie også. Nå har jeg brukt denne fotmasken siden i høst, og den er så god! Det er som en tykk bodylotion, bare den ikke er klissete. Den trekker seg inn i huden med en gang og etterlater seg ingen spor, bortsett fra en god duft av sjasmin, fiken og vetiver. Dette gjør jeg så ofte det trengs, alt fra 3-5 ganger i uken, rett før jeg legger meg. Resultatet kommer allerede dagen etter hos meg, og føttene dine er silkemyke. Produktet er forresten 100% vegansk♥

DETTE SKULLE JEG GJORT FOR LENGE SIDEN

Reklame – sponset klipp

Det er ikke mange dager siden jeg så meg i speilet og tenkte for meg selv at nå, nå begynner håret mitt å bli for langt igjen. Men likevel var det noe annerledes. Jeg hadde ikke lenger lyst til å bare klippe av noen få centimeter for å friske det opp. Jeg ville ha noe nytt, for første gang på veldig lenge. Og det er så rart å tenke på hvordan mitt forhold til håret mitt har vært. For det har vært en lang vei å gå. Mens andre trodde jeg hadde langt hår fordi jeg likte det, så var sannheten at jeg gjemte meg bak det. Jeg ville skjule at jeg var født med microti, størrelse forskjellen på brystene mine og det at jeg alltid har likt å dekke til huden min med håret mitt. Håret ble et gjemmested for meg, og så langt skulle jeg ønske at det aldri gikk siden det fremdeles er noe jeg jobber med nå i dag. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å klippe håret mitt så kort med det første, men det var en tråd som trengtes å kuttes for min egen del. Det føles så godt, samtidig skummelt for nå kan jeg ikke skjule brystene mine lenger. Jeg skulle ønske jeg var den jenta som ga fullstendig faen og kunne embrace dette – for jeg vil det så mye. Men det er flere ting enn bare dette som jeg må jobbe med, før jeg kan klare å gi mer faen. Og dette skal jeg ta ordentlig tak i dette året. Jeg må det for mitt eget beste.

Jeg ble klippet av flinke Karoline, som jeg kjenner fra før av. Så det var ganske beroligende å vite at det var akkurat hun som skulle ta på seg den jobben. Jeg har hørt så mange historier, og sett nok til å ikke våge å gå til hvem som helst for å få en hårklipp. Så at det ble av Karoline på Gevir passet meg veldig bra. Jeg ba hun faktisk om å klippe mer enn hva hun viste meg, og det gjorde jeg litt for å teste meg selv – se om jeg hadde baller nok, noe jeg hadde. Lengden jeg gikk for er hverken for lang eller for kort, men akkurat riktig lengde for meg føler jeg. Og jeg er SÅ fornøyd med hvordan resultatet ble. Det er så friskt og sunt nå, at det er som å ta på en helt ny sminkebørste haha.

En ting er sikkert og det er at jeg aldri skal la det bli så langt igjen før jeg klipper det.


FØR:





ETTER:


HAIR VOLUME

Annonse for Hair Volume

Jeg har vært i Oslo helt siden onsdag, og det har vært godt for sjelen. Uken ble raskt bedre da jeg våknet opp til en mail der jeg fikk beskjed om at jeg var en av finalistene i Vixen Awards. Jeg klarer ikke helt å fatte det enda. For bare å bli en av semifinalistene blant 14 andre freshe damer, under kategorien Årets influencer innen mote – det er så SYKT koselig. Jeg får ikke sagt det nok. Jeg har jobbet med sosiale medier i nesten 10 år, og plutselig er det noen som synes jeg har fortjent litt ekstra. Det fineste av alt er at jeg ikke vet hvem dere er, som stemte meg frem, men dere unnet meg det likevel. Jeg vet det er så klisjè å si, men jeg føler jeg allerede har vunnet så mye. Folk ser meg, og det er så rørende. Jeg tenkte aldri at jeg skulle komme til finalen. Så jeg begynte aldri å tenke på antrekk, før etter jeg fikk den mailen. Nå stresser jeg mer enn nødvendig, og tenker ikke på annet enn antrekk – for jeg har ikke antrekk (!!!). Krise, men ikke ulikt meg å være i siste liten. Så jeg sier derfor bare lykke til, til meg selv og tusen takk til dere som har stemt på meg♥

E T T    N Y T T    Å R    M E D    H A I R    V O L U M E

Det er mye lykke i dette innlegget merker jeg nå, for Vixen er ikke det eneste jeg skal dele med dere, som er en gladnyhet. I 2018 jobbet jeg med en kunde fra samme by som meg, nemlig Hair Volume. Alle har vært så fornøyde med samarbeidet at kunden ønsker å fortsette samarbeidet dette året. Dette betyr enormt mye for meg, og det gjør meg såååå glad. Jeg elsker å få et godt jobb-forhold til kunden, produktet, samarbeidet og felleskapet. Det er til og med flere venner av meg som har begynt på Hair Volume, og det er litt ekstra godt å høre at de er fornøyde de også. Noe mange kanskje misforstår når det gjelder dette produktet, er at det ikke er noe som gjør at håret ditt skal vokse 10 cm i måneden. Det er ikke sånn det fungerer. Hair Volume bidrar til å vedlikeholde normal hårvekst, det pleier håret ditt slik at det føles friskere. Hensikten med dette er altså  ikke at håret skal vokse fortere ut, men det skal generelt bli sunnere – bli pleiet. Produktet er hovedsakelig for hår, men som jeg har sagt helt fra starten av, er dette også godt for både hud og negler. Jeg bruker ikke Hair Volume kun på grunn av håret, det er basically 3 fluer i en smekk: hår, negler og hud. Det er derfor jeg liker dette produktet så godt.

D Ø G N D O S E :
2 hår gummies daglig
Jeg tar mine til frokosten, men man kan også bare ta det til et glass vann.

Trykk HER for å lese mer om Hair Volume.

ANTREKK: STORE BUKSER

Det er rart å se hvordan stilen min har forandret seg i løpet av årene. Det startet med at jeg var en guttejente som nektet å bruke stringtruser, og kun skulle bruke boksere. Jeg ville være en av dem. En av gutta. Jeg begynte å gå med gutteklær, kjøpte alt på herreavdelingen, og fikk meg selv til å tro at dameklær var for jålete for meg. Så kom jeg til slutten av videregående. Jeg begynte å gå med stramme jeans igjen (og alle bokserne var byttet ut med stringtruser), og jeg kastet alle buksene som hang langt ned på rumpen min. Jeg fikk plutselig komplimenter av gutter som at jeg burde gå med stramme bukser oftere. Plutselig likte jeg å føle meg mer som en dame, det jeg for bare litt siden hatet. Nå var ikke lenger guttene inspirasjonen min, nå var det jentene. De populære jentene på skolen. Da begynte jeg å kombinere stort med lite, og ikke glemme hva jeg selv likte. Men jeg trengte å eksprimentere litt med en blanding av guttete og jentete. Det var mye fælt jeg gikk med, altså GUD. At ingen venner sa ifra til meg om at jeg så for jævlig ut, det vet jeg ikke helt om jeg kan tilgi dem for. Jeg nektet å ha slengbukser, og bukser med vide ben – for jeg synes det var stygt lenge. Men så tar du deg selv i å prøve en, og du føler deg komfortabel siden du ikke lenger føler at jeansen presser på magen. Du slipper merkene etter sømmene på bena, og du får plass til å spise mer. Halleluja. Min første ikke-tettsittende bukse. Jeg elsket den, og jeg ville ha mer. Jeg kjøpte mer og mer stort, både underdeler og overdeler. Jeg følte endelig at nå føler jeg meg vel.

Jeg møter ofte på irriterende problemer som at bukser er for lange for meg på 165, men heldigvis har jeg begynt å gå til skredderen. De fikser det for en billig penge. De har blant annet fikset lengden på denne buksen (!!!) og på flere andre bukser jeg har hjemme. Det har seriøst reddet meg fra å måtte returnere tilbake perfekte bukser, som bare er litt for lange.








Kåpe og sko fra Acne Studios // T-skjorte fra WESC // Turtleneck fra Riccovero // Bukse fra Zara // Veske fra Morris x IvyRevel

UVITEN

Det har vært så koselig å være i Stavanger en hel uke, og nesten rart å allerede være hjemme igjen. Den uken har gått så fort, at jeg nesten blir litt skremt, men aller mest spent på hvordan dette året blir. Jeg kom hjem sent på søndagen, så det nesten var rett til sengs etter jeg hadde pakket ut av kofferten. Jeg er den personen som ikke klarer å la den ligge til dagen etter, jeg må alltid gjøre det så fort jeg kommer inn døren. Det er èn ting jeg skal si at jeg er stolt over, haha. Mandagen for meg var en liten reality check, og jeg kjente at kroppen måtte hvile. Så jeg holdt meg derfor hjemme i hele går for å slappe av, bortsett fra noen få ærender som var gjort på noen timer. Dagen i dag har derimot vært ganske lik, men mer som et hjemmekontor. Jeg ikke har gjort annet enn å svare på mailer helt siden jeg stod opp i dag, og jeg synes det er så gøy at det skjer noe. Spesielt siden vi er i første uken i 2019, og det gjelder å starte planleggingen for dette året umiddelbart. Jeg vet ikke hva som skjer dette året med meg og denne jobben, men jeg håper på at det dukker opp noe bra. Det er skummelt, det skal jeg innrømme. Men tanken på å ikke vite, følelsen av å være stresset, likevel drømme og håpe på det beste, det er spennende. Jeg føler at jeg lever på grunn av alle følelsene og tankene jeg kjenner på.

Jeg er veldig glad i å sove borte, så i dag er det en sleepover hos Martina som står for tur. Det er skikkelig rart, for da jeg var liten hatet jeg å sove borte. Jeg likte å være hos venner lenge, men jeg latet som jeg var dårlig slik at foreldrene mente det var best at jeg sov hjemme. Derfor var som regel overnattingene hos meg, frem til det plutselig tok en annen vei. Jeg liker følelsen av å skulle reise, dra vekk og være litt borte – så det er nok derfor jeg er så glad i å sove borte.

ANTREKK: NOE NYTT

(Dette skulle blitt publisert i går, men det har vært en bug som heldigvis har blitt fikset nå)

Det passer meg egentlig helt perfekt at det er dårlig vær i Stavanger, for jeg er så slapp og trøtt i dag kjenner jeg. Jeg har ikke sovet for mye, eller for lite – men akkurat passe. Så det er rett og slett bare den ene dagen i uken man kjenner litt ekstra på trøttheten. Jeg har allerede vært ute av huset i dag, og spist fiskesuppe til lunsj. Dette er noe jeg tror mamma og pappa vil få litt sjokk over hvis de leser. Ikke nok med det, så skal vi ha et skikkelig godt måltid i dag. Nemlig kalkun! Det synes jeg er så godt, og det er alltid vært en tradisjon i Pedersen-familien å spise i juletidene. Middagen blir litt tidligere i dag, siden vi skal på kino med familien til Kristoffer klokken 19, for å se en film som heter Beautiful boy. Etter filmen i kveld, så skal vi ut og ta en drink eller to sammen med noen venner, så det gleder jeg med til!

På torsdag gikk vi bare rundt i sentrum og sjekket ut litt butikker, før vi skulle spise ute på Ostehuset senere på kvelden. Dette stedet anbefales (!!!). Jeg forstod det slik at det er litt tapas middag der, men om du ikke ønsker å dele så er selvfølgelig ikke det noe problem. Før hatet jeg å velge noe nytt jeg ikke hadde prøvd før, fordi jeg synes det var så kleint å måtte si at jeg ikke likte det. Og i tillegg måtte betale for det. Men etter å ha blitt pushet litt, så har jeg forstått at jeg ikke er så kresen som jeg har trodd. Jeg må bare vende meg til nye smaker, og ikke bli skremt av dem. Så på få år har det endret seg til at jeg synes det er spennende å prøve ut noe nytt. Derfor elsker jeg tapas plasser, for man får så mye forskjellig og man finner alltid noe man liker ekstra godt. Jeg synes det er gøy å bli testet litt, og det hadde jeg aldri sagt for to år siden. Det skal jeg love dere.

Det var kaldt i går, og det var derfor den rette dagen til å ta på meg den varmeste genseren jeg hadde pakket med til Stavanger. En skikkelig god turtleneck, som jeg fikk i julegave av familien. Den er helt fantastisk, og så fin i fargen.



Jakke fra Acne Studios // Genser fra Weekday // Bukse fra Mih Jeans // Sko fra Nelly // Solbriller fra Frank Walton // Veske fra Morris

2019

Dere aner ikke hvor problematisk det har vært for meg å få over disse bildene til macen min. Jeg har holdt på med dette siden 1.januar så dere kan bare tenke dere hvor lettet jeg er over at jeg endelig har bildene. Jeg har liksom ikke hatt så mye annet å blogge om, siden feiringen var the shit om jeg kan si det sånn haha. De første dagene i januar 2019 har gått til å ha en ekstra dag med hangover, startet på en tysk serie “Parfum” , og tatt det helt med ro. For første gang på veldig lenge har jeg klart å koble litt av, sånn ordentlig. Ikke lagt ut noe særlig på sosiale medier, og bare gitt meg selv tid. Tid til å hente ny inspirasjon og motivasjon til det nye året. En frisk start. I tillegg har jeg vært så sosial etter jeg kom til Stavanger, mer enn det jeg ville vært hjemme i Moss. Og som alle de rundt meg sier, så har jeg bare godt av det. Jeg blir sliten av det, men det er deilig å si at jeg er sliten av å være sosial. Fremfor å si at jeg er sliten av å ikke gjøre noe, for det skjer mye hjemme takket være meg selv. Her må jeg bli flinkere, det har jeg lovet meg selv.

N Y T T Å R S F E I R I N G E N 

Feiringen ble holdt på en hytte i Sirdalen, med en utrolig flott utsikt og ikke minst en flott gjeng. Jeg hadde gledet meg så mye til denne dagen siden jeg bare visste at dette ble bra. Jeg har aldri feiret nyttårsaften på en hytte før heller, så jeg var veldig spent. Og det gikk over alle forventninger, bare så det er sagt. Det gikk ikke lang tid før vi alle (14 stk) skulle på badet og fikse oss. Det var kaos, men jeg synes det var så morsomt. Jeg gruet meg til å ta på meg kjolen jeg hadde kjøpt fra Zara, for den var for stor og et last minute kjøp, siden min egentlige kjole som jeg hadde bestilt på nettet ikke var fin. Men med litt ekstra hjelp fra jentene, ordnet vi det med teip fra Lindex som reddet meg fra en skikkelig kjole-krise. Få minutter etter vi satte oss til bords, fikk vi servert forretten som var ceviche av laks fra to av gjestene selv, som stod for maten den kvelden. Til hovedrett hadde vi en god tacogryte av okse, og til dessert ventet det en god panna cotta. For dere som ikke vet, så elsker jeg den desserten der. Det og Creme brulè, altså gud så godt det er. Gutta gjorde en forbanna god jobb med den maten der, og det skal de ha skikkelig skryt for synes jeg. Jeg ble så imponert, og det vet jeg at jeg ikke var alene om. Kvelden bød på artige leker, koselige taler og god stemning helt til slutten – så dette er absolutt en kveld jeg ikke kommer til å glemme.








Fiiiiine paret♥