LITT NYTT

Jeg har ikke gjort stort annet enn å trene og faktisk bare spise middag samt slappet av egentlig. Sitter og venter på at Top Model skal starte om litt under 1 time, mens jeg døtter i meg en god saft-is for øyeblikket. Jeg har blitt skikkelig is-dilla nå i det siste, det er så godt og så kaldt! Alltid godt å ha noe nam å spise på når du ser på programmene du liker. Da kom jeg på at jeg nettopp har sett ferdig 5 sesonger med Dexter på Netflix. Det er ikke flere sesonger ute på Netflix, så jeg lurer derfor på om det er hele sesongen på ViaPlay?


Jeg har fått litt nytt de siste dagene som jeg ikke har rukket å vise enda. Da kan jeg like godt ta noen bilder av hva som er nytt, og så vise dere produktene på senere. Jeg har fått alt på disse bildene sponset. Så jeg kan dessverre ikke svare på hvor mye det blir på toll osv ettersom dette er fra utlandet. Men en ting jeg kan si om disse produktene er at det er en veldig god kvalitet på disse produktene. Og de er ikke dyre heller, lang ifra. Jeg har lagt til direktelink på absolutt alle produktene, så gå inn og sjekk prisen selv 🙂 


Dope t-skjorte her // Denim shorts her // Grønn lue her // Hvit klokke her
 

DAGENS ANTREKK 30.SEP.13

Litt før klokken 14:00 i dag, dro jeg og søsteren min på Spenst for å ta en treningsøkt. Vi fokuserer veldig på styrke begge to, så det er derfor veldig godt å ha med en som vil trene det samme som meg. Jeg kjenner at jeg klarer å pushe meg mer enn jeg noensinne har gjort før, og der kommer gleden i å trene for meg. Jeg overbeviser meg selv om at jeg klarer det, og jeg gjennomfører det. 


Skjorte fra BikBok // Bukse fra Junkyard // Sko fra Junkyard // Lue fra MadLady // Klokke fra JolliTime
 

DAGENS ANTREKK 29.SEP.13

Nå har virkelig høsten kommet og alle har funnet fram sine gode, varme og store klær. Hver dag er en dag nærmere julaften, dette gleder jeg meg spesielt mye til. Men før dette har jeg bursdag som er den 18.november. Dette er snart kun èn måned til. Tenk at jeg, lille meg snart blir 19 år? Jeg føler meg fremdeles som den jenta som satte sine første steg inn på videregående skole. Den jenta som var usikker. Jeg føler jeg skulle vært mindre, jeg føler meg ikke stor og jeg klarer ikke å passe på meg selv. Jeg tør ikke. Men det er det skrittet man trenger å ta, men jeg er ikke klar enda. Å flytte hjemmefra? Å nei, det vil bli så tomt uten de hjemme her at jeg ville savnet det for mye. Tiden er ikke inne for det enda. Nå er det tid for høsten og en avslappende tid med meg og mine.


Jakke fra Junkyard // Skjorte fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Footway
 

TUMBLR TIME

Jeg har ikke noe stort å skrive om nå. De siste dagene har jeg følt en merkelig slapphet som at jeg er tilstede, men likevel føler jeg ikke er der. Didrik har feber og er slapp, så vi begge har tilbringet dagene hjemme. Jeg føler meg allerede mye bedre, så nå gjenstår det kun at Didrik skal bli frisk igjen også. Det er søndag, og det er på tide for å drømme seg bort på tumblr. For å vise dere min inspirasjon har jeg laget collage i PhotoScape2 som er helst gratis. Det kan lastes ned på nett og det blir gjort på bare noen minutter! Følg meg på tumblr her.BEACHIT SKJORTENE

God formiddag kjære lesere! Nå skal jeg endelig fortelle om de nye BeachIt skjortene vi har produsert. Vi har en Instagram account, @beachitclothing, som dere har fått en smakebit av skjortene – men ikke så mye informasjon. Derfor skal jeg gi dere denne informasjonen nå. Disse skjortene som er laget av bomull med hette får du kjøpt i enten grå, lilla, grønn eller blå. Hetten kan altså legges inn slik at du kan bruke den som en helt vanlig skjorte som også har to brystlommer. Størrelsene du kan velge mellom er medium, large og x-large. Prisen på skjortene er lik som de andre prisene vi har hatt på skjortene, nemlig 399 + frakt. Som vanlig er dette skjorter til både jente og gutt. Siste gode nyheten: De er på vei! De er hos oss om litt over 2 uker, gled dere masse og ha en fin helg. Følg oss på facebook her.

WELCOME TO THE FAMILY

Ikke nok med at jeg har kjørt i gang en konkurranse denne uken. Men nå har Junkyard en kampanje jeg ikke tror dere vil gå glipp av. Fra 26.september til 3.oktober kjører Junkyard en super kampanje på Svea jakkene “Miss Smith” som jeg vet haugevis av dere elsker. Dere får nå 500 kr rabatt på Svea jakkene som til vanlig koster 2 999 kr. Så hvorfor ikke investere penger til en ny vinterjakke til en lavere pris allerede nå før de blir utsolgt? Svea jakkene er i dag allerede blitt best selgeren, så jeg vil anbefale dere å kjøpe jakken nå mens den er på tilbud og spare 500 kr før den blir utsolgt. Størrelsene blir fort utsolgt så sikre deg din vinterjakke nå. Trykk HER for å komme til Miss Smith kampanjen!

PS! DET ER IKKE EKTE PELS

For første gang i livet mitt har jeg fått meg en varm vinterjakke fra Svea. Jeg har alltid vært fan av å bruke tynne jakker – jeg aner ikke hvorfor egentlig. Jeg har vel bare vært så glad i høstjakkene mine at jeg ikke har ville brukt noe penger på vinterjakker. Så at denne Miss Smith vinterjakken er blitt min, er litt utrolig egentlig. Den er så fin og varm, og perfekt i størrelsen. Jeg valgte min i fargen grå fordi jeg elsket denne fargen. Størrelsene er store i størrelsen så jeg tok derfor størrelse small som er 79 cm lang – den er perfekt lang på meg som er 1.65 cm høy. Jeg som hater vinteren ble plutselig veldig gira på at den skal komme nå. Trykk HER for å komme direkte til jakken jeg har valgt.

                                                                                                                                                                                                            // Sponset jakke
 

RYDDEKAOS

I dag var jeg noen kjappe ærender på Ica, Stables og på Kiwi. Carsten var så snill og kunne kjøre meg, så jeg slapp å bære på flere poser med tomflasker og poser fra andre butikkene. Hadde garantert mistet dem og flasker hadde fallt ut. Jeg har utrolig vondt i bena etter styrketreningen i går. Jeg går ned trappa som om det ser ut som jeg har en rakett i rumpa. Kneet svikter flere ganger og er faktisk utrolig morsomt egentlig. Så ettersom bena mine har brent i hele dag tenkte jeg å ta en liten ryddings på rommet mitt. Jeg har så vannvittig mange sko i gangen at det tar over halvparten av plassen med tanke på at det er 4 andre som også bor her, haha. Så jeg har derfor ryddet litt plass i den ene hyllen min på garderobeskapet mitt så nå er 10 par flyttet opp hit og fler skal det bli. Jeg har lagt ut nye varer på salgsbloggen min, så ta en titt her.

VINN GAVEKORT HOS SHEINSIDE PÅ 900 KRONER

Nå er det på tide med en ny, herlig konkurranse! I samarbeid med SheInside som jeg vet utrolig mange av dere har fått smaken for får jeg nå lov til å dele ut et gavekort på 900 kroner til en heldig vinner. På noen sider er ikke dette mye penger, men på SheInside kan du få utrolig mange produkter for denne summen ettersom dette er en veldig billig nettbutikk. Så dette er en konkurranse dere ikke bør stå over. Denne konkurransen vil vare i ca 15 dager, så gjerne få vennene dine til å melde seg på også.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen:

♥     Registrere deg på SheInside her.
♥     Legge igjen en kommentar med mailen din som du registrerte deg med.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Hvit kjole her // Grå genser her // Svart skjørt her // Svart playsuit her


Shorts her // Skjørt her // Bikini her // Topp her


Smykke nr 1 her // Smykke nr 2 her // Smykke nr 3 her // Smykke nr 4 her

GELÈ

I går ble Didrik syk, så han sov derfor litt på fanget mitt og fikk slappe av så lenge han trengte før Martine kom senere. Vi dro for å kjøpe Breisand hamburger med verdens beste dressing før vi gikk på desserten som var sjokoladekake og jordbær smoothie. Fantastisk middag spør du meg. Jeg elsker Top Model som har startet på Tv3 nå, misunner dem så inderlig mye og det ser så kult ut! Herregud jeg er så nysgjerrig på hva dem hadde gjort med håret mitt. Jentene ble jo super pene etter forandringen! Følger dere også med på det, i så fall, har du fått en favoritt enda?

Jeg og Caroline bestemte oss for å trene rundt to-tiden i dag for å bli ferdig med det. Det er så mye lettere for meg å trene når jeg trener med andre. Jeg trente rumpa og bena i dag, samme gjorde søsteren min. Vi tok squats på forskjellige måter – jeg er så treningsnarkoman at jeg vet hva det heter ser dere, vi tok markløft og leggpress så fortsetter det. Jeg var utrolig bestemt på å overbevise meg selv i dag om at jeg klarer mer enn hva jeg vanligvis klarer. Jeg klarte det, og jeg ble like overrasket som søsteren min ble. Både mine og bena til søsteren min var som gelè da vi var ferdige for i dag. Verste av alt så måtte vi ned en trapp hvor vi begge så ut til å etterligne mennesker etter et kappgang løp ved målstreken. Vi bestemte oss for å handle inn middagen i dag og ta en tur innom farmor for å bare hilse. Utrolig koselig å være hos farmor og så behagelig å vite at hun bor i samme gate som oss. Vi har avtalt at vi skal spise middag sammen på torsdag, så jeg gleder meg innmari mye til dette.