SHOOT BY KAROLINE PART II

Balansekunst 

Det er et mål jeg har satt meg for 2019, men allerede vil bli flinkere på nå i desember. Jeg vil klare balansekunsten mellom å ta vare på meg selv, stå på med jobben og tilbringe mer tid med vennene mine. Når man skriver det, så høres det så latterlig enkelt ut. For det er bare å gjøre det, er det ikke? Antall timer i døgnet er ikke nok for meg i blant, så skulle jeg kanskje hatt alt dette i en by – det hadde vært herlig. Men så enkelt er det ikke, og derfor kommer kalenderen og notatene mine godt med nå om dagen. Jeg skal fylle inn alt jeg klarer i kalenderen, til og med sette inn fridager der jeg gjør absolutt ingenting – men likevel gjør så mye for meg selv og kroppen min. Dette året har kroppen min fått gjennomgå flere sammenbrudd som har vært vonde, men ikke minst uventede. Det har vært kroppen sin måte å si stopp. Slutt å gjør alt hele tiden, ta en fridag og unn deg det. For min del er det helt rart å måtte planlegge og sette en dato for den dagen jeg skal ha fri – bare for å passe på meg selv slik at jeg ikke går på nok et sammenbrudd. Det har vært nok av dem i år. 

Denne uken har allerede startet så bra og rolig, med lite planer som passer veldig bra før det braker løs i desember. Desember kommer hvert år, og hvert år sjokkerer det meg like mye. De neste dagene skal jeg bruke på å forberede meg til en hektisk måned, og planlegge slik at jeg slipper alt stresset rundt julen. Litt usikker på om jeg slipper unna, men la oss prøve.
FOTO: Karoline Brenden Skaug (@karolinebskaug)

EN HELG JEG SENT VIL GLEMME

Jeg tror nok ingenting har sjokkert meg like mye som det som skjedde i helgen. Helgens planer har vært avtalt ganske lenge. Det er snakk om måneder grunnet  bursdagsfeiring for Martina på fredagen siden hun ble 26 år i går, og jeg skulle ha en night out med Emilia og Nora på lørdag. Det er ikke ofte jeg klarer todagers, men jeg kan ikke takke nei til ting som dette. Jeg har lært meg å drikke mye vann mens jeg drikker alkohol, og på lørdagen våknet jeg opp klar som et egg for å kjøre på med nok en tur ut på byen, bare denne gangen i Fredrikstad. Jeg ble, som alltid, hentet av Nora på togstasjonen og vi kjørte rett til Emilia siden vi skulle kose oss der hele kvelden. Jeg ble lurt til å tro at vi bare skulle hente noen stoler som hadde blitt satt feil, men lite visste jeg da jeg tok mine første steg inn i lokalet, at det var et surprise-party for meg. Jeg ble møtt med konfetti som trolig nok også er den beste scarecamen noen har tatt på meg, samt at jeg så mine kjære var samlet. Sjokket var så stort at jeg ikke klarte å ta meg sammen, så tårene trillet desto mer jeg så menneskene som var der for å feire meg. Jeg var skjelven, men mest av alt rørt over at vennene mine og min fantastiske kjæreste hadde ordnet dette for meg. Det var ballonger overalt, og det var så fint til det som skulle vise seg å ha blitt den beste kvelden min på veldig, veldig lenge. Det største sjokket må være at alle har klart å holde kjeft i mange uker og ikke forsnakket seg til meg. Det er jeg veldig imponert over, for jeg pleier som regel å lukte at noe muffins er på gang.

Jeg forstod raskt at dette ikke var alt, for så fort vi kom til utestedet hadde vennene mine selvfølgelig ikke spart på kruttet. Mer konfetti, ballonger og champagne ventet oss – og tårene trillet atter en gang. Jeg er ikke vant til å bli så vartet opp, og det varmer hjertet mitt å vite at dette har mine kjære venner ordnet, og kun for meg. Nok en gang blir jeg påminnet om hvor herlige mennesker jeg har rundt meg, dere er best♥

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Takk for alt♥♥♥

ANTREKK: OVERSIZED KÅPE

Øynene mine har så lyst til å lukke seg i skrivende stund. Det er den ene sjeldne gangen der jeg blir trøtt før klokken er 22:00, og det er så deilig! Jeg var sent oppe i natt, og så en skrekkfilm som jeg har sett på kino tidligere, a quiet place. Det var ikke så gjennomtenkt da jeg skulle tidlig opp i dag for å komme meg innover med toget til Oslo. Det var dags for nok et møte med LOUDS og Egmont, noe vi har hver eneste måned bare for å holde oss oppdaterte på tall og ting som har fungert/ ikke fungert. På den måten føler man ser mer involvert i et samarbeid som skal ha en åpen dialog som vi har hatt hele veien. Du blir sett, hørt og føler at du har en plass i rommet. Det er så rart å tenke på at vi har jobbet sammen i 1 år alt, og hvor mye vi har opplevd sammen. Jeg fikk oppleve andre land og byer med denne kunden, og det kommer jeg til å være så evig takknemlig for resten av livet. En ekstra stor takk for at de har hjulpet meg med å elske puma enda mer for alle de kule skoene de kommer med. Uten å spoile for mye her nå, så sier jeg bare at dere bør glede dere til desember <3 

Etter møtet gikk jeg og Kristine ut for å knipse litt bilder og vi begge ble målløse over hvor vakker solen var. Lyset bare traff oss på en helt spesiell måte, og fargen var helt fantastisk. Så sterk og rød. Jeg kan ikke huske sist jeg så solen i en så sterk farge, og tenk at dette er i november.. Wow.

Se hva solen gjør med bildene, jeg blir forelsket!!
Kåpe fra Birgitte Herskind // Hettegenser fra Weekday // Turtleneck fra Flat Top // Bukse fra Riccovero // Sko fra Puma (sponset av LOUDS) // Veske fra Ivy Revel // Solbriller fra Nelly

BLACK FRIYAY

Annonse for LOUDS

Okei folkens, jeg elsker Black friday men enda mer elsker jeg hemmelig tilgang til det før alle andre. Og det er KUN dere som ser dette innlegget + de som får nyhetsbrev på mail som får tilgang til å tjuvstarte black friyay èn dag før alle andre. Det betyr altså at dere kan sikre dere mange favoritt plagg før resten, som ikke får tilgang til Black friyay før fredag ved midnatt. Det er snakk om et døgns forsprang og jeg synes det er så kult å kunne dele dette med dere. Kanskje dere ikke shopper til dere selv, men ønsker å starte julegaveshoppingen tidligere i år og håper på å få spart litt ekstra penger. Dette er jeg så sent ute med hvert eneste år, selvom jeg vet Black friday alltid kommer den siste helgen i november. Det er så tåpelig, siden man vet at denne dagen alltid kommer, men likevel kommer den så brått. Jeg holder meg unna butikker grunnet fordi folk oppfører seg som aper i jungelen, det har jeg lært av kan man si. Derfor foretrekker jeg å handle varene mine på nettet i ro og fred. Likevel gjelder det å få tak i riktig størrelse før den er utsolgt på nett, og det kan ofte være stressende.

D E T T E    B Ø R    D U    V I T E 

⇒ Bruk koden friyay med små bokstaver 
 ⇒ Du får 40 % på ALT*
⇒ Koden er gyldig fra NÅ til torsdag 22.11 kl.23
⇒ Gjelder ikke Calvin Klein, Calvin Klein Performance, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Samsøe & Samsøe, Holzweiler, Puma X Kenza og salgsvarer

Jeg har en del av produktene som kommer på 40%, så her har du noen av mine favoritter♥


Vans summit jakken finner du HER, den får du også i rød. Denne er så lekker til et basic antrekk som du bare vil gi litt ekstra detaljer til.

Processed with VSCO with dog2 presetArnie Says ullgenser finner du HER, den kommer også i en offwhite farge som jeg selv må ha. Jeg har fått skikkelig sansen for turtlenecks fordi de både er fine under hettegensere, crewnecks og lett å style til en kåpe. 

FOTO: Agri Soltan (@agrisoltan) Levis buksene finner du HER. Dette er nok en av de kuleste buksene jeg eier, og som jeg får flest komplimenter for. Loose fit som jeg elsker, og stilig detaljer på siden.

Det er over tusen varer som du kan få på 40%, så sett deg ned med god kakao og kos deg med Black friyay HER! <3

I HELGEN BLE JEG 24 ÅR

Jeg må først starte med å fortelle at denne helgen hadde jeg satt av så mye tid til å dokumentere alt og ingenting til dere på bloggen. Jeg skulle ta bilder av så mye at det ble nærmest spam her, men kameraet til Kristoffer måtte sendes inn til Sony pga en feil som gjør at man ikke får tatt bilder. I tillegg så la jeg igjen mitt kamera i Moss siden Kristoffer sitt er så mye bedre enn mitt, og vi som regel bare bruker hans når jeg først er i Oslo. Så dette var jo VELDIG typisk at skulle skje den helgen det skulle skje mest. I helgen som var kom nemlig familien til Kristoffer fra Stavanger på besøk, og vi har storkost oss så mye. Det har vært shopping, mye god mat, ikke minst gode viner og drinker, og jeg ble skjemt bort litt ekstra siden jeg ble 24 år på søndagen. Det er veldig rart for jeg får så prestasjonsangst når det handler om meg. Det var noen øyeblikk i helgen der jeg var mer skjelven enn vanlig, stemmen sviktet litt og man kunne se hvor nervøs jeg var. Og dette fordi jeg fikk uforventet gaver. Jeg er ikke vant med å få så mange gaver, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men mest av alt så ble jeg rørt, og det så man.

Etter en koselig helg i Oslo, var det på tide å komme seg hjem for å feire litt mer med min kjære familie. Jeg rakk ikke mer enn å legge fra meg kofferten før jeg kom ned til en god middag, kake og gaver. Det var kjempekoselig å se alle samlet og at de ikke kunne vente med å se meg åpne gavene. Jeg har fått så mye fint, og jeg gleder meg sånn til å kunne bruke det snarest♥

Siden denne helgen har vært nonstop, så får dere noen mobilbilder jeg fikk tatt underveis.

Processed with VSCO with dog2 preset
Processed with VSCO with dog2 presetSolen kom frem noen minutter og jeg var NØDT til å få knipset noen bilder av mitt favoritt antrekk fra helgen. Etter litt shopping, dro vi og spiste lunsj på Bølgen og Moi. Lite visste vi at det skulle føre til at servitøren forvandlet bordet vårt til en skikkelig vi vinsmaking som vi alle digget. Han anbefalte oss om spise middag på Topphem, og maten var kjempegod der! Den ligger på Solli plass, rett ved siden av trikkestoppet.

Processed with VSCO with dog2 preset
På lørdagen skulle jeg på Det Nye LIVE for å høre på inspirerende kvinner prate om viktige temaer. Men jeg kunne ikke bli så alt for lenge siden jeg hadde flere ting jeg måtte få gjort før kvelden kom.

Processed with VSCO with dog2 preset
Processed with VSCO with dog2 preset
Etter vi hadde feiret litt hjemme i leiligheten med gaver og bobler i glasset, dro vi ut for å spise 9-retters på Sawan som har overrasket meg veldig. Veldig asian fusion restaurant, som jeg begynner å like mer og mer. Dette er andre gang jeg var der, og for en som ikke er så glad i fisk, men likevel nyter den rå fisken man får servert – det er et stort steg i riktig retning. 

Processed with VSCO with dog2 preset
Processed with VSCO with dog2 preset
Solen strålte på søndagen, og det var perfekt vær til at vi skulle en liten tur på Botaniske hagen før familien til Kristoffer skulle hjem til Stavanger. Det var så liten plass på cafèen der, at vi tok heller lunsjen på et hipt sted som heter Postkontoret. Det var første gang jeg var der, og stedet falt veldig i smak.

SHOOT BY KAROLINE

I går var jeg mer produktiv enn jeg pleier å være, litt fordi jeg endelig tok tak i ting jeg burde gjort for lengst. Jeg dro endelig til legen min for å få hjelp med hele fire ting jeg ville ha svar på. Det dreide seg om en laserbehandling for et sprengt blodkar jeg har under øyet som jeg vil fjerne, ny konsultasjon angående brystforstørrelse med eget vev til det ene brystet mitt, en hodepine som har vært uutholdelig den siste tiden og nye blodprøver. Jeg har aldri fått gjort så mye hos legen på så kort tid før, og jeg kjenner at jeg føler ting endelig skal ordne seg – selvom det er en skummel tanke. Etter legebesøket dro jeg tilbake på treningssenteret etter å ikke ha vært innenfor døren der på flere måneder. Selv om jeg var alene, følte jeg meg utenfor nok en gang. Sånt demotiverer meg til å ville trene, men likevel vil jeg få det bedre med meg selv ved å trene mer. Så det er en liten ond sirkel jeg prøver å åpne, men jeg tar et skritt om gangen. 

Jeg har endelig fått bildene fra shooten jeg hadde med Karoline for ikke så lenge siden. Hun har en veldig egen stil å ta bilder på, som jeg liker utrolig godt og det er bare så kult å følge med på alt hun gjør. Man blir inspirert av kreativiteten hennes, og det ble jeg spesielt under denne shooten. Hun ville ha en vintage look, og jeg digget det. Det er et par bildeserier, så jeg deler det litt opp siden jeg fikk over 40 bilder(!!!). Det sier også litt når jeg er fornøyd med så mange av bildene.FOTO: Karoline Brenden Skaug (@karolinebskaug)

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN #8

Jeg har oppdaget min svakhet for serier, og på under en helg har jeg sett ferdig The Bodyguard. Jeg klarte ikke å følge helt med den første episoden, siden jeg holdt på med tusenvis av andre ting samtidig. Men det tok ikke lang tid før jeg ble hekta på nok en serie si. Jeg skulle ønske serien var lenger, altså så få episoder – jeg trenger mer!! Etter at jeg så ferdig siste episoden tidligere i dag, så trengte jeg å gjøre noe produktivt, så da fant jeg frem klær jeg lenge har hatt lyst til å selve, og endelig fikk det ut på Tise. Så sjekk gjerne ut profilen min der, @madeleinepedersenn♥ Jeg har fått helt dilla på å selge klær, og nå begynner det nesten å bli en negativ ting siden jeg ikke lenger har så mye å velge i. På mange måter er det bra, siden jeg må bli mer kreativ på styling. Og jeg har en uskreven regel om at hvis jeg kjøper noe nytt, må noe gammelt ut. På den måten vil det alltid være plass i skapet mitt.

Siden jeg har gjort litt av hvert i dag så har jeg ikke rørt kameraet et sekund. Men så heldige som dere er, skal dere få en ny runde med uheldige bilder av meg som ikke kom på bloggen. Jeg bare digger å se andre bloggere legge ut mindre perfekte bilder av seg selv, så jeg tenker at dette er noe jeg også skal fortsette med en god stund fremover. Man glemmer så lett at andre også har sine øyeblikk, og så her kommer det en liten reminder.

Når typen bruker deg som modell i fotobutikken.

Er det lov å synes synd på seg selv? 🙁


Når du er svett på ryggen og håret klistrer seg inntil <3

Meg som venter på at innstillingene på kameraet skal bli bra.


Den følelsen når du er tom for hårspray…Gjøre seg klar for shoot si.

Jeg forstår virkelig ikke hvordan leppene mine fungerer.


HVA SKJER MED REAKSJONEN MIN HER???????

Mitt lille Donald Trump øyeblikk.

Blir bildene bra? Hører ikke hva du sier???

EN NY FAVORITT

                                                                                                                              Produktet er sponset fra et tidligere samarbeid.

I dag er jeg innom bloggen for å informere dere om min nye favoritt parfyme. Som dere vet elsker jeg alt som lukter godt, og jeg er så svak for dette at jeg kjøper mer enn nødvendig. Jeg har både hyller og skuffer som er til alle mine parfymer, bodymist og dufter til hjemmet. Jeg har vokst litt på lukter i det siste og kjenner at jeg går etter litt sterkere parfymer enn før, men ikke med kraftige lukter. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive favoritten min fra Guerlain, Mon Guerlain, annet enn at den gir meg en så bosslady følelse når jeg går med den. Hvis en parfyme kan gi deg en slik selvtillit, så har du funnet den rette. Denne parfymen betyr litt ekstra mye for meg siden den er fra et tidligere samarbeid med Guerlain. De gjorde flasken spesiell for meg, siden navnet mitt er gravert på den. Og det kuleste av alt? Den er inspirert av Angelina Jolie som er en av mine favoritt skuespillere. How bout thaaat!
 

JEG HAR TATT CELLEPRØVE

Grunnen til at jeg velger å ta dette som en overskrift er fordi jeg vil rett og slett at folk skal vite hvordan det er, uten overdrivelser eller noe annet. Jeg har unngått å ta denne prøven, selvom jeg VET hvor viktig det er å ta den. Jeg har vært redd for hvilke svar jeg vil få, hvor vondt det er, og utsatt det på grunn av kostnadene. Det var ikke jeg selv som fikk meg til å bestille time, det var søsteren min – og det er jeg så glad for nå. Jeg valgte å ta det på Volvat som er privat, grunnet fordi jeg har hørt så mye bra og fordi jeg kjente igjen navnet på en lege, som jeg har fått så god hjelp av. Noen år tilbake, da jeg var på mitt verste og ikke visste hva jeg skulle gjøre mer, hjalp legen meg igjennom det. Hun heiet på meg, og virkelig brydde seg. Jeg husker at jeg dro på en konsultasjon angående brystene mine (som hun ordnet) for å få svar på om jeg kunne ta fett-overføring. Brystene mine er så forskjellige til den grad at jeg får det dekket, så jeg trodde alt skulle ordne seg. Det var bare et problem sa legen. Jeg var den tynneste pasienten han hadde hatt på konsultasjon. Jeg stod der med puppene ute, med legen foran meg, mamma ved min side, og bare gråt. Han sa jeg måtte gå opp minst 10 kilo for å kunne ta en fett-overføring, og jeg har siden den gang gått opp mer enn 10 kilo. Men jeg er fremdeles redd for et nei. Det hele ble tatt opp igjen hos den private timen hos legen jeg hadde nå på mandag. Hun sa at til neste gang vi møtes, skulle jeg love henne å ha bestilt en ny konsultasjon. Og vet dere hva? Jeg skal til fastlegen min neste uke, for å prøve på nytt.

Spørsmålet alle stiller er om celleprøve gjør vondt, og er det sant?

Jeg ble psyket opp av mennesker rundt meg som fortalte at det var helt jævlig. Men det er det overhodet ikke. Det er ubehagelig, for du kjenner at du har noe inne i deg som ikke skal være der. Det er noe man også føler på en helt vanlig gynekolog undersøkelse. Jeg hadde sett for meg at de bokstavelig talt skulle skjære av biter på innsiden, og blodet skulle fosse ut. Det de gjør er at de setter inn et kort rør, for å bedre åpning og syn. Deretter tar de en myk liten børste gjennom det røret, og snurrer den rundt 2-3 ganger for at celler skal feste seg og så er du ferdig! Siden jeg gikk privat, fikk jeg også tatt en ultralyd som er med i pakken. Der fikk jeg sett eggene mine, som var utrolig rart men ikke minst beroligende og fint.

DE SISTE DAGENE

Jeg har forstått at hvis jeg tar meg en fridag, der jeg legger fra meg alt for èn dag, da går jeg inn i en boble som jeg nesten ikke klarer å sprekke før jeg virkelig må komme meg ut. Sånn har jeg hatt det de siste dagene, jeg har bare blitt helt borte, men det har vært godt. Det er hele poenget, det har nesten vært for godt. Likevel trenger jeg frisk luft, jeg trenger å bruke de friske bena mine og jeg trenger å la meg inspirere utenfor de fire veggene på rommet mitt. Det føles nesten ut som om jeg har vært på en ferie, siden folk ikke har hørt så mye fra meg og jeg heller ikke har vært så mye ute. En sjelden gang er det godt å forsvinne, bare for noen få dager. Det som fikk meg til å komme meg ut var rett og slett jobb, jobb du bare ikke kan avlyse. Og takk gud for det. Jeg trenger å bevege meg mer, jeg trenger mer overskudd. Så jeg våknet i natt, mens jeg hørte på alle lydene i Oslo sentrum, og jeg bare tenkte i noe som føltes ut som en evighet. Jeg trenger å starte smått med å komme meg mer ut. Ikke for å sosialisere meg, for det stresser meg bare mer, men å komme meg på trening for eksempel. Jeg tror jeg trenger det for at jeg skal kjenne på mer energi og mer lyst. Og jeg bør virkelig prioritere dette ordentlig nå, ikke mer tull.

Jeg skal straks ut døren for å komme meg opp til Nydalen og ha et møte på Egmont, med agenten min. Det gleder jeg meg til, for det er så deilig å ha et sted å måtte dra til nå. Dere aner virkelig ikke gleden min for å komme meg ut, haha. Ha en fin dag folkens! <3


FOTO: Ronja Slar (@ronjaslar)