I HELGEN BLE JEG 24 ÅR

Jeg må først starte med å fortelle at denne helgen hadde jeg satt av så mye tid til å dokumentere alt og ingenting til dere på bloggen. Jeg skulle ta bilder av så mye at det ble nærmest spam her, men kameraet til Kristoffer måtte sendes inn til Sony pga en feil som gjør at man ikke får tatt bilder. I tillegg så la jeg igjen mitt kamera i Moss siden Kristoffer sitt er så mye bedre enn mitt, og vi som regel bare bruker hans når jeg først er i Oslo. Så dette var jo VELDIG typisk at skulle skje den helgen det skulle skje mest. I helgen som var kom nemlig familien til Kristoffer fra Stavanger på besøk, og vi har storkost oss så mye. Det har vært shopping, mye god mat, ikke minst gode viner og drinker, og jeg ble skjemt bort litt ekstra siden jeg ble 24 år på søndagen. Det er veldig rart for jeg får så prestasjonsangst når det handler om meg. Det var noen øyeblikk i helgen der jeg var mer skjelven enn vanlig, stemmen sviktet litt og man kunne se hvor nervøs jeg var. Og dette fordi jeg fikk uforventet gaver. Jeg er ikke vant med å få så mange gaver, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Men mest av alt så ble jeg rørt, og det så man.

Etter en koselig helg i Oslo, var det på tide å komme seg hjem for å feire litt mer med min kjære familie. Jeg rakk ikke mer enn å legge fra meg kofferten før jeg kom ned til en god middag, kake og gaver. Det var kjempekoselig å se alle samlet og at de ikke kunne vente med å se meg åpne gavene. Jeg har fått så mye fint, og jeg gleder meg sånn til å kunne bruke det snarest♥

Siden denne helgen har vært nonstop, så får dere noen mobilbilder jeg fikk tatt underveis.

Processed with VSCO with dog2 preset
Processed with VSCO with dog2 presetSolen kom frem noen minutter og jeg var NØDT til å få knipset noen bilder av mitt favoritt antrekk fra helgen. Etter litt shopping, dro vi og spiste lunsj på Bølgen og Moi. Lite visste vi at det skulle føre til at servitøren forvandlet bordet vårt til en skikkelig vi vinsmaking som vi alle digget. Han anbefalte oss om spise middag på Topphem, og maten var kjempegod der! Den ligger på Solli plass, rett ved siden av trikkestoppet.

Processed with VSCO with dog2 preset
På lørdagen skulle jeg på Det Nye LIVE for å høre på inspirerende kvinner prate om viktige temaer. Men jeg kunne ikke bli så alt for lenge siden jeg hadde flere ting jeg måtte få gjort før kvelden kom.

Processed with VSCO with dog2 preset
Processed with VSCO with dog2 preset
Etter vi hadde feiret litt hjemme i leiligheten med gaver og bobler i glasset, dro vi ut for å spise 9-retters på Sawan som har overrasket meg veldig. Veldig asian fusion restaurant, som jeg begynner å like mer og mer. Dette er andre gang jeg var der, og for en som ikke er så glad i fisk, men likevel nyter den rå fisken man får servert – det er et stort steg i riktig retning. 

Processed with VSCO with dog2 preset
Processed with VSCO with dog2 preset
Solen strålte på søndagen, og det var perfekt vær til at vi skulle en liten tur på Botaniske hagen før familien til Kristoffer skulle hjem til Stavanger. Det var så liten plass på cafèen der, at vi tok heller lunsjen på et hipt sted som heter Postkontoret. Det var første gang jeg var der, og stedet falt veldig i smak.

10 kommentarer

Siste innlegg