SOMETHING NEW

Søteste Lana er ikke så veldig vant til å være ute i solen enda, ettersom vi ikke har hatt så veldig flaks med været siden vi fikk hun. Hun er derfor veldig forsiktig, redd og vil til moren sin hele tiden. Litt søtt, fordi man ser at hun alltid titter etter oss og skal bort til oss så fort vi setter oss ned for å bli koset med. Dette er den fjerde kaninen vi har hatt, og foreløpig den kuleste og snilleste også.


“Mammaaaa, kos med meg!!!!!!!!”

ENDELIG, EEEENDELIG sier bare jeg! Nå har jeg kjøpt meg ny tv som er 40 tommer, og den er endelig på plass hjemme hos meg. Helt crazy hvor mye finere rommet mitt ble med et så fint tv som dette her. Det gamle jeg hadde, var så og si 7 år gammelt og ikke så moderne. Nedklistret av stickers og etter en liten stund angret jeg, og ville derfor ta av dem som da etterlot seg ekkelt klister som jeg ikke fikk bort helt. Å ha et så tynt tv, så kult tv – nei vettu hva, nå må jeg gi meg. Bare litt lykkelig over at jeg har kjøpt det selv. Så det er en ekstra god følelse ♥

Har du noen dyr & hva er du fornøyd med, som du har klart å spare til selv?♥

DAGENS ANTREKK 30.JUN.14

Gooooood mandag, mine kjære lesere! Håper dere har hatt en bra helg, for det har hvert fall jeg hatt. Den siste tiden har jeg vel tilbringt mer tid på rommet til søsteren min, enn å ha vært på mitt eget. Vi har sett på filmer, kost oss med snacks og lekt mye med kaninen til søsteren min, Lana. Den har blitt helt gæren nå, gjør stadig vekk nye ting som sjokkerer meg. Snart hopper hun vel opp på ryggene våres, kan jeg tenke meg. 

I dag har jeg overhodet ingen andre planer enn å få satt på plass det nye tv mitt. Jeg har derfor støvsugd hele rommet mitt, tørket støv og gjort det ganske ryddig og pent. Ganske deilig å være på rommet sitt når det er så ryddig. Jeg kan få panikk hvis det er rotete, og det kan skje på et blunk. Det har vel de fleste lagt merke til, hvert fall Didrik som bor sammen med meg. Jeg kan ha sittet på pcen i et par timereller sett litt på tv, og plutselig sier jeg “Herregud, det er så rotete her nå at jeg blir gal og klikker snart.” Et ryddig rom, en blid jente ♥

Jeg har på meg en ny bomber-jacket & crop-top (syyyyyykt uvant) fra Junkyard XX-XY i dag og jeg elsker designet på jakken. Så kul som den er, var det overhodet ikke vanskelig å style den opp. Crop-toppen derimot, er litt vanskeligere å bruke – rett og slett fordi det er første gangen jeg bruker en slik topp. Så det er ikke helt meg, men er jo morsomt å ha prøvd i hvert fall. Og til dere som er på Hovefestivalen, eller skal; Ikke glem å ta en tur innom Junkyard sin stand/ butikk på Hovefestivalen, de har mye rått!


 


Bomberjacket, crop top (sponset) & sko fra Junkyard // Bukse fra TopShop // Veske fra RiverIsland // Solbriller fra MadLady // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes du?♥

HVERDAGSSMINKE

Det er ikke ofte du ser et sminkeinnlegg på bloggen min, og det er fordi jeg nesten ikke har peiling på bra sminke… Jeg har funnet sminken jeg liker til min hud, øyne, bryn og lepper. Derfor trenger jeg ikke å bruke mer penger på å eksperimentere meg frem til gode produkter, da jeg er fornøyd med de jeg har nå. Jeg kan vel si en ting, og det er at jeg aldri kommer til å slutte å kjøpe leppestifter. Jeg elsker fargene man kan bruke på leppene, men mange av dem jeg har “fester” seg ikke noe bra på leppene. Så akkurat det eksperimentet her, det vil jeg nok aldri bli ferdig med. Jeg har hørt leppestiftene fra Mac er superbra, så jeg skal teste det ut veldig snart. 

For å gjøre det enkelt, tenkte jeg å vise steg for steg med hva jeg bruker i ansiktet. Håper dere liker det! ♥ 


1. bareMinerals Foundation i farge medium tan. Denne elsker jeg fordi den ikke akkurat dekker over det jeg har i ansiktet (som for eksempel fregner), men eller bare tilsetter huden en ekstra glød.


2. bareMinerals All Over Face Color i farge warmth. Denne bruker jeg kun i kinnene mine for å markere kinnbena mine litt.


3. Eyebrow Liner fra H&M i farge light brown. Denne bruker jeg for å gjøre brynene mine mer fyldige og for å markere dem litt ekstra.


4. Rimmel London ScandalEyes Mascara. Denne mascaraen ELSKER jeg! Den gir en fantastisk lengde på vippene dine og deler vippene opp i perfekte deler.


5. MIYO Lip Me Lipstick i farge no.07 Mandarin Slice. Jeg varierer veldig mye med hvilke leppestifter jeg bruker, men i dag gikk jeg for denne. 
 
Hva synes du & hvilken sminke bruker du?♥ 

HYPE

I dag har jeg vært på Posten med pappa for å hente en pakke, kjøpt meg ny TV på Elkjøp, vært en tur hos farmor sammen med familien og handlet inn middagen i dag. Så, på kort tid har jeg gjort mye i dag og det føles ganske bra. Føles ekstra bra ut da jeg så hvilken pakke jeg hadde fått. Nemlig en ny pakke fra Junkyard! Det er faktisk ganske utrolig, men om jeg ikke tar feil har jeg samarbeidet med Junkyard i nærmere 3 år. Det er så utrolig kult å se hvor stort Junkyard har blitt, hvor mye det har vokst og bare se hvor populært det har blitt. Stadig vekk kommer det inn nye merker på denne nettbutikken, og en ting skal være sikkert; Jeg er forbanna lykkelig over at de har fått in Hype.

To av produktene som lå i pakken jeg fikk var fra Hype. Èn t-skjorte og èn genser. Begge disse to produktene er helt sykt kule, at jeg nesten ville gi dem en klem, men bare nesten. Jeg elsker dette merke Hype, fordi de har så utrolig mye utvalg av design på klær/ sekker/ luer og så videre. De varierer så utrolig bra, og får ting til å se helt perfekt ut. Jeg gleder meg skikkelig til å style opp disse to produktene sammen med noe annet ♥

Jeg regner også med at mange av dere skal på Hove? Du er ganske heldig bare der, men du har kanskje ikke fått med deg at Junkyard skal ha en stand/ butikk på Hovefestivalen. Følg Junkyard på både Facebook og på Instagram >@junkyardnorge< for å få en liten titt på godbitene som vil være til salgs på Hovefestivalen.


T-skjorten finner du her og genseren finner du her. (Sponset) 

Skal du på Hovefestivalen i år?♥

KRØLLER

I dag bestemte jeg meg for å kjøre på med krøller. Jeg hadde sovet med fletter i natt, så jeg bestemte meg derfor å ta noen raske krøller i håret før jobb. Jeg pleier faktisk å sove med 2 fletter i håret hver eneste natt, ikke så stramme men bare så det holder seg i strikken. Det gjør at jeg ikke våkner opp med helt syke knuter i håret, og som gjør at håret mitt holder seg bedre. Jeg kan ikke huske sist jeg sov med håret nede, stakkars Didrik da i så fall… Våkne opp til å ha surret seg inn i håret mitt, som han forresten får til uansett hvordan jeg har håret. Jeg kan våkne opp midt på natten, fordi jeg ikke får snudd meg ettersom Didrik ligger på flettene mine. Det er så ubehagelig at jeg nesten får panikk, føler at jeg sitter fast… Men nå skal jeg ikke skravle så mye mer om mine hår-opplevelser, haha.

Håper dere har hatt en fin fredag ♥

 
SOM jeg elsker disse skoene.

Hvordan har du håret ditt når du skal sove?♥

NYTT FRA KREMMERHUSET

I går var mamma, pappa, søsteren min og meg selv på Mosseporten siden det var åpent til 24:00. De hadde massevis av varer på salg! Jeg og Caroline hadde kun planer om å ta turen innom Kremmerhuset, siden de har så godt utvalg på Mosseporten. Vi fant oss 4 ting hver, som vi begge skal ha til rommene våres. Jeg gir ikke opp med å få rommet jeg vil ha altså, haha. Jeg har faktisk alltid bare gått forbi glasset med pinner som dufter så godt (i dette øyeblikket er jeg helt blank for hva det heter). Jeg luktet på det i alle 3 fargene, det stod mellom det i rosa og det i orange. Men jeg fallt for duften i den orange fargen. Det lukter sååå godt. Jeg kan prøve å beskrive det litt bedre; Den duften man lukter etter at man kommer ut av dusjen, og lukter ren og pen. Den lukten elsker jeg. Er det noe jeg også elsker, så er det at der er så billig på Kremmerhuset forhold til andre interiørbutikker. 

Men jeg har litt dårlig tid faktisk, jeg har mye jeg må gjøre før jeg skal på jobb. Dere får ha en riktig god fredag, og ikke minst GOD HELG/ FERIE ♥

Sååå fornøyd!!

Hva skal du i helgen?♥

HÅR

Jeg har fridag i dag fra jobben, noe som er utrolig deilig. Jeg jobber ikke før sent i morgen heller, så jeg får sovet ut da heldigvis. Noe som er enda bedre, etter stengevakten i morgen så jobber jeg ikke før til tirsdagen. Så har goood tid til å kunne slappe av i løpet av disse dagene. Men selv om jeg har fri fra jobben i dag, må jeg en rask tur ned for å ordne noe jeg ikke kan fortelle enda. Jeg har derfor dusjet, spist god frokost og skal slappe av frem til jeg skal ta bussen ned til byen. Men det er veldig trist å være på rommet mitt når tv’en min ikke lenger funker… Jeg har hatt den i 7 år, så det var vel kanskje på tide at den sluttet å virke nå. Både jeg og søsteren min kjøpte samme tv på likt, men hennes fungerte kun i 2-3 år. Så jeg må dra en tur ut for å se etter nytt tv i løpet av denne uken. Jeg er den personen som alltid skal ha tv’en på, uansett hva jeg gjør. Noen som kjenner seg igjen der?

Ellers kan jeg bare fortelle hvor uflaks jeg hadde her om dagen. Jeg farget bryna mine med fargen brun, den er ganske mørk så jeg kan ikke ta brunsvart som jeg faktisk brukte før (why?????). Jeg har en tendens til å dra bryna mine oppover når jeg farger dem,og ikke la de bli liggende der de ligger naturlig. Jeg hadde derfor på fargen i litt lenger tid, 10 minutter. I håp om at de skulle bli mer markerte. Da jeg tok av fargen, tenkte jeg bare oh shit. Fargen gikk ikke av på huden, så jeg har gått 3-4 dager med “møkkete” bryn som ikke har sett bra ut. Men det har roet seg en del nå, men veldig uvant at bryna mine er så mørke uten å ha tegnet på dem. Lærte meg hvert fall en ny lekse, la bryna ligge der de skal 🙂

Ellers er det fremdeles noen som lurer på hvordan håret mitt ser ut, når jeg ikke gjør noe med det. På bildene under er det lufttørket, så da kommer det alltid litt fall og krøller i håret mitt: 

Hvordan er ditt naturlige hår?♥

SNIKKSNAKK OM STILEN MIN

 Jeg skriver sjeldent litt personlige innlegg som dette, så derfor håper jeg dere setter pris på det når jeg først åpner meg litt her på bloggen. Det er alltid så mange kommentarer og spørsmål angående stilen min. At jeg har “mistet” stilen min, at jeg har forandret den, at jeg er blitt mye mer jentete – men er det galt da?

Tiden fra 8.klasse til 10.klasse fikk jeg en eksplosjon med fargerike klær, jeg elsket alt som hadde knalle farger på seg og jeg hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle kle meg opp. Derfor kjørte jeg på med massevis av farger og så ut som en gående regnbue. Jeg hang veldig mye med gutter på den tiden, og ville alltid være lik dem – avhengig av å gå med store klær og fargerike klær. Jeg ville kle meg akkurat som dem, men tok det til et helt nytt nivå. Jeg begynte sakte men sikkert å roe ned på fargene, og heller variere litt mer enn det jeg hadde gjort tidligere. Det var på den tiden jeg møtte min kjære Didrik, i slutten av 10.klasse.

Kan dere tro at han forelsket seg i meg da jeg hadde en slik stil? Jeg gikk med knall gul jakke, rosa bukse, neon grønne sko og grønn lue første gangen han så meg. Men likevel begynte han å spørre kompisene sine om meg. (JACKPOT!!!)  Det var mange ganger jeg var mer guttete enn han. Jeg likte ikke å sitte som en jente, og satt derfor mye mer guttete fordi stilen min ikke passet til noe annet. Jeg tror grunnen til at stilen min ble mer feminin med årene er på grunn av Didrik. Jeg ville være pen for Didrik, vise meg frem for han og føle meg vakker i det jeg gikk med. Om jeg følte meg pen i alle de store, fargerike klærne jeg gikk med? Selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Å bare gå fra en baggy bukse til en tettsittende bukse, følte jeg meg mye mer feminin og pen. Det er ikke bare Didrik som er grunnen, jeg selv er også grunnen til at jeg endret stilen min.  Med alderen passet ikke denne stilen til meg lenger. Jeg ble mer moden og voksen, men stilen var fremdeles for barnslig. Ikke minst så utviklet smaken min seg, på hva jeg likte og hva jeg ikke likte.

Selv på den tiden jeg hadde guttete stil, elsket jeg å dra på fester, jentekvelder og you name it, fordi da følte jeg meg som en skikkelig girlygirl. Selv den dag i dag også, er det den eneste tiden jeg kan ta på meg høye hæler, kjøre på med fantastiske kjoler og føle meg som en skikkelig feminin jente. Men jeg føler meg ikke så feminin til vanlig, når jeg går med store klær og aldri går med tettsittende overdeler. Men det er sånn stilen min er. Jeg er ikke fullt så feminin til vanlig, men slår til på jentekvelder og så videre. I hverdagen min, kan jeg ha en dag hvor jeg kjører på med å være veldig jentete, og andre dager hvor jeg vil føle meg mer guttete. Det er da jeg som oftest bruker snapbacks og ganske guttete overdeler.

Det tok meg flere år før jeg klarte å gå med tettsittende jeans, jeg startet med det i 1.klasse på videregående. Både venner og bekjente sa jeg kledde det, og jeg følte meg faktisk bra i det. Siden den gang, har jeg aldri gått tilbake til store baggy bukser. Men derfor beholdt smaken min for store overdeler.

Jeg har aldri likt å skrive om hvorfor jeg nekter å gå med tettsittende overdeler på bloggen, men vet du hva? Det er på tide at jeg aksepterer meg for den jeg er, noe jeg har gjort lenge med arr og merker jeg har. Men det jeg skal fortelle nå, er noe jeg alltid har mislikt ved meg selv og noe jeg alltid kommer til å mislike. Jeg har bare lært meg å godta det.

Mine bryster er ikke like, ja – det sies at ingen bryster er like. Men mine kan du se forskjellen på. Min venstre er en A størrelse og min høyre er en B størrelse. Mitt høyre bryst ser større ut enn det egentlig skulle vært, med tanke på at jeg ikke har ribbein på den siden. Så da går derfor magen min lenger inn på høyre side. Det er utrolig forvirrende, og en ganske kjip situasjon for meg når jeg ikke vil ta silikon. Jeg har googlet så mye om ting som kan få brystene mine til å bli like, men hver eneste gang kommer det opp silikon. Det er derfor jeg bare har godtatt det, siden den gangen jeg la merke til at brystene mine ikke var like, at jeg bare bør skjule litt av formene mine. Håper at det en dag kan løse seg, og at brystene mine vil bli like, uten å måtte ta silikon. Det er lov å håpe!! Om jeg selv fikk velge, ville jeg ikke hatt noen bryster enn å ha bryster men at de ikke er like. 

Men for at jeg ikke skal bli flau over det jeg har fortalt om brystene mine, kan vi heller kose oss med litt gamle bilder av meg:


Swag ;P

Dette var faktisk skolekortet mitt i 3 år, som ble tatt i 1.klasse på videregående:

 Går vel greit å vise den lille forandringen gjennom tidene med stilen min, så her er stilen min den dag i dag:

Så hva liker du best, den gamle stilen min eller den nye?♥ Og har du noe du er flau over med deg selv, skriv gjerne som anonym hvis du ønsker det!

NUNUCO DESIGN COMPANY

Jeg tror nesten alle leserne mine vet hva jeg elsker, sko og deksler. Jeg får ikke nok av dette og vil alltid ha mer!! Da jeg hadde iPhone 4, hadde jeg minst 30 deksler. Så dere kan tenke dere hvor surt det var å måtte si farvel til alle de dekslene, da jeg fikk meg iPhone 5/5S. Jeg har kun hatt 3 deksler frem til nå, kanskje det er nok for noen men det er for lite for meg. Heldigvis har jeg nå fått 3 nye, og ikke minst søte deksler fra @nunucodesigncompany på Instagram. Når jeg inngår slike type samarbeid med mennesker på Instagram, er det ikke noe i avtalen som står at jeg skal skrive om det på bloggen. Men jeg blir bare så fornøyd og glad for det jeg får, så hvorfor ikke? ♥ 


Den nydelige hårkransen kan du finne her. (Sponset)

Likte du dekslene og hårkransen?♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Hvem har vel ikke savnet spørsmålsrunde på bloggen min? Jeg kjører ikke spørsmålsrunder så veldig ofte, siden jeg synes det er mye bedre å få mange spørsmål når jeg har det så sjeldent. Siden jeg svarte på video med den siste spørsmålsrunden jeg hadde på bloggen, vil det bli vanlig innlegg på bloggen med svar. Håper det går greit! Ønsker også at dere respekterer at jeg ikke vil svare på for personlige ting ♥

Ha en fortsatt fin kveld!

 Noe du lurer på?♥