HIMMELSK

Sengene vi har her på hotellet er så sykt gode å sove i. Jeg sover så godt om natten, nesten like godt som jeg gjør hjemme. Men hjemme er alltid best, sånn er det bare. Dette er også første gang vi sover med dyner, og ikke laken bare. Jeg trodde det ville bli alt for vamt med dyne, men da vi har aircondition på rommet så er det bare deilig.

Siden jeg og Caroline sov lenger enn mamma og pappa i dag, har de allerede dratt på stranden. Nå for øyeblikket, gjør vi oss klare for å bli hentet av bussen som skal kjøre oss bort til stranden. Den går hvert 15 minutt, så det er ganske deilig! Det blir å ta frokosten på stranden i dag, siden vi våknet litt sent. Vil ikke bli her på hotellet så veldig mye mer nå, når jeg heller kan spise på stranden. Alle vi i familien har alltid vært strandmennesker, men jeg vil gjerne prøve ut en eller to dager ved bassenget. For det kan jeg ikke huske sist at jeg gjorde.

Dere får ha en god søndag, mine kjære lesere♥

Har du hatt en bra helg?♥

SPORTY DAG

I natt så jeg og Caroline ferdig første sesongen av Chosen. Jeg elsker at det er spenning og action i alle episodene, og ikke minst at det er mange sesonger ute. Eneste som er kjipt er at en episode varer i kun 20 minutter, da er det ikke rart hvis man plutselig er ferdig med alle sesongene på kort tid. Jeg og Caroline kommer nok til å se mye på dette på kveldene, før vi legger oss. Jeg fikk virkelig raskt sansen for denne serien.

Vi har selvfølgelig vært på stranden i dag, hvor vannet var litt kaldere i dag (thank you god). Mamma føler seg ikke så veldig bra, så hun har hatt det litt vanskeligere med varmen enn det vi andre har hatt. I tilegg har mandlene hennes hovnet litt opp, så hun sliter med å spise siden alt gjør så vondt… Jeg håper virkelig det blir bedre for hun snart, det kan ikke være godt å gå rundt sånn.

Etter stranden dro jeg og Caroline en rask tur opp på hotellrommet, bare for å dusje kroppen våres før vi tok veien videre til treningsrommet. En liten stund siden både jeg og Caroline har trent, så gjett om vi kjenner stølheten nå! Det er nesten deilig å ha litt vondt, på god samvittighet over at man har trent. Er dere ikke enige?

Siden vi alle er litt slitne i dag, skal vi prøve ut maten på hotellet og bare være her resten av kvelden. Dere får kose dere masse hjemme i Norge♥

Hvordan har deres dag vært?♥

ROLIG KVELD OG GÅRSDAGENS ANTREKK

I går dro jeg og pappa i butikken mens mamma gikk til frisøren for å ordne diverse ting, og Caroline ble igjen på hotellrommet for å slappe av. I dag ble det nesquick til frokost for å si det sånn! Vi gikk ut og spiste på Serena i går, siden vi ikke har all inclusive. Jeg synes faktisk det er ganske greit å ikke ha det, for da vi var i Kreta i fjor fikk vi ikke opplevd stort ettersom vi alltid spiste på hotellet. Så nå drar vi ut hver eneste dag, for å spise på resturanter og for å gå litt mer rundt i byen. Det var utrolig fuktig ute i går, jeg har faktisk aldri opplevd at det har vært så ille før. Eller at jeg har reagert sånn. Sorry for informasjon, men svetten rant på oss alle hahaha.

Jeg og Caroline har også inngått en avtale med at vi skal prøve å trene annen hver dag mens vi er her nede, siden det er treningsrom her. Og det er ganske stort! Selv om det ikke er deilig å trene, gleder jeg meg litt til å ikke kunne unnskylde meg bort fra treningen. Ble fort lat hjemme i Norge, så kanskje dette gir meg litt mer motivasjon.


T-skjorte og sko fra Urban // Shorts fra Batoko // Klokke fra Larsson&jennings // Solbriller fra FrankWalton


Fussoli, brokkoli og kylling. Denne retten har jeg savnet!

Hva synes du?♥

DAG 1 I TYRKIA

Hei dere!!! I dag startet dagen med å bli kjørt av en buss til stranden, derretter en god lunsj etterfulgt av mye steking i solen. Dessverre er det såååå varmt at du ikke engang blir kjølt ned av vannet, men jeg klager ikke, jeg er veldig fornøyd. Det er så rolig på privatstranden at jeg nesten synes det blir litt for rolig. DET ER LOV TIL Å LAGE LITT MER LYD ALTSÅ!! Neida, joda…

Mamma var dessverre så sliten etter i går at hun ble igjen på hotellet for å sove, mens vi hadde det helt knall på stranden i dag. Da vi kom tilbake igjen på hotellet, tok jeg meg en rask dusj så skulle pappa vise meg litt rundt på dette hotellet. Side East Beach Hotell er mye større enn hva jeg hadde trodd. Jeg tror ikke jeg kommer til å gå noen steder alene her, siden jeg kommer ikke til å finne tilbake igjen, haha. Det er 2 blokker, og man kan gå i en tunell under jorden for å gå over til den andre blokken. Det er massevis av barer på dette hotellet, massevis av plass og massevis av privatliv. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd ♥

Jeg vil også beklage hvis dere finner noen skrivefeil i innleggene mine, men jeg blogger fra en minipc som VIRKELIG er mini her nede. Det tar vel bare et par dager så er jeg vant til det, men frem til da; Unnskyld.

Litt bilder av hotellrommet vårt:

Er det ikke fint her?♥

FREMME I TYRKIA

Akkurat nå er ting så nærmest perfekt som det kan bli her nede i Tyrkia. Vi har en super fin og ikke minst svær leilighet, som bare er min og søsteren min sin i hele 14 dager. Mamma og pappa har leilighet i etasjen over oss. Vi fikk beskjed om at vi hadde fått rom ved siden av hverandre, men da vi kom så fikk vi beskjed om noe annet… Så det er vel det kjipeste som har skjedd hittil. Men vi klarer oss!!!

Jeg og Caroline ville få ting på plass med en gang, så vi hang opp klærne våres klokken 03:00 på natten, tok frem toalettsakene, la frem alle solkremer og la oss godt til rette i denne flotte leiligheten. Vi alle er veldig fornøyde med alt hittil, så nå blir det å se hvordan stranden er – noe jeg gleder meg masse til.

Men nå må jeg smøre meg inn i solkrem og ta veien mot stranden, snakkes!!!♥


Sliten jente.

Lover å ta bilder av hotellrommet vårt senere i dag!

Hva synes dere?♥

TYRKIA NESTE

Endelig har dagen kommet, hvor jeg og hele familien min skal dra til Tyrkia og bli der i 14 dager. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg trenger dette her og hvor mye jeg gleder meg. ENDELIG! Endelig, er det min tur til å ta ferie. Jeg tenkte bare å stikke en rask tur innom bloggen før vi skal dra, siden jeg ikke er helt sikker på om jeg blogger senere i kveld. Men en ting er sikkert, jeg kommer til å blogge hver eneste dag fra Tyrkia, som består av strandbilder, hotellbilder, antrekksbilder og ikke minst matbilder. Håper dere vil følge bloggen min mens jeg er i Tyrkia! ♥


Dette er da mitt reiseantrekk, hvor jeg bruker verdens DEILIGSTE joggebukse fra Urban.
 
Skal du på noe ferie fremover, eller har du vært?♥ 

NYTT FRA URBAN

I dag tok jeg tidligvakten for sjefen min Martina. Siden jeg ikke hadde jobbet på en stund, tar det litt tid før du henter deg inn igjen. Litt stressende i dag, ettersom vi gjør om butikken og det da er veldig rotete. Til slutt stod jeg der blant rotet og sa til meg selv “hvor skal jeg begynne?”. Men jeg hentet meg inn igjen, og heldigvis gikk tiden fort. Da jeg kom på jobb i dag tidlig, stod det sikkert minst 10 – eller flere esker som skulle pakkes opp. Da jeg nærmet meg 5 esker, og begynte å se at det ble mindre, kom det plutselig 9 nye esker, og 2 til senere. Så gjett om jeg har hatt mye å gjøre i dag! Vi har fått inn mange flotte nyheter, og kommer stadig vekk mer.

Da jeg var på varetellingen, fant jeg noen gamle Adidas sko, som jeg allerede har i grå. Jeg ELSKET fargen på skoene, og jeg så størrelsen var 38, og tenkte med en gang “søren, de passer ikke siden de er alt for store”. Men jeg hadde flaks, og de passet perfekt! Siden de var såppass gamle, fikk jeg de litt billigere, som også gjorde at jeg kjøpte dem med god samvittighet♥

 

Hva synes du?♥

2 DAGER IGJEN

Wææææ, jeg kan ikke tro at jeg snart drar til Tyrkia. Dagene går så ufattelig fort nå, i forhold til hva det gjorde for 2 uker siden. Da synes jeg at det var så lenge til, at jeg ikke følte jeg skulle på noe ferie. Mens nå, nå er det helt crazy hvor fort dagene går. Håper bare ikke dagene går for fort når jeg er der nede, for de vil jeg virkelig nyte. Jeg har vel brukt 2 timer i dag, på å sortere og bestemme meg for hvilke antrekk som jeg skal ta med meg ned til Tyrkia. Det var ikke lett, men de fineste ble med ♥ Jeg skal prøve å få tatt antrekksbilder hver eneste dag, hvis mamma og søsteren min er in the mood til å ta bilder. Hvis ikke får jeg vurdere å ta med meg kamerastativ.


15 minutter etter jeg hadde tatt dette, kom jeg på at jeg hadde glemt bikini. FLINKA♥

På søndag var jeg og Ida i Sverige for å handle inn litt til familien våres, og selvfølgelig oss selv. Er det noe Ida sier hver eneste gang vi drar fra Sverige så er det “hva sa jeg?”, fordi jeg alltid kjøper mye mer enn hva jeg sier at jeg skal. Men jeg har vært veldig flink til å holde meg unna smågodt og potetgull den siste tiden, fordi jeg ikke har funnet det så fristende. Derfor, fant jeg det meget fristende på søndag. Noe annet jeg fant skikkelig fristende å kjøpe var gullsmykke, gullringer, gull-øredobber osv. Jeg er så glad i alt som har gull på seg, så jeg fant litt av hvert på H&M.
 

Hva synes du?♥

SISTE INNSPURT

Nå er det bare 4 dager igjen til jeg forlater dette landet, for å endelig kunne ta meg ferie. Siden vi ønsker å få gjort mest mulig før dagen vi skal dra, skal vi ta siste innspurt til ting vi trenger å ha med til Tyrkia i dag. Jeg skal ikke kjøpe noe spesielt, eneste jeg kommer på at jeg trenger er sminkefjerner og that’s it. Men det er likevel greit å være med, tilfelle du kommer på noe du hadde glemt. Jeg skal også begynne å pakke litt i dag, så jeg har god til på torsdagen. For hver eneste gang vi skal reise, blir alle stresset og sure på hverandre. Det hadde nesten vært gøy å filmet det, for over den minste ting reagerer man. Det kalles vel litt reisefeber, og den har jeg savnet på en eller annen måte. Det vanskeligste med å pakke vil nok bli HVA JEG SKAL TA MED?!?!?! Kanskje det beste er at jeg faktisk begynner å pakke i dag, det er nok ingen dårlig idè.
 

Hva er dine planer for i dag?♥

LØRDAGEN SIN DET

Jeg ble positivt overrasket over maten på Moments, spesielt desserten. Det tror jeg Victoria ble også! Jeg bestille pasta med kjøttboller til hovedrett, og grillet kanelbolle med jordbær og sitronkrem til dessert. Dere kan umulig mene at dette hørtes kvalmt ut? For det smakte kjempe godt! Åh, den kremen dyppet i jordbær og kanelbolle var bare så godt. Gleder meg til å prøve ut noe annet neste gang jeg spiser der. Jeg regner med at det ikke vil bli så lenge til!

Etter at jeg hadde vært på Moments date med Victoria, var der rett opp på Urban for å sette i gang med varetellingen. Da jeg kom opp, hadde alle kommet godt i gang og jeg trodde dette ville gå ganske raskt med tanke på at vi var 5 stk denne gangen. Sist gang var det bare meg og Martina, så jeg trodde det ville gå mye raskere. Men selv om jeg var der fra bare 17:00 til 23:30, gikk det utrolig raskt og ting gikk ganske bra. Mot slutten la vi alle merke til at vi begynte å bli trøtte, så da begynte vi å nesten le av ingenting. Noen hadde nemlig vært på Urban siden 09:00, så at de fremdeles kunne smile og le, var ganske imponerende må jeg si. Kan si at da alle gikk ut døren etter å ha telt ferdig alt, da var vi lykkelige. 

 Hadde du det koselig i går?♥