OPPDRAG OPPDAG HUAWEI

// I samarbeid med Huawei.

Den siste tiden har jeg oppdaget noe nytt, nemlig Android mobiltelefonen Huawei P8 som fikk terningkast 6 av VG. Jeg visste helt ærlig ikke hva jeg skulle forvente meg da jeg skulle teste den ut, siden jeg ikke kjente til dette merke så godt. Men litt anelse hadde jeg om denne mobilen. Min mamma har nemlig Huawei P7, og hun har vært veldig fornøyd med den. Etter å ha gjort litt research, skal disse fra Hauwei være utrolig gode mobiler til en god pris. Da jeg mottok mobilen, kom den i en sprek forpakning. Designet på mobiltelefonen er jeg veldig fan av, det er et veldig fint premium alminium design. Ikke at utseendet på mobilen er superviktig for meg, men litt viktig er det synes jeg. For meg som bare har hatt Iphone de siste årene, var det ganske nytt for meg i å holde i en så stor, men tynn Android mobil. Skjermen er ganske stor, så det å gå fra en skjerm på en Iphone, til dette, det var drit gøy. Du ser deg selv så mye bedre og får med mye mer i bildene. Fra jeg da så skjermen og gikk inn på kameraet, begynte jeg umiddelbart å leke litt funksjonene.

Å få en perfekt selfie, er vel lettere sagt enn gjort. Det handler ikke bare om lyset og hvor du tar bildene, men også redigeringen i etterkant. Jeg ble veldig positivt overrasket da jeg så hvor mange redigeringsmåter det var å finne. Noe av det første jeg testet ut heter “Gjør vakker”. Inne på denne funksjonen kan du endre på glatthet, forsterke øyer, fjerne øyeringer, lysne og gi glimt i øynene, hvitere tenner og nå over til det morsomme; Mobilen gjør det for deg, eneste du må gjøre er å trykke på hvor hvite tenner du ønsker for eksempel, uten å måtte dra fingeren rundt på bildet av deg. Det er nesten så jeg kaller det god service i en mobil. Den gjør jobben for deg, eneste du trenger å gjøre er å ta valgene. Men man kan også ha det vannvittig morsomt inne på denne redigeringen. Du kan nesten forandre deg til å se ut som en alien med store øyne og sinnsykt smalt ansikt. Jeg testet denne på både meg selv, søsteren min og mamma. Gjett om vi alle lo! Etter du har fått fjernet urenheter og eventuelt gjort andre endringer, kan du også velge filter. Du har hele 16 filtre å kunne velge mellom, før du har fått den perfekte selfien. Jeg digger også denne selfiepanoramaen. Tenk deg at du er med mange mennesker, og alle dessverre ikke får plass i det ene bildet dere skal ta. Da er det så kjekt å ha muligheten til panoramabildet så alle får blitt med! One big happy family, right?

Tenkte å vise dere redigeringen uten sminke, så det er lettere å se forskjellen:

Og for å virkelig vise dere hva den kan redigere:


Hahahaha, jeg har det litt for gøy.

Noe annet denne mobilen har inne på bildetfunksjonen er at hvis det er noe spesielt du ønsker å ta bilder av, for eksempel en foss, graffiti eller Oslo by night med masse lys og trafikk- så har mobilen en egen innstilling på det. Mobilen sørger for at du får den beste kvaliteten på bildene du tar, hvor enn du er. Jeg er utrolig positivt overrasket over hvor mye den har å by på bare inne på kameraet. Du trenger ikke å laste ned apper for å kunne redigere hud, tenner, farger osv. Mobilen har det allerede, og det er jo bare så flott! Til meg som er veldig opptatt av å ta bilder, er dette en mobil jeg kan se for meg vil bli mye brukt fremover.

KONKURRANSE:

Ønsker du deg en Huawei P8? Oppdag noe nytt, akkurat som at jeg oppdaget Huawei P8. Det kan være alt fra et sted, noe du aldri har gjort men har hatt lyst til, kanskje prøve ut ny mat osv. Bare fantasien setter grenser! Legg ut bildet på Instagram, tagg meg som #madeleinepedersenn og #oppdragoppdag eller #oppdagHuawei. Vips så er du med i trekningen om å vinne en Huawei P8. Lykke til!!!

A CLOSER LOOK AT MY PURSES AND WALLETS

Jeg husker for en stund siden at jeg blogget om alle skoene mine, som veldig mange av dere likte så jeg. Derfor tenkte jeg å ta nok en slik en, bare denne gangen med veskene og lommebøkene mine. Lommebøker har jeg alltid likt. De tar ikke mye plass, men likevel får du plass til kortet, mobilen og eventuelt leppestift. Mer trengte jeg ikke på den tiden. Men likevel holdt det ikke med èn lommebok, jeg ville ha litt variasjon. Lommebøkene jeg endte opp med kan brukes til hverdag og til fest. Klassiske, men likevel så spesielle. Etterhvert begynte jeg å innse at jeg trengte noe større, for jeg prøvde virkelig ALT for å få plass til så mye som mulig. Det slet ut lommebøkene mine for å si det sånn. Jeg begynte å bruke dem som veske (som skal kunne ha flere ting i seg) og ikke til det den egentlig var laget til. Glidelåsene spratt opp, det var lommebøkenes måte å si “det er ikke plass til mer”. For 2 år siden, var jeg overhodet ikke en veske-jente. Jeg forstod ikke hvordan folk orket å ha noe som skumpet borti dem hele tiden, om det så var på hoftene eller lenger ned og bare hang på en skulder – hvor irriterende var ikke det i lengden? Jeg følte aldri behovet for å trenge en veske til å ha masse dilldall i, men det var faktisk før jeg fikk masse dilldall som jeg tok med meg overalt. Etter min første veske, ble jeg allerede en veske-jente. Jeg elsker å kunne ha med meg alt nødvendig og å kunne bruke vesken som et ekstra tilbehør til antrekket. Så etter jeg kjøpte min første veske, ble jeg bare mer og mer interessert i vesker.

“A women can never have too many shoes”. Ikke bare stemmer det, men en jente kan aldri ha for mange vesker etter min mening heller.Veske fra Louis Vuitton.Veske fra Versace.Bag/ veske fra Adidas.Veske fra River Island.Veske fra River Island.Veske fra Nly Trend.Veske fra River Island.Lommebok fra River Island.Lommebok fra Pauls Boutique.Lommebok fra River Island.

Noen du likte?♥

JUNKYARD

Vinneren av Junkyardkonkurransen her på bloggen ble Julia Elise. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart, så sjekk mailen din.


Siden det var så utrolig mange som meldte seg på junkyardkonkurransen her på bloggen, smeller jeg til med en konkurranse på Instagram òg. Den vil være akkurat lik, samme premiepott som gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre der er å like bildet jeg har lagt ut på @madeleinepedersenn i samarbeid med Junkyard, følge @junkyardnorge og kommentere “Gjort” under bildet på instagram. Vinneren trekkes om ca 1 uke, og denne konkurransen er som alltid får både gutter og jenter. Good luck!

Over halvparten av klesskapet mitt består av produkter fra Junkyard, og det er overhodet ikke rart når de har så mye fint. De startet med å være en skate/ streetstyle nettbutikk, men har fått inn så mye mer fashion i løpet av dem siste årene. Jeg kan umulig tro at ingen finner noe de liker der, for de har stort sett alt. Favoritt merkene mine fra nettbutikken deres er Nike, Ray-Ban, Adidas, Converse, Reebok, Dr.Denim, Svea, Triwa and so on. Det er så mye å velge mellom, at jeg nesten blir gal. Det siste jeg fikk sponset fra Junkyard er disse herlige genserne fra Nike, som dere ser under. Den lysegrå er baggy, mens den mørkegrå er litt mer tettsittende – but still, I love them both. Den mørkegrå har vært på ønskelisten min i en god stund, og nå er den endelig miiiiiiin.

Nike SB Hoodie finner du her & Nike Just Do It finner du her.

Hvis du finner gavekort på 1500 kroner fra Junkyard, hva vil du handle da?♥

Å TA EN DAG OM GANGEN

Lørdag kveld sovnet min kjære farmor fredelig inn på sykehuset etter å ha vært innlagt i ca 3 uker. Hun hadde en sjelden krefttype de dessverre ikke hadde gode nok medisiner mot. Hun var for svak for cellegift og stråling siden hun ikke klarte å spise og drikke selv mer. De ville gi hun ernæring gjennom drypp i 1 uke for å se om hun ble sterk nok til å ta cellegift. Etter den uken gikk, var hun fremdeles ikke sterk nok. Vi fikk da beskjeden om at hun ikke hadde lenge igjen å leve. Alle fikk seg ett stort sjokk da vi fikk telefonen om at hun nå hadde tatt sitt siste åndedrag. Hun var god mot alle i familien, og jeg vet vi alle kommer til å savne hun fryktelig mye. Hun lagde verdens beste viltsaus, den kommer jeg til å savne smaken av og det vet jeg at jeg ikke er alene om å mene. Selv mot slutten, hadde hun fremdeles litt humor og latter igjen. Og sånn kommer jeg alltid til å huske hun. Positiv og alltid en latter på lur, akkurat som farfar. Himmelen har fått seg en ny engel, og der er hun nå med sin kjære lillesøster og ektemann, vår kjære farfar ♥ Jeg prøver å ta en dag om gangen. Jeg vet jeg vil ha noen gode dager og noen dårlige dager fremover. Så jeg får starte med å blogge på mine gode, og kanskje ta en liten hviledag på mine dårlige. Jeg vil bare informere dere om at det kan bli litt dårlig blogging fremover, men jeg har absolutt ikke glemt bloggen. Det er tross alt jobben min og hobbyen min. Men når ting sliter deg ut både fysisk og psykisk, trengs det pauser.

Før jeg dro på jobb denne lørdagen knipset jeg et par bilder, så tenkte å slenge inn dem i dette innlegget, når jeg ikke har tatt noen nyere. Grunnen til at jeg hadde hestehale denne dagen var rett og slett fordi jeg ikke orket å dusje dagen før så jeg hadde fett hår. Da hjelper det å bare kjøre på med stram hestehale og litt hårspray, så ser alt bra ut. Haha, herregud… Når jeg tenker meg om, bruker jeg nesten bare å ha hestehale de dagene jeg faktisk har fett hår. Jeg er ellers ikke så veldig glad i hestehale, bortsett fra at det fjerner håret fra ansiktet mitt. Hver eneste gang jeg har hestehale, så føles det ut som om jeg får DEN ansiktsløftningen og øya mine brått har blitt heist opp på hver side. Selv om en stram hestehale ser bra ut, dukker den beste følelsen opp når du tar ut hestehalen etter en hel dag med oppsatt hår. Heaven on earthhhh!!!
Hvilken hårfrisyre går du med minst & hvorfor?♥

FRESH MAKEUP

// Sponset.

Ingenting er bedre enn å skaffe seg ny sminke og koster. Det er vel kanskje litt ekkelt å si, men jeg har sikkert ikke vasket den ene sminkekosten min på 1 år… Jeg bruker den virkelig hele tiden, så jeg vil liksom aldri vaske den. Men tror kanskje både kosten og huden min hadde fått godt av det. Vasker man den bare med vanlig såpe eller shampoo, hvis jeg ikke husker feil? Og så skal det kun stå over natten på et håndkle ellernoe.. Uansett, jeg har heldigvis en annen kost hvis det skulle vært nød. Jeg husker jeg så de nye Real Techniques kostene på H&M, og jeg bare forelsket meg på få sekunder. Ja, utseendet har noe å si. For jeg synes virkelig det var fancy med gullkoster. Det er alltid gøy med nye kolleksjoner og design, uavhengig av hva det er. Er dere enige? Det er sjeldent en liten forandring skader. Nå som jeg endelig har fåt 2 av disse kostene, så gleder jeg meg til å sminke meg pen med nye ferske koster, haha.

Hvert fall jeg har et spesielt lys jeg bare MÅ sminke meg i. Jeg bøyer meg i støvet for dere jenter og gutter som klarer å sminke dere i hvilket som helst lys. Jeg derimot? Gurimalla…. Jeg må alltid sminke meg på badet siden jeg verken har sminkespeil eller det perfekte lyset på rommet mitt. Men jeg har funnet et sånn sminkespeil som faktisk har innebygd lys i seg, så jeg er gira på å teste ut dette på kvelden når det ikke er så mye lys på rommet mitt og se hvordan jeg får sminket meg. Kanskje jeg endelig får sminket meg på rommet, enn å måtte drasse med meg alt frem og tilbake. Opp i alt dette, fant jeg endelig den riktige lipglossen fra Clarins. Jeg har 2 andre lipglosser fra dette merke og jeg er kjempefornøyd med hvordan de er. Denne gangen fant jeg en mer nude farge på leppene i 03. Det hender jeg ikke er i humør til å ha på leppestift, og heller ikke lipgloss med sterke farger, da passer disse nude lipglossene perfekt. Jeg må alltid ha noe på leppene, så for å slippe å tenke på at det blir krasj i looken, slår det aldri feil med nude look.
Jeg vurderer å kjøre en instagramkonkurranse hvor dere kan vinne 2 av produktene på bildene over. Hadde det vært interessant? I så fall, hvilke produkter ville du valgt?♥

CASUAL

Spesielt de siste dagene, har jeg tenkt veldig mye på om jeg skal kjøpe meg Olympus Pen kameraet. Som blogger ønsker jeg å kunne ta bedre bilder enn de under, jeg ønsker mer fokus, blurring i bakgrunnen og ikke minst bedre lys. Jeg har kameraet Canon 600D, og har vurdert å kjøpe nytt objektiv til det. Jeg synes bare det fokuserer litt dårlig på meg, eller generelt ansiktet mitt. Jeg VET jeg har fregner liksom både i ansiktet og på armene, men de kommer seriøst aldri frem på kameraet med mindre jeg kun tar skikkelig close-up. Kanskje derfor jeg burde investert i et nytt objektiv til Canon 600D. Hater å måtte være så usikker på hva jeg skal investere i… Av en eller annen grunn føler jeg virkelig for å teste ut Olympus Pen. Til å være så lite, tar det utrolige bilder og er veldig lett å forstå seg på. Man kan i tillegg redigere bildene på kameraet, rett og slett nesten redigere det ferdig der før du overfører dem til pcen. Kameraet er veldig lite og tar derfor ikke så stor plass i vesken, noe som faller i smak. Kanskje etterhvert investerer jeg i nytt objektiv til kamaeraet mitt, samtidig som jeg har Olympus Pen. Det er vel 2 fluer i en smekk. Viktigste for meg er bare å få testet og lekt litt med dette Olumpys Pen kameraet og se om det lever opp til mine forventninger, forhåpentligvis deres også. Blir jeg fornøyd, kjøper jeg et ekstra objektiv til det og sier meg fornøyd med nytt kamera da. Jeg blir så gira bare av å skrive om det at jeg vil kjøpe ett nå med en gang. Men hvis noen av dere eventuelt har Olympus Pen kamera, kunne dere kanskje fortalt meg litt om hvorfor dere liker det så godt, og hva som kanskje er negativt ved det?

Antrekket mitt for i går ble overhodet ikke det jeg egentlig skulle ha på meg, haha. Jeg bare klarte ikke å gå ut av denne kosegenseren, som er en av mine favoritter. Men jeg ville ikke ha på bukse eller noe stramt, og da ble det et lett valg. Skjørt slår vel aldri feil til en litt oversized genser, det er hvertfall noe jeg synes er super pent på jenter. Enda søtere blir antrekket hvis man kjører på med en dott på hårfrisyren. En av grunnene til at jeg liker denne frisyren er fordi det jukser meg til å se litt høyere ut, haha. Lenge siden jeg har hatt denne dotte-sveisen, så kanskje på tide å se den igjen snart.
Genser & skjørt fra Urban // Sko fra Converse // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa

Hva synes dere?♥

WEDNESDAY MOOD

Denne dagen bråvåknet jeg da jeg raskt forstod at noen hadde prøvd å hacke mailen min. Det første jeg gjør hver morgen er å alltid sjekke mailen fra iphonen min. Det funket ikke i dag gitt. Jeg kom meg verken inn på pcen eller på iphonen, og da startet jeg med en gang å forandre på alt når til og med snapchaten min ble hacket. Jeg har en annen som står koblet opp med sin mail, hvis det skulle skje noe, og jaggu meg ble ikke denne personen spammet ned av tilbakestilling og bytting av passord i hytte og pine. Jeg blir så utrolig forbanna og sjokkert over at noen våger å gjøre dette mot meg. Hva er det de prøver på egentlig? Se om de finner noe hemmelig på mailen min eller bare ødelegge for meg? Alle mine viktige kontakter er der, avtaler, regninger, invitasjoner osv. Det hadde blitt en kjipt  å måtte miste alt dette fordi noen kødder med meg. Noe hemmelig finner dere dessverre ikke på mailen min, mine hemmeligheter ligger godt gjemt et annet sted hvor ingen kan finne dem. Nemlig i hodet mitt, og enda godt er det.

Etter gårsdagens harde treningsøkt, er både rumpe og lår helt ute av drift føles det ut som. Det passer derfor perfekt at det er nok en dag med ordentlig sommervær, så jeg kan nyte denne dagen på det fulleste. Hva er vel bedre enn å starte dagen med pizza på terrassen? Litt gøy at jeg har bestilt kosttilskudd-plan når jeg spiser pizza til frokost. Blir spennende å måtte fortelle alt jeg døtter i meg til en personligtrener. Spesielt hva jeg spiser til frokost, haha. Jeg er ett middagsmennesket, jeg kan ikke si noe på det. Jeg spiser heller middag 3 ganger om dagen, enn frokost og kveldsmat. Men opp i vekt skal jeg, så jeg trenger litt ekstra veiledning – det skader i hvertfall ikke!

Hvis finværet holder seg utover kvelden i dag, skal jeg sørge for å få tatt antrekksbilder til bloggen. Ha en super dag, mine kjære lesere♥

Hvordan har din dag vært så langt?♥

NIKE

// Innholder annonselenker

Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få sagt dette uten å høres ut som en person uten ett liv. Men dere husker jeg ble hekta på Pretty Little Liars? På under 2 uker så jeg ferdig alle 6 sesongene som har ca 25 episoder i hver sesong, og som varer i ca 45 minutter. Jeg klarte ikke å skru av etter jeg hadde sett èn episode, for i hver eneste slutt så må du virkelig bare se neste episode and so on… Det er virkelig galskap, men altså fy så trist det er å måtte vente en god stund før slutten av sesong 6 kommer ut. Hva skal jeg gjøre nå? De siste ukene har bare handlet om Pretty Little Liars, og nå er det ferdig. Selvom jeg nå vet hvem A er, må jeg vite hvem denne mannen på slutten er av sesong 6. Det er så slemt å slutte en episode sånn der og ikke slippe ut hele sesong 6. Det har kun vært èn annen serie jeg har vært så her hekta på, og det er selvfølgelig Dexter. Jeg hater fremdeles slutten på den serien, men likevel kan man forstå hvorfor. Men åhhhh, så mye følelser haha!

I dag har jeg vært litt på farten men likevel fått noen timer ute i solen. Det sies at sommerværet endelig har kommet for å bli, men det blir sagt så fort det er 1 dag med knallvær. Vi får ta 1 dag av gangen og bare nyte det mens vi kan. Jeg vil helst unngå å bli solbrent som jeg ble sist, derfor smører jeg meg heller med høy faktor enn å risikere noe annet. Likevel poppet det frem en solbrent nese i dag med 2 cm brun stripe, som faktisk er fregnene mine. De har ikke giddet å spre seg og heller blitt til en brun stripe midt på nesa mi. Det ser veldig rart ut, ser ut som en sjokoladeflekk. Etter jeg kom meg inn og fikk dusjet av meg solkremen som lukter himmelsk, hoppet jeg rett inn i koseklær fra Nike. Jeg har nemlig mottatt en ny topp fra Nike som jeg liker kjempe godt. Måtte bare mikse den opp med favoritt shortsen min fra samme merke da òg. Kan jo aldri bli for mye av det?


Toppen er sponset og den finner du her.

Likte du den?♥

MUST HAVE DENNE HØSTEN

// Innlegget inneholder adlinks.

I går ga jeg opp å blogge. Jeg kan ikke skryte så mye av Get når vi mister nettet hver eneste dag. Sånn har det vært helt siden vi oppgraderte til “bedre” nett fordi vi hadde så dårlig fra før, heh. Etter vi oppgraderte til bedre nett, har det blitt dårligere mens vi betaler mer (?). Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange ganger vi har hatt folk her for å løse problemet. Men en ting er sikkert, problemet er fortsatt ett problem. Hvert fall meg som har bloggen som jobb. Verste som kan skje for en blogger, er jo faktisk det å miste nettet. Det begynner jeg å bli møkk lei av for å si det sånn. Jeg vet aldri når på døgnet vi har stabilt nett, og i går hadde jeg uflaks hele dagen. Det kommer til et punkt der du ikke gidder å vente lenger, og heller håper på bedre nett dagen etter. Noe som irriterer meg grenseløst er at det vanligvis skal være mulig å dele nett via mobilen til pcen, men av en merkelig grunn funker det ikke lenger. Tro meg, jeg har prøvd utallige ganger. Noen ganger har det vært så dårlig nett at jeg må ha dratt til en venninne for å få nett. I går ble jeg så irritert og rastløs at jeg heller prøvde å kose meg med Pretty Little Liars. Jeg har blitt så hekta.

Jeg har nådd over 100 favorites på Nelly. Jeg må faktisk spørre dere; Er dette normalt? Haha, hjelpes… Når du tror Nelly ikke kan få inn finere plagg, så vips kommer dem ut av det blå. Selv om ikke sommeren er helt over enda, er det uansett greit å være tidlig ute med å skifte ut sommerfavorittene med litt høst-nyheter. Jeg er allerede godt i gang med å rydde i klærne mine og det skal bli godt å bli kvitt en del, tro meg. Plagg jeg sparte fra i fjor, som jeg trodde jeg kom til å bruke denne sommeren – som aldri skjedde for eksempel. Det er på tide å si farvel til de plaggene for godt. Men en godnyhet er jo det at når noe skal bort, får man plass til noe nytt! Det er aldri feil å freshe opp klesskapet sitt med litt høstnyheter. Av over de 100 plaggene jeg har lagret på Nelly, så har jeg funnet mine topp 23. favoritter. Det går i jakker, boots, sunnies og ikke minst luer. Jeg liker egentlig ikke høsten så godt, men jeg kan ikke sette ord på hvorfor jeg ikke gjør det. Så kanskje jeg bør gi den en sjanse?


1. her // 2. her // 3. her


4. her // 5. her // 6. her


7. her // 8. her // 9. her


10. her // 11. her // 12. her


13. her // 14. her // 15. her


16. her // 17. her // 18. her


19. her // 20. her


21. her // 22. her // 23. her

Likte du noen av produktene – hvilke?♥

DETAILS X MAGAZINE

De 2 siste dagene har det varme og fine været begynt å komme tilbake, er ikke helt høst enda – heldigvis. Jeg var for opptatt i går til å sole meg på verandaen, men i dag fikk jeg heldigvis 2 timer ute i solen. Jeg ble veldig utålmodig at jeg til slutt ikke klarte å sole meg lenger. Det er så rart, for før kunne jeg ligge ute i timesvis og bare slappe av, mens nå takler jeg så vidt 2 timer. Jeg fikk ikke så veldig mye farge iogmed at solen ikke stekte sååå mye, kanskje været er enda bedre i morgen. Da skal jeg jaggu meg slappe av på verandaen med en kald cola. Jeg solte meg med joggebukse og bikini, why? Jo, det har seg slik at jeg blir mye fortere brun på bena enn det jeg gjør på resten av kroppen. Så derfor tror jeg og håper jeg at jeg kanskje kan ta igjen brunfargen på bena hvis jeg dekker dem til, haha. Satser på finvær i morgen, så kanskje jeg har en sjans til å få mer farge i ansiktet. Det er en så stor forskjell på ansiktet og bena mine at jeg ikke kan gå i shorts/ kjole. Dritt lei av å høre “oi, du er sykt brun på bena i forhold til ansiktet ditt”. Jada, jeg er klar over det. Jeg ser det erryday.

Jeg har tatt en liten rydderunde i sko-hyllene mine og skal i løpet av helgen få lagt ut litt sko for salg på instagram @madeleinepsale. Dette er sko jeg faktisk ikke har brukt, og sko jeg så vidt har hatt føttene mine i. En av grunnene til at jeg selger noen av skoene er fordi noen av dem brått ikke passer??? Jeg ble så lei meg da jeg skulle prøve de nye Adidas Superstar med blomster på, og de ikke passet. Det er et par andre som også ikke passer, det er surt altså. Men opp i denne ryddigen, fikk jeg noen nye favs og de har jeg på meg på bildene under. Disse skoene kaller jeg tupp-meg-i-ræva-sko.


Ny favoritt lakk fra Essie og gamle favoritt sunnies fra Quay.

Likte dere noen av detaljene?♥