HVILKE SKO VILLE DU VALGT ?

Lil Wayne Feat Nicki Minaj – Knockout

Heyaaa! Lenge siden jeg har tatt en slik vs om sko. Tror jeg egentlig ikke har gjort det før. Haha. Jeg har vært litt usikker på hvem sko jeg skal kjøpe. Men jeg har funnet ut hvem det ble til. Skal snart bestille dem. Hihi. Og nå kan dere ha det litt fun med å si hvem dere likte best & hvem dere tror jeg valgte!


DEIL 1

DEIL 2

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvem ville du valgt & hvem tror du jeg valgte ?

– Vi snakkes ! <3

EN EKSTRA DAG FRI ER IKKE GÆRNT

Swollen Members – Blackout (Credz til Mike)

Heyaaa! Jeg hadde helt glemt at jeg skulle på sykehuset i dag. Det er ikke noe spesielt, men skulle bare til sånn vanlig sjekking og snakke litt med legene angående litt av hvert. Hihi. Det er jo ikke gærnt å ha en ekstra dag fri da! Sinnsykt deilig, haha. Og i morgen er det kort skoledag. Digg sa du? Yaman.

Flink pike og skifta på senga mi i går. Fikk gullstjerne i boka mi fordi jeg gjorde det. Neida, haha! Siden Sindre fikk søkt inn Tv3 hos meg blir det Top Model på meg i dag. Endelig går jeg ikke glipp av det.


Jeg og pappa dro bort til farmor og farfar. Like koselig vær gang.

Fregnetrynet & trøtta…

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvordan har ferien din vært så langt eller deilig å være tilbake på skolen ?

– Vi snakkes ! <3

FOR EN GOD MIDDAG

Tinie Tempah – Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza

Heyaaa! Mamma fikk smiska med seg meg ned på Brun og bli for å ta sol. Haha. Det er så sykt deilig å lukke øynene og se for deg at du ligger i en solseng med en drink ved siden av og bare venter på å bli tæn. Hadde det vært hula hula sang & bølger i bakgrunnen i musikken. Da hadde jeg sovna lett!!!

Da vi kom hjem var pappa full i gang med matlagingen. Det ble gratinerte poteter med kyllingkjøtt og peppersaus med grønnsaker. Det er en av de beste matrettene jeg har smakt på lenge. Master chef jo.


Ser du noe eller mamma???? Haha.

Ah, pappa er så sykt flink til å lage mat!

Også har jeg blitt veldig dilla på doc, så ut som en panda hvis jeg lukka munnen. Hahaha.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Tatt tar du sol & har du en Master Chef i familien ?

– Vi snakkes ! <3

SISTE DAGEN I VINTERFERIEN

Ne-Yo – Give Me Everything (Credz til Maria)

Heyaaa! Dette suger hardcore mye. Det er siste dagen i vinterferien for meg og mange fler. Skulle gjerne hatt en ekstra uke fri. Føler at jeg ikke fikk gjort så mye ut av ferien som jeg skulle ønske jeg fikk gjort. Siden det er siste dagen i ferien burde jeg vel kanskje prøvd å få gjort noe ut av den. Men jeg er helt sykt sløv. Haha. Skal vel bli litt deilig å komme tilbake til skolen også. Hihi. Peace out, dudez.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Er dette din siste dag i feiren eller har din så vidt startet ?

– Vi snakkes ! <3

1,2,3 NÅ ER VI SNART BLINDE

Lady Gaga – Born This Way (Credz til Kinga)

Heyaaa! Har besøk av Kinga nå. Lørdagskos med beste jenta. Elsker det! Får kanskje pappa til å kjøre i butikken så han kan kjøpe brownies som jeg og Kinga kan lage senere i kveld. Jeg har egentlig ganske lyse øyevipper og derfor har jeg noe som heter Kolokrem som er permanent farge for vipper og bryn. Den er sykt bra, jeg bruker askebrun. Passer meg bedre enn mørkere eller lysere.

Har hørt man blir blind hvis man får sånt inn i øya. Kan ikke garantere at vi blir det. Kan ikke garantere at vi ikke treffer inn på øya til hverandre heller. Haha. HA EN SINNSYKT BRA LØRDAG FOLKENS!


Hei Kinga….

Tsjillern med sånn krem på øyevippene. Var omtrent 1 tonn på øya…

Hils på strutsen dere, og Kinga bak da. Hihi Btw, drit fin med krem rundt øya!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du farget bryna eller vippene dine før ?

– Vi snakkes ! <3

ANTIPUKK, LOLKARTONG OG LUMPIFÅR

Flipsyde – Happy Birthday (Polow Remix)

Heyaaa! Tror jeg stikker ned på kjøkkenet og legger inn litt lasagne snart. Mmm. Jeg er helt sykt i munche humør nå. Haha, over til overskriften. Jeg kom nettopp på at jeg har noen sykt teite ord på noen av mappene mine som ligger på skrivebordet. Da jeg adder inn nye bilder, lager jeg nye mapper og skriver det første som faller inn i hodet mitt. Og det var resultatet. Kule og spesielle ord eller hva? Haha!

Siden i går kveld har jeg hatt trøbbel med nettet fordi vi har ny rutter, eller hva det heter. Jeg missliker så sterkt å ha problemer med nettet. Jeg blir stressa, rasende & hei, jeg er datafreak så vet dere det! 🙂


Sykt fet kusine, og ho dreper meg vel nå for å ha lagt ut det her. Hehe, love yah puz1<3<3

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du rare ord på mappene dine & blir du stressa irritert da du ikke får nettet til å funke ?

– Vi snakkes ! <3

HALLA JUNKFOOD OG MCFLURRY

Tom Frager – Birds Ask For You

Et ord: Nam. Jeg husker ikke sist jeg spiste junkfood fra Mc’Donalds. Jeg er ikke så fan av det stedet som jeg var for 10 år siden? Haha. Men dæven så godt det er å døtte inn noe så usunt i stryta. Hvertfall da du veit det er McFlurry som dessert. Daaamn. Deilig junkfood på en fredag etter trening. LIKER!


JUNKFOOOD!

MCFLURRY<3<3<3

Hva syns du om sangen & bildene ?
Spiser du junkfood ofte & liker du McFlurry ?

– Vi snakkes ! <3

FILMKVELD SLASH KOSEKVELD HOS TRAM

Chiddy Bang – Here We Go

Heyaaa! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, ikke bokstavelig talt for da kommer jeg nok til å skade meg, men jeg skal ta en kjapp dusj. Så skal jeg fikse meg litt fordi jeg skal leke med Kinga beste. Vi skal i butikken å se på hårfarge fordi Kinga vil farge håret litt mørkere. Vi får se hva vi finner, hihi! Etter det skal vi videre til Tram for å ha en filmkveld slash kosekveld med flere gøyale folk. Herlig, herlig, herlig!

Har vi tid så skal vi kanskje en kjapp tur innom Campino for å ha en liten kyllingsalat date. Lenge siden sist det der. Nå må jeg virkelig få litt fart i meg her så jeg ikke får det så veldig travelt, hehehehe.


Det er så klart tatt i dag. Jeg savner virkelig varmen.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du på noe kosekveld i dag eller hva skal du ?

– Vi snakkes ! <3

THIS IS REAL BEAUTY

Eminem Feat Dr. Dre & Skylar Grey – I Need A Doctor

Heyaaa! Som dere vet er Kinga min bestevenn. Ho er verdens herligste jente. Jeg tror ikke ho selv vet hvor mye ho betyr for meg. Men jeg virkelig digger ho jenta der, ho får meg alltid i så godt humør! Personligheten hennes er ubeskrivelig. Men hennes utseendet, jeg kan seriøst ikke sette ord på det engang. Du er helt syk, jentami. My bestfriend and soulsister. I Love You.


DAMN 1.

DAMN 2.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Enig med at dette er real beauty & at Kinga er helt syk ?!

– Vi snakkes ! <3

GJESTEINNLEGG FRA BOLLA!

Hola Bolla. Nå har jeg greid å rote meg borti bloggen til en superkul padde. Nemlig maddepadde. hehe! Vil bare medele noen fakta fra meg. Jeg har kjent denne jenta her siden jeg begynte på skolen. Altså VGS. Alle disse månedene har jeg lært meg dette :

  • Hun ler av alt det jeg sier. Selvom det ikke er morsomt.
  • Hun spiser enten den rød eller vanilje yoghurten på skolen.
  • Hun FAILER hver eneste dag, selvom om hun sier at hun ikke gjør det.
  • Hun ELSKER alt som har med poteter og farger å gjøre.

Kommer ikke på flere i farten jeg asss! Åjjjj, glemte å si hvem jeg var jeg.. Hehe. Me ja, jeg er Vivian, altså Vivian som er bak denne bloggen HER! Hehe. Men straks må jeg avslutte. Men vil bare si at jeg DIGGER DEG og din herlige personlighet. PHSJJJOOJSHS og PSSST! HAHAHAH. BOLLA BOLLA. OOLALA! OK.. Nå stopper jeg.

Slenger inn noen bilder fra tiden med deg:


Sist og ikke minst, Madde sovna på skolen, i kantinen foran alle. Alle gikk forbi og skjønte ikke en dritt hvorfor jeg og Karoline satt og lo av.

Likte du bildene? Hva skal du i dag?