KINO

Halla! Da stikker jeg og typen på kinodate for å se Batman. Hørt den er jævlig bra, så dette gleder jeg meg enormt til. Så er jo popcornet der verdens beste.


Og så har vi egen sjåfør da. Godt å se igjen jentami!!!!

NEW IN FROM CHIQUELLE.COM AND SHEINSIDE.COM

// Samarbeid med Chiquelle.com

Chiquelle har ufattelig mye fint å velge mellom. Jakken tok jeg i L og er utrolig fornøyd med det! Skoene (størrelse 37) sitter helt perfekt, dette er mine første og høyeste svarte pumps. Elsker diamantene på skoene. Kunne ikke vært mer fornøyd enn det jeg er nå. Elsker absolutt alt jeg har fra denne nettbutikken. 

// Samarbeid med Sheinside.com 

Sheinside har blitt utrolig stort nå i dag og har et helt utrolig stort utvalg av produktet som jeg gjerne vil anbefale dere å ta en god titt på. Denne kjolen er så egyptisk syns jeg, gleder meg til å bruke den! Eneste problemet var at den var trang rundt puppene. Og jeg tok den i XS. Kunne godt tatt den i S, men jeg er stor fornøyd med den!

BYEN

BOYAA! Jeg og mamma tok en liten tur til byen i stad for å ta sol. Så kunne vi jo handle mat i samme slengen. Har kjøpt jordebær, brownies osv så i kveld skal jeg og Didrik feire for at vi endelig har lansert vårt eget merke. Det skal bli så gøy!!! Ellers så skal jeg vise dere bilder av mitt sneakpeek bildet i kveld også. So stay tuned.


Ser dere blåmerket ved rumpa mi? Ja, slik ser det ut, og det er verre i virkeligheten:

BEACHIT TSHORTENE ER KLARE!

Halla! Didrik har vært å hentet BeachIt tshortene i dag, kom hjem til DEN svære esken full av tshorter. Fyfaen så uvirkelig dette faktisk er. Endelig lansert vårt eget merke. Vi starter med en stor share konkurranse senere i kveld hvor vi trekker hele TO vinnere så hold dere oppdaterte, noen som er gira på en tshortene?!

SWEETEST THING

ALOHAA! Da er vi hjemme, og gud så godt det var å få se igjen familien sin. De dro meg opp på rommet mitt og hadde en uventet overraskelse til meg der. De har fikset rommet mitt, extreme makeover. Det betyr mer enn dere faktisk tror for meg. Sist de overrasket meg slikt med rom dekorasjoner osv var etter min første operasjon i 7.klasse. Pappa hadde lagd speilvegg til meg og himmelseng. Det husker jeg så godt. Denne gangen kan jeg si at jeg ELSKER rommet mitt. Nye hyller og alt, helt ommøblert!! Ufattelig snilt gjort av dem. De feiret at vi kom tilbake med vin og alt mulig. En fantastisk familie er dette.


Dette maleriet har faktisk min flotte søster på 21 år malt!

PÅ VEI HJEMOVER

Hallo! Da har jeg vært her i to netter og skal reise hjemover. I går var det noe som fasinerte meg helt forferdelig mye. Noah på 2 år fikk en ipad på fanget. Og han forstod seg på absolutt alt, klarte å låse opp, gå inn på youtube, finne videoer han ville se osv. Da jeg var 2 år forstod jeg ikke engang at jeg levde. Der satt jeg virkelig med et sjokkerende ansikt. Utrolig stilig! Og i dag har vi vært på lunsj hos noen venner av familien. Hyggelige mennesker! Toget går klokken 17:00 så får jeg endelig sett familien min igjen, har savnet dem!!!