PÅSKEFERIE

Nå kan endelig jeg også ta meg påskeferie – enn så lenge. Jeg jobber på lørdag, men det er heldigvis noen dager til, og de skal jeg virkelig nyte på det fulleste. Tidligere i dag åpnet jeg på Urban, og dagen gikk ufattelig raskt. Jeg bestemte jeg plutselig for å gjøre litt om på den ene jenteveggen i butikken, og det tar faktisk veldig lang tid. Du må tenke, se for deg ting, løfte, flytte, henge, rydde alt. Vi fikk også inn enda mer nyheter i butikken, så det begynner å se så bra ut i butikken vår nå. Når vi får mye esker med klær/ sko, er det som juleaften og det er ikke kødd engang.

Ida og Malene kom innom jobben og det ble fort til at jeg ble med på Cafe Riis for å kose oss litt der etter jobb. For første gang smakte jeg på en iskaffe jeg likte, så det må jeg bestille neste gang jeg er der, med sjokolade. Jeg drikker vanlig iskaffe med mocca (?) smak, men iskaffe fra en cafè osv, der har jeg ikke funnet noen favoritter. Selv om jeg spiste meg mett på nachos og kylling, måtte jeg bare ha plass til gulrotkaken derfra. Jeg er så glad i gulrotkake, og å endelig smake på den igjen smakte fantastisk. Velfortjent etter en bra dag på jobben! Ganske herlig å ta seg påskeferie da, og at den startet så bra som dette.

Nå sitter jeg og ser på Mean Girls på tven, så nå legger jeg fra meg pcen. Husk påskekonkurransen lenger ned på bloggen min!♥


Har man en bra vippedag, må det faktisk et bilde til.


Måtte også slå til med en selfie med vårjakken min, godt å kunne bruke den igjen!


Hvis dere lurer på det stygge bildet nederst til høyre er det fordi jeg plutselig hadde kult tilbehør på hodet.

Har du hatt det fint i påsken så langt & hva har du gjort i dag?♥

11 kommentarer

Siste innlegg