JOBBANTREKK

Først og fremst vil jeg si at jeg kondolerer til alle dere som mistet noen dere var glad i 22.juli 2011. Det kan aldri bli glemt, og disse menneskene som har blitt til vakre engler vil heller aldri bli glemt. Dere vil alltid være i våre hjerter♥


I dag tok jeg tidligvakten på Urban etter en utrolig avslappende kveld på mandag. Jeg var med familien hele dagen, og var på stranden og badet. Selv om det kanskje er litt kaldt i vannet, er det utrolig forfriskende og det er ganske deilig.

Det var veldig stille på Urban i dag, så jeg fikk heldigvis god tid til å rydde og gjøre klart alt etter det har vært salg i halve butikken. Nå er alt tilbake på fullpris, men vi har mange flotte nyheter. Jeg fant meg 3 nye godbiter i dag, men det får jeg nok ikke kjøpt denne måneden da jeg shoppet som en gærning i London. Men, jeg vil veldig gjerne vise dere de nyhetene. Det er utrolig kult å bruke slike baggy kjoler når du kanskje ikke har en dritt å bruke, da er den så enkel og du kan style den opp med fete sneakers, sunnies og eventuelt annet tilbehør. Hvorfor gjøre det så vanskelig, når det er så lett? Jeg har allerede et antrekk i hodet som jeg skal bruke til den grå kjolen. GLEDER MEG ALLEREDE! 


Kjole fra TopShop // Sko og jakke fra Urban // Klokke fra Larsson&jennings


Favoritt skoene mine for tiden!


Tenk at noe så enkelt som dette, kan bli så kult på. Helt rått!

 
Tidenes beste frokost♥

Hvordan har din dag vært?♥

17 kommentarer

Siste innlegg