VIDEOBLOGGEN ER PÅ VEI

Tror dere på meg da jeg sier at jeg har holdt på med forberedelser til videobloggen helt siden klokken 14:00 i dag? Vel, hør nå her. Jeg stod opp, fikset meg og så litt på Orange Is The New Black imens. Jeg la opp alt jeg hadde kjøpt på sengen så jeg hadde alt klart til kameraet begynte å filme. Plutselig kommer jeg på at kameraet til søsteren min ikke har sånn man kan vri skjermen med. Det sugde, fordi jeg vil veldig gjerne se at jeg får vist produktene ordentlig på videoen. Derfor ender jeg opp med å velge mitt, men den var på digital zoom, altså sykt nærme ansiktet mitt selv om jeg satte kameraet langt unna. Brukte lang tid på å skjønne hvordan jeg endret på det. Da jeg endelig fikk endret det og skulle begynne å filme, ble kameraet selvfølgelig tom for strøm :-)))))))))))))))

Så i mellomtiden lagde jeg meg mat, krøllet håret litt ekstra og spiste middag. Så kunne innspillingen av innkjøpsvideoen endelig begynne. Siden det ble filmet med mitt kamera, vil videoen dessverre ikke være ferdig før i morgen. Det beklager jeg for men jeg LOVER at jeg har filmet innkjøpene. Nå trenger jeg bare å få konvertert 2 videoer, som vil ta tusen år og redigere videoen som også tar tusen år… Og få meg frisk luft.

Men over til noe annet spennende: Junkyard har nå STORT salg på tusenvis av varer til opptil 80%. Du sparer derfor helt sinnsykt mye på å handle på deres Finale Sale. Shop med god samvittighet!♥

TRYKK PÅ BILDE FOR Å KOMME TIL SALGET!
 

Gleder du deg til innkjøpsvideoen & har du tatt en tur innom Junkyard for å sjekke ut salget?♥

13 kommentarer

Siste innlegg