ASAN FRESH – VINN ØYA-BILLETTER

// I samarbeid med Asan

Jeg skal starte med å si at jeg har et stort forbruk på parfyme, deodorant, bodyspray og god-luktende bodylotion. Men hvor skal det egentlig stoppe eller når lukter det for mye? Noe av det verste jeg vet om, er å gå rundt å ikke føle at jeg lukter godt, men det er ikke noe særlig å lukte for mye heller. Derfor er vesken min stappfull av diverse ting for at jeg skal lukte godt. Men det hender at det brått blir en liten nødsituasjon og jeg har glemt en av tingene – som jeg føler jeg må ha for å lukte godt nok. Derfor har jeg nå funnet en ny løsning, som er ganske genialt å ha i vesken tilfelle du skal noe uventet.

Asan har nå produsert 3 nye produkter; Dusjkrem, intimvask og intimservietter. Vi er jenter, og vi elsker å lukte godt – ikke minst å føle oss rene overalt på kroppen. Så hva om du er ferdig på treningen og lukter overraskende mye, eller du har stresset så mye før en fest eller jobb at du har begynt å lukte? Det er ikke gøy, og kjører jeg på med mer parfyme blir svetten blandet med sterk parfyme som bare ikke blir en fin miks. Asan fresh er derfor genialt å ha i disse nødtilfellene. De lukter så friskt men ikke for mye! De holder deg fresh lenger og du føler deg fresh. Asan er kjent for å ikke ha sterke ingredienser, men har likevel fått til en kjempe god lukt på disse flaskene. De lukter så godt at jeg kunne hatt denne på parfymeboks.

Jeg har så mange eksempler å dele med dere, men kan jo fortelle mitt seneste behov for å freshe meg opp litt. Dette er faktisk snakk om da vi bloggere skal gjøre i stand til en bloggshoot, ting skal være riktig, vinkelen skal være on point og ikke minst så skal bildene bli gode. Omgivelsene rundt deg må se bra ut og ikke være forstyrrende, det er sånne små ting vi henger oss opp i. Blir man raskt irritert og stresser litt for å få til gode bilder, blir man fort varm. Bare mellom disse bildene, tok jeg en liten pause før jeg skulle ta bilder av meg selv, for jeg føler meg automatisk bedre på bilder om jeg føler meg ren og lukter godt. En siste klassiker hvor jeg som regel føler meg litt svett og varm, det er om morgenen. Jeg skal alltid rulle meg inn i dynen som en kebabrull at det til slutt er for varmt. Så en rask dusj med en så godluktene dusjkrem, det er prikken over i’en.

Hvem sier vel nei til å lukte godt når som helst og hvor som helst?♥


Du får kjøpt disse produktene på Coop Obs og Mega, Spar og Eurospar, Meny og Ultra samt på Ica Super.

KONKURRANSE:
Du kan nå vinne ØYA-billetter ved å gjøre noe superenkelt! Det trekkes flere vinnere og premiene er 3 ukesbilletter og 7 lørdagspass. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å fortelle om din nødfreshingssituasjon. Legg ut bilde/ video på Facebook eller på Instagram, deretter hashtag med #nødfreshing. Konkurransen avsluttes 10 mai, og vinnerne kåres på facebooksiden HER. Lykke til!♥

Så, når var din siste nødfreshingssituasjon?♥

8 kommentarer

Siste innlegg