THROUGH MY IPHONE

Tusen takk for alle fine gratulasjoner jeg fikk i går! Blir så glad


I dag hadde jeg på alarm tidlig på morgenen i dag, siden jeg skulle på ny sjekk på sykehuset angående kulen under halsen min. Den er ikke helt borte, noe som bekymrer både meg og andre. Ifølge legen skulle denne kulen ha forsvunnet, men i steden har den krympet til en litt mindre kul men er nå mye mer følsom og hardere. Da jeg kom på sykehuset fikk jeg vite at de hadde sendt ut et nytt tidspunkt til meg for bare noen dager siden, men jeg hadde enda ikke fått ett nytt brev fra sykehuset. Dette var 4 gangen de endret på timen min, og sånt irriterer meg litt. For det er ikke bare bare og få fri fra jobben, for så å vite at timen er endret nå hele 4 ganger. Grunnen til at de hadde endret på tidspunktet er fordi de ikke har noen lege. Så spør du meg, skjønte jeg ikke helt poenget med å ikke bare sende meg direkte til Kalnes, som de gjorde etter undersøkelsen hos dem sist. Hadde spart oss alle for tid, og jeg hadde endelig fått svar. I stedenfor lurer jeg fryktelig på hva som skal skje med kulen min. Det blir nok en liten operasjon for å fjerne den, og jeg har nå helt skrekk for både narkose og operasjoner etter alt jeg har gått igjennom.

Etter legebesøket har jeg vært frossen i hele dag og bare ligget under dynen i sengen, mens jeg har sett på tv. Det er en typisk dag i min hverdag faktisk. Jeg elsker å se på tv og slappe av. Jeg regner med at det er litt uinteressant å se meg ligge i sengen med en stratos sjokolade ved siden av meg og sovesveis. Har jeg rett? I så fall tenkte jeg å dele litt bilder som har blitt knipset via iPhonen min. Faktisk mye jeg ikke har delt med dere siden jeg har vært litt på farten, og hatt andre ting å måttet blogge om til enhver tid. Så her kommer det liten update på hva jeg har gjort i det siste! Noen av bildene er i tilfeldig rekkefølge, sånn til informasjon..


Behind the scenes på Max Factor innspillingen  Matpause på Joe & The Juice i Oslo  Snapchat antrekk på jobb

Må ta bilder på trening når jeg først er der  Avskjedsfest for min gamle sjef på Urban  Favoritt hoodien min fra Hype.

Dagen da jeg hadde Define hjemme hos meg på innspilling  Cafè date med Tram  Middagsdate på Egon med Linda & Ida  Testet Halloween linser for første gang med søsteren min. Tok meg 40 minutter å få på èn linse.

Her skulle jeg sikkert bare på matbutikken  Hadde helt vilt volume i håret denne dagen  Litt kosetid på jobb  Trøtt selfie 09:00 på morgingen

Favorittgenseren som endelig kom inn i vinter også  Cafekos med Tram  Her har jeg akkurat hatt kjøretime og tok bilde av føttene (?)

Selfie på jobb & følte makeupen var on fleek  Besøkte graven til farmor og farfar  Kinodate med Ida og lillesøsteren Hanne.

På vei til jobb  Fett hår = stram af hestehale på jobb  Bursdagsbarnet med gaver  Tacofredag

Likte dere dette innlegget & vil dere at jeg skal fortsette med å skrive kort på bildene under til neste gang?

8 kommentarer

Siste innlegg