IKKE AKKURAT LAGT MEG UNDER KNIVEN MEN

VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSEN BLE SONJA KIIVERI! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Nei, jeg har ikke akkurat lagt meg under kniven, men noe har jeg i hvert fall gjort! I går var jeg som sagt i Oslo med min bestevenn Ida, slik at jeg ikke kom til å rote meg bort (alene). Vi tittet litt på Karl Johan før vi tok trikken til Frydenlund for å gå til salongen BrowRehab som ligger rett ved siden av Hendrixhair. Da vi var innom BikBok, fant jeg to herlige produkter jeg bare måtte kjøpe. Det skal jeg vise dere ganske snart faktisk, dette er noe du bare MÅ ha i garderoben din. Vi fant trygt frem, sjokkerende nok. Og det var på tide å få orden på mine hårete bryn.

Flinke makeup og browstylisten Susy, var den som skulle style mine øyenbryn. Hun har faktisk blitt en nordisk mester i år innenfor makeup og tar også oppdrag med sminke på salongen og utenom. Utrolig herlig dame, og ikke minst dyktig i det hun driver med! Det lureste var nok ikke å si at jeg brukte en øyenbrynspenn fra H&M til 29kr på øyenbryna mine blant disse dyktige damene, hehe. Men jeg vet nå, etter denne timen, at jeg faktisk aldri skal bruke det igjen. Susy startet med å farge øyenbrynene mine, bare for å få frem alle hårene. Dette var gjort på bare noe få sekunder. Deretter gikk det over på noe jeg aldri har gjort før, nemlig vokse bryna. FY DET GJORDE VONDT ALTSÅ! Måtte leke litt harding å ikke si at det gjorde skikkelig vondt der og da, men nå skriver jeg det jo på bloggen uansett… Sjokkerende smerte, som heldigvis bare varer i noen sekunder haha. Kan beskrive voksingen med to ord, både deilig og vondt.


*Okei Madeleine, det var ikke så ille, var det vel?*

Etter å ha våknet litt fra den gode stolen med voksingen, var det på tide å starte med å gi øyenbrynene mine et løft. Susy nappet, nappet, nappet og nappet som bare det, før vi plutselig var ferdige. Siden jeg var veldig interessert i å lære meg hvordan man tegner på øyenbrynene sine naturlig med gèl, gjorde hun det like gjerne på meg og underviste meg godt. Hun var så snill at jeg til og med fikk med dette hjem! Føles ut som om jeg holdt i gull, og ikke en øyenbrynspenn fra H&M i det jeg fikk denne gelèn. Nå kan endelig øyenbrynene mine se naturlige ut, MED sminke.

Jeg er utrolig fornøyd med resultatet & er nesten forbanna på meg selv etter å ikke ha gjort dette tidligere. Men hva er det man ikke sier til dette? Bedre sent enn aldri♥ For booking av time gå inn på Browrehab.bestille.no eller ring 468 97 483.

Hva synes dere?♥

// Sponset via Instagram 

15 kommentarer

Siste innlegg