DAGENS + RABATTKODE TIL DERE

I dag åpnet jeg på Urban og var den siste dagen med prisfest dager for i år. Det gikk veldig fort i dag, og spesielt da det kom noen som skulle fotografere noen antrekk til et magasin her i Moss. Det var kjempe gøy å hjelpe til med å style opp modellene, så dette håper jeg gjentar seg i en senere anledning. Jeg krysser fingrene for at bildene blir kjempe kule.

Jeg jobbet også i går, og hadde planer om å trene etter jobben med Ida. Men ettersom hun hadde vært så sykt flink til å glemme treningsskoene sine hjemme, ble det ikke trening. I dag skulle vi også egentlig trene etter jobben, men så fikk vi plutselig planer for kvelden og har ganske dårlig tid. Det er fremdeles litt usikker hva vi ender opp med å gjøre i kveld, men skal love dere at det blir gøy uansett hvor vi skal hen. Det blir dessverre ikke så bra blogging i dag, men skal komme sterkere tilbake til uka!

Jeg har vært så heldig og fått lov til å få en rabattkode til dere som dere kan bruke på Pouvoir.no. Denne rabattkoden “MADELEINE” gir dere 20% rabatt på alle produktene. Koden er tilgjengelig å bruke frem til 1.november ♥


Genser fra Pouvoir // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Smykket fra H&M 

Hva synes dere?♥

13 kommentarer

Siste innlegg