ANTREKK: FESTIVAL LOOK

Denne dagen har vært ganske fin, samtidig som at jeg føler at jeg har gjort alt for lite. Dagen startet med at jeg dro til posten siden jeg har solgt noen ting på Tise, og for dere som ikke følger meg der er det bare å skrive @madeleinepedersenn i søkefeltet så finner dere meg. Jeg selger litt klær og sko siden stilen min stadig vekk forandrer seg. Da er det greit å selge noe, og da ønske nye ting velkommen! Det å gå opp til posten var i seg selv en treningsøkt, for fader så svett jeg var da jeg stod og skulle trekke kølapp. Jeg klager absolutt ikke over at vi har fint vær, men litt vind hadde vært flott det. Etter at pakkene var sendt og det var i boks, dro jeg hjem for å nyte noen episoder av Love Island (jeg er så hekta på alt som handler om lykke og kjærlighet), før jeg dro til Sverige med mamma og pappa. Nå er jeg klar for å se Are You The One finalen fra siste sesongen på Viafree, giiiiira.

Jeg har fremdeles en del bilder fra Slottsfjell og jeg tenker ikke å la de slippe unna bloggen da det er så mange fine. Opp i alt kaoset som foregikk der, rakk jeg å ta noen bilder av antrekket mitt, takket være Agri som er en fotograf. Han hadde litt freetime og med en så dyktig fotograf trengte vi seriøst bare 10 minutter før vi begge var fornøyde med innholdet. 

Gidder ikke engang å beklage for at dere ser denne shortsen så ofte, for jeg elsker den så mye. Den passer til alle overdeler, så det betyr nesten at jeg bør skaffe meg flere lignende. Hvis dere har sett noen lignende i samme passform, men i andre farger – tell me!

Skjorte fra BikBok (Martina sin hehe) Shorts fra Weekday // Sko fra Jim Rickey // Totebag fra Santai // Skjerf fra Hermes // Solbriller fra Mango

6 kommentarer

Siste innlegg