MAKEUP FROM MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Forrige uke overnattet jeg hos bestevenninnen min Ida, og da tenkte vi begge å slå to fluer i èn smekk som vi alltid gjør. Det består av at vi koser oss mye, men også tar bilder til bloggen min så vi har fått gjort mer. Tro det eller ei, men det er alltid Ida som pusher meg til å gjøre mer med bloggen. Alt fra å si at NÅ skal jeg blogge til at NÅ skal jeg ha med kameraet ut. Det har hjulpet meg, og ikke minst bloggen min å vokse helt sinnsykt. Så jeg er veldig heldig som har hun som en motivasjon rett og slett.

Denne gangen hadde jeg ny sminke å teste ut, som jeg synes er så artig! Noen av tingene var helt nytt for meg, og derfor visste jeg ikke om dette ville bli et fint resultat eller helt på trynet. Hvis det er èn ting jeg gruet meg mest til så var det å tegne på øyenbrynene mine med en penn, det har jeg ikke gjort på flere år. Men over alle forventninger gikk det kjempebra, og det var så lett å påføre at denne skal bli brukt oftere. Noe annet dere ikke har sett meg med før er faktisk rosa rouge i kinnende mine. Ida likte det kjempegodt, mens jeg var veldig usikker fordi jeg føler det ser ut som jeg har malt meg i ansiktet. Men nye ting er skremmende, til og med sminke dere! Fordi det var litt nye ting for meg, tenkte jeg å vise dere før og etter bilder av påføringen av produktene jeg var så heldig og fikk testet ut.

LEGGO!

Steg 1: Det første jeg startet med var å markere øyenbrynene mine med pennen fra Billion Dollar Brows og avsluttet med browgel fra Anastasia.

Steg 2: Da var det på tide å markere kinnbena mine med en ny farge, nemlig rosa kittet fra Blushing Hearts, Triple Baked Blusher.

Steg 3: Etter å ha markert kinnbena, ønsket jeg å fremheve dem mer med highlighter fra theBalm. I tillegg highlightet jeg områder som nesen og overleppen.

Steg 4: Jeg avsluttet med mine to favoritter fra Mac, nemlig Viva Glam II og Deelight lipglossen for ekstra shine.

RESULTAT:

Hva synes dere & bruker dere noen av disse produktene?

20 kommentarer

Siste innlegg