ANTREKK: MY VERY OWN JUMPSUIT

Herregud det var deilig å gå ut av Urban i dag etter å ha avsluttet nok en dag på jobb. Det er nemlig slik at jeg har resten av uken fri (!!!!!!). Så nå blir det mer og bedre blogging siden jeg har litt av hvert å vise dere fremover. Jeg gleder meg kjempemye til å vise dere dette, og det er fordi jeg vet dere kommer til å like det selv. Bedre blir det jo ikke! Etter at jeg var ferdig med åpningsvakten min, gikk jeg ned til Ida på Narvesen for å ta meg en liten matbit der før jeg avsluttet med enda en softis. Hun skulle egentlig ta bildene av meg i dag, etter jobb, men siden hun skulle stenge så ble det litt endringer i planene. For disse bildene måtte ut i dag, det var notert ned og skulle derfor gjennomføres. Så ble det ikke av min faste private fotograf Ida, ble det jaggu meg han pappa. Han var så snill og stilte opp som fotograf og ga seg ikke før bildene var fine. Det som er morsomt er at for hver eneste gang han knipser bilder, blir de bare bedre og bedre. For meg betyr det bare flere muligheter for å kunne ta bilder ute oftere ved litt hjelp, så det blir å tvinge han far flere ganger fremover. Vi dro ned på sjøbadet og tok bildene der for å få med litt vann og sol, noe pappa synes var kjempefint som igjen resulterte til vårbilder.

Antrekket jeg har på meg i dag betyr veldig mye for meg. For jeg har nemlig på meg min kjære jumpsuit fra kolleksjonen, som jeg har designet. Å gå med klærne jeg har designet gjør det hele bare mer virkelig og sprøtt. Men for all del, mest stolt. Tenk at jeg går i noe jeg har designet, noe jeg har jobbet for og noe som er fint? Denne jumpsuiten skriker meg. Jeg elsker de kosete og enkle, og ikke minst hverdagslige jumpsuitene. Min derimot, elsker jeg overalt på jord. Den sitter som et skudd på bena, tight nok men ikke for tight, og jo lenger opp jo mer baggy blir den. Men for å ikke få den for posete, har jeg en justerbar strikk over hoftene slik at den skal sitte enda bedre. Noe som gjør denne litt utenom det vanlige er at den har en liten åpen rygg – det var dessverre for kaldt for å flexe rygg, men skal vise dere det en annen gang.

Nå kan du få hele 15% rabatt på alt fra kolleksjonen min på Junkyard.no her – så sjekk det ut og bruk dette tilbudet før det er for sent. Det varer fra og med i dag, helt frem til 19.mars. Rabattkoden er “MADDEXXXY“!

Jakke fra IvyRevel (sponset) // Jumpsuit fra Junkyard (har størrelse XS i den) // Sko fra Nike // Caps fra Urban // Veske fra Louis Vuitton // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

34 kommentarer

Siste innlegg