FORANDRINGER I VENTE

Noen av dere som har vært innom bloggen min i dag har allerede lagt merke til noen små endringer i designet. Dette er bare starten på noen større forandringer som er i vente. Side2 har valgt å endre på designet sitt som alle Side2 bloggere sitter på, så dette er et eget design for oss som blogger under dem – derfor ikke mulig å få 100% likt design som oss. Det er likevel hyggelig å høre at så mange spør om designet mitt, siden dette er noe jeg er heldig og kan ha siden jeg har kontrakt med Side2. Det er veldig rart, for jeg har hatt kontrakt med dem siden 2013 som begynner å bli en stund siden nå. 

Designet er endret, og blitt litt mer profesjonelt etter min mening – så jeg er veldig fornøyd med forandringen så langt. Det dere ikke vet er endringene jeg personlig har bedt om, som det skal jobbes hardt med å få til. Jeg vil bort fra navnet Maddepaddee siden det er noe jeg ble kalt for nærmere 9 år siden nå. På den tiden var jeg ikke seriøs, jeg satte ikke pris på mulighetene mine og jeg var en ung jente som ikke hadde noen mål med bloggen. Nå vil jeg endre navnet på bloggen min til Madeleine Pedersen, og jobbe med navnet mitt for å bli større. Jeg vet jeg vil bli tatt mer seriøst med et nytt navn, og jeg vil vise verden at dette er en jobb jeg setter veldig høyt og tar seriøst. Jeg vil bare ikke skuffe dere lesere som har fulgt meg så lenge, og dere som nylig har funnet bloggen min. Jeg håper dere kan forstå hvorfor denne forandringen er bra for meg, og håper for all del at dere vil fortsette å følge meg når navnet er i boks♥

Det siste som skal endres på er headeren min, FINALLY! Jeg har 2 fotoshoots når jeg kommer hjem fra Spania som jeg reiser til 30.juni. Da skal headeren byttes ut til en header som passer meg og bloggen bedre. Den trenger mer personlighet og utstråling enn den jeg har nå, så dette er noe jeg gleder meg veldig til.

En siste ting; Jeg skal vise dere denne buksen veldig snart, den har en overdel til – som blir til et sett og det er SÅ kult sammen.

10 kommentarer

Siste innlegg