READ THAT MAGAZINE GIRL

Da jeg våknet i dag, skulle jeg nesten tro bena mine kollapset i det jeg reiste meg opp fra sengen. Siden jeg har trent to dager på rad, er hele kroppen min støl, men bena mine er de verste noensinne. Når jeg går ned trappen, ser det ut som om jeg har dritet på meg. Det er alltid dag nr 2 etter jeg har trent, som er den verste dagen. Derfor vil bena mine bli mye bedre igjen i morgen, og DET ser jeg frem til. Passer meg helt perfekt at jeg nesten ikke har noen planer i dag. Jeg sov hos kjæresten min i natt og kom hjem for ikke så lenge siden. Måtte bare ha med Costumebladet for å ha noe å lese da jeg stod opp i dag, blitt helt hektet på magasiner. Men jeg er så usikker på hvilke magasiner som er de beste, har dere noen favoritter?

Jeg skal nå straks krype under dynen, poppe litt popcorn og se på filmer på Popcorn Time, så skal jeg fikse meg litt til personalmøtet som er i kveld. Hvis personalmøtet ikke varer alt for lenge, så skal jeg på kino og se The Hunger Games Mockingjay Part 1. Jeg har hørt litt blandet meninger om filmen, men jeg har likt de forrige filmene så jeg er veldig sikker på at jeg vil like denne også da. Denne ser veldig spennende ut i tillegg! Hvis jeg ikke får sett den i dag, krysser jeg fingrene for å få sett den i løpet av uken i hvert fall. Om jeg først skal se de første The Hunger Games filmene, så må man faktisk se de neste også.


Jeg ser det er veldig mange som har spurt hvor denne søte koppen er fra og tenkte nå å svare i dette innlegget, i steden for i kommentarfeltet i håp om at flere ser det. Koppen er fra Dotathea og kostet kun 99 kroner.

Har du hatt en fin start på uken hittil?♥

13 kommentarer

Siste innlegg