MY WISHLIST

// Innlegget inneholder adlinks.

Helgen har gått i ett kjør og det er nesten vilt at jeg sier det, men det er deilig helgen er over. Nå kan jeg slappe av litt og nyte tiden fremover ekstra mye. Jeg har endelig fått en god nyhet om at en avtale jeg prøvde å ordne i fjor, endelig kan fortsette og det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre så lenge. Det er fremdeles hemmelig, men så fort jeg får klarsignal til å kunne dele det med dere så kommer det ut på bloggen.

Oktober er snart over og det føles ut som om det var èn uke siden jeg sa at det var oktober allerede. Jeg har en del ting å glede meg til i november, og èn av tingene er fordi jeg har bursdag og fyller 22 år. Det tallet skremmer meg litt, men det skal nok gå fint! I den anledningen er det vanskelig å finne ut av hva jeg ønsker meg, det er det nesten hvert år. Men jeg har hatt litt shoppestopp den siste tiden for å se hvor greit jeg klarer meg, og fordi jeg ikke vil kjøpe ting bare for å kjøpe. Jeg har ikke skrevet en wishlist før jeg begynte med dette innlegget, og det endte opp med et par ting jeg ikke hadde sett for meg at jeg skulle skrive ned. Men når jeg tenker meg om, hadde det vært veldig nyttig å ha litt av dette. Noen fine investeringer som hadde vært til nytte!

Forresten; Jeg kjører en konkurranse i samarbeid med Junkyard på min Instagram. Der kan du vinne et gavekortpå 1000 kroner til deg selv og ett til vennen din. Så sjekk den ut på @madeleinepedersenn ♥

♦ NELLY ♦

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

♦ ASOS ♦

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

♦ JUNKYARD ♦

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER

18 – 75mm linse til Olympus Pen // 19 – The perfect selfielight

Likte dere noe av det over?♥

10 kommentarer

Siste innlegg