THANKFUL

Hello mine kjære lesere! Jeg håper dere koste dere masse i går, fikk alt dere ønsket dere (nesten i hvertfall) og spiste så mye at dere nesten måtte kaste opp. Feiringen min i går var utrolig koselig og jeg kjenner det var godt for sjelen å få i seg litt julemat igjen. Vi feiret hos mormor, samme som vi gjorde i fjor og det er sååå koselig hos hun. Der hadde hun lagd stek med brunsaus og den er så himla god at jeg skulle ønske jeg kunne spise det til kvelds. Etter vi hadde fått i oss desserten, latt maten synke litt mens vi så på julefilmer så var det tid for å pakke opp gaver. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for hver eneste jul og jo eldre jeg blir – så blir det alltid færre gaver, men for hvert år blir jeg mer og mer fornøyd med gavene jeg får. Jeg legger merke til at jeg setter mer pris på ting desto eldre jeg blir, og sånn synes jeg det skal være. Jeg har aldri vært en utakknemlig dritt, men jeg bare kjenner på hele meg at jeg er mer takknemlig og det er så godt. Jeg har SÅ mye fint jeg ønsker å vise dere, så nå tror jeg det blir litt ekstra bra blogging fremover.

I dag har det vært en avslappende dag uten noen særlige planer, men i morgen derimot skjer det mye. Derfor har jeg tent lys, skrudd på julepynten på rommet og sett julefilmer helt siden jeg stod opp til nå. Jeg elsker julefilmer, og som alle andre har jeg mine favoritter og de kommer her:

CHRISTMAS    FAVORITES   –  WHAT`S YOURS?

Tre nøtter til Askepott – Alene hjemme 1, 2 og 3 – Polarekspressen – Grinchen – The Holiday – Harry Potter filmene – Matilda – Edward saksehånd♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg