DINNER TIME

Hei! Som sagt gikk vi ut for å spise i dag. Jeg fikk velge hvor vi skulle spise og jeg visste selvfølgelig hvor vi skulle. Resuranten ligger rett over stranden, så vi hadde den nydeligste utsikten med solnedgangen. Jeg har aldri sett den så flott før! Grunnen til at jeg valgte akkurat den resturanten var fordi de hadde peppersteak, hehe. Jeg har savnet det en god del kan man si. Og endelig litt saus på maten, ikke bare dressing! Da vi satte oss ned kom de med shotteglass til oss med noe som het oso, eller noe.. Det kan sammenlignes med raki mener nå jeg. Vil ikke si jeg er så vant til å shotte før jeg skal spise men… Slik er det hvert fall her i Kreta, er jo gøy å oppleve det. Men jeg lot mitt glass forbli ganske fullt. Etter vi hadde spist god middag, kom de med krydderkake med krem og sjokoladesaus. Det så helt nydelig ut, men da jeg tok første biten kjente jeg den smaken av masse fett. Og det ble for kvalmt for meg, men når de er så gode og gir oss dette, kan jeg ikke annet enn å spise litt mer for å bare vise at jeg “liker” det. Takknemlig var jeg jo. Kjempe hyggelige mennesker som jobbet på denne resturanten, han ene kunne veldig mye svensk så det var artig. Jeg satt litt nede i lobbyen i stad for å få nett, men guess what. Jeg ga opp til slutt, så nå koser jeg meg med bloggingen. Føler alltid at jeg kan skrive ut om mine tanker og opplevelser, noe jeg altså gjør. Men det er bare så godt å få den responsen jeg får fra dere. Ha en kjempe hyggelig kveld videre!

Er så utrolig gøy å gå med disse skoene av to grunner:
1. De får meg til å føle meg superhøy, selv om det kun er snakk om noen centimeter forskjell.
2. De er så knalle at de lyser på bena mine.

Litt forskjell på størrelsene kan man se her. Mamma bestilte vann, jeg bestilte fanta & pappa bestilte øl:

Dette er ikke hovedinngangen til hotellet, men en kjappere vei ut fra lobbyen egentlig. Utrolig fin er den i hvert fall:

Å holde balansen i flere sekunder var ikke akkurat det som ga best resultater på bildene kan man si:


T-skjorten er fra SheInside (direktelink her), shortsen er fra Batoko, skoene er fra Dna & klokken er fra Larsson&jennings.

Dette er da den nydelige hovedinngangen til hotellet vårt:

Lobbyen på hotellet. Den er ganske stor, den har en terasse på venstre side så man kan se ned til bassenget:

Til slutt, de skumle gangene til rommene våres. Jeg hater dem, vet ikke hvorfor:

26 kommentarer

Siste innlegg