ANTREKK: BIRTHDAY LOOK

Kan ikke tro jeg er 22 år, vil ikke engang vokse opp og nå er jeg blitt 22 år. Flotte saker! Neida, gøy å bli 22 når man har så sinnsykt flotte venner og har hatt det beste året på evigheter. Jeg har aldri følt meg så mye som meg selv, som det jeg gjør i dag. Det er en god følelse og en følelse som har vært savnet. Ting er så bra, og det blir bare bedre. Dagen min startet veldig bra med en overraskelse på døra der Martina stod med gave og roser til meg. Da jeg fikset meg ferdig dro vi ned til byen for å kose oss med en lunsjdate, og da ble jeg igjen overrasket av min beste Ida som dukket opp med roser. Så jeg drukner allerede i roser, og jeg elsker det. Blir så glad i sjela for sånne små overraskelser som det! Nå gjenstår det bare å glede seg i kveld, gode venner og god mat – kan ikke bli bedre. Det skal bli en sååå fin kveld, kjenner jeg er rastløs allerede.

Så mine damer og herrer! Sjeldent syn, men i dag pyntet jeg meg over gjennomsnittet mer enn hva jeg har gjort før, tror jeg. De nye støvlettene mine måtte testes, jeg overlevde men jeg hadde mine øyeblikk der jeg snublet og var nærme på falle. Jeg skal virkelig gå med dem inne for å lære meg å bruke dem, for de er så fine på at jeg vil ha et par i rød eller sort. Siden de er så lange, matchet en baggy kjole dem best. Og denne kjolen har man allerede sett på mange andre flotte jenter, så jeg måtte bare skaffe meg den selv. Basic, men så fin å se på og så digg å ha på.

Bomber fra BikBok // Kjole fra Nelly // Støvletter fra Nelly // Veske fra River Island // Choker fra GinaTricot – Adlinks

Hva synes dere?♥

13 kommentarer

Siste innlegg